شرمنده ندیده بودمنوشته اصلی توسط nima
سوء تفاهم نشه دوستان . خواستم موضوع تابیک عوض نشه
شرمنده ندیده بودمنوشته اصلی توسط nima
سوء تفاهم نشه دوستان . خواستم موضوع تابیک عوض نشه
آقای poryaکارخانه کانن یه یه همچین مدلی ندارد و تا شش ماه دیگر دوربینهای SLR جدید خود را روانه بازار میکند
8734728--8747689 با تشکر پورمعین
جناب پورمعین. این محصول (canon 350D) بطور رسمی در سایت کانن معرفی شده است:نوشته اصلی توسط amcanon4
http://consumer.usa.canon.com/ir/con...&modelid=11154
البته در آمریکا مانند 300D که نامش Digital Rebel بود بنام Digital Rebel XT عرضه شده است.
نوشته اصلی توسط atana
نميدونم تا حالا كنون رو گرفتيد يا نه...ولي منم تو خريدن كنون يا مارك ديگه دو به شك هستم. ميخواستم ببينم تا حالا باهاش به طور حرفه اي كار كرديد يا نه. من اينجا از هر كي كه ميپرسم فقط يه اطلاعات كامل ازش داره ولي باهاش كار نكرده!!!!!!!!!!!
منم جديدا هم كنون پرو-وان دستم گرفتم و هم مينولتا آ2 و نميدونم كدومشون بهتره تا بخرم. خوشحال ميشم اگه نظري داريد بهم بگيد.
در ضمن كنون لنز اضافي براي وايد نداره.....(مگه از 28 پايينتر چيزي هم ميخوايد؟) ولي يه لنز اضافي تله و يه لنز كلوزآپ و يكي هم براي ماكرو داره!
با درود امروز دوربین Pro 1 Canon رو پشت ویترین فروشگاهی دیدم از آنجا که این دوربین زمان خودش بسیار محبوب بود ( به برکت وجود لنز سری L) و صاحب فروشگاه حاضر شد دوربین رو که نسبتا تمیز هم بود در ازای گرفتن دوربین G7 من و گرفتن مبلغ کمی دوربین را بمن بدهد از آنجا که هیچ شناختی به فروشنده نداشتم و مردد هم بودم که بیام شاید مطالبی تو فروم درباره این دوربین باشد که با خوندن این پست ارزشمند شما G7 رو حفظش میکنم حالا نمیدونم کار درستی کردم یا خیر با تشکر