-
Friday 6 April 2007, 10:23
كاربر ويژه
پاسخ: Canon S3 Is مصرف باطری
سلام
- اولا" اگر به جداول موجود در راهنمای دوربین و اطلاعات سایتها نگاه کنید متوجه میشوید که برعکس آن چیزی که باید باشد خاموش کردن LCD و استفاده از ویزور آن تاثیر محسوسی در کاهش مصرف باتری ندارد ( مثلا" 460 عکس به جای 440 عکس!!!) :confused:
- من هم تا به حال نتوانستم به اعداد ادعا شده برسم : مثلا" همین یک هفته پیش با انداختن یک سری باتری 2500 انرجایزر فول شارژ در یک بازدید فقط 186 عکس گرفتم که از این تعداد 176 تا بدون فلاش بود!! :( البته در تمام مدت بازدید هم( حدود 1.5 ساعت) دوربین روشن بود!!!
-- با همه این حرفها چون من همیشه 4 باتری شارژ شده زاپاس دارم نگرانیی هم از بابت مصرف باتری ندارم و به نظر بنده شارژرهای: فوجی+ دوراسل+ انرجایزر + یونومات+ سونی بهترین شارژرها هستند ( مال خودم فوجیتسو است و رضایت 100% از آن دارم!!)
-
Tuesday 6 January 2009, 12:45
پاسخ: Canon S3IS مصرف باطری
خدمت دوستان عرض کنم که من مدت 1.5 سال با این دوربین عکسی کردم من از دوست 4 تائی
باطری Sony 2500m Ah Ni-MH
استفاده میکنم که بنظرم فوق العاده است معمولا با هر ست حدود 400 عکس در محیطهای مختلف با فلاش و بدون فلاش می گیرم و برای حدود 8 ساعت کامل کار با دوربین طی یک روز و عکاسی کردن کاملا کافیه و هیچ وقت شما رو لنگ نمیگذاره.
با ارادت
-
Tuesday 13 January 2009, 21:37
پاسخ: Canon S3IS مصرف باطری
با سلام
من حدود يك سال و اندي است كه از اين دوربين استفاده ميكنم. ابتدا چند باتري كداك (قابل شارژ) پيدا كرده بودم كه خيلي عالي بودند، ولي بعد از يكسال ديگر شارژ نميشدند. سپس به باتري هاي ديگر رو آوردم و طبق تجربه من، ابتدا دوراسل هايي كه 2650 mAh هستند، و بعد CFL 3800 mAh بسيار خوب هستند. مزيت آنها در اين است كه حتي اگر مدتي از شارژ آنها گذشته باشد، بازهم ميتوان با آنها تعداد نسبتا قابل قبولي عكس گرفت. اگر هم تازه شارژ شده باشند كه اين تعداد به مراتب بيشتر ميشود. بعبارت ديگر، مدت زمان نگهداشتن شارژ توسط آنها بيشتر از سوني و انرژايزر بود.
در ضمن، در مورد باتري، بهتر است از شارژرهايي استفاده كنيد كه قابليت دشارژ كردن باتري را داشته باشند. چون باتريهاي قابل شارژ اگر بطور كامل تخليه نشوند، در دفعات بعدي شارژ، توان كمتري خواهند داشت. اگر اشتباه نكرده باشم به اين خصوصيت آنها ميگويند "اثر حافظه"
يكي از بهترين اين شارژرها كه در بازار نيز موجود است، شارژر سوني است.