این هم یک ریویوی تازه از این دوربین دوست داشتنی
Canon G16 vs Sony RX100 II vs Fujifilm X20 | Cameralabs
در نمونه ی عکس ها به نظر میاد که Sony RX100 II بهتر عمل کرده
این هم یک ریویوی تازه از این دوربین دوست داشتنی
Canon G16 vs Sony RX100 II vs Fujifilm X20 | Cameralabs
در نمونه ی عکس ها به نظر میاد که Sony RX100 II بهتر عمل کرده
به راستی که امروز روز عمل است و حسابی در کار نیست و فردا روز حساب است و عملی در کار نیست
یک تجربه شخصی ...
حدود 5 ماه پیش بعد از مطالعه زیاد به عنوان دوربین دوم اقدام به خرید canon G15 کردم ...این تصمیم بعد از چند بار توقیف و اخطار در رابطه با دوربین اس ال ار در سطح شهر توسط عوامل گوناگونی از نیروی انتظامی . بسیج . راهنمایی رانندگی . نگهبان پارک و ...گرفته شد .
یکی از مهمترین خصوصیات سری جی کانن ظاهر زیبا و کلاسیک در عین حال ساده و سبک ان است که باعث عدم جلب توجه شده که خود مزیت بسیار بزرگیست ...
به طوری که با ارائه کیفیت قابل قبول و عکاسی با فرمت غیر فشرده (RAW) و لنز زوم سریع 1.8-2.8 و همچنین طراحی ارگومنیک برای عکاسان حرفه ای که عادت به اس ال ار دارند گزینه بسیار مناسبی برای دوربین دوم است ...
منظور از دوربین دوم یک دوربین یه عنوان دوربین بک اپ در کیف کوله عکاسی شما نیست بلکه هدف استفاده در هنگامی است که امکان بردن و یا استفاده از اس ال ار نیست و یک عکاس حرفه ای نیاز به ابزاری دارد که حد المقدور دوربین حرفه ای را شبیه سازی کرده و عکس های با کیفیت قابل قبول ارائه دهد ...
مثال استفاده شخصی من در همین شلوغی ها و شادی های انتخابات و جام جهانی بود که در شب با استفاده از یک فلش exii 580 و هات شو G15 موفق به تهیه عکسهای زیبا شدم در عین سبکی و عدم جلب توجه دوربین ( البته کنجکاوی برای فلش 580 بر روی دوربین پیش امد ولی بادیدن ظاهر کوچک و مظلوم دوربین بر طرف شد )
در اخر با توجه به شرایط کلی و فرهنگ عکاس کشی در کشور استفاده از این نوع دوربین ها مخصوصآ سری جی کانن را بر اساس تجربه شخصی به تمام عکاسان پیشنهاد میکنم ...
این دوربین کی وارد کشور میشه؟
قرار بود اکتبر عرضه بشه .... اصلا شده؟
به نظرتون وارد بشه قیمتش چقدره؟ (گویا 550 دلاره)
بالاخره یه سایت آورد اینو
با قیمت 1650 میشه سفارش داد
G1X هم 1630 !
با سلام
نرم افزار camera connect رو روی موبایل نصب کردم ولی هر کاری میکنم نمیتونم باهاشون از طریق موبایل شات بزنم( گزینه REMOTE shooting نداره) ولی گزینه انتقال عکس وجود داره و مشکلی نداره
لطفا دوستانی که G16 دارن راهنمایی کنند
ممنون
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
وستان عزیز
من وقتی با این دوربین فیلم می گیرم
البته روی پایه میزارم ونسبتا با فاصله 3-4 متر فیلم می گیرم
هی در حین فیلم برداری تار میشه و دوباره واضح حلاصه خیلی خراب در میاد
باید در ستینگش کار خاصی بکنم
در ضمن راهنمای فارس داره
ممنون
دوستان
هیچکس سوال من را پاسخ نمی دهد
ممنون
دوستانی که این دوربین رو دارن لطف کنن چند عکس با موضوع مختلف با کیفیت اصلی برام ایمیل کنن ممنون
nader1095@gmail.com
اگه عکس ها با این موضوعات باشه که خیلی عالیه ( پرتره ، آسمان شب ستاره ، طبیعت ، ماکرو )
فکوس اتوماتیک در فیلم برداری همینطور است دیافراگم را روی عدد 8 و بیشتر تنظیم کنید