پاسخ: Canon EOS-1D Mark III
[QUOTE]با اين حساب فكركنم اگر 40 دي بخواد توليد بشه داراي سنسور 10 مگاپيكسل با همين كراپ 1.3 باشه نه 1.6[/
QUOTE]
يقينا 40 دي با كراپ 1.6 توليد خواهد شد.
كلاس اين دوربينها كاملا متفاوت هست و ربطي به هم ندارن.
كراپ 1.6 ويژگي*هاي مثبت بسياري داره كه ميشه روش بحث كرد...
نمونه ساده اون قيمت كمتر
لنزهاي سبكتر و ارزان تر.... مثلا جواهري مثل 17-55 2.8 is رو روي اين دوربين جديد نداريد....(بطور كلي ميتوانيد زوم بيشتري با سايز كوچكتر و ديافراگم گشادتر داشته باشيد)
و ...
البته نه اينكه فول فريم و 1.3 بد باشه ... هركدام ويژگي*هاي خودشون رو دارن و در كلاس كاري خودشون معرفي ميشن.
سلام
دقيقن همين طوره.اگر 40D اي در كار باشه قطعن با كراپ 1.6 خواهد بود.
من اساسن بعيد مي دونم 40d اي به اين زودي ها در كار باشه. من حدسم اينه كه فعلن كنن يك 33d ( يا هر اسم ديگه اي) بيرون مي ده كه تنها در سايز Lcd و رزولوشن 10 مگا پيكسلي و چند مورد كوچك ديگه با 30d تفاوت خواهد داشت. ببينيد كي گفتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Doncorleone
یک ویدئو از این دوربین که هم 10fps رو نشون میده و هم Live View رو، کیفیتش خیلی بالاست اونائی که ADSL دارن ببینن و برای منم تعریف کنن لطفن که چجوریه
http://www.focus-numerique.com/news_id-38.html
پی نوشت: ویدئو رو گذاشتم دانلود شد و دارم میبینم، فقط میتونم بگم حتما ببینین، من که نمیتونم حرف بزنم...
سلام ...
وحشتناکه! موقع عکسبرداری پیاپی انگار مسلسل داره شلیک میشه! چنین سرعتی رو تصور هم نمی تونستم بکنم. نکته جالب دیگه این بود که توی Live View امکان زوم دیجیتال برای دیدن دقت فوکوس و ... وجود داره. نمی دونم اگه Mark 4 رو بده بیرون دیگه چی می خواد روش بزاره!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
دقيقن همين طوره.اگر 40D اي در كار باشه قطعن با كراپ 1.6 خواهد بود.
من اساسن بعيد مي دونم 40d اي به اين زودي ها در كار باشه. من حدسم اينه كه فعلن كنن يك 33d ( يا هر اسم ديگه اي) بيرون مي ده كه تنها در سايز Lcd و رزولوشن 10 مگا پيكسلي و چند مورد كوچك ديگه با 30d تفاوت خواهد داشت. ببينيد كي گفتم.
فرهاد جان سايز CCD & LCD تفاوت كوچكي نيست . مگه 20 دي چقدر با 30 دي تفاوت ميكنه . در مورد اين كه 40 دي با يه تاخير عرضه خواهد شد شك نكنيد . قطعا كانن منتظر عكس العمل رقيبان به نسبت به اين مدل مي ماند. بعد 40 دي رو عرضه خواهد كرد .
در مورد سايز سنسور با آقاي عاشوري موافقم . قطعا كانن فعلا هر سه سايز فول فريم 1.3 و 1.6 رو حفظ خواهد كرد.
[COLOR="Red"]عرضه اين دوربين نشان از انقلابي در محصولات كانن دارد كه قطعا به دو كلاس فول فريم و 1.6 هم سرايت خواهد كرد.[/COLORكه احتمالا اول در مورد فول فريم رخ خواهد داد]( خوش به حال همنشينان لنزهاي EF )
و چند ماه بعد در مورد كراپ 1.6 . ( اول كلاس 40 دي بعدش 450 دي )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Doncorleone
یک ویدئو از این دوربین که هم 10fps رو نشون میده و هم Live View رو، کیفیتش خیلی بالاست اونائی که ADSL دارن ببینن و برای منم تعریف کنن لطفن که چجوریه
http://www.focus-numerique.com/news_id-38.html
پی نوشت: ویدئو رو گذاشتم دانلود شد و دارم میبینم، فقط میتونم بگم حتما ببینین، من که نمیتونم حرف بزنم...
سلام
ممنون جناب منتظري. كسي از دوستان اگه ترجمه ي انگليسيشو پيدا كرد لينكشو بذاره لطفن.
به نظر من كنن برتري بي چون و چراي خودش رو در صنعت دوربين عكاسي با اين دوربين فرياد زده. من تصميم قطعي گرفته بودم كه تا شب عيد Nikon D80 رو بگيرم ولي الان تصميم گرفتم منتظر دوربين نيمه حرفه اي بعدي Canon بمونم :)
البته در مورد كراپ 1.6 فكرميكنم حق با دوستان باشه
ولي در اين صورت ممكنه همون اختلاف نويزي كه 400 دي نسبت به 350 دي پيدا كرده كه به علت كوچك شدن فوتو
سايتهاست بين اين دودوربين هم بوجود بياد
البته ممكنه كنون تا اون موقع يك فكري هم به حال اين مسئله بكنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نادر
البته در مورد كراپ 1.6 فكرميكنم حق با دوستان باشه
ولي در اين صورت ممكنه همون اختلاف نويزي كه 400 دي نسبت به 350 دي پيدا كرده كه به علت كوچك شدن فوتو
سايتهاست بين اين دودوربين هم بوجود بياد
البته ممكنه كنون تا اون موقع يك فكري هم به حال اين مسئله بكنه
نادر جان این اختلافی که میگی چقدره واقعا؟
http://www.cameralabs.com/reviews/Ca...D/page4c.shtml
به نظر من که هیچی، شما 20 درصد جرئیات بیشتری داری در مقابل این اختلاف که واقعا هیچی نیست
درسته فتوسایتها کوچیک شدن اما تکنولوژی هم تو این مدت کم بین این 2 دوربین پیشرفت کرده..
من تازه اين پستو ديدم واي خداي من من كه هنگم الان بيشتر شبيه رويا ميمونه همينجوري توهم SLR بودم الان ديگه فكر كنم سر از امين آباد دررارم:biggrin: قرسام كجاس :biggrin:
اي خدا يه پولي به اين بچه هاي فروم بده همشون برن اين فداش بشمو بخرن:biggrin:
به نظر منم 40D با همون كراپ 1.6 عرضه خواهد شد .
ولي فكر كنم كراپ 1.3 لنزهاي قطع ديجيتالم ساپورت كنه اينجوري 55-17 هم قضيش حله:cool: