یکی از امکانات جذاب 6D اتصال از طریق WiFi هست که ظاهرا برای وصل شدنش به وسایل دیگه مشکلات زیادی وجود داره، برای مثال من با کمک دوستان سایت بعد از دو روز موفق شدم 6D رو به لپ تاپ وصل کنم و از امکانات جالبش استفاده کنم ولی تا الان موفق به وصل کردن دوربین به موبایل نشدم .
از طرف دیگه چهار گزینه دیگه وجود داره مثل وصل کردن به پرینتر، یه دوربین دیگه، ارسال عکس روی اینترنت و DLNA) Digital Living Network Alliance) مثل تلویزیون های هوشمند .
با این حال با وجود تاپیک 6D گفتم تاپیک جداگانه ای در این خصوص وجود داشته باشه تا تمام اطلاعات مربوط به این موضوع یک جا جمع بشه تا همه دوستان بتونن به راحتی به اون دسترسی داشته باشن و WiFi این دوربین در حد یه امکان فانتزی نمونه.
برای شروع هم راهی رو که خودم رفتم تا 6D به لپ تاپ وصل بشه رو که تو تاپیک 6D فرستادم دوباره اینجا قرار میدم. امیدوارم که با کمک دوستان بقیه امکانات WiFi قابل استفاده بشه.
مراحل زیر رو انجام دادم و 6D از طریق WIFI به لپ تاپ وصل شد.
ابتدا وارد منوی مربوط به وایرلس دوربین بشید.
1: = Enable Wi-Fi
2: وارد منوی WiFi function می شویم و در صورت پرسیدن یه nickname برای دوربین انتخاب می کنیم.
3: گزینه Remote control رو انتخاب می کنیم.
4: در صفحه جدید آیتم اول ( Find network ) رو انتخاب می کنیم.
5: در صفحه ای که ظاهر می شود وارد Enter connection می شویم.
6: از دو آیتمی که ظاهر می شود گزینه Ad hoc رو انتخاب می کنیم.
7: در صفحه جدید یه اسم انتخاب می کنیم و دکمه Menu رو فشار میدهیم.
8: در صفحه Channel Setting گزینه Manual setting رو انتخاب می کنیم.
9: در صفحه بعد آیتم None ( اگه نمیخویم واسه اتصال پسوورد بخواد ) و دکمه Ok رو فشار میدیم.
10: بیش از یک دقیقه طول کشید تا لپ تاپ دوربین رو شناخت.
11: در قسمت شبکه لپ تاپ روی آیکن دوربین که به همون اسمیه که خودمون بهش دادیم کلیک میکنیم وگزینه connect رو انتخاب میکنیم.
12: در پنجره IP Address set دوربین گزینه Auto setting رو انتخاب میکنیم.
13: تقریبا 1.5 دقیقه طول کشید تا گزینه Start pairing device ظاهر شد، با فشار دادن دکمه OK دوربین در نرم افزار WFT Pairing software که قبلا اونو نصب و اجرا کردیم ظاهر میشه.
14: دوربین رو در نرم افزار WFT pairing انتخاب کرده و connect رو کلیک می کنیم.
15: روی مونیتور دوربین هم صبر می کنیم تا اسم شبکه کامپیوتر ظاهر بشه و سپس با انتخاب OK دوربین به لپ تاپ وصل میشه.
16: در پنجره ظاهر شده تنظیمات رو روی دوربین ذخیره می کنیم و در منوی بعدی با انتخاب گزینه Menu از منوی WiFi خارج میشیم.
الان دوربین به لپ تاپ وصله و میتونیم از برنامه EOS Utility استفاده کنیم.
سری بعد فقط کافیه دوربین رو روشن کنید و دیگه نیازی به انجام دوباره تنظیمات نیست.