پاسخ: نیاز به SDK برای دوربین powershot G7
امروز دیدم در firmware دوربین های EOS 40D و EOS 1D mkIII فاصله فوکوس لنز در EXIF ذخیره می شود. و خود نرم افزار Digital Photo Professnal می تواند با تشخیص نوع لنز و فاصله فوکوس اشکالات اپتیکی را بر طرف کند.
اگر این طور باشد می تواند برای خیلی از کاربرد های پردازش زنده تصویر مفید و قابل استفاده باشد.
سلام.
منم دوربین کنون دارم اما مدل powershot s3is.منهم در مورد فرمت rawمشکل دارم ،یعنی نمی دونم باید چه جوری ازش استفاده بکنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sanazsasaninia
سلام.
منم دوربین کنون دارم اما مدل powershot s3is.منهم در مورد فرمت rawمشکل دارم ،یعنی نمی دونم باید چه جوری ازش استفاده بکنم.
سلام.
در این تاپیك دوستان به طور كامل توضیح داده اند.
http://akkasee.com/forum/showthread.php?t=4265&page=8
موفق باشید.
پاسخ: كیفیت عكس های دوربین G7
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vali15
من بتازگی Canon G7 خریده ام و پیش از آن اولیمپوس داشته ام . عکسهای الیمپوس تماما رنگ ها زنده و شارپ هستند ولی G7 رنگها را زنده نشان نمیدهد . آیا من هنوز با این دوربین اخت نشده ام و یا واقعا نسبت به الیمپوس کمتر شارپ می باشد . ؟ ضمنا اگر دوستان راجب این دوربین برای کارکرد بهتر تجربیاتی دارند دریغ نفر مائید .
سلام
واقعا" متاسفم كه شما را ناراحت میكنم, ولی گذشت زمان هم چیزی را عوض نمیكند, چون این دوربین, یك دوربین بی كیفیت و فقط شیك با ظاهری جذاب است و نه لرزشگیر درستی دارد و نه كیفیت خوبی دارد, نویز در آن بیداد میكند و ....
من دوربینی مثل A540 را بهتر از G7 میدانم.
راستی, مدل المپوستان چی بود؟؟؟