دوستان لطف دارند. (چقدر تعارف کردیم!).
جناب فخار، بله، من در خدمت دانشجویان رشته زمین شناسی هستم. دوربینی که دارم برای ثبت جزئیات دقیق و ساختار لایه های رسوبی و بافت سنگ ها در صحرا و آزمایشگاه بسیار مناسب است. معمولا" به صورت RAW+JPEG عکاسی می کنم و در غالب موارد، استفاده از Picture Style های مختلف در شرایط گوناگون در فرمت JPEG (درصورت کمبود وقت برای پردازش فایل های RAW) کاملا"برایم مفید است. مجددا" از توجه شما ممنونم.
در دوربین من هم اسم Picture Style ها میاد . جناب فخار شاید در مراحل نصب اشتباهی شده ...
پیام اکبری
my Photos
پيام جان در نصب اشتباهي نكردم
ولي شما هم درست ميگي
چرا ؟
چون من وقتي نصب كردم ديگه توي menu نرفتم و همون دگمه تغيير style رو كه كنار دكمه ايزو هست زدم ...
توي اين قسمت اسمها هيچ فرقي نميكنن
ولي
اگر به menu و قسمت Picture Style بريم اونجا ميتونيم همه اسمها رو ببينيم ز
شايد منظور جناب كهنسال هم توي همون menu بوده !!؟!؟
اگر اينجوريه پس باهم فرقي ندارند
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack
بله محمد عزیز، منظور من همان درج اسم در منوی دوربین بود. مثل تصویری که شما در صفحه قبل از Lcd دوربین گذاشتید.
سلام.
در دوربین من هم اسم ها نمیاد !
اینم یه ایراد دیگه به دوربین 400d
سلام
مرسي جناب كهنسال .
امير جون اگه يكباره ديگه مطالبو بخوني متوجه ميشي كه اين ايرادي نيست كه مخصوص 400d باشه بلكه همه دوربينها همينجوري هستن ..
حتي 5d و 30d
توي تنظيم سريع نميتوني اسمو ببيني ولي توي منو اسمو نشون ميده.
راستي
جديدا چي شده حسابي دشمن شدي با 400d ؟؟؟
مرتب ميزني تو سرش
نكنه ميخواي دوربين جديد بگيري ؟
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack
سلام...
حالا هی بزن تو سر این دوربین عزیز گل ها ، چیه نکنه میخوای مرتد بشی بری D200 بخری؟در دوربین من هم اسم ها نمیاد !
اینم یه ایراد دیگه به دوربین 400d
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام.
ببخشید ، ولی از لحنم معلوم نبود که شوخی میکنم ؟ !!
این جا رو ببینید ( آف تاپیک نزنیم )
http://www.akkasee.com/forum/showthr...?t=3505&page=6
دوستان من در مورد 400D عرض کردم که نام PictureStyle نشان داده نمی شود. اما چون Firmware دوربین 30D با 5D تقریبا یکی است، ظاهرا این مشکل را نداریم.
اما راستش را بخواهید من خودم در دوربین این ها را نصب نکردم. و در DPP از آنها استفاده می کنم.
اما در مورد تبدیل RAW:
برای این کار شما 2 راه مناسب پیش رو دارید:
1- عکس خود را در DPP یا RAW Image Task به TIFF سی و دو بیتی تبدیل کنید و سایر پراسس ها را در فتو شاپ دنبال کنید (من هیج وقا از این روش استفاده نمی کنم، نه اینکه بد باشه، اما آن طور که می خواهم روی پروسه تبدیل کنترل درست و حسابی ندارم. )
2- با استفاده ار ACR عکس خود را مستقیما به فتو شاپ ببرید.
* روش سومی هم هست که استفاده از Lightroom می باشد. که خیلی شیبه به روش اول است.