پاسخ: همه چيز درباره دوربين Canon S3 IS
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nabster
حید جان من تا الان عکس خوبی نتونستم با این بگیرم اکثرش تاریکه نمی دونم چیکار کنم :(
لطفن راهنماییم کن
با تشکر
سلام
نمیدونم, چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه, باید با سعی و خطا قلقش دستت بیاد,من هم یکی دو ماه اول اعصابم خرد بود, روی LCD خودش هم تاریکه یا فقط رو مانیتور تیره دیده میشه؛ ممکنه از تنظیمات مانیتورت باشه !!!
عکسهای روزت هم خوب در نمیاد؟؟؟!!
اگه میتونی چند تا از عکسها رو آپلود کن _هر چه بزرگتر ولی کم حجم تر بهتر) شاید بهتر بشه نظر داد!!
وحید جان خیلی ازت متشکر وسپاسگزارم
آقا یه خورده در مورد سرعت شاتر ومیزان باز یا بسته بودن دیافراگم و اینکه اصلن به چه کاری میان و در کجا باید به چه مقدار استفاده کرد اگه ممکنه توضیح بده
با تشکر فراوان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nabster
وحید جان خیلی ازت متشکر وسپاسگزارم
آقا یه خورده در مورد سرعت شاتر ومیزان باز یا بسته بودن دیافراگم و اینکه اصلن به چه کاری میان و در کجا باید به چه مقدار استفاده کرد اگه ممکنه توضیح بده
با تشکر فراوان
مقالات سایت، کتب عکاسی و تاپیک های مرتبط رامطالعه بفرمایید.
جای این بحث در این تاپیک نیست.
لطفا قوانین فروم را رعایت کنید.
سلام دوستان
آیا s3 توی جاهای شرجی یا سرد یا گرم مشکلی نداره برای کار کردن؟؟؟
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nabster
سلام دوستان
آیا s3 توی جاهای شرجی یا سرد یا گرم مشکلی نداره برای کار کردن؟؟؟
با تشکر
در دماهای بین 0 تا 40 درجه سانتیگراد و در رطوبت 0 تا 90 درصد به خوبی کار میکنه که البته چند واحد این طرف و اونطرف شدنش نباید غیر طبیعی باشه
دلباز جان خیلی سپاسگزارم
من هنوز نتونستم با این s3 یه عکس خوب بگیرم چیکار کنم ؟
اکثر عکسام تاریک میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nabster
دلباز جان خیلی سپاسگزارم
من هنوز نتونستم با این s3 یه عکس خوب بگیرم چیکار کنم ؟
اکثر عکسام تاریک میشه
تو چه حالتی بیشتر عکس برمیداری؟ مثلا بیشتر تو حالت Auto عکس برمیداری یا حالت p ؟ یا حالت های دیگه ؟
تو سوالاتت دیدم که در مورد سرعت شاتر و میزان گشودگی پرسیده بودی. هنوز به جواب نرسیدی؟
دلباز جان هنوز درست به جواب سوالام نرسیدم:(
ممنون میشم اگه جواب بدین و برام توضیح بدین
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nabster
دلباز جان هنوز درست به جواب سوالام نرسیدم:(
ممنون میشم اگه جواب بدین و برام توضیح بدین
با تشکر
سلام در مورد تاريك بودن عكسهايتان، اشكال در عدم اطلاع كافي شما در مرود برخي مفاهيم عكاسي ديجيتال است، خيلي مهم است كه در مورد سرعت شاتر (Shutter Speed) ميزان گشودگي ديافرگم (Aperture value)، مقدار و مفهوم ISO و ... اطلاعاتي كسب كني.
در اين سايت (Akkasee.com) مطالب مفيدي پيدا ميكني همچنين در اين وبلاگ(http://persiandigital.blogspot.com/) هم مطالب خوبي به فارسي نوشته شده كه پيشنهاد مي كنم مطالعه كنيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smaiwd
سلام در مورد تاريك بودن عكسهايتان، اشكال در عدم اطلاع كافي شما در مرود برخي مفاهيم عكاسي ديجيتال است، خيلي مهم است كه در مورد سرعت شاتر (Shutter Speed) ميزان گشودگي ديافرگم (Aperture value)، مقدار و مفهوم ISO و ... اطلاعاتي كسب كني.
در اين سايت (Akkasee.com) مطالب مفيدي پيدا ميكني همچنين در
اين وبلاگ(
http://persiandigital.blogspot.com/) هم مطالب خوبي به فارسي نوشته شده كه پيشنهاد مي كنم مطالعه كنيد.
دوست عزیز لطفا لینک رو در تگ کد قرار دهید...قوانین فروم را مطالعه کنید...
بعد اینکه در فروم و سایت خودمان به اندازه ی کافی درباره ی عکاسی و هنرو وتکنیک بحث شده و نیازی به مراجعی دیگر نداریم .....فقط کافی است جستجو کنیم....