پاسخ: همه چيز درباره دوربين Canon S3 IS
سلام دوستان :)
من دو روزه كه به ابن سایت میام و در مورد خرید یه دوربین دیجیتال تحقیق میكنم . با دوستان فعال سایت هم از طرق نوشته هاشون آشنا شدم . :::happy::: قبلا با دوربین رفلكس كار میكردم . هنرستان عكاسی درس خوندم . جدیدا هر دوربین دیجیتالی كه خریدم (البته زیاد هزینه نكردم) بعد از مدتی در باتریش مشكل پیدا كرد .
تصمیم گرفتم یه دوربین با لنز خوب . شفافیت لنز بالا و سرعت شاتر مینیموم و ماكسیموم زیاد بخرم .
با توجه به نوشته های شما دوستان فكر میكنم Canon S3 IS با توجه به پولی که میخام هزینه کنم مناسبه ...
نظر شما چیه ؟ هنوزم میگین با 300 تا 350 تومن Canon S3 IS خوبه ؟ دوربین بهتری هم اومده با این قیمت ؟
مشکل دیگه ای که داشتم منبع تغذیه دوربین بوده ... وای خدا دوباره شارژر و باطری و ...:confused: میشه به غیر از شارژر خوب و یاطری خوب از آداپتور مخصوص هم استفاده کرد ؟؟؟
راستی اگه جوابتون در مورد Canon S3 IS مثبته ... یه نفر یه Canon S3 IS دست دوم تمیز داره میگه 260 ... 6 ماه گارانتی داره . به ریسکش می ارزه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mstf
با توجه به نوشته های شما دوستان فكر میكنم Canon S3 IS با توجه به پولی که میخام هزینه کنم مناسبه ...
نظر شما چیه ؟ هنوزم میگین با 300 تا 350 تومن Canon S3 IS خوبه ؟ دوربین بهتری هم اومده با این قیمت ؟
مشکل دیگه ای که داشتم منبع تغذیه دوربین بوده ... وای خدا دوباره شارژر و باطری و ...:confused: میشه به غیر از شارژر خوب و یاطری خوب از آداپتور مخصوص هم استفاده کرد ؟؟؟
راستی اگه جوابتون در مورد Canon S3 IS مثبته ... یه نفر یه Canon S3 IS دست دوم تمیز داره میگه 260 ... 6 ماه گارانتی داره . به ریسکش می ارزه ؟
سلام
بله, با این پول دوربین خوبیه, ولی شاید خرید فوجی 8000 عاقلانه تر باشه.
بله, از آداپتور هم میشه استفاده كرد.
اگر سالمه, 250 بخرش!!!
سلام دوستان ...
شما كدام رو پیشنهاد میكنید ؟
Canon PowerShot S3 IS یا Sony DSC-H7 ؟؟؟
كدام حرفه ای تر ؟ كدام بهتر ؟
:::confused2::::::confused2::::::confused2::::::co nfused2::::::confused2::::::confused2:::
دوستان آدرسي جايي براي تهيه كانورتور و همچنين فيلترهاي مختلف براي
اين دوربين سراغ ندارند؟ و همچنين قيمت؟:::confused2:::
نقل قول:
سلام دوستان ...
شما كدام رو پیشنهاد میكنید ؟
Canon PowerShot S3 IS یا Sony DSC-H7 ؟؟؟
كدام حرفه ای تر ؟ كدام بهتر ؟
:::co nfused2:::
دوست عزيز در آدرس زير مي تونيد اين دو دوربين رو مقايسه كرده و Review
هاي حرفه اي رو در مورد هر كدوم مطالعه كنيد و در نهايت خريدتون رو انجام
بديد :
کد HTML:
http://dcresource.com/reviews/compare.php
مرسي:::happy:::
با سلام:
لطفا" در صورت امكان یكی از دوستان لطف كنه و در مورد گزینه های مختلف my colour مثل Vivid و ... یه توضیحاتی بده (البته اگه كامل باشه خیلی بهتره)
با سپاس فراوان رضا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
KingArash
دوست عزيز در آدرس زير مي تونيد اين دو دوربين رو مقايسه كرده و Review
هاي حرفه اي رو در مورد هر كدوم مطالعه كنيد و در نهايت خريدتون رو انجام
بديد :
کد HTML:
http://dcresource.com/reviews/compare.php
مرسي:::happy:::
سلام . بله من قبلا این كارو كردم . میخواستم نظر دوستانی كه با هر ذو ذوربین كار كردن یا اطلاعاتی دارند رو بدونم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mstf
سلام . بله من قبلا این كارو كردم . میخواستم نظر دوستانی كه با هر ذو ذوربین كار كردن یا اطلاعاتی دارند رو بدونم .
اين نظر كاملاً شخصي منه !! ( لطفاً هيچ برداشت ديگه اي نشه _ بالاخص براي دوستان سوني دار ) :
در اين رده از دوربين ها، كنون برعكس سوني كه عكس هاي غيرطبيعي ( كاملاً مشتري پسند - بمحض
ديدن عكس به شما خواهند گفت : اه ه ه ه ه ه ......... عجب عكسي! دوربينت چيه؟ ) ارايه مي كند،
عكسهاي طبيعي تري را ارايه خواهد كرد. همچنين در S3 شما با استفاده ار يك هك بي ضرر ساده 200
كيلوبايتي قادر به گرفتن عكس با فرمت RAW هستيد كه فكر مي كنم دوربين سوني فاقد اين قابليت
است.
مجدداً تاكيد مي شود كه اين نظر شخصي اينجانب است كه ممكن است 100% اشتباه باشد :::big grin:::
مزسي:::happy:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mstf
دوست من، سلام
خوش آمدید به سایت.
من با هر دو دوربین کار کردم ، نظر من اینه که :
1. اس 5 فیلم بهتری میگیره با صدای استریو و قوی
2. عکس اس 5 در بیشتر مواقع نیاز به پراسس توسط فوتوشاپ داره نسبت به اچ 7 ولی عکس ها شارپنس بهتری دارند ( و ناگفته نماند که ، من خودم هم ار اچ 7 خیلی خوشم اومد و شاید اگر عکس های اچ 7 را اول میدیدم حتما اچ 7 میخریدم
) با نظر kingArash هم موافقم....
اگر میخواهید از شر شارژر و باطری خریدن راحت باشید میتوانید اچ 7 را انتخاب کنید. ( تقریبا 40 تومان هزینه ی کمتر )
3. در کل عکس اچ 7 بسیار رنگ های زنده ای دارد و با کیفیت
در مورد خرید کانورتور و فیلتر ها هم باید بگویم که فعلا و ظاهرا کانورتور و آفتابگیر این دوربین در بازار وجود ندارد؟!!!! :confused:
که البته اگر شما اچ 7 را انتخاب کنید ، آفتابگیر روی خود دوربین وجود دارد و احتیاجی به خرید آن نیز ندارید.... !!!!
ظاهرا سونی خوب به مشتریانش باج میدهد :::big grin:::
- - - راستی یه سوال از دیگر دوستان؟ چرا اچ 7 عکسهایش 70 dpi است ولی اس 5 ، 180 dpi ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza,n
با سلام:
لطفا" در صورت امكان یكی از دوستان لطف كنه و در مورد گزینه های مختلف my colour مثل Vivid و ... یه توضیحاتی بده (البته اگه كامل باشه خیلی بهتره)
با سپاس فراوان رضا
:(:(:(:(:(:(