-
پاسخ: Canon EOS-1D Mark III
خوب من دوست ندارم لیست این ویژگی*ها فقط کانون و نیکونی بشه...
لایو ویو در dslr رو گمانم اول s3pro فوجی داشت به مدت ۳۰ ثانیه... و سیاه سفید.
20d a کانون میتونست رندر شدن تصویر رو نشون بده...
و المپوس که لایو ویو رو اجرایی کرد.
از این مهمتر؟
لرزه*گیر سنسور(هرچند که معتقدم لرزه*گیر روی لنز بهتر و بیشتر کمک خواهد کرد...) توسط مینولتا ساخته شده و به سونی به ارث رسیده...(که الان سونی و پنتاکس از این تکنولوژی در Dslr هاشون استفاده میکنن) و این خیلی خیلی مهمه... در هیچ کدام از دوربینهای نیکون و کانون هم تا بحال نبوده....
به هر حال پیشرفت در رده دوربینهای نیمه حرفه*ای اصلا چیز عجیبی نیست... که ما نا امید شده باشیم!
-
سلام
پریشب ( پنج شنبه شب) وقتی توی یک فروشگاه لوازم عکاسی بودم و به فروشنده اش( که سلام علیکی با هم داریم) خبر این نورسیده رو دادم , اونهم این خبرو به دوستش که تازه اومده بود (و صاحب یک 1D Mark II) بود داد و برگه مشخصاتش رو بهش نشون داد, ولی ایشون ( بر خلاف تمام بچه های این فروم که از هیجان و خوشحالی زبونشون بند اومده بود و یک عده هم سر به بیابون گذاشتند!!!) در کمال خونسردی برگه رو خوند و فقط گفت :" جالبه" !!! اصلا انگار نه انگار!! :confused: :eek: :(
.
.
.
راستی , از هر کسی یک صدایی در اومد جز آقای قبادی!! چند وقتیه خیلی کمپیدا شده!! :confused:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
پریشب ( پنج شنبه شب) وقتی توی یک فروشگاه لوازم عکاسی بودم و به فروشنده اش( که سلام علیکی با هم داریم) خبر این نورسیده رو دادم , اونهم این خبرو به دوستش که تازه اومده بود (و صاحب یک 1D Mark II) بود داد و برگه مشخصاتش رو بهش نشون داد, ولی ایشون ( بر خلاف تمام بچه های این فروم که از هیجان و خوشحالی زبونشون بند اومده بود و یک عده هم سر به بیابون گذاشتند!!!) در کمال خونسردی برگه رو خوند و فقط گفت :" جالبه" !!! اصلا انگار نه انگار!! :confused: :eek: :(
! :confused:
مثالی که یکی از دوستان راجع به ماشین زد خیلی قشنگ بود
عشق ماشینها و خوره های مجله ماشین از دیدن یک ماشین عجیب و غریب و نو ذوق می کنند ولی خوب یه بنگاه معاملات ماشینی .... خوب هیچی !
خلاصه ذوق کردن به خاطر عشق است .
همین الان نویز کمی که در یک نیکون 500 دلاری داریم تا 3 سال پیش قابل تصور نبود (برای این رنج قیمت) و مطمئنا این قضیه برای 3 سال بعد هم اتفاق خواهد افتاد و با 500 دلار یک ایزو 3200 توپ خواهیم داشت و همه بیشتر از این خوشحالیم که چراغ اولش روشن شده و به زودی همه گیر خواهد شد.
-
ببخشيد دوستان از صفحه 3 تا اينجا كمتر راجع به قابليت هاي اين دوربين بحث شد لطفا اگر ممكنه در خصوص اين دوربين و مزاياش به شكل فني و كاربردي بحث بشه بهتره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir A
اما براي استوديو بابك جان، خير. چون تنظيماتي كه در استوديو براي نوردهي با فلاش روي دوربين انجام مي شود، با نور ambient موجود در استوديو چندين استاپ فرق دارند و عملاً در پريويو چيزي نخواهيد ديد. مگر اين كه بتوانيد با فانكشني به دوربين بگوئيد تا براي نمايش پريويو، از تنظيمات فعلي سرعت و ديافراگم تبعيت نكند. اين مسئله نيز كاربرد زيادي خواهد داشت.
بله براي من هم جاي تعجبه اما من اين مورد رو با توجه به اشاره خود كنون گفتم، كنون در كاربردهاي اين سيستم گفته كه يك CD همراهش هست . مي تونيد با نصب اون رو كامپيوتر همون وضعيت LIVE رو رو LCD كامپيوتر داشته باشيد و رو هيستوگرامش بررسي كنيد قبل از گرفتن عكس بعد با ريموت مي تونيد عكس بگيريد مورد استفادش هم گفته تو استوديوهاي عكاسي و عكاسي حيات وحشه و عكاسي ورزشي كه عكاس مي خواد از صحنه دور باشه مثلا عكاسي از رالي هاي اتومبيل راني ؟؟؟؟؟؟اگر يكي از دوستان كه بيشتر تو اين زمينه ها كار ميكنه بحث رو مطالعه كنه بهتره شايد چيزي كه اون مي فهمه بيشتر از برداشت من باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ME
بابك جان :
اگر اين دوربين مثلا 4 ميليون تومان بيارزد خوب ممكنه بعضي از خانواده ها كه خونه هاي ميلياردي و ماشينهاي صد ميليوني و وسايل صوتي و تصويري ميليوني و تلفن همراه 1 ميليوني دارند به راحتي همچين وسيله اي رو براي عكاسي از تمامي لحظات زندگيشون ميتونن داشته باشند اونم با 10 تا عكس در ثانيه
واويلا
بله محمد جان اين خانواده ها همين الان هم دارن 1Ds MARKII ميخرن پس حرف شما رو قبول دارم منتها بيشترين فروشش تو رده خبر نگاريه اينو كه قبول داري تازه اون خانواده هايي كه توان خريد اين دوربينها رو دارن ممكنه با وجود داشتن توان مالي بازهم اين دوربينها رو نخرن (بخاطر خيلي از موارد) و به يه كمپكت 400 هزار تومني قناعت كنن
-
باحاله ها!
فكر كنيد يه قلوه سنگ بگذاريم رو شاتر اين دوربين! با فرض اينكه بافر دوربين هم پر نشه! باطري هم تمام نشه!
شاتر بعد از چند ساعت ميميره!
خداوند به همه دوربينهاي فيلمبرداري عمر دهاد.
-
آره بابك من هم كه گفتم بيشترين مشتري اين دوربين خبرنگارها هستند كه به احتمال زياد يكسري از قابليتهاي اين دوربين رو استفاده نخواهند كرد
يك دوربين كاملا چند منظوره و بسيار قدرتمند
نكته اي كه فكر كنم بايد دقت كرد اينه كه درسته دوربينهاي ديگه اي يكسري قابليت ها رو داشتند و معرفي كردند كه خودش ارزشمنده ولي همه اون قابليتها ( فكر كنم بجز لرزه گير سنسور) يكجا جمع شده اونهم در بهترين طرح و عملكرد حال حاضر بازار
كه خوب اين خيلي جالبه و جذاب و طبيعي كه كلي سروصدا كنه
دوربيني كه تمام سيستمهاش و قطعاتش فعلا بهترينه (اگر درست گفته باشم )
-
آرش خان
دقيقا با ارقامي كه داده شده حدود 8 ساعت نيم بعد شاتر ميميره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
infinity
1- در شرايط ازدهام و دوربين بالاي سر گرفتن يه جورايي باز ميشه يه كم كادربندي كرد.
2- در شرايط خطر (جنگ، درگيري، صحنه هاي حساس و ...) عكاسي كه چشمش را به ويزور بچسباند، ممكن است عواقب جبران ناپذيري داشته باشد. و در همين رابطه در فيلمي خبري، عكاسي را ديدم كه در حال حركت به عقب و لحظه به لحظه پاييدن پشت سر و بدون اينكه دوربين جلوي چشمش باشد از فرد دستگير شده و در حال كتك خوردن و كشيده شدن روي زمين، عكاسي ميكرد.
در مورد اول زياد تفاوتي بين ويوفايندرو آل سي دي نيست مگر اينكه خبر نگاره گردني دراز مثل زرافه داشته باشه كه در اون صورت تو ويوفايند نگاه ميكنه
در حالت دوم هم زياد كاربردي نيست
اما اين قابليت حتما خوبه و حتما نياز يه سري عكاس بوده كه كنون بهش توجه كرده من مي خوام اون نياز رو پيدا كنم
آخه يكم بي ريخته دوربين تو اين رده با اون استيل رو بگيري جلو صورتت بعد عكس بگيري
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
ولي مثلا عكاسي از رقص ؟ فقط كار خبرنگارهاست؟
عكاسي از پرندگان و حيوانات...
خلاصه عكاسي با اين سرعت خيلي جاها به كار خواهد اومد...
بله درسته به اين موارد هم بايستي اشاره ميكردم منتها منظورم اين بود كه عكاسي با اين سرعت بيشتر به درد حرفه اي ها مي خوره و خانواده ها زياد بين 4 يا 8 فريم در ثانيه با 10 فريم در ثانيه براشون تفاوتي نداره اگر اينطوري بود تو دست هر كسي بايستي يه D2X يا 1Ds mark II ميديديم و از حالا به بعد اين دوربين جديد رو
-
سلام
این سرعت 10fps تو چه شرایطیه؟!! البته شاید قیاس مع الفارق باشه , ولی من یکبار با S3 IS ام از یک کرنومتر عکس گرفتم( در منزل و زیر نور لوستر) و دقیقا به سرعت 2fps رسیدم, در صورتی که در مشخصات 3fps ذکر شده بود!! :confused:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
این سرعت 10fps تو چه شرایطیه؟!! البته شاید قیاس مع الفارق باشه , ولی من یکبار با S3 IS ام از یک کرنومتر عکس گرفتم( در منزل و زیر نور لوستر) و دقیقا به سرعت 2fps رسیدم, در صورتی که در مشخصات 3fps ذکر شده بود!! :confused:
سلام
باید شرایط نوری مساعد باشه. 3 فریم در ثانیه یعنی سرعت شاترتون (تئوری) حداکثر یک سوم ثانیه باشه. حالا نور لوستر اگه کم بوده و مجبور شده باشید با سرعت شاتر 2/1 ثانیه عکس بگیرید عملن به بیش از 2 فریم در ثانیه نخواهید رسید.
-
هر چند lCD در شرليط گفته شده در حالتي كه چرخان نباشه كاربرد هاي ذكر شده رو ممكنه نداشته باشه اما Live preview مي تونه يك تحول در زمينه تكنولو**زي پردازش ايجاد كنه.
همين طور كه مي دونيد توي دوربين هاي كامپكت خيلي از چيزهاي بدرد بخور كار گذاشته شده مثل تشخيص چهره.چرا اين ها و خيلي چيزهاي ديگه نبايد در دوربين هاي حرفه اي باشه؟
اصلا چرا بايد فوكوس بر اساس تصوير سنسور نباشه؟ چرا نبايد لنزها مثلا با نور ليزر فوكوس كنند؟ و ...
به نظر live preview اولين قدم در برنامه پذير كردن دوربين ها است.
-
سلام
من پنجشنبه و جمعه نتونستم فروم رو زیارت ! کنم .امروز صبح که کانکت شدم با دیدن این تایپک حدس زدم که شایعه ای بیش نیست ویا حداکثر مثل 30D تغییر زیادی نسبت به مدل قبلی بجز مگاپیکسل بالاتر نداشته باشه و بیشتر مثل بقیه دوستان منتظر مدلهای دیگه ای بودم ( 40D , 7D) اما زمانیکه اطلاعات دوربین رو دیدم واقعا" شوکه شدم...
بعد از خرید 30D به رغم تعلق خاطر به NIKON این دوربین مرهم خوبی بود که از خریدم بیشتر خوشحال باشم
چون یک 70-200 F2.8 IS L دست دوم تقریبا" نو ازون طرف اب خریده ام و این وسوسه برگشت به نیکون رو واسه همیشه از ذهنم از بین برد... ( ارزوی محالی نیست حداقل واسه 2 سال دیگه...)
اما با اون دوستانی که معتقد به کم فروش بودن این دوربین حداقل توی ایران بودند مخالفم .در صورت شکسته شدن قیمت اولیه دوربین مثل 5D که دیگه خریدش رو عاقلانه نمیدونم مطمئنم ارزوی بسیاری از عکاسها حتی توی همین فروم هم به حقیقت خواهد پیوست ...
امروز یه نیکونی دواتیشه و حرفه ای هم بادیدن این دوربین میگفت تا 6 ماه دیگه صبر میکنم اگه نیکون چیز دندون گیری بیرون نده قطعا" این دوربین رو میخرم و این در حالیه که 1DsMark ll هم اونو تحریک نکرده بود...
البته باید تا تستهای اتی این دوربین منتظر بود گرچه از شواهد پیداست بی همتاست ...
اینجوریم که توی فرومهای خارجی بحث بود گویا مشکل بددستی سری 1D هم توی این دوربین حل شده ...
این کامنت رو دیشب نوشتم ولی هرکاری کردم پست نمیشد؟؟؟
-
-
-
نقل قول:
دوربین مثل 5d که دیگه خریدش رو عاقلانه نمیدونم
مسيح جان.....
دوربيني مثل 5دي كلاسي متفاوت در مقايسه با 1دي مارك 3 داره....و تا زماني كه توليد ميشه يكي از بهترينها است...
اختلاف 5دي با اين دوربين باقيمت فعلي چيزي در حدود 1.5 ميليون ميشه........كه خوب پول كمي نيست....
-
من هم لينك آرش رو كامل ميكنم و ميرم با درد خود بسوزم:
http://www.imaging-resource.com/PROD...3/E1DMK3A7.HTM
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ghadiri
مسيح جان.....
دوربيني مثل 5دي كلاسي متفاوت در مقايسه با 1دي مارك 3 داره....و تا زماني كه توليد ميشه يكي از بهترينها است...
اختلاف 5دي با اين دوربين باقيمت فعلي چيزي در حدود 1.5 ميليون ميشه........كه خوب پول كمي نيست....
سلام
جناب قدیری قطعا" درست میفرمایید و منهم به تفاوت کلاس این دو دوربین واقفم ولی شاید منظورم رو درست بیان نکردم ...
شاید اینجوری بهتر باشه :
کاربران حرفه ای که قصد خرید 5d رو دارند با توجه به امکانات و کیفیت و ... بسیار عالی این دوربین و همجنین با توجه به پیش بینی افت قیمت اولیه این دوربین وسوسه جایگزینی و خرید دوربین 1D Mark lll بسیار محتمل مینمایاند و به نظر من اینده نگری و خرید عاقلانه تریست این خرید...
اگر از تفاوت قیمت این دو دوربین بگذریم چه عاملی ممکنه باعث ترجیح خرید 5D نسبت به این شاهکار بشه حتی
اگر به چنین رگبار عکاسی پیاپیی نیاز نباشه ؟؟؟؟
ساده تر بگم اگر اختلاف قیمت این دو کمتر بشه و یا مشکل مالی وجود نداشته باشه و به این سرعت عکاسی پیاپی هم نیاز نداشته باشید چه کسی5D را انتخاب میکنه؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masih-s
سلام
جناب قدیری قطعا" درست میفرمایید و منهم به تفاوت کلاس این دو دوربین واقفم ولی شاید منظورم رو درست بیان نکردم ...
شاید اینجوری بهتر باشه :
کاربران حرفه ای که قصد خرید 5d رو دارند با توجه به امکانات و کیفیت و ... بسیار عالی این دوربین و همجنین با توجه به پیش بینی افت قیمت اولیه این دوربین وسوسه جایگزینی و خرید دوربین 1D Mark lll بسیار محتمل مینمایاند و به نظر من اینده نگری و خرید عاقلانه تریست این خرید...
اگر از تفاوت قیمت این دو دوربین بگذریم چه عاملی ممکنه باعث ترجیح خرید 5D نسبت به این شاهکار بشه حتی
اگر به چنین رگبار عکاسی پیاپیی نیاز نباشه ؟؟؟؟
ساده تر بگم اگر اختلاف قیمت این دو کمتر بشه و یا مشکل مالی وجود نداشته باشه و به این سرعت عکاسی پیاپی هم نیاز نداشته باشید چه کسی5D را انتخاب میکنه؟؟؟
مسیح عزیز، 5D یک دوربین Affordable و تقریبا ارزان قیمتی است برای کسانی که می خواهند چیزی مثل 1Ds Mark II داشته باشند، اما نیاز به آن بدنه و آن رزولوشن بالا ندارند. دوربین های فول فریم به شما قابلیت هایی می دهند که بدست آودن آنها توسط دوربین های با کراپ تا حدودی سخت تر و بعضی موارد هم نا ممکن است. (عمق میدان کمتر، استفاده از حداکثر کارایی لنز و ...). مقایسه این دو دوربین کار خیلی درستی نیست.
حتی من مقایسه 5D را با 1Ds MarkII هم درست نمی دانم. این دو دوربین خیلی به هم شبیه هستند، اما باز هم در یک کلاس نیستند و مخاطبان متفاوتی دارند.
شاید تعجب کنی . من از release شدن این دوربین خوشحال شدم. اما اصلا ذوق زده یا راغب یه خرید آن نشدم.
-
مسيح جان اين لنز جديد مبارك باشه
ميخواستم ببينم لنز كنون رو بخاطر لرزه گيرش خريدي يا اينكه اون لنز سيگما چنگي به دل نميزنه ؟
در مورد افت قيمت اين بدنه هاي حرفه اي فكر ميكنم رويه اون با بدنه هاي نيمه حرفه اي فرق داره و نميشه افت
قيمت زيادي روبراي اون متصور بود مگر با امدن مدل جديد.
شما ببينيد الان مارك تو يا حتي 5 دي مدت مديدي هست كه تغيير قيمت زيادي نداشته اند.
ولي اين دوربين اگر واقعا به كارمون بياد با همين قيمت هم ارزنده هست
-
يه نكته*اي اين وسط فراموش نشه.
5d* دوربيني بود كه افت قيمت شديدي كرد... علتش اين بود كه اولين در كلاس خودش بود...
و كانون قيمت گراني براش در نظر گرفت و كم كم به قيمت خودش در بازار رسيد...
ولي دوربين*هايي مثل 1d mark II, 1d Mark II Nو يا حتي 30دي و20 تو دوربينهاي كانون و مثلا اونور دي 2 اچ و دي 2 ايكس دي 200 همچين افت قيمتي رو تجربه نكردن.... (دي 2 ايكس بخاطر ضعف نيكون در ارايه دوربييني اينچنيني مدتي دردانه بود... و گران)
خلاصه گمان ميكنم تا زماني كه چند صد دلار از قيمت مارك 3 كم بشه... دوربين جديدي تو كلاس 5 دي به بازار خواهد اومد(استعدادش از طرف كانون كاملا وجود داره)
-
فكر مي كنم براي ذوق زدن بايد تا معرفي دوربين جديد كانن صبر كرد.مطمئنا اون چيز دندون گير تري هست.به اختلاف مگاپيكسل نسل قبلي نگاه كنيد! چيزي حدود دوبرابر! خوب شايد بشه پيش بيني كرد 20-24 مگاپيكسل.مطمئنا با امكانات بيشتر .
-
چیز جالبی که این دوربین نشان داد این است که از جنون مگاپیکسل در بین سازندگان و خریدارن تا اندازه ای کاسته شده است. دوربینی که تواناییهای بسیاری دارد اما رزولوشن ان نسبت به دوربینهای قبلی بالا که نرفته پایین هم امده.
فکر میکنم 10 مگاپیکسل برای بسیاری از استفاده کنندگان حتی بیشتر از نیاز است.
فکر کنم بازی مگاپیکسل در زمین دیگری ادامه پیدا کند مثل دوربینهایی که برای استفاده های خاص هستند که نیاز به چاپهای خیلی بزرگ دارند.
گرچه خیلی ها در مورد دوربینهای کامپکت معتقد بودند که این بازی تمام شده اما سری دوربینهای کامپکت 10 مگاپیکسل خلاف این مسئله را نشان داد.
-
دوستان جسارتا اين قسمت LCD with Live View mode اين دوربين و ميشه لري بگيد يعني چي؟
-
عليرضاخان غفاري
اين دوربين نسبت به مدلهاي قبلي خودش يعني 1dMark II & 1dMark II N دومگاپيكسل بيشتر داره.....
احتمالا با 1دي اس اشتباه شده... اين دو دوربين كلاس كاملا متفاوتي دارن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
whoami
دوستان جسارتا اين قسمت LCD with Live View mode اين دوربين و ميشه لري بگيد يعني چي؟
یعنی همان چیزی که در منظره یاب دیده میشد، در LCD دیده میشود.
مثل دوربینهای کامپکت و برخلاف سایر DSLR ها و شبیه اون دوربین Olypmus .
در سایر DSLR ها شاتر جلوی سنسور است و تصویر قبل از عکاسی از طریق آینه و منشور فقط در منظره یاب دوربین قابل دیدن است و تصویر تنها پس از ثبت آن و ذخیره روی کارت روی LCD قابل رویت است.
-
دوستان ميشه كساني كه اينترنت پر سرعت دارند و تمام عكسها و صفحات لينكهاي داده شده بالا رو ديدند يكم بيشتر توضيح بدهند كه در اين تستهاي اوليه چه اتفاقاتي افتاده و نتايج كلي چي بوده
چون وضع اينترنت من اين روزها عجيب خرابه
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
me
دوستان ميشه كساني كه اينترنت پر سرعت دارند و تمام عكسها و صفحات لينكهاي داده شده بالا رو ديدند يكم بيشتر توضيح بدهند كه در اين تستهاي اوليه چه اتفاقاتي افتاده و نتايج كلي چي بوده
چون وضع اينترنت من اين روزها عجيب خرابه
ممنون
محمد جان من تمام عكسها رو گرفتم....شايد 30 تا بشه...هم پرتره و هم فظا هاي باز و هم تست ايزو از 100تا 6400.....
واقعا چيزي نميتونم بگم.....عكس ايزوي 6400 اين دوربين رو به راحتي ميشه تا سايز 30 در 40 چاپ كرد و با كمي پروسس حتي تا 100 در 70 هم ميشه....
امشب چند كراپ از عكسهاي اين دوربين رو از ايزوي 100 تا 6400 ميگذارم تا همه ببينند....
وضوح و كيفيت عكسهاي اين دوربين بي نظيره....بسيار عالي است....
تحت هر شرايطي به راحتي و بدون از دست رفتن حتي مقدار كمي از جزئيات ميتوانيد با ايزوي 800 با خيال راحت عكاسي كنيد.....
و به راحتي با ايزوي 1600 بدون نگراني بابت نويز و حتي تا ايزوي 3200 هم چنين چيزي است...
جالب ترين مسئله وضوح و شارپنس بالاي عكسها در ايزوي هاي بالا است ...حتي ايزوي 6400 هم همان مقدار شارپ ايزوي 100 رو داره و هيچ بلوري و عدم شارپي ديده نميشه.....
اگر به عكس ايزوي 4600 اين دوربين دقت كنيد....(به قسمتي كه نخها هستند)...همان جزئياتي مه در ايزوي 100 ديده ميشود...در ايزوي 6400 هم ديده ميشود....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Daruosha
مسیح عزیز، 5D یک دوربین Affordable و تقریبا ارزان قیمتی است برای کسانی که می خواهند چیزی مثل 1Ds Mark II داشته باشند، اما نیاز به آن بدنه و آن رزولوشن بالا ندارند. دوربین های فول فریم به شما قابلیت هایی می دهند که بدست آودن آنها توسط دوربین های با کراپ تا حدودی سخت تر و بعضی موارد هم نا ممکن است. (عمق میدان کمتر، استفاده از حداکثر کارایی لنز و ...). مقایسه این دو دوربین کار خیلی درستی نیست.
حتی من مقایسه 5D را با 1Ds MarkII هم درست نمی دانم. این دو دوربین خیلی به هم شبیه هستند، اما باز هم در یک کلاس نیستند و مخاطبان متفاوتی دارند.
شاید تعجب کنی . من از release شدن این دوربین خوشحال شدم. اما اصلا ذوق زده یا راغب یه خرید آن نشدم.
تا حدودی درست میفرمائید داریوش جان اما به نظر من 0.3 تفاوت کراپ این دوربین با فول فریم شاید اونقدرها خیلی جاها به چشم نیاد در صورتیکه امکانات و کیفیت این دوربین جدید و حتی همین کراپ 1.3 بازهم به نظر من وسوسه انگیزتره و بیشتر به چشم میاد .
ولی با این قسمت موافقم که شاید یک عکاس فقط و فقط به فول فریم محتاج باشه و نتونه ازون بگذره و نخواهد اونقدر پول هم بابت 1Ds Mark ll پرداخت کنه اونوقت 5D تنها گزینه هست ...
اما یک سوال واسم پیش اومده : کنون چرا روی این دوربین از سنسور فول فریم استفاده نمیکنه ؟؟؟
جوابهای زیادی میتونه داشته باشه ...
خط تولید کراپ 1.3 خاک نخوره !!!
کنون میخواد کراپ 1.3 رو کم کم جایگزین کراپ 1.6 کنه ؟؟؟
کراپ 1.3 در عین نزدیکی به فول فریم و مزایای سنسور بزرگتر محاسن زیادی هم داره که واسه خیلیها میتونه نسبت به فول فریم ارجح باشه...
نقل قول:
مسيح جان اين لنز جديد مبارك باشه
ميخواستم ببينم لنز كنون رو بخاطر لرزه گيرش خريدي يا اينكه اون لنز سيگما چنگي به دل نميزنه ؟
در مورد افت قيمت اين بدنه هاي حرفه اي فكر ميكنم رويه اون با بدنه هاي نيمه حرفه اي فرق داره و نميشه افت
قيمت زيادي روبراي اون متصور بود مگر با امدن مدل جديد.
شما ببينيد الان مارك تو يا حتي 5 دي مدت مديدي هست كه تغيير قيمت زيادي نداشته اند.
ممنون . اتفاقا" بسیار ازین لنز زیگما راضیم و کیفیتش از اونی که فکر میکردم بسیار بیشتر هست . خرید این لنز جدید هم بخاطر لرزه گیرش و هم قیمت استثنائی اون بود و مطمئن بودن به نو بودنش چون لنز مال یکی از دوستام بوده ...
یه نکته جالب اینکه جدیدا" عکاسی توی تئاتر ممنوعه و به سختی میشه مجوز گرفت و رنگ مشکی اون لنز زیگما خیلی بدرد بخور هست بر عکس رنگ سفید این یکی که خیلی توی چشم میزنه...
در مورد افت قیمت هم من حدس میزنم حداقل تا سال اینده 500 دلار ارزونتر میشه ... 5d هم فکر میکنم از روز اومدنش به ایران تاحالا 750.000 تومان ارزونتر شده که مبلغ کمی نیست ... البته صحبت آرش هم درین مورد درسته ولی همون دوربینهایی که فرمودند افت قیمتی نداشته اند حداقل 300-400 دلار ارزونتر شده اندو توی ایران که نسبت به قیمت اولیشون بیشتر ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
infinity
یعنی همان چیزی که در منظره یاب دیده میشد، در LCD دیده میشود.
مثل دوربینهای کامپکت و برخلاف سایر DSLR ها و شبیه اون دوربین Olypmus .
در سایر DSLR ها شاتر جلوی سنسور است و تصویر قبل از عکاسی از طریق آینه و منشور فقط در منظره یاب دوربین قابل دیدن است و تصویر تنها پس از ثبت آن و ذخیره روی کارت روی LCD قابل رویت است.
گرفتم چي شد ! پس براي همينه كه تا حالا lcd در dslr ها ثابت بوده برام سوال بود كه چرا مفصل تعبيه نشده روشون !
لطف كردين ... يعني بعد از اين حداقل تو مدلهاي جمع و جور تر dslr مي تونيم منتظر lcd متحرك هم باشيم ؟ يا اينكه موانع ديگري در بينه ؟
-
خيلي ممنون مسعود جان
يعني با اين دوربين ديگه عملا ميشه اكثر جاها با هر شرايط نوري عكاسي كرد
من فكر كنم اگر كنون بخواد 1Ds MKIII با همين مهندسي و تكنيك بده بيرون كه دوستان هم اشاره ميكنند ممكنه 22 ميليون پيكسل باشه ميتونه خيلي خودشو به دوربينهاي مديوم فورمت تو كيفيت نزديك كنه تازه با سرعتي كه داره و سايز بدنه كوچيكتر
مثل اينكه اليمپوس هم دوربينهاي جديدي داره كه يكيش فكر كنم سايز همين 1D هاي كنونه
چه شود
-
دلیل اینکه مگا ÷یکسل این دوربین خیلی بالا نرفته همون دلیلی هست که برای نسل های قبل بوده.چرا 30d 8 مگا بود؟
شاید یک دیلیل اون به دلیل مگاپیکسل و کراپ دوربین هست.برای کسایی که لنز های تله لازم دارند نهایت مگاپیکسلی که از یک لنز و یک دوربین بدست میاد خیلی مهم هست.الان با وضع کراپ دوربین ها مقایسه دوربین 30d و 5d با یک لنز یکسان به این نتیجه ختم میشه که 30d به دلیل کراپ بالا تصویر بزرگتری میده تا 5d و حتما در مورد mk2 n اما این قضیه در باره 1ds mk2 صادق نیست بنابراین همیشه دوربین رده بالای کانن باید مگاپیکسل خروجی بیشتری داشته باشه باشند همون طوری که دوربینی مثل mk3 بافر بالا و موتور سریع و (شاید) در نتیجه مگاپیکسل پایین تر داشته باشه.
-
دليل 30d متفاوت بود، آنجا براي سنسور جديدي هزينه نکردند و شايد محدوديت تکنولوژيشان در آن کراپ اجازه بهبود چنداني هم نميداد
اما اينجا هدف پرفورمنس بالا بوده، وبا توجه به fps که ميده رزلوشن واقعا بالايي هم داره
-
-
-
3200
http://www.filehigh.com/serve/16196/355936.jpg
6400
http://www.filehigh.com/serve/16196/355940.jpg
ايزوي 6400:
من اين عكس رو در فتوشاپ نويز ريداكشن كردم....البته خيلي ساده......ميشه گفت كه با ايزوي 400 يكي شده...
اين هم از محاسن ديگر اين دوربين هست....
چون در اين حساسيت ديتيل زيادي از بين نرفته بود...بعد از پروسس به عكس خوبي رسيدم....:
http://www.filehigh.com/serve/16196/355941.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masih-s
کنون میخواد کراپ 1.3 رو کم کم جایگزین کراپ 1.6 کنه ؟؟؟
کراپ 1.3 در عین نزدیکی به فول فریم و مزایای سنسور بزرگتر محاسن زیادی هم داره که واسه خیلیها میتونه نسبت به فول فریم ارجح باشه...
اون پست توسط مديران پاك شده شايد جاي اون پست تو اين تاپيك نبوده
در مورد سنسور منم دقيقا همينو گفتم به هر حال كراپ 1.3 فول فريم حساب نميشه و احتمال اين كه در دوربينهاي ارزان قيمت تر جايگزين كراپ 1.6 بشود زياد است و شايد از جهاتي ارجح تر هم باشد.
جناب قديري خيلي ممنون بسيار عكس هاي زيباييست ولي در 5D كنون با در نظر گرفتن فول فريم بودن آن بعيد ميدونم نويز آن در سطح Canon EOS-1D Mark III باشد و احتمالا بيشتر است چون پردازش يكي از پايه ترين قسمت هاي خروجي تصوير است پردازنده جديد با توجه به الگوريتم پردازش جديد و نويز ذاتي كمتر قطعا خيلي تاثير گذار خواهد بود .
-
دوست عزيز...
كانون به هيچ وجه كراپ 1.3 رو جايگزين 1.6 نخواهد كرد...
اونهم در زماني كه كمپاني*هاي گردن كلفت دارن روي كراپ 2 سرمايه گذاري ميكنن و دوربينهاي dslr ميسازن.
تكليف كراپ 1.6 مشخص هست... مزاياي خودش رو داره... قيمت ارزان و لنزهاي سبك و ارزان...
هركه سنسور بزرگتر ميخواد؟ بايد پول بيشتري بپردازه...
-
نقل قول:
هركه سنسور بزرگتر ميخواد؟ بايد پول بيشتري بپردازه...
با توجه به اینکه میتونه یک میدوم فورمت هم انتخاب کنه
لینکی که در عنوان سیاه و سفید در ورد یک دوربین تک رنگ آقای محبی قرار دادند، نمونه بارزی بود که محدودیت حد تفکیک لنزهای معمول را در تقابل با سنسور نمایش میداد
Slr، حسگر، لنز، کاربرد ... حدث جواب کار مشکلی نیست
-
سيستم پخش زنده تصاوير اين دوربين چجوري كار مي كنه ؟ مثل اليمپوس 330 هست يا از روش ديگه اي استفاده شده؟
-