من اين دوربين را إز كجا ميتوانم بخرم أصفهان هستم
أصلا برأى فروش موجود هست يا گير نمياد
بررسی سایت the digital picture منتشر شد:
Canon EOS M5 Review
در این ریویو می توانید صدای شاتر این دوربین را دانلود و با 80d مقایسه کنید. و همچنین مشخصات و ابعاد دوربینها را با هم مقایسه کنید.
نکته جالبی که در این بررسی دیدم این بود که وزن m5 از کنون 100d که یک dslr با ویو فایندر و آیینه است اندکی بیشتر است.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
نمرات سنسور این بدنه از نظر DXO منتشر شد ، نسبت به 80D کم نویز تر شده در عوض داینامیک رنج ضعیف تری داره.
m5z.jpg
عجیبه این اختلاف داینامیک رنج...!! کم هم نیست:
ما برویم همان ۸۰دی را بخریم
که چی ، نه باتری مناسب ، نه داینامیک مناسب ، نه قیمت مناسب ، نه سیلینگ ،نه سایز مناسب....
(نظر شخصی : کانن همان m3 یا مثلا این m6 جدید را با evf تعبیه شده دست مشتری میداد بهتر بود تا این را درست کنه و ۱۰۰۰ چوب قیمت بزاره ، اصلا از این حرکت خوشم نیومد )
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
با سلام و احترام
بالاخره Canon eos M5 رو چهار روز پیش خریدمهرچند گرانتر از قیمت واقعی و درست آن بعنوان مثال از آنجاییکه اکثر قریب به اتفاق سایتها این دوربین را یک 80d کوچک معرفی میکنند و قیمت جهانی آن نیز حدود ۲۰۰ دلار پایینتر است لیکن با توجه به نوبر بودنش با لنز کیت 150-18 مبلغ ۵.۲۰۰ بابت خرید آن پرداخت کردم این درحالیست که 80d با لنز کیت 135-18 و با همان گارانتی حدود ۴.۷۰۰ قیمتگذاری شده به هرحال از قیمت که بگذریم به جرات میتوان گفت کانن در ساخت این دوربین سنگ تمام گذاشته و اصلا کوتاهی نکرده چه به لحاظ کیفیت بدنه و اجزا و چه از لحاظ امکانات و در مجموع پک فوق العاده ای از کیفیت و امکانات را در این دوربین به مشتری ارائه کرده است. از آنجاییکه طی روزهای گذشته بدلیل گرفتاری و ازدحام کارهای پایان سال زیاد وقت جهت تجربه و امتحان دوربین در مودهای مختلف را نداشتم ولی طی زمان کوتاهی که داشتم به جرات میتوان گفت که در کیفیت خروجی و تولید عکسهای شارپ کارایی خوب و فوق العاده ای داشت و حتما طی روزهای آتی تجربیات خودم رو به سروران عزیزم نقدیم می کنم و تا یادم نرفته عرض کنم که از لحاظ خوشدستی و جایگیری در دست و همچنین وزن یکی از بهترین دوربین های بدون آینه ای بوده که تا امروز در دست گرفتم. با تشکر و پوزش از طولانی شدن عرائضم
من قصد خرید یک دوربین با کیفیت را دارم ، ولی نمیدونم Canon EOS M5 بخرم یا یه dslr ، میررلسها غیر از وزن سبکتر و اندازه کوچکتر ، آیا برتری داره نسبت به dslr ها؟؟؟ شنیدم در قسمت ویزور چشمی میررلسها نسبت به dslr ضعیفتر هستند ،لطفا راهنمایی بفرمایید
ویوقایندر دیجیتال مزایای خودش را دارد و معایبی هم می توان از آن گرفت. بزرگترین مزیتش نمایش تصویر به همان شکلی هست که قرار است ثبت شود.
در انتخاب بین m5 و بدنه ای مثل 200d چالش اصلی لنزها هستند. اینکه بعدا چه لنزهایی قرار است اضافه شوند و آیا می خواهید لنزهای efو ef-s را با استفاده از مبدل روی آن استفاده کنید؟