نوشته اصلی توسط
vahidshah
من مدتی در همین مورد تو فکر بودم و تحقیقاتی کردم شاید بدرتون بخوره
منم مطالب و تجربیات و توضیحات موجود تو این فروم که اساتید نوشتن رو مظاله کردم هم درباره جی 3ایکس و 22-250 و 70 .300 و تامرون 70/300 و 150/600 ها !!و تو سایت دیجیتال پیکچرز و دی پیریویو نقد اون لنز ها رو دیدم و نمونه عکسها و همچنین نویز سنور 1 اینچی جی 3 ایکس و نتیج دی پرویو و دی ایکس او
بعدش یه دوستم 150 /600 اسپورت سیگما خرید و تجربیات اونم جالب بود
برای داشتن زوم حالا چه با لنز یا با کامپکت ....
کامپکتهاکه باسنسور گوچک به کنار
بین زومها 70.300 تامرون انگاز یکم بهتر از کنون هست و اختلاف قیمت چندانی ندارن و باید از کنون هم ارزون تر باشه
کیفیت عکسهای 55.250 به قیمتش خیلی عالیه و تو تستهای دیجیتال پیکچرز به نظرم تو اکثر فوکال ها و دیافراکمها در کل از اون 70.300 ها بهتر بود!!!
نصفه خالیش فول فریم نبودن و 50مم کمتر بودنشه
دوستم که بعد از 100.400 سیگما اسپورت 150/600خرید اینبار بحث وزن لنز و سهولت حمل و... در 150/600 رو جدی تر از قبل دونست و سنگینی رو لنز بهمراه بدنه بیشتر بچشمم اومد /کیفیت عکسشم که خوبه و البته بهتر از 100.400 توضیفش میکنه
درباره جی 3 ایکس زوم تا 600 رو داری با وزن کم راحتی حمل و نقل ....و ضعفش همون کوچکی سنسور و نویز که تقریبا مقدارش شفاف مشخصه . زوم خوب و کیفیت تصویر خوب داری مگر در نور کم که تقریبا نویز 2برابری نسبت به apsc خواهی داشت.البته برای استفاده از لنز زوم که توخونه و مراسم که نخواهد بود و بیرون و اکثرا تو روز که باغث میشه کم پیش بیاد در شرایط نورکم از 600 استفاده شه .گرچه خیلی وقتا لازمه ایزو بالابره تو زوم.ولی در کل انگار جی 3 ایکس برای زوم داشتن بسیار قابل اعتنا هست و ارزشمند.برای کسی که بدنه 700 داره (فکر کنم 700 تایم لپس داخلی نداره ) داشتن جی 3 ایکس مزیت داشتن تایم لپس رو هم خواهد داد و وای فای داخلی .ولی عمر باطری کم و نداشتن ویزور ... هم ممکنه امنتیاز منفیشو بچشم بیاره
در کل جی 3 ایکس برای زوم با کیفیت متوسط حتما که خوبه .