عجب روزی بود این 20 آگوست 2007
چه دوربینهایی معرفی شدن
اینم یکی دیگه از اونها
بمبهای Canon یکی یکی در حال انفجارند ...
مواظب قلب خود باشید ...
Canon PowerShot G9, with RAW
کد PHP:
http://www.dpreview.com/news/0708/07082005canong9.asp
عجب روزی بود این 20 آگوست 2007
چه دوربینهایی معرفی شدن
اینم یکی دیگه از اونها
بمبهای Canon یکی یکی در حال انفجارند ...
مواظب قلب خود باشید ...
Canon PowerShot G9, with RAW
کد PHP:
http://www.dpreview.com/news/0708/07082005canong9.asp
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack
سلام
دیگه دارم به این dpreview مشكوك میشم, هنوز هیچی نشده گالری عكس این دوربین رو گذاشته:
http://www.dpreview.com/gallery/canong9_samples/
برای اینکه سیمون گفته که کنون یک نمونه از این دوربین را براشون پست کرده. برای همین هم هست که عکسهاش را آماده کرندند.
البته چیز خیلی مورد نیاز این دوربین همون صفحه گردانش بود که باز هم برای دو سال پیاپی از وجودش بی بهره خواهد بود. در مقابل "650 آی اس" ازش یک سر و گردن بهتره. به نظر من دوربین یک طرف صفحه چرخان هم یک طرف دیگر. خیلی برای من مهمه.
امیر
فتوبلاگ
سلام..
من جمعه اين هفته روي قله توچال (پناهگاه) اين دوربين رو ملاقات كردم... راستش قبلا G7 رو دستم گرفته بودم اصلا باهاش حال نكردم... اما اين يكي يه جوري بود ... (باحالتر بود)
از موقعي كه دوربين گرفتم به هرچي دوربين ديجيتاله حساسيت پيدا كردم .... وقتي طرف گفت ازم عكس بنداز .. اولين چيزي كه ديدم G9 بود... هر چي فكر كردم ديدم چنين مدلي تو ذهنم نيست تا اينكه بالاش CAnon رو ديدم.. تو نگاه اول به نظرم رسيد دوربين خيلي خوبيه... (خوش دست - نه به خوش دستي فوجي من - سنگين - ظاهر خوب - عكس خوبي هم رو حالت Auto انداخت ... البته خيلي وقت نداشتم باهاش ور برم)
* اصلاحيه .... دوربين ديد ه شده G6 بود نه G9
ویرایش توسط mkdotnet : Wednesday 22 August 2007 در ساعت 15:40 دلیل: *
محسن کریمی
جناب کریمی این دوربین هنوز Release نشده و الان سایتهایی چون آماوزن تازه دارند پیش فروش میکنند و سفارشات رو قبول میکنند برای کی ؟من جمعه اين هفته روي قله توچال (پناهگاه) اين دوربين رو ملاقات كردم
برای :
This item will be released on October 15, 2007
یعنی 2 ماه و نیم دیگه و در ایران شاید 3 ماه دیگه ....
کد PHP:
http://www.amazon.com/Canon-PowerShot-Digital-Optical-Stabilized/dp/B000V1VG5G
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
اما نکته قابل اعتنا در این دوربین علاوه بر اینکه به صورت RAW عکس میگره وجود Hot Shoe روی دوربین هست که این امکانو به عکاس میده تا از فلاش خارجی هم استفاده کنه ...
محمد فخار
Canon EOS 400D
امیر
فتوبلاگ
نه عزيزم...
همانطور كه گفتم ... ذات خود دوربين اصلا واسم مهم نبوده و نيست... فقط چون اينجا ديدم بچه ها صحبت از جديد بودن دوربين كردند، خواستم اطلاع بدم كه آقا من اين دوربين رو توي دست ديدم... والبته از مشخصات فنيش هم هيچي نمي دونم.. واصلا نمي دونستم كه چينين چيزي وجود داره يا قرار هست بياد!!
عين همين قضيه رو در مورد s5is شركت canon هم واسه من پيش اومد... قبل از اينكه دوربين بگيرم .. ملت همه ميگفتن چند ماه ديگه به ايران مي رسه... يكي از دوستان توي جمهوري 620 روي دست خودش بهم قيمت داد كه البته الان 540 شده..
حالا خالي بندي يا شوخي تصور كردن اين قضيه به خودتون ربط داره... ولي ديدن نوشته G9 اون هم به اون بزرگي پايين دوربين اصلا كار سختي نيست... و اگه خيلي هم خسته باشي و ديد چشمات هم كم شده باشه باز هم مي توني به راحتي اين رو تشخيص بدي !!!!
*( والله نمي دونم... الان به G6 شك كردم... من تا حالا G6 نديدم ولي آخه اونم جاي نوشتش بالاي لنزه و نه زير لنز ...ولي چيزي كه من دستم گرفتم هميني هستش كه اينجا شما عكسش رو گذاشتيد!!!! اونموقع IQ م نرسيد كه ازش عكس بگيرم چون فكر مي كردم چيز مهمي نباشه !!) :)
ویرایش توسط mkdotnet : Tuesday 21 August 2007 در ساعت 23:02 دلیل: *
محسن کریمی