-
Canon EOS-1D Mark III
امروز صبح كنون يه شوك به بازار دوربين وارد كرد
Canon EOS-1D Mark III, 10 mp, 10 fps
http://www.dpreview.com/news/0702/07...s1dmarkiii.asp
Key features
10.1 Megapixel APS-H CMOS sensor
10 fps continuous shooting for up to 110 frames
Dual “DIGIC III” processors
New auto focus system with 19 cross type sensors
EOS Integrated Cleaning System
ISO 3200 (expandable to H:6400)
3.0” LCD with Live View mode
Wider, brighter viewfinder
Picture Style1
خيلي دوست دارم دوستان راجع بهش بررسي كنن و نظراتشون رو بدن
مسعود بدو بيا روز روز شماست
-
پاسخ: Canon EOS-1D Mark III
اولا یه چیز عجیب اینکه فول فریم نیست و کراپ 1.3 اما فوق العادست
10 فریم در ثانیه که انقلابیه تو دنیای دیجیتال(10 فریم در ثانیه تا 110 تا عکس بافرش جا داره)
تمام سیستمهاش جدیده، مثل اتوفوکوس... نظرتون راجع به این چیه؟
3.0” LCD with Live View mode
مثل اینکه این رویا که کادرتو بتونی از تو LCD ببندی بعد از اینکه olympus یه تلاشی کرد تو نسل بعدی slr ها جزئ جدائی ناپذیرش بشه
البته قیمت 3999$ نشون میده که برای از ما بهترونه
راستی این لنز جدیدم باهاش معرفی شده
EF 16-35mm f/2.8L II USM
-
اينم جالبه
The EOS Integrated Cleaning System
اينم خيلي جالبه
Original Data Security Kit OSK-E3 – New encryption feature
The Original Data Security Kit OSK-E3 supports advanced image encryption when used with the EOS-1D Mark III, answering a need in the market for a secure way to transmit electronic images. The system works by writing captured images to a standard CF memory card, while the SD card slot contains the Original Data Security card (supplied with the kit) which acts as the encryption key. Encrypted images can be decrypted only by a computer with the same encryption key, allowing photographers to send images over public networks – such as wireless LANs or the internet – with the assurance that only the intended recipient can view them.
The Original Data Security Kit OSK-E3 is capable of detecting the slightest (single bit) discrepancy in image data. For images shot with the EOS-1D Mark III and a GPS-connected Wireless File Transmitter WFT-E2, it can also be used to verify that GPS data recorded at the time of capture has not been altered – an increasingly important consideration for news publications
ظاهرا فيل اسكي بد جوري از دست كنون ناراحته كه يكي از اين دوربينهارو بهش ندادن و حتي خبر هم بهش ندادن فكر كنم اسم اونو هم بايد بياريم جز توابين
اين حرفش خيلي جالبه
As has become 'the norm' with Canon we had no information on this product before announcement, so no preview or analysis. I'm sure many were expecting an EOS 30D update, well not yet
-
آره، فیل اسکی خیلی شاکیه، این جمله هم جالبه:
“The EOS-1D Mark III represents a complete reappraisal of everything Canon has learned over the past 20 years of EOS development,” said Tsunemasa Ohara, Senior General Manager, Camera Development Center, Canon Inc.
فکر نکنم تاحالا سر هیچ دوربینی اینجوری گفته باشن که کل تجربیاتمون رو ریختیم توی یه دوربین...
-
عجيبه
See the Whole Picture with a Live View LCD
اين مورد بعيد ميدونم توسط حرفه اي ها زياد استفاده بشه اما دليلش چيه كه اينو آوردن چون اين مورد اكثرا مورد علاقه استفاده كننده هاي دوربين كمپكت و SLR-LIKE ها هست اما توجيهش رو اينجوري آوردن كه به نظر من زياد كاربردي نيست و بيشتر حالت افه داره بر خلاف مورد Original Data Security Kit OSK-E3 – New encryption feature كه مي تونه مورد استفاده حرفه اي ها باشه
If the camera is going to be close at hand, the new Live View shooting mode lets the user focus and compose on the extra-large 3.0-inch LCD screen and magnify the image 5x or 10x, to achieve the optimal focus. If a user is going to be several feet away from the camera, in a studio, for example, the camera can be connected to a computer with a USB 2.0 high-speed cable. New software included with the camera, EOS Utility 2.0, lets you view what the camera is seeing in real time and control its operation. If a professional photographer is going to be far away from the camera, say, on the other side of a racetrack or stadium, or if the camera is hidden or buried someplace inaccessible, the EOS-1D Mark III Digital SLR can be operated wirelessly with the assistance of the new WFT- E2A Wireless File Transmitter. This allows users to view images directly off the camera's sensor in virtually real time with the ability to adjust many camera settings on the fly. As a side benefit, Live View shooting mode helps to reduce vibration by lifting the reflex mirror out of the optical path well in advance of the exposure, improving image quality at slow shutter speeds.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Doncorleone
فکر نکنم تاحالا سر هیچ دوربینی اینجوری گفته باشن که کل تجربیاتمون رو ریختیم توی یه دوربین...
آري اگر دوربين خوب از آب در نياد و استقبال خوبي ازش نشه كل تجربيات كنون ميره زير سئوال و براش بد ميشه
حالا موقشه كه نيكون D3X رو با قابليت هاي بالاتر بده بيرون و اين مدل جديد و جذاب رو مات كنه بايد ديد چي ميشه
-
اين خيلي جالبه
Usable Memory Types: CF1/CF2/SDHC/SD/MMC
اما اينجا اشاره كرده كه SD كارت واسه اين مورد Original Data Security Kit OSK-E3 استفاده ميشه
The Original Data Security Kit OSK-E3 supports advanced image encryption when used with the EOS-1D Mark III, answering a need in the market for a secure way to transmit electronic images. The system works by writing captured images to a standard CF memory card, while the SD card slot contains the Original Data Security card (supplied with the kit) which acts as the encryption key
حالا من نفهميدم آيا SDHC/SD/MMC كارت را هم به عنوان استورج اصلي استفاده مي كنه يا نه
-
فكر كنم اوج كار كنون تو اين دوربين مي تونه اين باشه
Highlight tone priority extends the dynamic range of highlights by about one stop and improves gradation within highlight areas. Safety shift lets the camera automatically change the shutter speed, the aperture or even the ISO speed, according to the photographer's choice, even if the light level changes out of the range that the settings on the camera can normally handle, thus avoiding unhappy surprises. In-camera noise reduction for high ISO images and silent drive mode reduce a different kind of noise: the sound of the camera shutter in a quiet place.
آقاي عاشوري نيا ، مسعود، آقاي روشن، آقاي شهبازي، آقاي محبي و بقيه عزيزان منتظر نظراتتون هستيم
-
کد:
اروز صبح كنون يه شك به بازار دوربين وارد كرد
بابک جان فکر کنم تو هم از این دوربین خیلی ذوق زده شدی که امروز را تایپ کردی اروز و شوک را شک
بابا نگران نباشید ای اهل نیکون بزودی دلبری از پرده بیرون خواهد امد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian
کد:
اروز صبح كنون يه شك به بازار دوربين وارد كرد
بابک جان فکر کنم تو هم از این دوربین خیلی ذوق زده شدی که امروز را تایپ کردی اروز و شوک را شک
آري حق با شماست اصلاح شد
-
EOS-1D Mark III White Paper
63 صفحه به فرمت pdf... تمام امکاناتش رو مفصل با شکل و عکس توضیح داده، دانلود نکنین ضرر کردین
http://www.jirvana.com/pdfs/EOS_1D_M..._WP_070221.pdf
-
ایزوی 6400 هم حال میده ها....
فلاش جدید کنون هم با این دوربین معرفی شده
580 EX II که ضد آب هست :eek:
راستی باتریشم چیز فوق العاده ای هست که 2200 تا عکس میندازه با 2 ساعت شارژ
http://web.canon.jp/Imaging/eos1dm3/html/22.html
عمر شاترشم 300.000 تا عنوان شده
این sample shot ها رو هم داشته باشین
http://web.canon.jp/Imaging/eos1dm3/..._sample-e.html
-
خوب من كه فعلا در حال شوكيدنم!
انتظار اين دوربين رو نداشتم...
به گمانم خيلي جذاب بايد باشه...
-
یه نکته جالب اینه که همونطور که cpu ها 2 هسته ای شدن و حالا هم دارن 4 هسته ای میشن برای اینکه بازدهی بالاتری داشته باشن، این دوربینم 2 تا پروسسور داره که با هم کار میکنن که فکر کنم برای 10 فریم در ثانیه لازم بوده، به هر حال با
قیمت 3999 دلاریش امکانات بی نظیری داره ;)
بر خلاف نظر آقای دیناروند به نظر من Live LCD دو تا مزیت داره اولا اینکه هیستوگرام رو LIVE بهت نشون میده دوما اینکه نوشته شده تو این حالات اتوماتیک Miror Lockup میشه و لرزش خفیف آینه رئ هم میگیره و یه نکته دیگه اینکه مثل اینکه شاترش هیچ صدائی نمیده، یعنی موقع عکس گرفتن هیچ صدائی از این دوربین در نمیاد، فکر میکنین سال 2020 چه دوربینائی دستمون گرفتیم؟
-
سلام
عاليه ;)
ولي من از رنج 35-16 خوشم نيومد ! فول فريمش براي اين دوربين مي شه 45-21 . اينم شد رنج ؟ نه وايدش وايده نه حتا نرماله !
نقل قول:
عليرضا جان مگه نيكن براي مقابله با Mark II دلبري داشت كه حالا منتظر دلبر مقابل Mark III باشيم ؟ ( من الان متواريم دنبالم نگردين ! )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Doncorleone
یاد، فکر میکنین سال 2020 چه دوربینائی دستمون گرفتیم؟
فکر کنم تا اون موقع ما - با همه ی عظمتمون;) - تبدیل شدیم به پیرمردای قدیمی ای که حتی نمی تونن خودشون رو با تکنولوژیه جدید وقف بدن و با حالت نوستالژیک برا جوونای اون زمان از خوبیهای دوربینای اوایل قرن صحبت خواهیم کرد.
(( اون موقع 10 مگا پیکسل خیلی بوداااا :rolleyes: ))
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Doncorleone
بر خلاف نظر آقای دیناروند به نظر من Live LCD دو تا مزیت داره اولا اینکه هیستوگرام رو LIVE بهت نشون میده دوما اینکه نوشته شده تو این حالات اتوماتیک Miror Lockup میشه و لرزش خفیف آینه رئ هم میگیره و یه نکته دیگه اینکه مثل اینکه شاترش هیچ صدائی نمیده، یعنی موقع عکس گرفتن هیچ صدائی از این دوربین در نمیاد، فکر میکنین سال 2020 چه دوربینائی دستمون گرفتیم؟
منظور از Live LCD اين نبود ها لازمه دوباره پست شماره 5 رو بخونيد، من هنوز هيچ جا نخوندم هيستوگرام LIVE داره در خصوص Miror Lockup مورد خوبيه ، اما ربطي به Live LCD و كاربردش كه تو كامنت 5 ذكر كرده بودن نداره
راستي اون لينكي رو كه آقاي منتظري گذاشتن حتما بخونيد خيلي موارد رو توضيح داده
يه مد( sRAW (Small RAW داره كه با يك چهارم پيكسلها عكس ميگيره مورد استفادش ؟؟؟خيلي دوست دارم دوستاني كه تو اين زمينه ها حرفه اي كار كردن بگن تا حالا نيازي به همچين چيزي داشتن چون قطعا كنون الكي اين مورد رو نزاشته (احتمالابه درد عكاسهاي خبري كه به رزولوشن زياد براي چاپ روزنامه نياز ندارن بخوره؟؟؟)
ويوفايندرش 100% پوشش ميده
يه مد عكاسي Jpeg+jpeg داره مورد استفادش؟؟؟؟؟ اينم تا حالا كسي نيازشو احساس كرده؟؟
همونطور كه گفتم موارد Original Data Security Kit OSK-E3 و Highlight tone priority بسيار جالبند و كاربردي نتايجي هم كه گرفتن خوب بوده اما بايد منتظر تستهاي ديگران بود
سيستم داست ريمورش هم با تكنولوژي استفاده شده در 400D متفاوته
از دوستان خواهش ميكنم مطالعه بفرمايند حيف نيست ادم وارد ريز تكنولوژي اين دوربين نشه مثلا ميدونم الان ارش داره اون فايل PDF كه آقاي منتظري گذاشتن رو مي خونه خط به خط
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
UFO
ممکنه به خاطر اینکه بیشتر برای عکسبرداریه ورزشی استفاده می شه اینطوری ساختن.
ضمن اینکه ممکنه این نشانه ای باشه از طرف کنون که برای اینده رنج های رو مد نظر قرار داده. شاید می خواد استانداردهای دنیای عکاسی رو وارد مرحله ی جدید کنه و این پیش زمینه اش باشه! از شرکتهای بزرگ اینجور رفتار ها اصلا بعید نیست دوستان!
:cool:
اين يعني چي؟؟؟ من متوجه نشدم
-
واقعا جذاب هستش و من رو حسابی وسوسه کرد...
-
من گمان ميكنم اگر نيكون دوربين جديدي در اين رده بخواد بده بايد D3H باشه.. (البته با شيرين كاري هاي نيكون در D2h نميدونم D3h چي از آب در مياد.)
فعلا هم بعيد ميدونم D3x بياد...(البته كل كل كه بشه! معلوم نيست چي ميشه)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
من گمان ميكنم اگر نيكون دوربين جديدي در اين رده بخواد بده بايد D3H باشه.. (البته با شيرين كاري هاي نيكون در D2h نميدونم D3h چي از آب در مياد.)
فعلا هم بعيد ميدونم D3x بياد...(البته كل كل كه بشه! معلوم نيست چي ميشه)
من فکر میکنم D3x همراه با 1ds Mk III بیاد...
-
خيلي دوربين جالبي است.
شايد باورتان نشود، اما چند روز پيش فكر ميكردم چه بر سر دوربين هاي با كراپ 1.3 كانون اومد، چون به 1D Mark II علاقه بسياري داشتم.
اين دوربين هم شاهكاري است براي خودش. اين دوربين هاي كراپ 1.3 را خيلي دوست دارم، چون علاوه بر پيكسل هاي بزرگتر، قسمت هاي غير جذاب تصوير ايجاد شده توسط لنز را (لبه هاي آن) نا ديده ميگيرند.
اي كاش كانون دوربيني با همين سنسور اما در رده آماتور بيرون ميداد
بدنيست يك بررسي داشته باشيم تا ببينيم اين كراپ 1.3، چه بلايي سر لنزهاي مختلف مي آورد و چه لنزهايي به درد بخور خواهند بود.
اما نيكون، به نظر من اينقدر زود نخواهد جنبيد، خاصيت نيكون، جان به سر كردن علاقمندان است! اما ارزشش را دارد.
-
خود كنون در خصوص مزايايLIVE LCD ميگه
The real-time picture can be magnified by 5x or 10x to help make focusing more precise.
Shoot while checking the composition on the LCD monitor.
You can check the exposure on the LCD monitor before taking the picture (with
C. Fn IV -16-1 and aperture stopped down).
اما اين مزايا براي عكاسان خبري زياد به درد نمي خوره ولي براي كساني كه تو اتليه استفاده ميكنن مي تونه خيلي كاربرد داشته باشه
آقاي محبي بحثي رو كه كرديد مي تونه جذاب باشه من تا حالا بهش فكر نكرده بودم
-
من اون فايل رو خوندم
فوق العاده است تقريبا ميشه گفت در اكثر يا همه موارد بهترين و برترين طراحي ها رو داره
البته من جايي نديدم كه تاكيدي رو خبرنگاري دوربين داشته و بيشتر يك دوربين كامل براي هركس و هركجا و هر كاري عنوان كرده --- البته بيشتر مشترياش مسلما خبر نگارها خواهند بود
-
سلام
خدمت دوستان عزيز عرض كنم ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا . شخصا بد جوري شوكه شدم.
نميدونم مدير فروش كانن عقل نداره . به شدت قصد دارم بر عليهشون طرح دعوي كنم .آقا نميگن يه عده ممكنه سكته كنن ( فيل اسكي )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
me
البته من جايي نديدم كه تاكيدي رو خبرنگاري دوربين داشته و بيشتر يك دوربين كامل براي هركس و هركجا و هر كاري عنوان كرده --- البته بيشتر مشترياش مسلما خبر نگارها خواهند بود
بله محمد جان اما 10 فريم بر ثانيه بدرد كسي بجر خبر نگارها نمي خوره لذا نيازي نيست اشاره كنه معلومه
اين بدنه ها رو واسه عكاسي هاي خانوادگي و معمولي كه استفاده نمي كنن
-
من البته خبرنگار نبوده ام . اما تصورش برام سخت نيست كه Live LCD دو فايده مهم براي عكاس هاي خبري ميتونه داشته باشه:
1- در شرايط ازدهام و دوربين بالاي سر گرفتن يه جورايي باز ميشه يه كم كادربندي كرد.
2- در شرايط خطر (جنگ، درگيري، صحنه هاي حساس و ...) عكاسي كه چشمش را به ويزور بچسباند، ممكن است عواقب جبران ناپذيري داشته باشد. و در همين رابطه در فيلمي خبري، عكاسي را ديدم كه در حال حركت به عقب و لحظه به لحظه پاييدن پشت سر و بدون اينكه دوربين جلوي چشمش باشد از فرد دستگير شده و در حال كتك خوردن و كشيده شدن روي زمين، عكاسي ميكرد.
-
آقا هادي كاملا درست ميگه...
اين مورد خيلي خيلي ميتونه كمك كنه...و استفاده هاي فراواني خواهد داشت.
اما اينكه عكاسي پي در پي فقط به درد خبرنگارها ميخوره؟
خوب خيلي جاها خبرنگارها چنين چيزي رو دوست دارن.
ولي مثلا عكاسي از رقص ؟ فقط كار خبرنگارهاست؟
عكاسي از پرندگان و حيوانات...
خلاصه عكاسي با اين سرعت خيلي جاها به كار خواهد اومد...
من فكر مي*كنم كانون در نهايت دوربين فيلمبرداري با مثلا 15 مگاپيكسل خواهد ساخت! اونهم مثلا با ايزو 8800!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakdin543
اما اين مزايا براي عكاسان خبري زياد به درد نمي خوره ولي براي كساني كه تو اتليه استفاده ميكنن مي تونه خيلي كاربرد داشته باشه
همانطور كه دوستان گفتند، در عكاسي خبري و هر نوع عكاسي ديگري كاربرد بسيار زيادي خواهد داشت. احتمالاً (حدس ميزنم) هيستوگرام همزمان هم خواهيم داشت. به عبارتي، با ديدن هيستوگرام و تصوير زنده، فتيله! نوردهي را اينقدر جابه جا كنيم تا نوردهي ايده آل داشته باشيم. عاليست!
اما براي استوديو بابك جان، خير. چون تنظيماتي كه در استوديو براي نوردهي با فلاش روي دوربين انجام مي شود، با نور ambient موجود در استوديو چندين استاپ فرق دارند و عملاً در پريويو چيزي نخواهيد ديد. مگر اين كه بتوانيد با فانكشني به دوربين بگوئيد تا براي نمايش پريويو، از تنظيمات فعلي سرعت و ديافراگم تبعيت نكند. اين مسئله نيز كاربرد زيادي خواهد داشت.
-
من قسمت پردازشگر رو درست نخوندم
وقتي با اين دوربين تك عكس گرفته ميشه آيا پردازش تصوير مثلا 50-50 بين دو پرسسور تقسيم ميشه يا از يكي استفاده ميشه يا بعضي از محاسبات به عهده يكيه و بقيه رو دومي انجام ميده
شايد هم وقتي بار محاسباتي بالا ميره دومي هم مياد كمك
اگر يكي از كار بيافته دوربين ميتونه با سرعت پايينتر فقط با يكي كارشو ادامه بده يا خير و دوربين دود ميشه ميره هوا
بابك جان :
اگر اين دوربين مثلا 4 ميليون تومان بيارزد خوب ممكنه بعضي از خانواده ها كه خونه هاي ميلياردي و ماشينهاي صد ميليوني و وسايل صوتي و تصويري ميليوني و تلفن همراه 1 ميليوني دارند به راحتي همچين وسيله اي رو براي عكاسي از تمامي لحظات زندگيشون ميتونن داشته باشند اونم با 10 تا عكس در ثانيه
واويلا
-
امروز صبح آرش به من زنگ زد و خبر این دوربین رو به من گفت.....آرش که خیلی دپرس شده بود...من هم که هنوز حال خوشی ندارم....
دارم فکر میکنم پولا ها رو چطوری جمع کنم که تا رسید بخرمش.....
اما نکته مهم برای این دوربین تغییرات زیاد اون هست....میشه گفت که این دوربین یک دوربین جدید است و دوباره طراحی شده....یک تغییر بی سابقه داشته و کلا چنین چیزی تا به حال ساخته نشده بود......
چیزی که در گذشته شاهد بودیم تغییرات جزئی در مدلهای جدید بود....
300دی به 350....10 دی به 20 دی و 30دی....دی 70 به دی 70 اس و دی 2 ایکس به دی 2 ایکس اس......
اما در این دوربین 1 دی مارک 2 ان به یک قول تبدیل شده.....
راستی محمد جان این دوربین دیگه مشکل فکوس نداره و به وسیله نرم افزار داخلی دوربین رو کالیبره میکنه و حتی اگر لنز هم مشکل داشته باشه...باز هم خودش رو با لنز کالیبره میکنه....
از همه مهمتر این هست که اگر چندین لنز یکسان روی دوربین ببندید...باز هم از روی شماره سریال لنزها رو تشخیص میده و مشکل فکوس رو حل میکنه....
این فقط یک گوشه از این همه پیشرفت هست.....
و کلی پارامتر مثبت.........
بابک جان فعلا تو بنویس....من اصال حال خوبی ندارم..........
-
من که خيلي خوشحالم ...
اميدوارم اين بزنه تو کله قيمت فرشتگان منيزيمي موجود که ... : )
حالا نميدونم هدف همان رده ورزشي بوده يا کنون به رويکردي جديد اعتقاد پيدا کرده
قبلا هم گفتم آينده الزاما به افزايش کيفيت و قابليت پيکسلها بستگي دارد نه تعداد آنها
و نکته ديگه اينکه ظاهرا هنوز کنون فب جديدي نخريده! : )
-
سلام
من تقريبا از شوك بيرون اومدم و الان ميتونم يه كم فكر كنم.
اين دوربين دقيقا يه اعلام براي معرفي حداقل دو دوربين بعدي ميتونه باشه . 40 دي و 7 دي چرا كه معمولا كانن سعي ميكنه پاسخي براي تمام سطوح تقاضاي بازار داشته باشه . كه اين يكي از مزاياي كانن هستش.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ghadiri
امروز صبح آرش به من زنگ زد و خبر این دوربین رو به من گفت.....آرش که خیلی دپرس شده بود...من هم که هنوز حال خوشی ندارم....
دارم فکر میکنم پولا ها رو چطوری جمع کنم که تا رسید بخرمش.....
اما نکته مهم برای این دوربین تغییرات زیاد اون هست....میشه گفت که این دوربین یک دوربین جدید است و دوباره طراحی شده....یک تغییر بی سابقه داشته و کلا چنین چیزی تا به حال ساخته نشده بود......
چیزی که در گذشته شاهد بودیم تغییرات جزئی در مدلهای جدید بود....
300دی به 350....10 دی به 20 دی و 30دی....دی 70 به دی 70 اس و دی 2 ایکس به دی 2 ایکس اس......
اما در این دوربین 1 دی مارک 2 ان به یک قول تبدیل شده.....
راستی محمد جان این دوربین دیگه مشکل فکوس نداره و به وسیله نرم افزار داخلی دوربین رو کالیبره میکنه و حتی اگر لنز هم مشکل داشته باشه...باز هم خودش رو با لنز کالیبره میکنه....
از همه مهمتر این هست که اگر چندین لنز یکسان روی دوربین ببندید...باز هم از روی شماره سریال لنزها رو تشخیص میده و مشکل فکوس رو حل میکنه....
این فقط یک گوشه از این همه پیشرفت هست.....
و کلی پارامتر مثبت.........
بابک جان فعلا تو بنویس....من اصال حال خوبی ندارم..........
بله
این باعث افتخار بود که من خبر این دوربین رو از جناب قدیری شنیدم
و کلی هم ذوق کردم
و هی ذوق میکنم و هی دوباره
و الان هی این دوربین رو میبینم ذوق میکنم
یعنی میشه ؟؟؟؟
خب این دوربین بسیار جذاب هست
و باید ببینیم جناب قدیری با چه قیمتی میخواهند اونو در ایران عرضه کنند؟؟؟؟!!!!!!!:confused:
جناب قدیری اگر به بچه های فروم کمی تخفیف میدادید
فکر کنم خیلی ها تمایل به خرید این شاهزاده دارند ها؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir33000
سلام
من تقريبا از شوك بيرون اومدم و الان ميتونم يه كم فكر كنم.
اين دوربين دقيقا يه اعلام براي معرفي حداقل دو دوربين بعدي ميتونه باشه . 40 دي و 7 دي چرا كه معمولا كانن سعي ميكنه پاسخي براي تمام سطوح تقاضاي بازار داشته باشه . كه اين يكي از مزاياي كانن هستش.
امیدوارم کانن اروزها رو بر باد نده
و این دو مدل رو معرفی کنه
چه شود!!!!!!!
-
با اين حساب فكركنم اگر 40 دي بخواد توليد بشه داراي سنسور 10 مگاپيكسل با همين كراپ 1.3 باشه نه 1.6
-
یک ویدئو از این دوربین که هم 10fps رو نشون میده و هم Live View رو، کیفیتش خیلی بالاست اونائی که ADSL دارن ببینن و برای منم تعریف کنن لطفن که چجوریه
http://www.focus-numerique.com/news_id-38.html
پی نوشت: ویدئو رو گذاشتم دانلود شد و دارم میبینم، فقط میتونم بگم حتما ببینین، من که نمیتونم حرف بزنم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نادر
با اين حساب فكركنم اگر 40 دي بخواد توليد بشه داراي سنسور 10 مگاپيكسل با همين كراپ 1.3 باشه نه 1.6
کانن جدیدا خوب میتازه
و جالب گوی بازی رو به حرکت می اندازد
امیدوارم 40d معرفی بشه تا ببینیم
کانن چه میخواهد بگوید
امیدواریم همچنان
و هی دوباره ذوق میکنیم!!!!!
-
فكر كنم اين دوربين در مقايسه با بقيه دوربين هايي كه چه از كنون و يا نيكون معرفي شده بود همه رو به كف برده علي الخصوص با اون قيمت وسوسه انگيزش براي يه دوربيني با اين امكانات
بادي اين دوربين بقول دوستمون آقاي قديري مجددا طراحي شده است. واسه من موارد زير خيلي جالب و اغوا كننده هستند
1- 19 نقطه فوكوس cross type بهمراه 26 نقطه فوكوس معمولي. با اين سيستم هيچ سوژه با سرعتي نمي تونه از تله فوكوس اين دوربين فرار كنه
2- عمر باتري براي 2000 شات. نمي دونم چقدر بايستي عكس گرفته بشه كه مجددا به فكر شارژ مجددش بود
3-عمر شاتر براي 300000 شات. آيا اين عمرو نميشه دائمي تلقي كرد. تا عمرش تموم شده باشه كنون چند مدل جديد مشابه اينو روانه بازار كرده.
4- پارالل كردن پردازنده ها
و ......
واقعا كنون با اين قيمت و با اين امكانات بقيه رو دچار ... مي كنه
حقيقتا چه پول داشته باشي و چه نداشته باشي نمي شه به اين راحتي از هوس خريد چنين دوربيني خلاصي پيدا كرد
-
آقا من رسما کف کردم ......
کم مشکل و فکر و خیال داشتیم اینم بهشون اضافه شد :mad:
-
[QUOTE]با اين حساب فكركنم اگر 40 دي بخواد توليد بشه داراي سنسور 10 مگاپيكسل با همين كراپ 1.3 باشه نه 1.6[/
QUOTE]
يقينا 40 دي با كراپ 1.6 توليد خواهد شد.
كلاس اين دوربينها كاملا متفاوت هست و ربطي به هم ندارن.
كراپ 1.6 ويژگي*هاي مثبت بسياري داره كه ميشه روش بحث كرد...
نمونه ساده اون قيمت كمتر
لنزهاي سبكتر و ارزان تر.... مثلا جواهري مثل 17-55 2.8 is رو روي اين دوربين جديد نداريد....(بطور كلي ميتوانيد زوم بيشتري با سايز كوچكتر و ديافراگم گشادتر داشته باشيد)
و ...
البته نه اينكه فول فريم و 1.3 بد باشه ... هركدام ويژگي*هاي خودشون رو دارن و در كلاس كاري خودشون معرفي ميشن.
-
سلام
دقيقن همين طوره.اگر 40D اي در كار باشه قطعن با كراپ 1.6 خواهد بود.
من اساسن بعيد مي دونم 40d اي به اين زودي ها در كار باشه. من حدسم اينه كه فعلن كنن يك 33d ( يا هر اسم ديگه اي) بيرون مي ده كه تنها در سايز Lcd و رزولوشن 10 مگا پيكسلي و چند مورد كوچك ديگه با 30d تفاوت خواهد داشت. ببينيد كي گفتم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Doncorleone
یک ویدئو از این دوربین که هم 10fps رو نشون میده و هم Live View رو، کیفیتش خیلی بالاست اونائی که ADSL دارن ببینن و برای منم تعریف کنن لطفن که چجوریه
پی نوشت: ویدئو رو گذاشتم دانلود شد و دارم میبینم، فقط میتونم بگم حتما ببینین، من که نمیتونم حرف بزنم...
سلام ...
وحشتناکه! موقع عکسبرداری پیاپی انگار مسلسل داره شلیک میشه! چنین سرعتی رو تصور هم نمی تونستم بکنم. نکته جالب دیگه این بود که توی Live View امکان زوم دیجیتال برای دیدن دقت فوکوس و ... وجود داره. نمی دونم اگه Mark 4 رو بده بیرون دیگه چی می خواد روش بزاره!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
دقيقن همين طوره.اگر 40D اي در كار باشه قطعن با كراپ 1.6 خواهد بود.
من اساسن بعيد مي دونم 40d اي به اين زودي ها در كار باشه. من حدسم اينه كه فعلن كنن يك 33d ( يا هر اسم ديگه اي) بيرون مي ده كه تنها در سايز Lcd و رزولوشن 10 مگا پيكسلي و چند مورد كوچك ديگه با 30d تفاوت خواهد داشت. ببينيد كي گفتم.
فرهاد جان سايز CCD & LCD تفاوت كوچكي نيست . مگه 20 دي چقدر با 30 دي تفاوت ميكنه . در مورد اين كه 40 دي با يه تاخير عرضه خواهد شد شك نكنيد . قطعا كانن منتظر عكس العمل رقيبان به نسبت به اين مدل مي ماند. بعد 40 دي رو عرضه خواهد كرد .
در مورد سايز سنسور با آقاي عاشوري موافقم . قطعا كانن فعلا هر سه سايز فول فريم 1.3 و 1.6 رو حفظ خواهد كرد.
[COLOR="Red"]عرضه اين دوربين نشان از انقلابي در محصولات كانن دارد كه قطعا به دو كلاس فول فريم و 1.6 هم سرايت خواهد كرد.[/COLORكه احتمالا اول در مورد فول فريم رخ خواهد داد]( خوش به حال همنشينان لنزهاي EF )
و چند ماه بعد در مورد كراپ 1.6 . ( اول كلاس 40 دي بعدش 450 دي )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Doncorleone
سلام
ممنون جناب منتظري. كسي از دوستان اگه ترجمه ي انگليسيشو پيدا كرد لينكشو بذاره لطفن.
به نظر من كنن برتري بي چون و چراي خودش رو در صنعت دوربين عكاسي با اين دوربين فرياد زده. من تصميم قطعي گرفته بودم كه تا شب عيد Nikon D80 رو بگيرم ولي الان تصميم گرفتم منتظر دوربين نيمه حرفه اي بعدي Canon بمونم :)
-
-
البته در مورد كراپ 1.6 فكرميكنم حق با دوستان باشه
ولي در اين صورت ممكنه همون اختلاف نويزي كه 400 دي نسبت به 350 دي پيدا كرده كه به علت كوچك شدن فوتو
سايتهاست بين اين دودوربين هم بوجود بياد
البته ممكنه كنون تا اون موقع يك فكري هم به حال اين مسئله بكنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نادر
البته در مورد كراپ 1.6 فكرميكنم حق با دوستان باشه
ولي در اين صورت ممكنه همون اختلاف نويزي كه 400 دي نسبت به 350 دي پيدا كرده كه به علت كوچك شدن فوتو
سايتهاست بين اين دودوربين هم بوجود بياد
البته ممكنه كنون تا اون موقع يك فكري هم به حال اين مسئله بكنه
نادر جان این اختلافی که میگی چقدره واقعا؟
http://www.cameralabs.com/reviews/Ca...D/page4c.shtml
به نظر من که هیچی، شما 20 درصد جرئیات بیشتری داری در مقابل این اختلاف که واقعا هیچی نیست
درسته فتوسایتها کوچیک شدن اما تکنولوژی هم تو این مدت کم بین این 2 دوربین پیشرفت کرده..
-
من تازه اين پستو ديدم واي خداي من من كه هنگم الان بيشتر شبيه رويا ميمونه همينجوري توهم SLR بودم الان ديگه فكر كنم سر از امين آباد دررارم:biggrin: قرسام كجاس :biggrin:
اي خدا يه پولي به اين بچه هاي فروم بده همشون برن اين فداش بشمو بخرن:biggrin:
به نظر منم 40D با همون كراپ 1.6 عرضه خواهد شد .
ولي فكر كنم كراپ 1.3 لنزهاي قطع ديجيتالم ساپورت كنه اينجوري 55-17 هم قضيش حله:cool:
-
-
نقل قول:
ولي فكر كنم كراپ 1.3 لنزهاي قطع ديجيتالم ساپورت كنه اينجوري 55-17 هم قضيش حله
در این قطع لنزهای سیگما تا حدود زیادی بدون مشکل هستند.....اما لنزهای کانن رو نمیشه استفاده کرد و اصلا روی مانت این دوربینها بسته نمیشه..........
-
وای خدای من این چرا ایزو 3200 اش با ایزو 100 فرقی نداره؟
خدای من، حالم اصلا خوب نیست....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ghadiri
در این قطع لنزهای سیگما تا حدود زیادی بدون مشکل هستند.....اما لنزهای کانن رو نمیشه استفاده کرد و اصلا روی مانت این دوربینها بسته نمیشه..........
یادمه شما گفته بودین 20-10 رو روی کراپ 1.3 بسته بودین و مشکل نداشت.. یادمه یه جائی خونده بودم
-
محمد جان
يك بحثي بين اقاي قديري و اقاي سوكي بودر اين مورد كه اقاي قديري معتقد بودند در عكسهاي شب نويزي تر بودن
400 دي نسبت به 350 دي كاملا مشهوده
اگر نه من در شب نه با 400 دي عكس گرفتم نه با 350 دي كه بتونم اونها رو مقايسه كنم
من معتقدم براي كار هاي خاص همين مقدار اختلافهاي كم هم مهمه و نبايد به راحتي گفت مگه چقدر اختلاف داره
ولي براي كسي مثل خودم كه از دوربين استفاده حرفه اي نميكنه قابل صرفنظر كردن هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Doncorleone
وای خدای من این چرا ایزو 3200 اش با ایزو 100 فرقی نداره؟
خدای من، حالم اصلا خوب نیست....
سلام
2 روزه كه تمام عكاس هاي دنيا توي شوك اند :eek:
-
ممنون مسعود جان
http://www.canon.co.jp/Imaging/eos1d...s/items/08.jpg
از دو حال خارج نيست :
1- چشمهاي من مشكل دارند.
2- تفاوت ISO 100 و ISO3200 ، در نواحي روشن و مياني نزديك به صفر و در نواحي تيره كمتر از 10% است.
-
وااااي وااااي وااااي اين فاجعس نه نه ببخشيد معجزه:eek: خداي من دارم درست ميبينم ISO100 با ISO1600 فرقي نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek:
دكتر اعصاب كسي سراغ نداره
آخه چرا كنون با طرف داراش اينجوري ميكنه اييييييييي خدا
-
این عکس رو که حتما قبلا دیدین :
http://home.rochester.rr.com/bigconig1/index.jpg
این هم بک این نازنین :
http://www.canon.co.jp/Imaging/eos1d...s/items/33.jpg
احساس نمی کنید واقعا شبیهند ! بلکه دومیه بالاتره !
(اگر جای این شوخی اینجا نبود دیگه ببخشید)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arax30th
وحشتناکه! موقع عکسبرداری پیاپی انگار مسلسل داره شلیک میشه! چنین سرعتی رو تصور هم نمی تونستم بکنم.
راجع به 10 فریم در ثانیه، دی 2 اچ اس نیکون که 2 سال قبل همین موقع ( فوریه ) معرفی شده بود 8 فریم میزنه یا مارک 2 مدل قبلی کنون، 8.5 فریم. اختلافشون قبول، ولی اینقدر ها هم زیاد نیست.
چیزی که برای من جالبه، واکنش دوستان مختلف فرومه. من به شما قول میدم که شاید تا سال آینده حتی 1 نفر هم این دوربین رو از بین خانمها و آقایون فروم نخره، قیمت خیلی زیاد و کاربری خاص اون اینطور اقتضا میکنه. ولی همچین هیجانی رو من در مورد اس ال آر های متوسط و آماتوری نمیبینم! و دقیقا اونه که بیشتر ما خریدار و استفاده کننده اش هستیم.
البته این مهم هم هست که مثل بیشتر تکنولوژی ها، دوربین هم اول در رده حرفه ای به بازار میاد و بعد کم کم تیراژ بالا میره و ارزونتر میشه که میشه اونوقت در رده متوسط و پایین دستی مارکت جاشون داد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
من تصميم قطعي گرفته بودم كه تا شب عيد Nikon D80 رو بگيرم ولي الان تصميم گرفتم منتظر دوربين نيمه حرفه اي بعدي Canon بمونم
ببینید، اون چیزی که شما منتظرش هستید 40 دی هست. که هنوز معرفی نشده. معرفی هم بشه چون اول بازار هست و مدل جدید، خیلی گرونتر از این حرفها خواهد بود. 400 دی هم که تازه معرفی شده و خیلی بعیده به همین زودی آپدیت بشه. اگه بخواهید تا شب عید دوربین بگیرید در این رده که فرمودید، یا باید به دی 80 فکر کنید یا به 400 دی یا 30 دی. ( دی هشتاد تقریبا وسط کلاس این 2 دوربین هست و کنون مشابهشو نداره)
-
جناب آقای خرم یار، دلیل اینکه بعضی ها مثل ما خوشحالن و دارن با این دوربین جدید از دیدن این همه امکاناتش کیف میکنن این نیست که حالا می خوان بخرن، شما با یه لحنی گفتین قول میدم هیچ کس نخره انگار یه مشت آدم 13 ساله اینجا از دیدن یه بادکنک ذوق کردن و عموشون بهشون میگه که گرونه و هیچ وقت بادکنک دار نمیشین...
اولا وصف العیش نصف العیش
دوما اینکه کلا پیشرفت تکنولوژی فکر کنم به من و خیلی از دوستان دیگر این فروم حال میده و برای ما این چیزا لذت بخشه
سوما اینکه پیشرفت در این حد باعث میشه من نوعی بدونم که 4 سال دیگه دوربین ها سطح کلیشون در همه رده ها خیلی بالا میره، مثل الان که بیشتر دوربین های کامپکت ایزو 1600 دارن و یه زمانی کسی فکرشو نمیکرد
و به هر حال همه ما به عکاسی علاقه داریم و با این چیزا سر خودمون رو گرم میکنیم، تو فروم های اونور رو اگه همین الان مطالعه کنین نصف پست ها فقط اینه که من آرزو دارم این دوربین رو داشته باشم، خیلی از کسانی هم که این پست ها رو زدن همشون 350d یا 30d دارن و خوب هیچ کسم نیومده بگه شماها که هیچ وقت بخاطر گرونی نمیتونین بخرینش چرا دارین آرزوش رو میکنین
-
حالا نميدونم كي مي خره يا نمي خره ولي بدون استثنا همه رو برده كف
همونطوريكه نيكون هنگام معرفي F6 تو اعلاميه اش نقل كرده بود تمام تجارب دوربين سازيش را رو اون پياده كرده حالا يكي از مديران كنون هم گفته 20 سال تجارب ساخت دوربين هاي EOS را رو اين دوربين پياده سازي كرده.
خب 20 سال تجربه اونم تجربه يكي از بزرگترين دوربين سازها به حق جاي كف كردن داره
19 تا نقطه فوكوس cross-type بهمراه 26 تاي ديگه خيلي فراتر از چيزيه كه قبلا تو دوربيناي پيشرفته ديده شده
يا 300000 تا شات واقعا براي هر عكاسي براي حداقل 5-6 سال جوابگوست اگه يه عكاسي هر روز بطور متوسط و بدون تعطيلي 100 تا شات داشته باشه 8 سال طول مي كشه تا عمر شاترش تموم بشه
اين 300000 تا از نظر مكانيكي واقعا فوقالعاده هستش
و ساير موارد ......... كه هر كدام واسه خودش جايگاه خاص خودشو داره
از نظر قيمتي نيز بايد اونو با بقيه مقايسه نمود
5دي رو با قيمت معرفيش كه 3300 دلار بود با اين مقايسه كنيد فكر كنم دوستانيكه 5 دي رو خريدند حتما قدرت خريد اين دوربينو نيز انشاا.. خواهند داشت و اين دوربين با اين امكاناتش وا قعا خيلي بيشتر از 5 دي وسوسه انگيزتر هست
-
ه ه ه نفسم بند امد چه میکنه این کانون ... باید دید نیکون در جوابش چیکار میکنه
-
عمده تحولات اين دوربين را من به ارتقا سخت افزار ديجيتال آن نسبت ميدهم
که البته يک معجزه نيست و قسمتي هم است که نيکون و سوني ميتوانند در آن بسيار قوي باشند
نيکون معمولا در پرفورمنس مثال زدني بوده و در مورد سوني هم کافي است کم هاي hdtv را بررسي کنيد
در مورد سنسور، ديناميک آن يک گلوگاه باريک نيست اما ارتباط آن با بقيه اجزا چرا و نبايد منکر شد در اين مورد هم تحول خوبي صورت گرفته
و از همه مهمتر ديدگاه مشهود در ارايه اين محصول تحسين بر انگيز است و تاييد آن همين تحسين همه جانبه دوستان است
اما يک نکته، پس از اين خوشحالي اوليه بايد به انتظار نشست و ديد نرم افزار و به طور کلي تر هنر استفاده از اين امکانات به چه شکل فراهم شده ... البته بايد به اين مورد زمان هم داد
و نکته ديگر آيا کارايي به دست آمده در سطح انتظار خواندن مشخصات روي کاغذ هست يا خير ...
توجه کنيد، اگر تا به امروز با يک قاشق و يک چنگال غذا ميخورديد شايد بيشتر از آن نياز نبوده!
من امروز فکر نميکنم هيچگاه در تمام زندگيم بودجه اي بيشتر از 3000 دلار براي خريد يک دوربين داشته باشم!
اما من هم دليلي براي خوشحالي ميبينم
استانداردهايي که مطرح شده، حتي اگر فقط روي کاغذ باشند، فصل جديدي را در نگاه به dslr ها گشوده اند که خواه ناخواه محصولات آينده را تحت تاثير قرار داده و احتمالا سير تحول آنها را تسريع ميکند و اين رقابت براي هر نوع مصرف کننده ميتواند مفيد باشد
-
درسته که شاید امکانات این دوربین فراتر از نیاز های ما باشه (مثال قاشق و چنگال ) اما عکاسی با ایزو 3200 اونم با این مقدار نویز برای من چیزی مثل یک آرزو بود باید اعتراف کنم به چنین کیفیتی (در ایزو 3200) حتی فکر هم نکرده بودم!
اما به یک مساله هم دقت کنید با پیشرفت تکنولوژی نیاز های انسان نیز تغییر میکنه بعنوان مثال تا قبل از به بازار آمدن کنترل از راه دور برای تلویزیون و امثال آن، عموم مردم از نبودن این امکان احساس کمبود نمی کردند اما تو این دوره و زمونه دیگه کسی زیر بار خرید دستگاه بدون کنترل نمی ره.
مطمئن باشید که تا چند سال دیگه (3 4 سال شاید هم کمتر) عکاسی با مثلا ایزو 1600 بدون نویز چیز عادی خواهد شد
انسان همیشه خواهان استفاده از برترین امکانات هست ..... خیلی زود نیاز های ما تغییر خواهد کرد و به سطح بالاتری ارتقا می یابد
تا حالا هیچ دوربینی اینقدر منو سر ذوق نیاورده بود اگه پولش رو داشتم ......
-
من يه جورايي با حامد موافقم.
و البته اينكه مسعود گفته من دپرس شدم نميدونم منظور چيه...
اصولا ديدن چنين دوربيني بسيار خوشحال كنندست.
چندتا نكته هست كه خوبه گفته بشه...
دوربيني مثل المپوس هم لايو ويو داره و هم پاك كننده سنسور...
چرا كسي از دوستان دنبالش نرفته؟
يا چرا اينقدر ذوق زده نشديم؟
دوربيني مثل 5d كانون هم تقريبا همينقدر كم نويز هست.
اما جمع شدن همه اين امكانات در يك دوربين جذاب هست... البته قيمتش هم.
مسعود داشت فكر ميكرد بايد پولهاش رو جمع كنه اين دوربين رو بخره! من بهش گفتم خريد همچين دوربيني براي مسعود كاملا اشتباه هست...(چون از بسياري از امكاناتش استفاده نميكنه و پولش رو ميده)
حالا این رو در مورد مسعود گفتم که یکی از پرکارترین عکاسان این فروم هست.(یه نگاهی به سایتش بکنید ثوابه!)
اين مساله براي همه ما هست...
هر كدوم از ما نياز به چيزهايي داريم كه خوبه براي اونها پول پرداخت كنيم.
یقینا باید منتظر دوربینی باشیم که در کلاس کاری ما باشه.(البته دوستانی که دوست دارن کلکسیون داشته باشن از بهترین ها کم نیستند... اما اینکه ما بهترین باشیم چیز دیگریست)
الان نيكون بخش ديگري از بازار رو هدف گرفته و داره ميفروشه...
كانون هم همينطور
مثلا نيكون دي 40، دي 50، دي 80، دي 200 رو داره كه عموما با بودجه ما جور در مياد(دوربينهايي كه هنوز داره توليد ميشه)
+ لنزهاي بسيار مطلوبی مثل ۱۸-۵۵ ۱۸-۷۰ ۱۸-۱۳۵ ۱۸-۲۰۰
حالا کانون هم ۴۰۰ دی و ۳۰ دی رو داره...
با ۱۸-۸۵
سونی و المپوس پنتاکس هم جای خود.
ما زیادی نیکون و کانون زده شدیم... به نظر من به صرفه ترین دوربین الان دوربین های پنتاکسه! هم لرزه*گیر داره و هم بدنه حسابی + نویز قابل قبول!
حالا اگر کسی میتواند یا دوست دارد مارک ۳ بخره... مبارکش باشه...
شخصا گمان میکنم در ایران این امنیت برای عکاسی شخصی وجود نداره که دوربینی با این قیمت دستش باشه...(هرچند که مثلا من پولش رو هم داشته باشم)
برای عکاسی خبری که اصلا!!! (دوستانی که مارک ۲ دارن هم دوربین خودشون نیست و مال دولت هست یا آژانسهای خارجی)
حالا اون بحثی که ما چقدر از امکاناتی که دوربین ما داره و بابتش پول پرداخت میکنیم رو میتوانیم استفاده کنیم جای خود.
حالا اگر من بگم نیکون میخرم چون دوربینهاش تو فضاست! و ناسا استفاده میکنه.... پس بهترینه(حالا میخوام کولپیکس بخرم!) به گمان من اشتباهه....
یا بگم کانون سریعترین دوربین دنیا رو داره.... و کانون پاورشات میخرم! اینهم.
در نهایت شخصا از وجود همچین دوربینی ذوق زده شدم و گمان میکنم راهی باز شده که سریعتر جمع این امکانات رو در دوربینهای زیر ۲ هزار دلار ببینیم.
-
راستش موردي که براي قاشق و چنگال مثال زدم ... مواردي نظير تعداد نقاط صفحه فوکوس بود
عملکردهايي که در يک دوربين صورت ميگيره، و اين کار بايد با مهندسي بهينه انجام بشه
نيازها و انتظارات امروز و فرداي ما در جاي خود هستند
تعداد بيشتر نقاط صفحه فوکوس دوربين من وقتي برايم مفيده که متناسب با پول تهيه آن براي من کارايي ايجاد کرده باشه
و در اين دوربين هم که کم ريسورس اضافه نشده
درواقع خواستم اشاره کنم شايد براي داوري صحيح تر نياز به زمان بيشتري داشته باشيم
من فکر ميکنم چيزي که ميتونه از اين دورين يک ابزار متفاوت بسازه را بايد در مديريت امکانات و خصوصيات نرم افزاري آن جستجو کرد
-
یک مسله ای هست اینه که اگر کنون (یا هر برند دیگه) فقط یک دستگاه از این دوربین ( یا بهتر از این) برای نمونه میساخت باز هم تاثیر خودشو در بالا بردن ذهنیت بقیه و استفاده کنندگان در مورد قابلیتهای خودش میگذاشت
مثل صنایع اتومبیل سازی
به احتمال زیاد شما وقتی یک دوچرخه میبینید که آرم فراری یا پورشه داره به راحتی و پیش فرض کیفیت اونو بالا میدونید چرا چون این 2 برند نشون دادند که از استانداردهای بسیار بالایی برخوردار هستند
برترین و بالاترین و کاملترین وسایل در هر شاخه ای همیشه احساس قدرت لذت بخشی رو برای استفاده کنندگانش القا میکنند که خوب در مورد دوربین هم ( با توجه به مدلهای نسبتا محدود ) استثنا نداره
-
نقل قول:
در نهایت شخصا از وجود همچین دوربینی ذوق زده شدم و گمان میکنم راهی باز شده که سریعتر جمع این امکانات رو در دوربینهای زیر ۲ هزار دلار ببینیم
دقيقن همين طوره. خوشحالي من اينه كه راه براي پيشرفت دوربين هاي نيمه حرفه اي هم باز مي شه و ما هم مي تونيم اميد داشته ياشيم تا با قيمت مناسب تري صاحب دوربين بهتري بشيم وگرنه خود من به عنوان يك علاقمند عكاسي ( نه يك حرفه اي كه از اين راه نون مي خوره ) حاضر نيستم تحت هيچ شرايطي بيش از 2 ميليون تومن خرج لوازم عكاسيم بكنم.لزومي هم نداره.
البته چنين مفهومي رو من در پست هاي قبلي اين تاپيك هم گفته بودم ولي بزرگاني چون شما عادت ندارند نوشته هاي كوچولوهايي مثل من رو بخونند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
من يه جورايي با حامد موافقم.
و البته اينكه مسعود گفته من دپرس شدم نميدونم منظور چيه...
اصولا ديدن چنين دوربيني بسيار خوشحال كنندست.
و
.
.
.
.
.
.
حالا اگر من بگم نیکون میخرم چون دوربینهاش تو فضاست! و ناسا استفاده میکنه.... پس بهترینه(حالا میخوام کولپیکس بخرم!) به گمان من اشتباهه....
یا بگم کانون سریعترین دوربین دنیا رو داره.... و کانون پاورشات میخرم! اینهم.
در نهایت شخصا از وجود همچین دوربینی ذوق زده شدم و گمان میکنم راهی باز شده که سریعتر جمع این امکانات رو در دوربینهای زیر ۲ هزار دلار ببینیم.
حرفهاي آرش درسته اما خوب وقتي يه تكنولوژي مياد روزنه اميدي ميشه براي اينكه به سطوح پائين دستي هم برسه.
مسعود هم ميتونه منتظر باشه كه قسمتي از اين تكنولوژي در 40 دي يا 7 دي پياده بشه.تا اون موقع حتما پولش جمع ميشه ( مسعود خان دپرس نباش 4 ماه ديگه هم قولكت پر ميشه هم دوربينت مورد علاقت معرفي ميشه ) .
-
کد:
من امروز فکر نميکنم هيچگاه در تمام زندگيم بودجه اي بيشتر از 3000 دلار براي خريد يک دوربين داشته باشم!
اما من هم دليلي براي خوشحالي ميبينم
استانداردهايي که مطرح شده، حتي اگر فقط روي کاغذ باشند، فصل جديدي را در نگاه به dslr ها گشوده اند که خواه ناخواه محصولات آينده را تحت تاثير قرار داده و احتمالا سير تحول آنها را تسريع ميکند و اين رقابت براي هر نوع مصرف کننده ميتواند مفيد باشد
کاملا با حرف شما موافقم هر چه تکنولوژی بهتر با قیمت پایینتر وارد بازار شود به نفع مصرف کننده است در مدتی نه چندان طولانی اثرات ورود این دوربین به بخشهای دیگر بازار هم وارد میشود و بر تکنولوژی و قیمت اثر می گذارد والا خیلی خنده دار است که من ژیان داشته باشم یا قدرت خریدم در حد ژیان باشد اما از اینکه کارخانه سیتروئن یک اتومبیل با قدرت 500 اسب و سرعت 300 کیلومتر و با بهای 20000 دلار داده بیرون احساساتی شوم.
دوربین هایی بودند که در زمان ورود به بازار یک حرکت و جهش بزرگ بوده اند یا از جهت قیمت و یا تکنولوژی یا هر دو.
300 دی کنون اولین اس ال آر زیر 1000 دلار
دی 70 اولین اس ال آر حدود 1000 دلار با امکانات قابل توجه
5 دی قابل دسترس شدن دوربینهای فول فریم و رزولوشن بالا برای بخشهای پایینتر بازار
دی200 یک دی 2 ایکس کوچک با قیمت مناسب
به این لیست میتوان دوربینهای دیگری را هم اضافه کرد
قطعا دوستان عاشق هر دو برند تایید میکنند که انچه به نفع مصرف کننده است رقابت هر چه شدیدتر غول های بازار بر سر قیمت و تکنولوژی است.
مطمئن باشید اگر در هر صنعتی بازار به صورت انحصاری باشد یا یکی از طرفین داری قدرت اعمال نفوذ به بازار باشد بازنده نهایی مصرف کننده است.
بنا براین مطمئن باشید که هر مصرف کننده ای که قدرت اندکی تحلیل داشته باشد از ورود این دوربین به بازار خوشحال میشود.