سلام
کسی تا حالا تو ایران 20dA دیده ؟
حلا که دیگه تولیدش متوقف شده چه چیزی رو جایگزین کردن براش ؟
سلام
کسی تا حالا تو ایران 20dA دیده ؟
حلا که دیگه تولیدش متوقف شده چه چیزی رو جایگزین کردن براش ؟
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
سلام
هموني كه مخصوص عكاسي فضايي (Astronomy) است ؟
تو ايران ممكنه به درد كي بخوره كه كسي وارد كنه ؟
سلام...
دوربین نایابی نیست ، بنده تا ابتدای سال جاری اون رو داشتم ( یعنی امانت بود پیش بنده ) و دوربین این بیسار عالی با تمامی مشخصات 20دی ولی با الگریتم کاهش نویز نسبتا بهتر ، بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داشت تا عملی ، چون تفاوت های زیادی با 20 دی نداشت و به نظرم همون 20 دی عالی بود ، اما دوستان نجومی ترجیج میدادند این دوربین رو داشته باشند ، یادم است که در ابتدای ورود با 20دی 150 تومان اختلاف قیمت داشت و بعد ها به 100 رسید ، اما همین ماه گذشته یکی رو در عکسباران دیدم ( نو ) و یکی رو در فروشگاه آسمان شب ( دست دوم ) که دومی که دست دوم بود و در حدود 8000 شات زده بود( یادم نیست فکر کنم 950 تومان) شاید هم نورنگار موجود داشته باشد..کسی تا حالا تو ایران 20dA دیده ؟
برای جایگزین 30 دی و بزودی( تا اواخر سال میلادی) شاید شاهد 40دی هم باشیم . ار هر نظر 30 دی بهتر و کامل تر و پیشرفته تر است ( یعنی نسخه ی بالاتری ست ) هرچند که تفاوت ها اندک است اما به هر حال جدید تر است و 100% بهتر عمل خواهد کرد ، از نظر نویز که مهمترین عامل برای خرید این دوربین بود ، 30 دی کاملا هماهنگ ( شاید بالاتر ) است ولی هنوز خرید 20 دی هم به صرفه است و دوربین بسیار عالی...یادم است هنگام ورود 30 دی بسیاری از دوستان با تجربه میفرمودند نام 20 دی مارک 2 بهتر بود ، منظور اینکه تفاوتی ندارند.حلا که دیگه تولیدش متوقف شده چه چیزی رو جایگزین کردن براش ؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
تفاوت 20Da با 20D فقط در يك فيلتر بلوكه كننده است كه در جلوي سنسور نشسته و عكس العمل سنسور را نسبت به طول موج قرمز تيره افزايش مي دهد. در عكاسي نجومي بسياري از امواج نوري سحابي داراي طول موجي برابر 656 نانومتر (قرمز تيره) هستند . فيلتر ياد شده حساسيت به اين طول موج را كه به Hydrogen Alpha Light معروف است تا 2.5 برابر افزايش مي دهد كه باعث كاهش زمان نوردهي لازم و كنتراست بالاتر تصوير مي گردد.
تا جايي كه من اطلاع دارم اين فيلتر تاكنون در هيچ دوربين ديگري (از جمله 30D ) استفاده نشده است.
در تصوير زير اون فيلتر رو كه به (IR Blocking Filter ) معروفه رو مي بينيد (Ir=Infra Red) :
سلام...
فرهاد جان کاملا درست میفرمایید ، کاملا با شما موافقم و این مورد رو اصلا یادم نبود ، ممنون بابت راهنمایی ، عکاسان نجومی همگی ( آنها که از تلسکوپ استفاده میکنند ) حتما باید از این فیلتر در دهانه ی تلسکوپ استفاده کنند و این امری است عادی برای عکاسانی که از دوربین به همراه تلسکوپ استفاده میکنند.
اما این مورد هم مزیتی بود بر سایر رقبا ، اما کنون این رویه را ادامه نداد ، در صورتی که این دوربین فروش خوبی داشت ( خارج از ایران ) و مشتریان جدیدی برای کنون ایجاد کرده بود....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
شما ها مطمئن هستید که تولید این دوربین متوقف شده؟؟
سلام....
داریوش ، اگر هم متوقف نشده باشد ، من خیلی کم میبینم ( حداقل تو ایران ) اما احتمالا متوقف شده و اگر هم نشده جانشینی براش تعیین نشده..شما ها مطمئن هستید که تولید این دوربین متوقف شده؟؟
اما تحقیق میکنم و اطلاع میدم...
کاوه قبادیExposure.ir
کاوه جان تحقیق لازم نیست.....
من قبلا این موضوع رو خوانده بودم و جناب شهبازی هم زحمت این کار رو کشیدند و در فتوکینا از مسئولین پرسیده بودند و اونها هم تایید کرده بودند...
مسعود قدیری
سلام
بله توليدش متوقف شده و دليلش هم ظاهرن اين بوده كه در عكسبرداري معمولي مشكل ايجاد مي كرده و بايد يه آنتي بلاك فيلتر بيروني براي عكاسي معمولي استفاده مي شده. ضمنن اين محصول از اول فقط براي ژاپن توليد شده ( اونايي كه بعدن صادر شده همه از ژاپن خريداري شده).
سلام...
مسعود عزیز ممنون....یک سوال ؟الان در بازار موجود هست ؟ قیمت چه حدودی است؟من قبلا این موضوع رو خوانده بودم و جناب شهبازی هم زحمت این کار رو کشیدند و در فتوکینا از مسئولین پرسیده بودند و اونها هم تایید کرده بودند
کاوه قبادیExposure.ir