كار بسيار خوبيه و حتماً بدرد دوستاني كه تازه اين دوربين رو ميخرند و با دفترچه ژاپني ( بدرد نخور )
و يا انگليسي نمي تونند كار كنند، خواهد خورد. ممنون دوست عزيز :::love2:::
Printable View
كار بسيار خوبيه و حتماً بدرد دوستاني كه تازه اين دوربين رو ميخرند و با دفترچه ژاپني ( بدرد نخور )
و يا انگليسي نمي تونند كار كنند، خواهد خورد. ممنون دوست عزيز :::love2:::
1- فایل Raw ای که بوسیله هک بدست میاد یک فایل ده بیتی است . در حالی که دوربین های رقیب حداقل یک Raw دوازده بیتی ارئه میدن
2- سیاست بازار گاهی ایجاب میکنه برخی از قابلیت ها در دوربین جدید گنجانده نشن تا دوربین های قبلی هم به فروش بره
3- هک فقط فایل Raw رو برای شما به ارمغان نمیاره . کار کردهای بهتری برای هک وجود داره
سلام
ممنون
1.میشه چند تا از کارکردهای بهتر هک رو بگید؟
2.ایا این کار روی دوربین اثر منفی نمیزاره که؟! مثلا باعث اختلال توی نرم افزار و خراب شدن عکسها؟
3.اگه مثلن موقع هک زدیم نرم افزار دوربین رو خراب کردیم ایا تعمیر میشه؟
4.با کامپیوتر هک میکنند دیگه؟
5. و باز برام سواله که اگر کارکردهای بهتری ایجاد میکنه چرا سازنده این کار رو نمیکنه یعنی فقط به خاطر فروش مدلهای قدیمی تر یا مدلهای دیگه هست؟
6.راستی اصلن فرمت raw به چه دردی میخوره؟
1- داشتن حالت Zebra . نمایش گر باتری که قابل تنظیم هم هست . خاصیت Motion Detection . هیستوگرام های مختلف برای حالت های متفاوت
2-- هیچ تاثیری روی نرم افزار داخلی دوربین نداره . هک روی کارت حافظه قرار میگیره و اصلا کاری به نرم افزار داحلی دوربین نداره . منتها مثل یک بستر نرمافزاری عمل میکنه
3- همانگونه که گفتم این هک فقط اسمش هک هست وگرنه فقط کپی کردن یک فایل روی کارت حافظه است . اگر این فایل رو از روی کارت حافظه بردارید همه چیز به حالت اولش برمیگرده
4- بله نیاز به کامپیوتر و یک کارت خوان دارید
5- البته در مورد فرمت Raw همان دلایل کافی است . اما در مورد امکانات دیگه باید بگم هوش سازندگان هک رو دست کم نگیرید و اینکه خیلی از قابلیتهای هک با نظر خواهی از کاربران ایجاد شده
6- برای دانستن اینکه هک از چه قسمت هایی تشکیل شده و چه کاربردی داره به این آدرس برید
کد:http://doorbindigital.com/forum/showthread.php?t=148
برای دانستن اینکه فایل Raw چیست و چه کاربردی داره احتمالا باید در مقالات سایت مقالاتی در این مورد وجود داشته باشه
سلام: مدتها پیش این سوال را در همین حدود از دوستان پرسیدم جوابشان را برای شما نقل قول میزارم.
=======
==============
پست کاوه رنجبر هم که دیگر نیازی به تعریف من ندارد جوابی کامل و جامع
پس کی ميخواد مدل بديش بياد؟
سلام
مدل بعديش معرفي شده است و تا چند ماه ديگر به بازار ما خواهد رسيد :
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=7844
سلام.میخواستم بدونم حداکثر ram که این دوربین قبول میکنه چقدره؟آیا محدودیتی برای میزان حداکثر ram وجود داره؟
با تشکر
چند وقت پیش بعلت استفاده مداوم از فلاش و بالا و پایین شدن قسمت متحرک فلش این دوربین ... سیم های فلاش دچار قطعی مقطعی شد .. به طوریکه اگه فلاش رو تا نصفه بالا نگه میداشتم کار میکرد (100%) ولی اگه رهاش میکردم تا مطابق معمول تا آخرین حد بیاد بالا دیگه فلاش کار نمیکرد ....
بردم جایی واسه تعمیر گفتن شصت هزار تومن (در حالی که کاملا مشخصه عیب ساده ای هست ) .
تصمیم گرفتم خودم درستش کنم ، تمام دوربین رو باز کردم و سیم مربوطه رو پیدا و تعویض کردم . کاملا درست شده بود . فقط در آخرین مرحله که میخواستم دوباره تست کنم فلاش رو و دوربین رو ببندم ، دست خودم هم روی قسمت های رسانای فلاش و حامل جریان بود .... دوستانی که آشنایی دارن میدونن چه برقی آدم رو میگیره (از 220 بدتره ) به همین خاطر دوربین از دستم رها شد و تنها 4 سانت خورد زمین . ولی همین کافی بود تا یه رشته سیم بیست سی تایی (که مثل ورق کاغذ هست و سیم ها روش قرار دارن ) مربوط به اتصال برد بالای دوربین و بدنه پایین قطع بشه .
اینجور سیم ها تو وسائل الکترونیکی زیاد کاربرد دارن ، و به وفوور تو بازار پیدا میشن ، اما این مدل که در دوربین بود یه مقدار ظریف تر بود و محاله ممکنه به جز خودش نوع دیگه ایی بشه گذاشت جاش .
دوربین رو فرستادم دست یکی از دوستان نمایندگی کنون ، به نظرتون لوازم یدکی برای این دوربین وجود داره ؟
من این دوربین رو 470 هزار تومن (در ابتدای ورود به بازار ) خریدم ، حیف میشه خب !!!