با سلام خدمت دوستان.
در حال عکس انداختم بودم که یکمرتبه دیدم عکسهایم خراب میشه. واقعا برام عجیب بود چون یکمرتبه شد.دوربین نه ضربه خورده نه چیزی.گاهی اوقت هم موقع روشن کردن چند تا عکس خوب با کیفیت اوریجینالش میندازه اما یکمرتبه خراب میشه. بردمش کانون تکنولوژی گفت ایراد از ccd هست و 100 تومان خرج داره اما ندادم برای تعمیر. در عوض یک دوربین EOS خریدم. ضمنا گفتم شاید firmware خراب شده upgrade کردم اما درست نشد. حالا با اینکه گاهی عکسهاش خوبه و 90 درصد خراب به نظر شما ایراد از چی هست؟ آیا شما با این مسئله مواجه شدید؟
با تشکر
سلام
ظاهرا کارشناسان این سایت نتوانستند بفهمند ایراد از کجاست.دیروز دوربین را باز کردم.دل و روده اش را ریختم بیرون.و دوباره بستم.فقط یک فنر اضافه آمد مه نمیدونم از کجا به جا مانده بود. دوباره دوربین را روشن کردم در کمال نا باوری درست شد. فقط یک عیب داره اون هم بالای عکس هست که صورتی میشه. واقعا ایراد از چی میتونه باشه؟ از CCD ؟ این عکس را امروز انداختم.
اگه عکس نویز داره به این علت هست که با PhotoShop کیفیتش را آوردم پایین تا حجمش برای آپلود کم بشه.
يك بار ديگه دل و رودشو بريز بيرون اين مرتبه يه كم روغن چرخ سينگرم بهش بزن شايد صورتيش هم محو شد.:biggrin:
از شوخي گذشته ما اينجا تعميركار كه نداريم. شما هم فرسنگ ها از تهران دور هستي كه بتونيم بهت يه تعميركار خوب معرفي كنيم. خوشحاليم كه اقلن تا حدودي مشكل برطرف شد.
سلام آقا فرهاد
من تهران هستم.شاید منو با queen اصلی اشتباه گرفتید.;)
واقعا نمیدونم ایراد از چیه هست. آفومار گفت(البته به گفته یکی از فروشگاههایی که نماینده آفومار هست و بعد از یک هفته): دوربین شما 100 تومان خرج داره.ccd سوزونده و باید 1 هفته صبر کنی تا از ژاپن برسه. دوربینو پس گرفتم و رفتم یک EOS 400D خریدم.مدتها بود که میخواستم SLR بگیرم.خلاصه فضولیم گل کرد دیروز و بجونش افتادمو حالا میترسم دوباره بازش کنم دیگه روشن نشه.:biggrin:
الان هم با همون یکم صورتی میسازم. این دوربینو بخواطر زوم خیلی دوست دارم. اگه بخوام همچین زومی برای EOS بگیرم باید کلی پیاده بشم.