-
معرفی Canon PowerShot G9
عجب روزی بود این 20 آگوست 2007
چه دوربینهایی معرفی شدن
اینم یکی دیگه از اونها
بمبهای Canon یکی یکی در حال انفجارند ...
مواظب قلب خود باشید ...
Canon PowerShot G9, with RAW
http://www.dpreview.com/news/0708/Ca..._g9_3q-001.jpg
http://www.dpreview.com/news/0708/Ca...9_rear-001.jpg
کد PHP:
http://www.dpreview.com/news/0708/07082005canong9.asp
-
پاسخ: معرفی Canon PowerShot G9
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Deniro
عجب روزی بود این 20 آگوست 2007
چه دوربینهایی معرفی شدن
اینم یکی دیگه از اونها
بمبهای Canon یکی یکی در حال انفجارند ...
مواظب قلب خود باشید ...
سلام
فكر میكنم حالا G9 با RAW بتونه افتخارات G6 رو زنده كنه!!!
G7 كه فقط روح اون خدا بیامرز رو تو گور لرزوند :::big grin:::
"3 LCD با وضوح 230000 پیكسل و Face Detection و ....!!!! :::love2:::
-
سلام
دیگه دارم به این dpreview مشكوك میشم, هنوز هیچی نشده گالری عكس این دوربین رو گذاشته:
http://www.dpreview.com/gallery/canong9_samples/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
برای اینکه سیمون گفته که کنون یک نمونه از این دوربین را براشون پست کرده. برای همین هم هست که عکسهاش را آماده کرندند.
البته چیز خیلی مورد نیاز این دوربین همون صفحه گردانش بود که باز هم برای دو سال پیاپی از وجودش بی بهره خواهد بود. در مقابل "650 آی اس" ازش یک سر و گردن بهتره. به نظر من دوربین یک طرف صفحه چرخان هم یک طرف دیگر. خیلی برای من مهمه.
-
سلام..
من جمعه اين هفته روي قله توچال (پناهگاه) اين دوربين رو ملاقات كردم... راستش قبلا G7 رو دستم گرفته بودم اصلا باهاش حال نكردم... اما اين يكي يه جوري بود ... (باحالتر بود)
از موقعي كه دوربين گرفتم به هرچي دوربين ديجيتاله حساسيت پيدا كردم .... وقتي طرف گفت ازم عكس بنداز .. اولين چيزي كه ديدم G9 بود... هر چي فكر كردم ديدم چنين مدلي تو ذهنم نيست تا اينكه بالاش CAnon رو ديدم.. تو نگاه اول به نظرم رسيد دوربين خيلي خوبيه... (خوش دست - نه به خوش دستي فوجي من - سنگين - ظاهر خوب - عكس خوبي هم رو حالت Auto انداخت ... البته خيلي وقت نداشتم باهاش ور برم)
* اصلاحيه .... دوربين ديد ه شده G6 بود نه G9
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mkdotnet
سلام..
من جمعه اين هفته روي قله توچال (پناهگاه) اين دوربين رو ملاقات كردم... راستش قبلا G7 رو دستم گرفته بودم اصلا باهاش حال نكردم... اما اين يكي يه جوري بود ... (باحالتر بود)
:::wow:::
hTtp://qsmile.com/qsimages/292.gif
-
نقل قول:
من جمعه اين هفته روي قله توچال (پناهگاه) اين دوربين رو ملاقات كردم
جناب کریمی این دوربین هنوز Release نشده و الان سایتهایی چون آماوزن تازه دارند پیش فروش میکنند و سفارشات رو قبول میکنند برای کی ؟
برای :
This item will be released on October 15, 2007
یعنی 2 ماه و نیم دیگه و در ایران شاید 3 ماه دیگه ....
کد PHP:
http://www.amazon.com/Canon-PowerShot-Digital-Optical-Stabilized/dp/B000V1VG5G
-
اما نکته قابل اعتنا در این دوربین علاوه بر اینکه به صورت RAW عکس میگره وجود Hot Shoe روی دوربین هست که این امکانو به عکاس میده تا از فلاش خارجی هم استفاده کنه ...
http://g-ec2.images-amazon.com/image...YL._SS400_.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mkdotnet
سلام..
از موقعي كه دوربين گرفتم به هرچي دوربين ديجيتاله حساسيت پيدا كردم .... وقتي طرف گفت ازم عكس بنداز .. اولين چيزي كه ديدم G9 بود... هر چي فكر كردم ديدم چنين مدلي تو ذهنم نيست تا اينكه بالاش CAnon رو ديدم.. تو نگاه اول به نظرم رسيد دوربين خيلي خوبيه... (خوش دست - نه به خوش دستي فوجي من - سنگين - ظاهر خوب - عكس خوبي هم رو حالت Auto انداخت ... البته خيلي وقت نداشتم باهاش ور برم)
شما خالی بندی کردی یا شوخی. اگر شوخی بود که خنده دارد بود. اگر واقعا این را گفتی شما حتما مدیر عامل شرکت کنون را در ایران ملاقات فرمودید که ایشان دوربین "جی 9" را داشتند. لطفا در نوشتن دقت کنید دوستانی در این تالار گمراه نشوند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir5831
شما خالی بندی کردی یا شوخی. اگر شوخی بود که خنده دارد بود. اگر واقعا این را گفتی شما حتما مدیر عامل شرکت کنون را در ایران ملاقات فرمودید که ایشان دوربین "جی 9" را داشتند. لطفا در نوشتن دقت کنید دوستانی در این تالار گمراه نشوند.
نه عزيزم...
همانطور كه گفتم ... ذات خود دوربين اصلا واسم مهم نبوده و نيست... فقط چون اينجا ديدم بچه ها صحبت از جديد بودن دوربين كردند، خواستم اطلاع بدم كه آقا من اين دوربين رو توي دست ديدم... والبته از مشخصات فنيش هم هيچي نمي دونم.. واصلا نمي دونستم كه چينين چيزي وجود داره يا قرار هست بياد!!
عين همين قضيه رو در مورد s5is شركت canon هم واسه من پيش اومد... قبل از اينكه دوربين بگيرم .. ملت همه ميگفتن چند ماه ديگه به ايران مي رسه... يكي از دوستان توي جمهوري 620 روي دست خودش بهم قيمت داد كه البته الان 540 شده..
حالا خالي بندي يا شوخي تصور كردن اين قضيه به خودتون ربط داره... ولي ديدن نوشته G9 اون هم به اون بزرگي پايين دوربين اصلا كار سختي نيست... و اگه خيلي هم خسته باشي و ديد چشمات هم كم شده باشه باز هم مي توني به راحتي اين رو تشخيص بدي !!!!
*( والله نمي دونم... الان به G6 شك كردم... من تا حالا G6 نديدم ولي آخه اونم جاي نوشتش بالاي لنزه و نه زير لنز ...ولي چيزي كه من دستم گرفتم هميني هستش كه اينجا شما عكسش رو گذاشتيد!!!! اونموقع IQ م نرسيد كه ازش عكس بگيرم چون فكر مي كردم چيز مهمي نباشه !!) :)
-
آخه عزیز دل، این دوربین (g9) تازه دیروز معرفی شده و هنوز حتی در بازارهای خارج از ایران هم به فروش نمیرسه.
-
رفیق قطعا و یقینا اشتباه دیده ای....!
-
آقا تصحيح مي كنم..........
اشتباه كردم .... درسته .... دوربيني كه ديدم G9 نبود ... G6 بود .. اونم Silver
حق با شما دوستانه
:::blushing:::
-
سلام.ببخشید كه این سوال رو اینجا میگم.آخه تازه ثبت نام كردم و نمیدونم كجا باید بگم.میشه بگید این Raw یعنی چی؟اگه لطف کنید کامل بگید ممنون میشم.چون میخوام دوربین بخرم.به نظر شما صبر کنم تا جی9 بیاد یا جی7 بخرم.زیاد هم عجله ندارم.ممنون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dash mehdi
سلام.ببخشید كه این سوال رو اینجا میگم.آخه تازه ثبت نام كردم و نمیدونم كجا باید بگم.میشه بگید این Raw یعنی چی؟اگه لطف کنید کامل بگید ممنون میشم.چون میخوام دوربین بخرم.به نظر شما صبر کنم تا جی9 بیاد یا جی7 بخرم.زیاد هم عجله ندارم.ممنون.
بابا تو رو خدا یكی جواب من رو بده.
-
نقل قول:
بابا تو رو خدا یكی جواب من رو بده.
داش مهدی !!!
دلیل جواب ندادن به سوال شما چند تاست
یکی اینکه اگر یک سرچی مرحمت میفرمودید کلی مطلب پیدا میکردی
یکی دیگه اینکه جای سوال اینجا نبود
ولی با همه این اوصاف چون عضو جدید هستید واسه اینکه ناراحت نشده باشید
فرمت RAW يك فرمت منفرد نيست. بلكه RAW بيانگر فرمتهاي مختلفي است كه دوربينهاي ديجيتال مختلف، تصاوير خام دريافت شده توسط حسگر خود را ذخيره ميكنند. اين فرمت در دوربينهاي كانن CRW يا CR2 ، در نيكون NEF ، در مينولتا MRW و در المپوس ORF نامگذاري شده است.
در فايل RAW همان اطلاعاتي وجود دارد كه توسط حسگر دوربين ذخيره شده است، بدون هيچ گونه پردازش اضافي
بقیه اطلاعات رو میتونید از اینجا ببینید
روند كاري عكاسي ديجيتال در فرمت RAW
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dash mehdi
.............به نظر شما صبر کنم تا جی9 بیاد یا جی7 بخرم.زیاد هم عجله ندارم.ممنون.
سلام
قطعا" وجود فرمت RAW یك مزیت بزرگ است, نمیشود پیش بینی كرد كه G9 دوربین خوبی است یا نه...ولی به احتمال زیاد از G7 بهتر است, اگر عجله ندارید, صبر كنید تا G9 كاملا" تست شود, اگر هم عجله دارید, به G7 فكر نكنید, به درد نمیخورد. :::big grin:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
قطعا" وجود فرمت RAW یك مزیت بزرگ است, نمیشود پیش بینی كرد كه G9 دوربین خوبی است یا نه...ولی به احتمال زیاد از G7 بهتر است, اگر عجله ندارید, صبر كنید تا G9 كاملا" تست شود, اگر هم عجله دارید, به G7 فكر نكنید, به درد نمیخورد. :::big grin:::
وحید جان ممنون.با 400 تا 450 تومان چی به درد میخورده؟اگه زودتر جواب بدی ممنون میشم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dash mehdi
وحید جان ممنون.با 400 تا 450 تومان چی به درد میخورده؟اگه زودتر جواب بدی ممنون میشم.
سلام
گفتی كه عجله ندارم!!!!؟؟؟ :::confused2:::
من باشم Panasonic-FZ8 رو میگیرم یا اگه SLR بخوای, یك كم بیشترش كنی و Nikon-D40 .
اگر هم عجله نداری كه منتظر تستهای Canon-G9 و Panasonic-FZ18 و OLYMPUS-SP560 و ... بمون. :)
-
وحید جان ممنون.عجله ندارم.منتظر تست جی9 میمونم.راستی چند وقت دیگه میاد توی تهران؟
-
سلام
خب اینهم از رویوی این دوربین:
www.dpreview.com/reviews/canonG9
ظاهرا" رفتار نویزی خیلی بهتر از G7 است (بخصوص در ایزوهای 400 و بیشتر) هر چند كه Softness عكس و از بین رفتن جزئیات مشهود است ,عملكرد دوربین در مد RAW خوب بوده, كیفیت فیلمبرداری, فلاش و لرزشگیر نیز راضی كننده است.
درجه كسب شده هم (Highly Recommended (but only just میباشد.
این دوربین الان داره با قیمت 490هزار تومن پیش فروش میشه.من خیلی وقت بود كه میخواستم یه دوربین بین 400-500تومن بخرم.اینجا سوال كردم كه چی بخرم گفته شد كه صبر كنم تا جی9 بیاد.حالا به نظر شما با 400-500تومن بهترین چیزی كه میشه خرید چیه؟ممنون.
-
Salam
man dirooz ye canon G9 greftam:biggrin:.
:::love2:::Aaliyeeeeeeeee
age darmordedesh soali dashtid mail bezanid.
rasti kas bara kharidane karte hafeza pishnahadi nadare:::confused2:::?
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Armin_7
Salam
سلام
مباركه آرمین خان, خودت زحمت بكش و بصورت خودجوش ما رو از عكسها و نظراتت بهره مند كن (البته به خط فارسی لطفا" :::big grin::: )
منتظریم, ممنون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Armin_7
Salam
اول از همه لطف كن و بگو چند خریدی؟از كجا و با چه گارانتیی؟ممنون.
-
salam
aval bebakhshid ke windows jadidam font farsish kar nemikone "dar sadade tamr hastam":::::big grin:::
doorbin ro bedoone garanti 520 toman ba ye kif gereftam albate nesfe pool ro chek dadam.
doorbin ro sefaresh dadam az tehran baram avordan(inja too esfahan nemayandegiye Canon ham mide 520)
khob dar morede pake doorbin :
ro jabash neveshte bood baraye foroosh dar Japon va inke garantish biroon az japon etebar nadare
dakhele jabash doorbin va batry made in japone va memory36(MMC+) made in korea ast baghiyash made in chinerasti daftarche ham ke aslan nadasht:mad: "age kasi dare ye komaki bokone"
.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Armin_7
salam
aval bebakhshid ke windows jadidam font farsish kar nemikone "dar sadade tamr hastam":::::big grin:::
doorbin ro bedoone garanti 520 toman ba ye kif gereftam albate nesfe pool ro chek dadam.
doorbin ro sefaresh dadam az tehran baram avordan(inja too esfahan nemayandegiye Canon ham mide 520)
khob dar morede pake doorbin :
ro jabash neveshte bood baraye foroosh dar Japon va inke garantish biroon az japon etebar nadare
dakhele jabash doorbin va batry made in japone va memory36(MMC+) made in korea ast baghiyash made in chinerasti daftarche ham ke aslan nadasht:mad: "age kasi dare ye komaki bokone"
.
سلام
فكر كنم خیلی وقته كه كانن برای صرفه جویی در هزینه ها از گذاشتن دفترچه راهنما به همراه دوربین خودداری میكند, راهنمای دوربین من هم بصورت فایل WORD روی CD همراه دوربین بود و مجبور شدم PDF آن را از سایتش دانلود كنم تا راحتتر باشم و چشمام هم در اومد تا وقتی 8-7 بار خوندمش. :confused:
-
مدتی هست كه زده به سرم كه G9 بخرم. به نظر شما بین دوربینهای كامپكت از كمترین مقدار نویز در ایزوهای بالا بهره میبره؟
یكی از ایرادهای بزرگش نداشتن ریموت كنترل هست. وقتی برای این دوربین كفكش فلاش اكسترنال ساختن خیلی عجیب هست كه فكر ریموت براش نبودن.
یكی از بزركتری مزیت های آن هم باطری لیتیوم آن هست.
اصولا چرا در دوربینهای كامپكت و اس ال آر لایك مد Bulb وجود نداره؟ یعنی ccd آن ضعیف هست؟
-
ولی شهرام جان من یه دوربین Konica Minolta A200 Slr Like دارم که حالت Bulb هم داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_ahmadi
ولی شهرام جان من یه دوربین Konica Minolta A200 Slr Like دارم که حالت Bulb هم داره
سلام جناب آقای احمدی گل.
این حالت BULB در دوربین شما واقعا كار میكنه؟ آخه من یك كاسیو دارم كه BULB داره اما بیشتر از یك دقیقه كار نمیكنه. شما امتحان كردید؟ اما در كل من هر چی دوربین كامپكت دیدم حداكثر 30 ثانیه بوده.
-
سلام شهرام جان . بعله این حالت كارمیكنه وقتی اولین شات رومیزنی شاتر باز میشه و با شات دوم بسته میشه و احتیاج به نگه داشتن دگمه نیست . ولی برای جلوگیری از لرزش هنگام فشار دادن دگمه از ریموت استفاده میكنم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_ahmadi
سلام شهرام جان . بعله این حالت كارمیكنه وقتی اولین شات رومیزنی شاتر باز میشه و با شات دوم بسته میشه و احتیاج به نگه داشتن دگمه نیست . ولی برای جلوگیری از لرزش هنگام فشار دادن دگمه از ریموت استفاده میكنم .
چه جالب كاش برای G9 هم این مد بود. نمیدونم چرا اكثر دوربین های كامپكت اینجوری نیست.
-
در هرصورت شهرام جان این دوربین قابل شمارو نداره . میتونم با كمال میل تقدیمتون كنم
-
جناب آقای احمدی
دست گل شما درد نكنه.دوربینهای خوب برای شما حرفه ای هاست . همینكه فرمودید انگار كه آن را از شما هدیه گرفتم.
در هر حال از اطلاعاتی كه دادید ممنونم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
فكر كنم خیلی وقته كه كانن برای صرفه جویی در هزینه ها از گذاشتن دفترچه راهنما به همراه دوربین خودداری میكند, راهنمای دوربین من هم بصورت فایل WORD روی CD همراه دوربین بود و مجبور شدم PDF آن را از سایتش دانلود كنم تا راحتتر باشم و چشمام هم در اومد تا وقتی 8-7 بار خوندمش. :confused:
salam mishe age PDFe G9 ro ham peyda kardid linkesh ro bezarid
man ke to sitesh ham peyda nakardam
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Armin_7
salam mishe age PDFe G9 ro ham peyda kardid linkesh ro bezarid
man ke to sitesh ham peyda nakardam
سلام
در آدرس زير مي توانيد تمامي Manual هاي G9 رو دانلود نماييد :
http://www.usa.canon.com/consumer/co...&modelid=15669
ممنون:::happy:::
-
با سلام
منظرهياب برخي از دوربينهاي جديد لايك از نوع اپتيكال است. نظير Canon G9 , 720 و يا Nikon 5100
از دوستان عزيز تقاضا دارم به سوالات زير پاسخ دهند؟
1- آيا مكانيسم عمل اين منظرهيابها شبيه اس ال آرها ست البته تا جائيكه ميدانم در اس ال آرها از آينه انعكاسي براي ديدن تصوير در ويزور استفاده ميشود؟
2- آيا اين نوع منظرهيابها نوعي برتري نسبت به ديجيتالي ها محسوب مي شود؟
3- منظره ياب اپتيكال با تي تي ال تفاوت دارد؟
با تشكر:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_ahmadi
جالبه . خيلي از slr ها اين مد رو ندارن چه برسه كه اين مد رو يه دوربين غير slr بدون داغ شدن سنسور كار هم ميكنه .
البته تو سايت dprview مد بالب دوربين شما رو 30 ثانيه زده
-
سوال: معرفی Canon PowerShot G9
سلام
من قصد دارم یه دوربین G9 بخرم و این اولین دوربین دیجیتالیه که دارم میخرم. لطفا بگین لوازم جانبی که غیر از دوربین باید تهیه کنم چیا هستن و از کجا تهیه کنم بهتره.
پاسخ: سوال: معرفی Canon PowerShot G9
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
icar
سلام
من قصد دارم یه دوربین G9 بخرم و این اولین دوربین دیجیتالیه که دارم میخرم. لطفا بگین لوازم جانبی که غیر از دوربین باید تهیه کنم چیا هستن و از کجا تهیه کنم بهتره.
اول باید بگم كه دوربین خوبی را انتخاب كردی.
1-رم 2گیگ ترانسند
2-سه پایه (اگه حرفه ای شد چه بهتر اما همین معمولی ها هم برای همچین دوربینی كفایت میكنه چون دوربین وزن زیاد نداره).
3-كیف مناسب
4-باطری قابل شارژ خوب(تاكید میكنم كه خوب باشه)+باطری شارژر.
این مدل ریموت نداره وگرنه ریموت هم به لیست اضافه میكردم. واید و تله كانورتور هم كه در ایران پیدا نمیشه...
-
شهرام جان ممنون بابت پاسخت
من تلویحا تازه کار بودنم رو بیان کردم ولی گویا آدم رو وادار میکنین که صریحا به زبون بیاره :)
کاش مثل رم برای باقی موارد هم برند (و احیانا مدل) خاصی رو اسم ببرین که من مجبور نشم موقع خرید بگم "کدوم خوبه؟! آقا لطفا خوبشو بدینا..."
راستی آدرس؟
(و احیانا توصیهی دیگه ای اگه لازمه)
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
queen
سلام
4-باطری قابل شارژ خوب(تاكید میكنم كه خوب باشه)+باطری شارژر.
...
سلام
شهرام جان, G9 كه باتری و شارژر داره!!!! :::big grin::::redface:
-
البته با احترام به همه.....:::big grin:::
بنده Sony DSC-H3 را با Canon G9 در یك رده نمی دانم....
بنده Sony DSC-H3 را با Canon SX100IS همرده می دانم...
Ricoh GX100 هم واقعا از بقیه در رتبه بالاتری قرار دارد و از بسیاری جهات یك دوربین منحصر به فرد است...
Samsung NV20 هم كه به هیچ وجه در رده ای قرار ندارد كه بتوان با Canon G9 رقابت كند.....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
شهرام جان, G9 كه باتری و شارژر داره!!!! :::big grin::::redface:
خوب شد گفتی. من با كانن S5IS قاطی كردم....ممنونم كه یاداور شدی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
البته با احترام به همه.....:::big grin:::
بنده Sony DSC-H3 را با Canon G9 در یك رده نمی دانم....
بنده Sony DSC-H3 را با Canon SX100IS همرده می دانم...
Ricoh GX100 هم واقعا از بقیه در رتبه بالاتری قرار دارد و از بسیاری جهات یك دوربین منحصر به فرد است...
Samsung NV20 هم كه به هیچ وجه در رده ای قرار ندارد كه بتوان با Canon G9 رقابت كند.....
سلام
كاوه جان !
- به نوار سیاه نگاه كن. دوربین های با ظاهر كلاسیك با هم مقایسه و رده بندی شده اند. از این جهت همه هم رده اند.
- خوب جالبه دیگه نه ؟ مجله ی پاپ فوتو به دلیل اینكه سال گذشته آلفا 100 و امسال نیكن دی 300 رو دوربین سال اعلام می كنه شما یك صفحه ی تمام در رسای این مجله و در اثبات خیلی معتبر بودنش قلمفرسایی كردی ولی حالا كه سونی رو برده آخر صف نامعتبر شده :biggrin:lol ( خیلی مخلصیم )
- فكر كنم این آقای جك هوارد مادر مرده قبل از اظهار نظر اقلا همه ی این دوربینا رو یك بار دستش گرفته باشه :cool: ( بازم خیلی مخلصیم :::happy::: )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
كاوه جان !
- به نوار سیاه نگاه كن. دوربین های با ظاهر كلاسیك با هم مقایسه و رده بندی شده اند. از این جهت همه هم رده اند.
:::happy::: )
سلام
پس با این معیار, به نظر من جای Nikon-P5 تو این مقایسه نیست!!! :redface: و میتونست جاش Panasonic-LX2 قرار بگیره.
-
سلام
معیارهای من برای انتخاب دوربین اینها بود: (تقریبا به ترتیب اهمیت)
- اندازه، در حدی که بتونم بدون هیچ محدودیتی با خودم همه جا ببرمش، برای اندازه ای که در نظر منه slrlike هم بزرگه.
- تنظیمات دستی، تا جای ممکن
- شکل ظاهری دوربین
با این اوصاف، پس از جستجوی زیاد G9 را انتخاب کرده ام و از انتخابم هم راضی هستم. ولی تقریبا هر کس خبردار میشه سعی میکنه رای منو بزنه... "فلانی با این پول که میتونی فلان چیز رو بخری" "این همه پول واسه ی این دوربین؟"
میخوام بدونم دوربین دیگه ای هست که با قیمت کمتر این شرطها رو ارضا کنه؟
(قبل از این A710 در نظرم بود که وقتی G9 رو دیدم نظرم عوض شد)
(امروز عصر دارم میرم بخرمش. پس اگه این پست رو دیرتر دیدین لطفا فقط از انتخابم تعریف کنین!!! :::happy::: )
-
خوب!
ما كه ارادتمند ویژه شما هستیم فرهاد جان....
ولی من گفتم معتبر نیست؟
عرض كردم كه این گروه از دوربین ها را در یك گروه نمی بینم...
اگر قصد دوربنی های كلاسیك بوده كه جای خیلی از بدنه ها خالی است.از جمله پاناسونیك و سیگما و لایكا و چند تای دیگر كه خیلی ظاهر كلاسیك تری دارند....
از نظر قیمت هم كه نگاهی بیاندازید با هم كلی فرق دارند و هر كدام یك ساز را می زنند...
كه این خود دلیلی است برای هم گروه نبودن آنها....
ولی اگر فقط قیافه ملاك انتخاب بوده كه با توجه به گزینه هایی كه حضور ندارند به نظرم رده بندی بدی نیست.
اما باز هم به نظرم جایگاه ریكو بالاتر از بقیه است حتی از كانن....
و در مورد سونی بنده زیاد این مدل را نمی پسندم....گزینه های بهتری هم وجود دارد...
و در نهایت اینكه به هیچ وجه حاضر به پرداخت 500 دلار برای Canon PowerShot G9 نیستم....
در همان برند كانن گزینه های بهتر هم وجود دارد......
قیمت یكی از فاكتور های خیلی خیلی خیلی مهم است.....
و در نهایت ( باز هم ) به نظرم پاپیولار فتوگرافی نشریه بسیار بسیار معتبری است.....حتی اگر سونی و یا نیكون و یا كانن را در رده آخر قرار دهد.....
-
سلام
ممنون كاوه جان. بله شما درست می فرمایید بعضی دوربین ها ارزش خرید ندارند. G9 و لومیكس FZ50 و چند نمونه ی دیگر هستند كه دوربین های خیلی خوبی هستند ولی گرانتر از حد و اندازه های خودشان هستند.
راستی آواتار جدید مبارك. پس آن خنده ی زیبا و گیرایت كجاست ؟ :::happy:::
-
سلام
نقل قول:
و در مورد سونی بنده زیاد این مدل را نمی پسندم....گزینه های بهتری هم وجود دارد...
اگر هنوز V3 هم تولید میشد, به نظر من بهترین گزینه از سونی بود!!
[IMG]http://i17.*******.com/8f3sdhz.jpg[/IMG]
-
با وحید جان بسیار موافقم....
-
سلام به همه
"معرفی Canon PowerShot G9"
فکر کنم موضوع تاپیک فراموش شده. دیگه وقت کل کل کردن سر اینکه G9 خوبه یا نه گزشته با این همه سایت و تاپیک راهت میشه تشخیص داد این دوربین خوبه یا نه.
پیشنهاد میکنم اونایی که G9 دارن در مورد نکات مثبت و منفی اون صحبت کنن. مثلا چه نکته جالبی تو این دوربین دیدن که تو دوربینای دیگه نیست.
-
سلام
لینك مفیدی برای علاقمندان و دارندگان G9
کد:
http://www.bangkoksite.com/DigitalCamera/CanonG9/G9D.htm
http://www.bangkoksite.com/DigitalCa...Sony2A_320.jpg
http://www.bangkoksite.com/DigitalCa...ASony1_320.jpg
-
سلام
یك طراح صنعتی با ذوق یك سری وسایل جانبی جالب برای G9 طراحی كرده :
کد:
http://kleptography.com/rf/
گریپ :
http://kleptography.com/rf/rf_grip_lensmate.jpg
شستی !
http://kleptography.com/rf/thumbrest.jpg
رینگ مشكی برای اونایی كه نقره ای رو دوست ندارند !
http://kleptography.com/rf/rf_accessories.jpg
كپ هاتشو
http://kleptography.com/rf/hotshoe_s.jpg
آداپتور برای دكلانشور مكانیكی
http://kleptography.com/rf/rf_adapter1.jpg
قیمت هارو هم می تونید توی سایتش ببینید.
-
سلام
منم كه در معيت شما اساتيد قرار دارم يك جي 9 گرفتم چون آماتور هستم نميدونم از كجا بايد شروع كنم چند تا عكس امتحاني باهاش گرفتم اما نميدونم از امكاناتش چطور استفاده كنم شما دوستان محبت بفرماييد من رو راهنايي بفرماييد.:::happy:::