در حالی که همه منتظر یک حرکت از طرف نیکون بودند.
کنون دوربین فول فریم 5d رو ارائه کرد با قیمت 3200 دلار
این هم لینکش !
http://www.dpreview.com/news/0508/05...canoneos5d.asp
Printable View
در حالی که همه منتظر یک حرکت از طرف نیکون بودند.
کنون دوربین فول فریم 5d رو ارائه کرد با قیمت 3200 دلار
این هم لینکش !
http://www.dpreview.com/news/0508/05...canoneos5d.asp
http://www.dpreview.com/articles/Can.../5d-09-001.jpg
عجب!
قابل توجه نگاتيو بازان محترم!
يكي منو بگيره...
همش 3200دلار نا قابل اونم فول فريم...
امشب در Icu بياين ملاقاتم...
فكر كنم سكته دومي رو هم زدم...
به خاطر: EOS-1D Mark II N
اينم يكي ديگه...
http://www.canon-europe.com/For_Home...ageID=164046#1
گمان میکنم تو ژاپن دهه فجره!
پنتاکس هم !
کنون هم که ریخته به هم! از میدان انقلاب تا میدان آزادی!
Hala baz begin canon bade , make romon nemishe be nikon baza chizi begim vali BOGH BOGH
kheili bamaze boodنقل قول:
نوشته اصلی توسط Arash
هشدار بدهم، از تعصب برندي بپرهيزيد! Brand Loyalty هيچ سودي براي كسي نداشته. چه كنون چه نيكون.
اما خودمونيم يك 5D و سه تا لنز f4.0 L (كه خودتون ميشناسين شون) چه تركيبي ميشد ها!
اما بهتره رويا رو كنار بگذاريد، چون آفومار طبق معمول حسابي با صفرهاش روياي زيبا تونو به يك كابوس تبديل ميكنه!
فکر کنم اين از اون دوربينهاي موندگار باشه که اکثر حرفه ايه به سمتش برن چون هم فول فريمه هم اندازه اش مناسبه
اومدن دوربین های جدید بسیار جذابه...
اما از لحاظ فنی خیلی خوبه که بدونیم آچ مز شدن یعنی چی؟
و اینکه چقدر فول فریم به کار ما میاد؟
اصلا چرا فول فریم؟
و دیگه اینکه D2X با قیمت حدود 3400 تا 3900 دلار برای اکثر افراد (به گمان من) بسیار جذاب تر خواهد بود تا 5D با قیمت 3400 دلار یا 1Dmark II N با حدود 4000 دلار.
D2X تا ایزو 3200 بالا میره... حالا اینکه نیکون میگه این عمل با بوستر انجام میشه و کنون همچین حرفی به زبون نمیاره؟ وقتی به قول امیر باید با ذره بین تو DP دنبال نویز بگردیم!
در نهایت بازهم میگم ... تنوع دوربین و داشتن حق انتخاب بین دوربین های مختلف (در یک دهنه لنز) بسیار خوبه... ولی به گمان من این دوربین بیشتر جنبه تبلیغاتی داره... و مصارف محدودی خواهد داشت... کافیه مدتی با برش DX کار کنید ... بعد نگاتیو فول فریم دستتون بگیرید... در خود چشمی دوربین اعوجاج ها و اشکالات گوشه های تصویر آزارتان خواهد داد...
این یه نظر شخصیه.... و در نهایت برش 1.3 رو جذاب تر از همه برش ها میدونم.... اونهم بخاطر لنز ...
راستی اینا رو هم در مورد D200 نیکون میگن!
حالا باز میگم! زیاد مهم نیس! اصلا همچین دوربینی وجود خارجی داره یا نه!
12.4 megapixels, Same as D2X: 4,288 x 2,848 pixels as well as 3,216 x 2,136-pixels and 2,144 x 1,424 pixels. Automatic rotation of vertical shots.
CMOS sensor, standard DX size. (23.7 x 15.7 mm)
Frame Rate: 3 FPS at 12.4 megapixels for up to 10 consecutive NEFs. Bizarre high speed crop (like the D2X): 5 FPS at 6.8 MP for up to 18 NEFs. Image sizes are 3,216 x 2,136, 2,400 x 1,600 or 1,600 x 1,064 pixels when cropped.
Shutter and Flash Sync: Only 1/250 with flash. Bad, this is worse than the D50/D70/D70s and the same as D2X. Up to 1/8,000 without flash.
Flash: i-TTL. Works with SB-600 and SB-800. No rumors of a built-in, which is a big defect and another reason I love the D70s. You can do wireless flash control for free with the D70/D70s, but will need to buy a second SB-800 just to control a remote flash from the D200. I have an article here on using the free wireless flash control.
AF Zones: 11. Only 9 are sensitive to both vertical and horizontal, similar to D2X
ISO: 100 to 800. Too bad; I love the extra sharpness I get from my one-stop faster D70. Likewise, the D70s and D50 also are twice as fast (ISO 200 - 1,600) and the Canon 20D goes to ISO 3,200 and looks great doing it.
Memory: Compact Flash Type I and II and Microdrives
LCD monitor: 2.5" 235,000 dots. White LED backlight like all the other Nikons.
Metering: 1,005-pixel RGB Matrix, center-weighted and spot, just like the D2X and D70s etc. Also has an ambient light sensor for better auto white balance like the D2X but missing from the D70s.
Exposure Modes: Program, Shutter priority, Aperture priority and Manual
USB 2.0. Who cares? I plug my cards into a reader.
Battery: EN-EL3a, just like D70s and compatible with D50, D70 and D100. Includes MH-18a Quick Charger. The EH-5 AC Adapter and MB-D200 Multi-Function Battery Pack are optional.
Size: 6.2" wide, 4.8" high and 3.4" deep. (158 x 121 x 88 mm). A little bigger than D70 (5.5" wide, 4.4" high, 3.1" deep). Smaller than D2X (6.2" wide, 5.9" tall, 3.4" deep). The biggest difference between them is the height.
Weight: 29 ounces (810g) empty. Magnesium body. Heavier than D70s' 21 ounces and much less than D2X' 38 ounces.
Miscellaneous:
Two new Adobe RGB and sYCC color spaces
Goofy effects of Image Overlay and Multiple Exposure
World time clock
http://www.kenrockwell.com/nikon/images1/d200.jpg
خوب اینا هم باعث جو زدگی من نمیشه! حتی اگه فردا به بازار بیاد!
تنها چیزی که برای من مصرف کننده میتونه هیجان انگیز باشه که این دوربین رو بتونم زیر 2000 دلار داشته باشم...
و گمان میکنم علت تاخیر در عرضه D200 ناتوانی نیکون نباشه... بلکه فروش تعداد بیشتر D2X که اصولا سود بیشتری برای شرکت به همراه خواهد داشت و جلوگیری از Switch کردن کاربران حرفه ای نیکون باشه(که این سیاست دوم نمیدونم چقدر میتونه کاربرد داشته باشه!) چون کسی که D2x تو بساتش داشته باشه به این راحتی ها تغیر برند نخواهد داد...
اما نکاتی که توی دوربین جدید نیکون که احتمالا خریدار اون خواهم بود، به نظر من مهم میتونه باشه اینه که دلم میخواد کیفیت D70 و رنگهای اون رو توی آتلیه ام داشته باشم... با مقداری پیکسل اضافه! که اونقدر برام مهم نیست(جز مساله قیمت! یعنی به صرفه باشه!)
فلاش سینک بالاتر از 125، و از همه مهمتر فوکوس خوب و سریع.... چیزی بهتر از cam 900 ، مهمترین مساله در حال حاضر برای من فوکوس بهتر میتونه باشه... چون بودجه کافی برای خرید D2X ندارم وگرنه یک لحظه معطل نمیکردم!
با سلام
كنون يا نيكون هر دو غول صنعت عكاسي هستند با اين حال كنون نون چندين سال سرمايه گذاري روي تكنولوژي CMOS را الان مي خورد و مي شود گفت رنج كاملي از دوربين هاي ديجيتال را براي سطوح مختلف و قيمت هاي مربوطه رديف نموده است كه در اين مورد گوي سبقت را از نيكون ربوده است. بهر حال انتظار مي رود سير نزولي قيمتها را براي دوربين ها با امكانات نسبتا خو ب در سالهي آتي داشته باشيم.
فول فريم بودن 5D وسوسه بر انگيز است يعني شما اكر لنز سري L داشته باشيد از كل محدوده ديد آن مي توانيد بهره ببريد و اگر از قطع ديگري خوشتان مي آيد مي توانيد بعدا آنرا crop كنيد . من تعجب ميكنم چرا كنون روي دوربين هاي ديجتال از eye control استفاده نمي كند انتظار ميرفت بعنوان يكي از تكنولوژي هاي موجودش آنرا براحتي به دوربينهاي جديدش اضافه نمايد.
با همه اين تفاسير انتخاب براي خريد بين 20D و 5D باتوجه به مشخصات 5D و قيمت آن و قيمت 20D همچين راحت هم نيست. شايد مثل 300D جانشيني با مشخصات بهتر براي 20D در راه باشد. بهر حال 5D جايكزيني براي 20D نمي باشد. و اينهم بيشتر به رقيب يعني نيكون وابسته است. من كه دوست دارم رقابت خيلي نزديك ادامه پيدا كند تا شاهد دوربين هاي خيلي خو ب در آينده باشيم.
حالا این قدم نو رسیده کی قراره تشریف بیارن توو بازار ؟؟؟
منتظر یک چیزی در رده قیمت 1500$ بودم!! این دوربین تو رده 20D قرار میگیره یا 1ِDs؟
یعنی Feb مدل جدیدتری از canon معرفی میشه؟
یه چیزی ما بین هر دوی اینا ، ولی ژن 20D یه کم قوی تر بوده احتمالا چون شکل و شمایلش بیشتر بهش رفته.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ARASH E
من چه كنم كه ميخوام يه دوربين بخرم آيا بايد منتظر دوربين جديد در رده 300دي و 350دي باشم يا همون 350دي رو بخرم؟ مثلا دوربين مثل 400دي خواهد آمد و من منتظر اون باشم؟
پوریا جان اصلا نگران نباش!
تا تو بری بازار دوربین بخری 8000 دی هم اومده!
آره تا اون موقع ديگه من پير شدم و قوز در اوردم و بايد عصا بگيرم دست و نميدونم چه طوري ديگه عكس بگيرم با اون چشماي كورم....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arash
فکر می کنید تا Feb مدل جدیدی از canon معرفی میشه؟ که جایگزین 20D بشه؟
لطفاَ نظرتون رو در باره این دوربین اینجا بیان كنید
هنوز باید منتظر بود ببینیم چی از کار در میاد ولی در موردش چند تا مطلب می تونم بگم. اول از همه باید به کنون تبریک گفت چون فکر می کنم این شروعی باشه برای سری جدید از اس ال آر ها یی که سنسوری به اصطلاح کامل دارند. و این دوربین شروع کننده این نسل خواهد بود که فکر کنم به زودی همه دوربین ها به این نسل بپیوندن. ولی خب این دوربین ایرادات بزرگی هم داره، از جمله سرعت پایین تر از انتظار و قیمت بسیار بالا. اینطور که من شنیدم این دوربین اونطور که انتظار میرفته سرعت خوبی نداره. ولی سنسور بسیار قدرتمندی داره که در واقع بقیه هم رده ای هایش را هشتبلکو می کنه. باید نشست و منتظر دوربین بعدی با سرعت بالا تر و قیمت کمتر بود.
منظورتون رو از سرعت پایین نفهمیدم چون توی عكاسی هزار نوع سرعت داریم اما فکر کنم منظورتون سرعت پردازش عکس و میزان فریم در ثانیه باشه. باید بگم این دوربین درسته از لحاظ سرعت هیچ جوره به یکی از قویترین دوربینهای کنون نمیرسه( EOS 1DsMark IIN که مخصوص عکاسی خبری و ورزشی هست و سرعت اساس کارشه )و بیشتر busy میده اما در اون از DIGIC II استفاده شده و فکر کنم حداقل دیگه اندازه 20D باشه و به احتمال زیاد هم هست.
یکی از مهمترین ويژگیهای اون
فول فریم
رزولوشن
فول فریم + رزولوشن + جدید
خب اینا رو که گفتی درست ولی وقتی 3000 دلار پول میدی انتظار داری به جز کیفیت سرعت بالاتری هم نسبت به 20دی داشته باشی!!
خوب مگه تفاوت قیمت 20D با 5D چه قدر هست. من گفتم به MarkIIN نمیرسه چون اون مخصوص اون کاره. جالب است بدانید 1DsMark II که 7000 هزار دلاره تعداد فریم پر سکندش از 20D کمتره.
این بخاطر عکسهایی است که این دوربینها با رزولوشن بالا میگیرند که طبعا هر چه بالاتر رود زمان پردازش بیشتر میشود. کسی که 5D میگیرد به خاطر سرعتش نمیگیره یا حد اقل اون قدر براش مهم نیست. زیرا در درجه اول برای او فول فریم بودن و رزولوشن مهم بوده که رفته 5D گرفته و گرنه میرفت IIN میگرفت.
در مورد فریم پر سکند! 5دی!
این دوربین در عوض بافر بسیار بزرگی داره که کمک میکنه تعداد بسیار زیادی عکس با سرعت ثابت بتونه بگیره... و گمان میکنم در این زمینه بسیار خوب عمل میکنه...
اما قیمت 5دی بیشتر از 3000 دلاره... در تهران هم حدود 3.2 تا 3.7 گمانم به فروش میرسه...
در این رنج قیمت نیکون D2x سرعت عمل بسیار خوبی داره... بدنه کاملا حرفه ای داره... اما ؟ فول فریم نیست...
وقتی میگم بدنه منظور فقط جعبه دوربین نیست... به عنوان مثال چرا D2hs نیکون حدود 3000 دلار قیمت داره؟
اونهم با 4 مگاپیکسل؟
بخاطر بدنه حرفه ای.... یعنی نهایت تکنولوژی نیکون در ساخت بدنه - آینه - شاتر - و محافظت نسبت به گرد و غبار و رطوبت و بیشترین طول عمر کلید و و و و .... در این دوربین لحاظ شده...
یا مثلا چرا 1دی مارک 2 که 8 مگاپیکسل هست حدود 4 هزار دلار قیمت داره و 20 دی حدود 1300 دلار؟ فقط بخاطر تفاوت بین 8 فریم عکاسی و 5 فریم ؟
مطمئنا اینگونه نیست... بخاطر بدنه حرفه ای .... که شامل همون چیزایی میشه که گفتم...
مفهوم بدنه را كه آرش بخوبي توضيح داد.
و يك نكته ديگر...
Timon گفتند كه بزودي همه دوربينها به اين نسل فول فريم مي پيوندند. كه مطمئنا اين طور نخواهد بود. دوربينهاي غير فول فريم آنقدر مزيت دارند ( هم براي مصرف كننده و هم براي توليد كننده) كه به اين زوديها نسلشان منقرض نخواهد شد.
دوست عزیز منظورم به زودی یعنی در 5سال آینده خواهد بود. راستش رشته من حقوق هست، حقوق بین الملل تجارت تطبیقی، در بحت علائم تجاری و رقابت تجاری تمام این مانورهای شرکتها رو می خونیم و بررسی می کنیم، برای همین مطلبی که می گم کاملا علمیه، ببین عزیز هر شرکتی در دنیا دو مدل کالا تولید می کنه، کالایی که برایش سود داره و کالایی که سود ممکنه نداشته باشه و ضرر هم بده ولی برای اعلام قدرت شرکت تولید میشه مثل همین 5دی . کنون با تولید 350دی به سودی میرسه که جبران کم فروشی 5دی رو بکنه ولی حالا چرا میاد 5دی رو تولید می کنه و یا چرا با داشتن بازار 20دی میاد 350دی رو تولید می کنه. در مورد 350دی علتش اینه که می خواد بازار نیمه حرفه ای رو قبضه کنه تا وقتی مدلی رو از رده خارج کرد برای جای گزینیش بقیه شرکتها دچار مشکل بشن. نه اینکه نتونن ولی جای خالیش کاملا حس میشه. در مورد 5دی به این علت هست که تکنولوژی جدید اعلام می کنه که به علت بر تر بودنش رقبای دیگه چاره ای جز اینکه کم کم دنبال اون تکنولوژی برن رو ندارن. در ضمن در مورد قیمتها و بازار لطفا اصلا به بازار بیمار ایران نگاه نکنید. بازار ایران بازار مریضیه که همه چیزش چپکیه، حتی قیمتهایش. قربانت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط nmroshan
در مورد بدنه با آرش موافقم و در مورد سرعت هم الان داشتم بقیه سایتها رو می دیدم، میشه گفت عیب نیست. در واقع اصلا این دوربین عیبی نداره.:)))))
منهم درمورد 5دي كاملا با شما موافقم. مطالبي كه شما فرموديد نيز در بيان عليتي وجود 5دي است و نه دليل اينكه سير دوربينها به سمت فول فريم بودن پيش ميرود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط timon
ظاهرا سوء تفاهم مگا پيكسلي شديدا وجود داره ، البته مگا پيكسل مهمه ، اما اهميتش (مخصوصا در مگاپيكسل هاي بالا) بسيار كمتر از اونيه كه دوستان بهش باور دارند:
http://www.kenrockwell.com/tech/mpmyth.htm
http://www.luminous-landscape.com/tu...s-demyst.shtml
پي نوشت: اصولا منظور من عقيده بعضي ها در فرق اساسي بين 10 و 12 مگا پيكسل است، آن هم در دوربين هاي حرفه اي.
ممممم
حالا من کمی مخالفم!
چرا؟
چون شاید 5دی رو دوربین گرانی بدانم... ولی باید توجه کنیم... کسانی که کنون دارن اصولا کنون میخرن... و کسانی که نیکون دارن اصولا نیکون..!
و 5دی خیلی خوب به فروش میرسه! چون از لحاظ رزولوشن جذابه ... فول فریم هست و تفاوت قیمت بسیار زیادی با 1ds mark II داره....
و اگه بخواهیم اینگونه بررسی کنیم من میگم 1ds mark II دوربینی هست که بسیار بد میفروشه... تولید شده تا بگه کنون با کیفیت ترین دوربین DSLR دنیا رو میسازه...
و کنون داران انتخاب های خاصی دارن... که 5دی به عنوان انتخاب بسیاری از عکاسان محسوب میشه...(مخصوصا در خارج از کشور...)
میشه این رو از لیست پرفروش های سایتهای اینترنتی فهمید....
قکر کنم همه بحث ها شده و من دیر رسیدم اینجا!!
فقط بگم که کانن قیمت 5دی رو 300 دلار پایین آورده: از 3300 به 3000 دلار
و قیمتش در ایران قبل از اینکه پایین بیاد: http://www.shop.ir/product.jsp?productId=10457
دو میلیون و هفتصد و پنجاه هزار تومان!!
و یک چیز دیگه به آرش نشون بدم: Canon 1Ds Mark II میکنه به عبارتی 4190 دلار.. ایناهاش:
http://s1.amazon.com/exec/varzea/ts/...661059-6624460
فکر کنم حالا دیگه و اقعا انتخاب بین این دو دوربین چالش جذابیه!!
و جالبتر میشه وقتیکه نیکون D2X هم باشه 2720 دلار اینجوری:
http://s1.amazon.com/exec/varzea/ts/...661059-6624460
نظرت چیه آرش جان؟؟ فکی، فامیلی، دوستی آشنایی چیزی تو امریکا نداری؟؟
و راستی آرش جان 1Ds Mark II اونقدرا هم بد نمیفروشه.. به هرحال بدنه حرفه ای اون رو نسبت به 5دی باید در نظر گرفت.. مگه دی200 نیکون که اومده، کسی D2X نمیخره؟ درسته که فروشش کم میشه ولی بد نمیشه به نظر من!
راستی 16.7 مگاپیکسل هم (اونروز با امیر صحبت میکردیم سر این جریان) به نظر میرسه حد نهایی رزولوشن دوربینها باشه چرا که بسیاری از لنزها قدرت تفکیک در حد این رزولوشن رو ندارند. به عبارتی رزولوشن تولید شده توسط لنز از رزولوشن سنسور کمتره و رزولوشن بیشتر سنسور فایده ای نداره مگر افزایش قدرت مانور در کراپ کردن عکسها که معمولا من به این دلیل استناد میکنم که دوربینهای با مگاپیکسلتر (!!!) بهترند !
این رو که اصلا قبول ندارم که نهایت قدرت تفکیک لنزها 16.7 مگاپیکسل باشه. در جایی خواندم که نگاتیوهایی داریم که نزدیک به 30 میلیون نقطه را ثبت میکنند و درحال حاضر دوربینهای دیجیتالی داریم که بالاتر از 22 مگاپیکسل هستند.
اینها همه به این معنا هستند که لنزهایی هستند که این نقاط را از خود عبور میدهد که برای آن سنوسور یا نگاتیوی گذاشته اند که آنها را ثبت کند.
بحث در مورد قطع 35 ميلي متري بود ....اين قضيه هم ثابت شده است و براي همان سنسور 1DS Mark II هم هر لنزي ، حتي هر لنز ال ي هم نميتواند حداكثر تفكيك اين سنسور را به كار گيرد. اين قضيه هم اختراع ما نيست، يك واقعيت است. حتما چند لينك معتبر براي آن خواهيم گذاشت، بعدش اين موضوع كه قدرت تفكيك نگاتيو چند ميليون نقطه است به قدرت تفكيك لنز ها چه ربطي دارد؟ يعني چه گارانتي وجود داشته كه لنز ها بتوانند از حداكثر تفكيك نگاتيو بهره ببرند (در دنياي 35 ميلي متر)؟
آن دوربين هاي 22 مگا پيكسلي هم بر حسب تصادف بك هاي مديوم فرمت هستند كه آن دوربين ها با لنزهاي بزرگ و فوق العاده خود، تغذيه لازم را از لحاظ قدرت تفكيك براي سنسورها فراهم ميكنند.
حتما استفاده میبریم که اگر سایتی را بگذارید که نشان دهد لنزها بیشتر از 16.7 مگاپیکسل را از خود عبور نمیدهند. در مورد ربط نگاتیو هم بگویم که از ابتدا نگاتیوها این قدرت ثبت با این رزولوشن را نداشتند و بر حسب نیاز تولیدکنندگان نگاتیو آنها را بالا بردند.
در مورد دوربینهای 22 مگاپیکسلی هم که خودتان فرمودید لنزهای قوی این کار را انجام میدهند.
خوب اگر این طور است پس ما تعیین نکردیم که لنز ضعیف باشد یا نه. بحث اینست که به هر حال عبور میدهند و گرنه سنسور با آن رزولوشن را نمیگذاشتند.
خلاصه اگر رنج لنزهای خاصی منظورتان است آنها را درج کنید و عمومیت ندهید.
با سلام
آره منم با برسی اكثر لنزهای كنون وسیگما و... به این نتیجه رسیدم كه نهایت قدرت تفكیكشون نمیتونه (توی فول فرم) بیشتر از 16.7 مگ باشه و حتی واسه كراپ 1.6 بیشتر از 8ّّ الی 10 مگ دیگه در حد قدرت این لنزهای كه تا الان برای این دوربینها ساختن نیست.
راه حلش (برای ساختن دوربینهای بالای 17 مگ) یكی اینكه لنزهای با آلمان های با كیفیت خیلی بالاتر از اینكه الان هست بسازند (بزودی انجام نمیشه)
یا اینكه دوربینهای با سی سی دی بزرگ تر از فول فرم بسازند و لنزهای كه بتونن سطح این سی سی دی ها رو پوشش بده.
و احتمالا اون نگاتیو 30 میلیونی دوبرابر سطح فول فرم رو داشته و مسلما از یه لنز خاص واسه این نگاتیو استفاده شده.
همه یک چیزی رو به نظر من فراموش کرده ایم.
خیلی از تجهیزاتی که الان در بازار اقتصادی وجود دارند از جمله دوربین دیجیتال ابتدا در مصارف نظامی سری و جاسوسی کاربرد داشته اند و سپس به بازار اقتصادی وارد شده اند .البته منظورم این نیست که صحبت های دوستان رو بخوام مورد تردید قرار بدم بلکه بیشتر می خوام بگم که نمی شه خیلی روی تجهیزات موجود در بازار قضاوت کرد از طرف دیگر مسائل اقتصادی و تجاری هم می تونند نقش عمده ای داشته باشند،مثلا فرض کنیم کانون بتونه یک دوربین 50 مگاپیکسلی رو به اندازه یک قوط کبریت بسازه حالا قیمت تموم شده اون در بیاد 200 هزار دلار حالا:
1-اون رو تولید کنه و بفرسته توی بازار
در این صورت مشتری بسیار کمی داره،چرا چون تولیدش کمه و گرون در می آید.
2-این تکنولوژی رو چند ساله به یک سرویس جاسوسی بفروشه،کلی پول به جیب می زنه و در این مدت می تونه اون رو برای اسفاده عمومی بهینه کنه و بعد وارد بازار کنه
پس به نظر من هم نباید در باره تکنولوژی اون ها بزرگ نمایی کرد و هم نباید فریب تبلیغات رو خورد.
در مورد دوربینهای 22 مگاپیکسلی هم که خودتان فرمودید لنزهای قوی این کار را انجام میدهند.
منظور از قوی یعنی مدیوم فرمت! یا بزرگتر از استاندارد 135( و صد البته با کیفیت!) .... ممکنه فردا دوربین 150 مگاپیکسل سینار هم بیاد تو بازار... ولی لارژ فرمت... اون نگاتیو های 30 مگاپیکسلی در قطع 135 افسانه ایست دلپذیر... اما در قطع 6*8 ابزاریست دلگشا!
اما من گمان میکنم بازی مگاپیکسلها شدیدا ادامه داره...
مثلا یادمون باشه قطع سنسور فوجی 9500 و 9 مگاپیکسلش!
اما امیدوارم کمپانی ها کمی بیشتر بجای مگاپیکسل سعی در کم نویز کردن دوربین ها و افزایش داینامیک رنج اونها کنن... که دیگه ربط آنچنانی به لنز نداره... همون کاری که فوجی داره روش تلاش میکنه... مثلا دوربین کامپکت با ایزو 1600 و یا S3pro با داینامیک رنج عالی.. حالا اگه بتونه ترکیبی از بدنه حرفه ای تر - سریعتر رو هم به کارش اضافه کنه بسیار دوست داشتنی خواهد بود...
در مورد لنزها هم اتفاقا من هم همین رو گفتم. گفتم عمومیت ندهید که مشخص شد در همه موارد این طور نیست.
پس این طور برداشت شد که حد اقل شما میفرماییید که لنزهای دوربینهای با سنسور یا نگاتیو 35 میلیمتری بیشتر از 16.7 مگاپیکسل را از خود عبور نمیدهند. شاید این طور باشد ولی حد اقل آن را در جایی نشان دهید.(استناد به سایتی که نشان دهد چرا باید این طور باشد)
راستی مثال نقض این مورد که در سطح 35 میلیمتری با لنز نمیتوان بیشتر از 16.7 مگاپیکسل را عبور داد وجود دارد
که میخواهم بعد از استناد شماا آن را ذکر کنم.
نشان خواهيم داد! ....والا اين بحث چون اوجش يك سال يا يك سال و نيم پيش بود، الان منابعش زير خروارها پيج! گم شده اند ، اما يقين كنيد كه منابع را در اختيارتان ميگذاريم.
اما اگر دقت كنيد در پست خود دوست خوبم، در مي يابيد كه اين قضيه را در مورد 35 ميليمتري گقته بوديد.....به هر حال بگذريم.
اما اين مدت كه دنبال اون منبع بودم، خيلي چيزا خوندم و ديدم مثلا توي دنياي كانون فقط چند لنز پرايم هستند كه ميتوانند از اين محدوده بگذرند اونا همه در محدوده 90-80 lp/mm بوده اند و فقط و فقط روي كاغذ، يعني در شرايط ايده آلي كه هيچ گاه در عمل به دست نمي آيد(فوكوس 100 درصد درست و .....) ميتوانند از اين مرز بگذرند و در عمل همين 16 مگا پيكسل حد و مرز تفكيك لنز هاست، گرچه روي كاغذ سه چهار تايي لنز باشند كه از اين محدوده بگذرند..
امین جان از خبر تخفیف 300 دلاری ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amin
D200 هم به بازار اومد. 000/000/17 بدنه خالی در:
www.shop.ir
www.digishop.ir
ایا کسی از CANON EOS 5d استفاده میکند؟
خیر !!
سلام
آقايان نادر كهنسال و امير سوكي اين دوربين رو دارند. آقاي داريوش آقاجاني هم اين دوربين رو داشتند كه نمي دانم هنوز هم دارند يا نه. كسان ديگري هم هستند كه من نمي شناسم.
حالا لطفا منظورتان را از باز كردن چنين تاپيكي بفرماييد لطفا .
قصد خرید canon 5D رادارم. و خیلی مایلم تا اطلاعاتی راجع به نقاط ضعف و قوت این مدل بدانم.
معمولا وقتی میخواهی چیزی رو بخری حالا هر جا که باشه فقط راجع به نقاط قوت صحبت میشه ، انگار که کاملترین دوربین روی زمینه. فقط افرادی که مدتها با اون مدل کار کرده اند اطلاعات درستی رو بهت میدن البته به شرطی که باز فروشنده نباشند.البته اینارو اکثرا میدونن وفقط خواستم دلیل باز کردن این تاپیک رو گفته باشم.
والا اين دوربين يكي از اعجوبه هاي كنونه تنها ايرادي كه ميتوني بهش بگيري يك مقداري گرانتر بودن قيمت لنزهاي EF نسبت به EFs و همچنين تاخير يكي دو ثانيه اي مشاهده عكس در LCD و دست يافتن به تله با قيمت بسيار گرانتر نسبت به كراپدار
یک اشکال دیگر این دوربین که در تست ها و Review ها کمتر بدان اشاره می شود و کاربران هم کمتر در موردش صحبت می کنند این است که نقاط فوکوس این دوربین از روی دوربین های کراپ دار کانن به عاریت گرفته شده است و همه نقاط در وسط کادر جمع هستند و به هیچ وجه پراکندی و پوشش کاملی ندارند.
سلام
عجب ادعاي گنده اي :eek::biggrin:
5D :
http://a.img-dpreview.com/reviews/Ca...inderdiag2.gif
اينم 1Ds- MKII به عنوان نزديكترين فول فريم كنن از نظر زماني به 5D :
http://a.img-dpreview.com/reviews/Ca...viewfinder.gif
مي بينيد كه سطح پوشش 5D بيشتر است ( البته با تعداد نقاط كمتر)
اينا هم D3 :
http://a.img-dpreview.com/reviews/Ni.../af_area51.gifhttp://a.img-dpreview.com/reviews/Ni.../af_area11.gif
آهان يادم رفته بود
يه مشكلي كه آرش عاشوري نيا بهش اشاره كرده بود توانايي بالاي سنسور اين دوربين در جذب گرد و غبار و آلودگي بود حالا نميدونم اين چقدر صحت داره
اگر زمان تولد آپگرید 5d نزدیک باشد، اگر عجلهای نباشد، صبر کردن در اولویت است. چه برای خرید 5d چه آپگریدش.
استعداد جذب غبار سنسورش را از دو سه نفر کاربر شنیدهام.
lol
فرهاد جان خوب به علوم مهندسی آشنا هستید ها!
فقط یک نکته را تذکر دهم.آن تصویر جانمایی نقاط فوکوس است و نه ویزور این دوربین.
ویزور تصویز زیر است!!!
http://irapic.com/uploads/1210800933.jpg
با این مقایسه کنید؟؟؟
http://irapic.com/uploads/1210820164.jpg
تنها 20% تا 30% از ویزور را نقاط فوکوس پوشانده اند!
و این هم ویزور Canon 1D MK II در کنار Canon 1Ds MK II
http://irapic.com/uploads/1210811736.jpg
و این ویزور Nikon D300
http://irapic.com/uploads/1210820366.jpg
و این ویزور Canon 20D که عینا در Canon 5D پیاده شده است!
http://irapic.com/uploads/1210766815.jpg
این اشکال کانن خیلی معروف است و ان اینکه کانن ویزور ها را به برای دوربین های کراپ دار طراحی می کند و بعد دوباره در فول فریم ها پیاده سازی می کند...
یقینا تایید می فرمایید که پراکندگی نقاط فوکوی Canon 5D نسبت به تمامی فول فریم ها و کراپ دار ها که بسیار کمتر است؟
سلام
من اطلاعاتی در خصوص 5D نداشتم ولی خیلی دوست داشتم نقاط ضعف و قوت این دوربین رو بدونم .که الحمدلله دوستان اطلاعات خوبی ارائه می کنند .:::love2:::
اما در خصوص نقاط فوکوس 5D فکر می کنم این نقاط به اندازه کافی و بجاهستند . البته اگر اینی باشه که در تصویر آقا فرها گذاشته . اما اگر اونی باشه که کاوه جان گذاشته که چه عرض کنم !!!!!!!!!( کمپانی CONONفقط منتظر تایید من بود )
اما در خصوص
موردی که بابک جان گفت (تاخیردر نشان دادن عکس ) اگر اینطور باشد فکر کنم ادم رو کمی عصبی کند .البته من گاهی تو استودیو که عکاسی می کنم شاید تا 4 شات هم با کادر بندی مختلف سریع و پشت سر هم عکس بگیرم و نگاهی هم به ال سی دی نکنم . ولی خوب همیشه اینطور نیست .البته دوستان 5D دار در این زمینه بهتر می توانند نظر دهند .
امیر سوکی جان کجایی .
فکر کنم ادریس خان هم این دوربین را داشتند .
با تشکر از دوستان بخاطر ارائه اطلاعاتشون .
ویزور Nikon D3 در مقابل ویزور Canon 5D
http://irapic.com/uploads/1210818419.jpg
فرهاد خان نظر؟:)
ولا در خصوص تاخير در نمايش عكسهاي 5d مهيار يه جك براي امير درست كرده
ميگه كه امير دوربينش با آنالوگها هيچ فرقي نداره چون وقتي رسيد خونه قبل خواب عكسها رو Lcd نمايان ميشه تازه ميفهمه چه گندي زده
مداح جان اين تاخير در عمل مشكل ايجاد نميكنه مخصوصا براي عكاسي تو اتليه كه سوژه ساعت ها ميتونه برات پز بگيره
سلام.
معذرت میخوام ، تاپیک رو الان دیدم .
نقاط قوت رو اول بگم :
به نظرم کیفیت فوق العاده و دیتیل زیاد عکسهای خروجی دوربین . انقدر خوب که تمام بدیها رو میپوشونه !
عمق میدان کاملا قابل کنترل.
بدنه کاملا خوشدست . و ویزور بزرگ و جذاب .
نویز کم و جذاب!
نقاط ضعف :
سرعت عکاسی پیاپی کم ، 3 فریم در ثانیه .
کندی در نشان دادن تصویر بعد از عکاسی ، حدود 2-3 ثانیه تاخیر .
من از روزی که خریدم سنسورش گرد و غبار داشت و به نظرم خیلی هم اضافه نشده !
رنگهای فوق العاده خام ( این قضیه مشکل محسوب نمیشه برای یک آدم حرفه ای ، ولی همیشه وقت حرفه ای بودن نیست ! گاهی آدم دوست داره بدون ادیت ، رنگهای زیباتری داشته باشه ! مثلا در 400دی رنگها زیباتر بودند! ولی خیلی نمیشد با رنگها بازی کرد ، بلافاصله تصویر دچار ایرادات رنگی میشد ، چیزی که در 5دی اصلا پیش نمیاد ! من خیلی در زمینه رنگ اطلاعات خوبی ندارم ، بیشتر تجربی حرف میزنم ! )
رنگها در Lcd کمی زرد هستند .
وایت بالانس دوربین کمی متمایل به زرد هست ! این مشکل رو با شک میگم ، شاید مانیتور من این مشکل رو داشته باشه !
لوازم جانبی گران ! مثلا گریپ !
مجبور به استفاده از لنزهای گران هستید !
ویگنتینگ در لنزها به خوبی نشان داده میشود !
ممنون.
البته اين مشكل توسط نرم افزار به راحتي قابل حلهنقل قول:
ویگنتینگ در لنزها به خوبی نشان داده میشود !
سلام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Daruosha
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nader Kohansal
سلام
بابک جان بر عکس . در آتلیه چون سوژه ها که همه مدل نیستند که زود رو حس بیایند و یا عادت داشته باشند به معطلی و این حرف ها . سوژه ها اکثر مردم عام بی تجربه هستند که زود خسته می شوند .و اگه قرار باشه برای هر عکس 3 ثانیه صبر کنی تا تصویر روی ال سی دی بیاد و 5 ثانیه هم خودت عکس رو مورد بازبینی قرار بدهی که ببینی مشکل عکس و فیگور کجاست سوژه زود خسته می شه و براحتی شل می شه و حس رو که بسختی بهش دادی ول می کنه .
دوباره روز از نو روزی از نو .
اما یک نکته که در پست شماره 12 کاوه جان براحتی می توان به ان پی برد و بیشترین کار برد در پرتره با کادر عمودی (بخصوص در آتلیه )دارد این است که شما در D 300 و D 3 براحتی می توانید یک نقطه فوکوس از نقاط انتخابی که در شکل نشان داد ه ام انتخاب کنید وسپس در کادر عمودی از پرتره فقط روی چشم فوکوس کنید و شاتر را بزنید .اگر نقطه فوکوس را درست انتخاب کرده باشید شما هم زمان هم فوکوس کرده اید و هم کادر بندی . نمی دونم تونستم مفهوم رو برسونم یا نه .بعیارتی می شه کلی سرعت عمل
در صورتیکه این امر در 5D به این شکل امکان پذیر نیست . یعنی شما باید اول فو کوس کنید و سپس قفل فوکوس و بعد از ان کادر بندی و بعد شاتر را بچکانید .
اما به نظرم دیتل خوب و خروجی خوب این ضعف را براحتی می پوشاند .
اما گرد نشستن رو سنسور .بنظرم دوستان خیلی راحت در این مورد صحبت می کنند و شاید هم من خیلی وسواس دارم اکثرا دوستان جرات نمی کنند خودشان سنسور را تمیز کنند و این یعنی فکر صاحب دوربین مغشوشه تا وقتی که یک تعمیر گاه بدادش یرسه و گرد رو ی سنسور دوربنش رو پاک کنه .(کلی حا لگیری ) چند نفر بین دوستان خوشان سنسور پاک می کنند ؟اکثر ما از این کار می ترسیم و پرهیز میکنیم .
نداشتن فلاش هم که دیگه لازم نیست درباره اش صحبت کنم .
http://www.cubeupload.com/files/e9662e1210818419.jpg
سلام
خوب ظاهرا آتشي افروختم و بعد كنار نشستم ؟ :biggrin:
نه كنار ننشستم. رفته بودم جامعه ي مهندسان مشاور و يك كلاس 5 ساعته ي تخصصي داشتم به اسم اصول مذاكره (1) و در نتيجه الان بسيار بهتر مي تونم با كاوه مذاكره كنم :::big grin:::
خوب كاوه جان حق با شماست ( بذاريد به حساب عجله ي من در رسيدن به كلاس وگرنه Dpreview هردو رو گذاشته بود ! ) با توجه به عكس ويزوري كه شما گذاشته ايد و مطابق محاسبات من در 5 دي فاصله ي نقطه ي كناري تا لبه ي تصوير28 درصد طول و در مورد بقيه ي فول فريم ها حدود 24 درصده. به نظر من اين 4 در صد اختلاف اصلا ارزش حدود دو برابر و بيشتر قيمت رو نداره.
فراموش نكنيم كه جايگاه كنن 5 دي يه چيزيه مثل جايگاه كنن 300 دي. دومي اولين DSLR زير 1000 دلار و اولي اولين فول فريم DSLR زير 2500 دلار . يه كم به حافظمون فشار بياريم و يادمون بياد كه اين فول فريم ارزان قيمت كنن مال سال 2005 است نه اواخر 2007 و اوايل 2008.
مطلب بعدي اينكه همين فول فريم ارزان قيمت 2005 اي در دايره ي وسط علاوه بر همه ي نقاط فوكوس، 6 نقطه ي فوكوس اضافي غير قابل رويت براي حالت AI SERVO داره :
In addition to the nine visible AF points there are also another six invisible points within the spot metering circle. According to the EOS 5D user manual these are only used in AI SERVO mode for predictive AF tracking, if the subject moves completely out of the center circle then other points will pick it up.
خلاصه اينكه من هم اگه باشم الان 5 دي نمي خرم و منتظر مارك تو مي شينم ولي اين دوربين هنوز هم اعجوبه است. :::love2:::
فرهاد خان شما بدون کلاس هم استاد بنده هستید و به اصول مذاکره کاملا آشنا...شما نیازی به این کلاس ها ندارید.اگر کلاسی هم لازم باشد ما باید برویم...
ما همچنان مخلصیم...
در مورد 5 دی کاملا با شما موافقم.این دوربین در زمان حضورش یک شاهکار و یک معجزه بود.حالا هم این دوربین یک اعجوبه است و یک افسانه شاید و همه دوستان کانن آرزوی داشتن اش را دارند ( با توجه به تمام معایب )
اما سطح توقع بالا می رود.در سال های اخیر دیگر کسی با مثلا 9 نقطه فوکوس و 3 شات در ثانیه راضی نمی شود.به نظرم برای کسی که علاقمند عکاسی از شب و طبیعت است و کمتر کار پرتره و خبری می کند بهترین انتخاب است ( هنوز هم ) با توجه به افت قیمتی که این روز ها دارد...
اما در کل با نقاط فوکوس این دوربین مقداری مشکل دارم که زیاد هم مشکل ناگواری نیست.اما این هم وجود دارد و خواستم دوستان در جریان اش باشند چرا که کمتر دوستی به آن اشاره می کند
سلام: دیدم دوتا دوست صمیمی باهم صحبت میکنند. تا حصول نتیجه این مطلب رو نگه داشتم.
الان باشد برای کسانی که بعدا به این تاپیک سر میزنند. بیشتر در جریان صحبت دوستان باشند و بدانند نکاتی که اشاره شد پیرامون چه موضوعی بوده است. نکات مورد اشاره ارزشمندی بود:cool:
The size of a camera's viewfinder can greatly affect its usability. The larger the viewfinder, the easier it is to judge focus and to see subject detail. The greater a viewfinder's coverage, the easier it is to precisely compose photographs. With modern DSLR cameras, viewfinder size varies more than image quality. So, once image quality is good enough, why not select a camera based on its viewfinder? The more you use your digital SLR, the more you will notice the viewfinder - and its limitations.
The table below shows the specification of each DSLR camera's viewfinder. Coverage is measured as a percentage of the full image captured. Therefore, a viewfinder with a coverage of 100%, shows the entire image to be captured. Magnification is a relative measure which compares the size of what we see through the viewfinder to what we would be seeing without looking through a viewfnder. For cameras with the same crop-factor (focal-length-multiplier), magnification can be used to compare viewfinder size. Magnification is relative because manufacturers all use the field-of-view obtained by a 50mm lens as their basis. Since a 50mm lens gives a different field-of-view depending on the crop-factor, the measured magnification differs too. For reference, the crop factor and resolution of each camera is also shown. The effective size should be used when comparing viewfinders of cameras with different crop factors
[IMG]http://www.*******.info/files/0678a6n4wxzreqqzaa0l.jpg[/IMG]
================================================
Viewfinder magnification is more important. Magnification tells you how big the image is. High magnification means a big image, like a movie screen viewed from a good seat; low magnification means an image like a distant postage stamp surrounded by a sea of blackness.
The magnification, of course, varies depending on the focal length of your lens. More zoom, more magnification. So the magnification specs are standardised, to whatever you see with a 50mm lens on the camera (or with an integrated lens set to its 50mm-equivalent setting). A 35mm film camera with a 1X-magnification viewfinder and a 50mm lens on it will show you things through the finder the same size as you see them with your unaided eye
ارادتمندتان:cap:
سلام
من هم نظر خودم رو می نویسم؛ هر چند اغلب آن ها تکراری است و قبلا" دوستان به درستی اشاره کرده اند.
نکات خوب:
- فول فریم بودن! و ارائه تصویری که در اغلب اوقات با دوربین های کراپ دار کاملا" متفاوت است
- کیفیت تصویری عالی با رزولوشن و جزئیات بسیار بالا
- بدنه خوشدست مخصوصا" با گریپ که با لنزهای سبک وسنگین در تعادل است
- عمر باطری طولانی
- نویز کم
نکات بد:
- بدنه محکم اما نامقاوم در برابر نفوذ گرد و غبار
- داشتن سنسور بزرگی که دست به داستش خوب است؛ یعنی استعداد ممتازی برای کثیف شدن دارد. سنسور دوربین من هم از همان ابتدا و در حالت آکبند چند لکه داشت. در مدت این دو سال و اندی لکه ها بیشتر شده اند، ولی تا به حال تمیز نکرده ام و فعلا" هم قصد دخالت ندارم. به راحتی با چند کلیک در فتوشاپ رفع می شود. در خیلی از عکس ها هم اصلا" چیزی معلوم نیست.
- منظره یاب فقط 96 درصد صحنه را نشان می دهد و نقاط نه گانه فوکوس بیش از حد متمرکزند.
- ال سی دی آن چندان فوق العاده نیست. علاوه بر تمایل رنگی به زرد، در نور آفتاب تصویر به سختی قابل مشاهده است و عکس ها را کمی اوراکسپوز نشان می دهد.
- نورسنج دوربین 1/3 تا 2/3 استاپ تمایل به آندراکسپوز دارد و اغلب باید جبران نوردهی کرد.
- سرعت عکاسی پی در پی آن کم است (برای من مهم نیست و تا به حال استفاده خاصی نکرده ام).
- فلاش سر خود و لامپ کمکی فوکوس ندارد (برای من چندان مهم نیست).
- تأخیر در نمایش تصویر در ال سی دی (برای من مهم نیست).
- وایت بالانس اتوماتیک چندان عالی نیست.
- خطاهای اپتیکی لنزها چشمگیرتر است.
بسیاری از این نکات مثبت و منفی را دوربین های دیگر هم دارند؛ ولی دلیل اصلی انتخاب من فول فریم بودن آن بود و مانند دیگران معتقدم هیچ دوربین کراپ داری تصویری از جنس فول فریم تولید نمی کند؛ چیزی که برای من فوق العاده جذاب است.
بسیار سپاسگذارم.
بنابراین تا امدن canon eos 7D صبر میکنم . فقط امیدوارم یکدفعه قیمت دو برابر نشه.
سلام
اگر تاپيك شايعات يا واقعيات رو دنبال كنيد متوجه خواهيد شد كه به زودي شاهد حضور Canon EOS 5D Mark II خواهيم بود نه 7D يا چيز ديگر :biggrin:
راستي شما نگفتيد چرا حتما دنبال فول فريم ايد و الان چه دوربيني داريد يا قبلا با چه دوربينهايي كار كرده ايد ؟ مطمئنيد يك بدنه ي كراپد كارتون رو راه نمي اندازه ؟
شاید با پاسخی که میدهم سیل انتقادات را به سوی خودم سرازیر کنم ، ولی حقیقت اینه که من از تعویض پشت سرهم دوربین بیزارم و دوست دارم چیزی که میخرم تا مدتها پاسخگوی نیازم باشه. درسته که تا به حال فقط با دوربینهای دوستان وگوشی مبایل چند تایی عکس گرفته ام ولی چون میخوام جدی شروع کنم وفاکتورهایی مثل شارپنس - عمق میدان - چاپ احتمالی عکس با سایز بزرگ - حداکثر جزئیات - رنگ و ... برایم مهم است ، تا جایی که بررسی کردم به canon eos 5Dرسیدم. (لطفا انتقاد همراه پیشنهاد)
سوال:
ایا رابطه ای بین سایز چاپ - وتعداد پیکسلها وکیفیت خروجی وجود دارد؟
مثلا شنیدم برای داشتن عکسهایی با کیفیت دوربینهای انالوگ در ازای هرin مربع بایدحدود 200 پیکسل داشته باشیم.
درود
نخست اینو بگم که اینجا دوستان دیگر بسیار در مسائل فنی دوربین و تجربی هستند که اظهار نظر من در برابرشون هیچی نیست. ولی خوب از آنجاییکه دید شما و کمک به دوستانم اینجا برایم مهم است تجربه و نظر خودم را میدم تا دوستان که بهتر و بیشتر میدانند مرا هم اصلاح کنند.
از اینکه نمیخواهید دوربین را زود به زود عوض کنید و میخواهید یک دوربین عالی داشته باشید درکتان میکنم. دقیقا خواسته های من نسبت به دوربین و دیگر لوازم همینگونه است ولی ...
1- ابزار بهتر دلیلی بر بهتر شدن کار (عکاسی و عکس) نیست بلکه باید اصول و فن را فراگرفت.
2- در دنیای دیجیتال امروز داشتن دوربین یا لوازم دیگر دیجیتالی بروز تنها با عوض کردن و پرداخت بهای گزاف بدست می آید. اگر شما امروز بهترین و مدرنترین دوربین را بخرید فردا یک مدل قدیمی است.
اینها تجربه های من که شوربختانه بسیار گران بدست آورده ام است.
و اما در باره مدل 5D یا مدل بالاتر آن. من هم میخواستم همین مدل را چندی پیش بخرم. با یکی دونفر از دوستان نزدیکم که عکاسان حرفه ای هستند و کلکسیون دوربین داشته یا دارند مشورت کردم و همه آنها مدل 40D (چون فقط کانن میخواستم این مدل را ) پیشنهاد کردند. البته همانگونه فرهاد خان گفتند اگر فول فریم نمیخواهید.
اگر چرخی در همین تالارها بزنید عکسهای بسیار زیبا و حرفه ای از دوستان خواهید دید که شاید برخی از آنها با دوربینهایی با مدل خیلی پایینتر یا کمپاکت گرفته شده اند. پس دوربین عالی دلیلی برای بهتر بودن نیست.
در رابطه با سایز چاپ و پیکسل هم بله دارد ولی تنها اگر بخواهید عکسهایی به اندازه خیلی خیلی بزرگ چاپ کنید نیاز به دوربین فول فریم دارید. چون در تالارها بسیار در این باره گفتگو شده بهتره که یک جستجو بکنید.
این قطره ای از سیل پیشنهاد (نه انتقاد که شما چشم براهش بودید) هست. اینجا انتقاد سازنده و پیشنهاد از سوی دوستان به همدیگر داده میشه ولی در نهایت تصمیم گیرنده خود شما هستید که بسته به خواسته و توان تان چه وسیله ای را بخرید.
امیدوارم کمک کوچکی کرده باشم.
پیروز باشید.
"در رابطه با سایز چاپ و پیکسل هم بله دارد ولی تنها اگر بخواهید عکسهایی به اندازه خیلی خیلی بزرگ چاپ کنید نیاز به دوربین فول فریم دارید. چون در تالارها بسیار در این باره گفتگو شده بهتره که یک جستجو بکنید."
می توانم بپرسم ربط دوربین فول فریم با چاپ عکس در اندازه خیلی خیلی بزرگ چی هست؟و کجا قبلا در این باره گفتگو شده است؟
اول از همه ببخشید که من در حضور بزرگترها اظهار نظر میکنم :redface:
سلام جناب اسدی
بدنه دوربین وظیفه ثبت کردن اطلاعات رو داره. و این اطلاعات یا بهتر بگم نورها ، از طریق لنز به دوربین میرسه.
کیفیت تصاویر در دوربینها بیشتر از اینکه به بدنه مربوط باشه ، به لنز مربوط میشه.
من اگه بجای شما بودم ، دوربینی مثل 40d و یا حتی 450d (چون جدید هست و تا مدتها هم جدید خواهد بود) میخریدم و بقیه پول را صرف لنز میکردم.
شارپنس تصویر ، بیشتر به لنز و ویرایش بستگی داره. برای چاپ احتمالی عکس با سایز بزرگ هم باید بگم فرق آنچنانی میان 10 و 12 مگاپیکسل نیست. در مورد رنگ خروجی دوربین هم باید بگم که اتفاقا در دوربینهای حرفه ای مثل 5d رنگها به زیبایی دوربینهای رده پایینتر نیستند!!!! چون کاربران این دوربینها حرفه ای هستند و حتما ویرایش هم بلدند.
در مورد سایز چاپ هم باید بگم که مدتیه یکی از دوستان که آتلیه داره عکسهای عروس و دامادها رو بمن میده که براش آلبوم ایتالیایی درست کنم. عکسها با نیکون d70 هست و 6 مگاپیکسل. تا حالا که مشکلی نداشتم و کیفیت آلبوم ها خوب در اومده. عکسها 6 مگاپیکسل هست و سایز آلبوم هم 60 در 40 سانت.
حالا واقعا دوربین فول فریم رو لازم دارید؟؟؟؟؟؟ اگه روی همچین دوربینی لنزهای خوب بسته نشه ، پولتون رو حروم کردینا.
(یه درددل: گاهی وقتا که تو اینترنت ریووی لنزها رو میخونم ، عکسهای خیلی خیلی شارپ و عالی میبینم که با لنزهایی مثل سری L کانن گرقته شده ولی با بدنه 350D که همه میگنن اخ اخ و اه اه...... )