نقل قول:
ال سی دی که رو به جلو باشه (منظورم به طرف سوژه که مقابل دوربین قرار داره)، چشمی باید بطور اتوماتیک روشن بشه که نمیشه
چرا فکر میکنید که باید اینگونه باشه . اگر به ال سی دی نیازی ندارید میتونید ال سی دی رو بندید و خواهید دید که چشمی به طور اتوماتیک روشن میشه
نقل قول:
فایل های حجیم مثلا یک فیلم 1 گیگا بایتی رو نمیشه با اتصال دوربین به کامپیوتر کپی کرد و باید از RamReader استفاده کرد
من توصیه میکنم حتی برای انتقال عکس هاتون هم ار کارت خوان استفاده کنید. حداقل مزیتش اینه که میتونید از کارت حافظه خود به عنوان Data transferring هم استفاده کنید . البته من با اس تری این مشکل رو حتی با خود دوربین ندارم . کارت رو یکبر با خود دوربین به حالت low level فرمت کنید و دوباره امتحان کنید.
نقل قول:
Night Snapshot و Night Scene هیچکدوم بدرد نمی خورن
کار این دو خیلی خیلی با هم متفاوته , از اختلاف کارایی این دو حالت اطلاع دارید ؟
نقل قول:
وقتی که رم 4 گیگ با فیلم های AVI پر بشه سرعت پایین نمیاد ولی 1 گیگ فایل WAVE که از کامپیوتر کپی کردم روی رم، سرعت یه مقدار پایین اومد
فایل صوتی شما یه تیکه بوده یا چندین فایل Wave رو که حجمش کلا میشه یک گیگ , روی کارت کپی کردید ؟ معمولا فایل های کوچک تکه تکه شده عملیات خواندن و نوشتن اطلاعات رو کمی کند میکنه . حتی در ابر کامپیوتر ها
نقل قول:
کیفیت LCD هم که زیاد جالب نیست. مثلا تو حالت فوکوس دستی که یک قسمت از تصویر رو بزرگ می کنه تا راحت تر فوکوس کنید، یکی از مواردیه که LCD خودش رو نشون میده
تا جایی که من میدونم ال سی دی این دوربین بسیار خوبه . من حتی با دوربین خودمم شکایتی ندارم.
نقل قول:
نویز S5 هم که بیداد می کنه. اگه قرار باشه تو شرایط نوری خوب عکس بگیریم که A550 هم عکساش خوب از آب در میان برا چی کلی پول S5IS بدیم؟
از یه دوربین 360 تومنی نباید انتظار یک دوربین 8 میلیون تومنی داشت. در ضمن تفاوت بین S5 و A550 هم فقط در نویز نیست بلکه در امکانات مناسب S5 است . به هر حال قسمت زیادی از کار مربوط به مهارتی است که شما در کار با دوربینتان بدست میارید. قلق دوربین که دستتان آمد , پذیرش محدودیت ها برایتان آسانتر میشود