:confused: دوستان عزیز سلام دوربین اکسوس 800 کانن دارم و نمی توانم با آن جایی که می خواهم فوکوس کنم خود دوربین چند جای عکس فوکوس میکند آیا این دوربین فوکوس دستی دارد؟
:confused: دوستان عزیز سلام دوربین اکسوس 800 کانن دارم و نمی توانم با آن جایی که می خواهم فوکوس کنم خود دوربین چند جای عکس فوکوس میکند آیا این دوربین فوکوس دستی دارد؟
سلام
ایکسوسها فوکوس دستی ندارند! دوربین هم احتمالا" روی مد " فوکوس چند نقطه ای" است و به همین دلیل به طور اتوماتیک اشیای مهم در تصویر را تشخیص میدهد و اگر انگشتتان را از روی شاتر بردارید و دوباره فوکوس کنید احتمالا" روی نقاط دیگری هم فوکوس میکند.
ولی اگر بخواهیدنقطه فوکوس را کنترل کنید , در منوی تنظیمات کادر فوکوس(AF Area) را به Center تغییر دهید (شاید در دوربین شما اسم دیگری داشته باشد مثلا" AF Point یا ..
حالا دوربین فقط بر روی کادر وسط LCD فوکوس میکند و میتوانید با فوکوس کردن بر روی یک نقطه و چرخاندن دوربین ( در حالی که شاتر را همچنان تا نیمه نگه داشته اید) بر روی هر نقطه ای فوکوس کنید (AF Lock )
دوست عزیز سلام :
دوربین شما این سیستم رو نداره ....
دوربین شما درسته که گرون هست ولی دوربین حرفه ای نیست ...
شما می تونستی یه مقدار بیشتر رو پولت بگذاری و یه دوربین حرفه ای بخری
من هم دقیقا این مشکل رو داشتم و با خریدن یه 400 دی کنون به تمام این مشکلات خاتمه دادم....
دوست عزيز، بهنام
آيا اين گونه راهنمايي كردن درست است؟
اصولا اين دوربينها كاربرد مختلفي دارند و شايد آن دوست، اصلا نيازي به دوربيني ديگر نداشته باشد.
چرا در مورد مسائل اينگونه ساده انديشي ميكنيم و بر همين اساس نيز، براي ديگران نظر ميدهيم؟
با تشكر از توضیحات شما جناب روشن من به اشتباه خودم پی بردم....
ویرایش توسط Behnam_703 : Sunday 9 December 2007 در ساعت 19:11