http://www.dpreview.com/news/0708/07...nona650720.asp
به سلامتي بايد دنبال مشري براي دوربينم باشم
Printable View
به سلامتي بايد دنبال مشري براي دوربينم باشم
سلام
اگه كانن امروز یك دوربین (در رده كامپكت) را درست ارتقا داده باشد, همانا ارتقای A640 به A650 IS است!!!!
واقعا" اگر سری A6XX یك چیز كم داشت, همین لرزشگیر بود!!!
حالا به نظرم دیگر خرید ( یا تولید) A720 توجیهی ندارد و در جایی كه A650 IS با یك سنسور بزرگتر و ظاهر جذابتر و شكیلتر وجود دارد, فقط یك تفاوت قیمت بالای 50000 تومان میتواند كسی مثل بنده را از خریدش منصرف كند!!! :::big grin:::
درود بر دوستان
این دوربین "650 آی اس" به نظر دوربین خوبی میاید البته فعلا بر روی کاغذ ولی بسیار زیباست. البته بنده یکبار گول زیبایی را خوردم (سونی اچ 9 ) و تصمیم گرفته هم که این اشتباه را نکنم. به نظر این حقیر استفاده از هکی که برای "640" وجود داره خیلی به کار من میخوره و من این دوربین را دارم و خیلی عالیه. ولی خوب 12 میلیون پیکسل به چه درد آدم معمولی میخوره حتی 10 تاش هم برای من زیاده. حسگرس یک هوا بزرگ شده ولی 2 میلیون پیکسل اضافه شده که این بزرگنمایی را بی اثر کرده است. امیدوارم دوربین خوبی باشد. قیمتش برای تحویل در ما اکتبر 399 دلار است که فکر کنم با چند هفته تاخیر به 320 تا 350 برسه که بد نیست. البته بنده که قصد خرید ندارم. امیدوارم که خوب از امتحان بر آید.
اگر 650 رو دو سری معرفی میکرد خیلی بهتر ظاهرا بخاطر فروش چند برابر 630 در مقابل 640 ایندفعه یه مدل معرفی کرده که بیشترین سود رو ببره از این سری
سلام
اگر منظورتون ارایه یك مدل قویتر یا ضعیفتره, به نظرم در صورتی این كار درسته كه آن دو مدل تفاوتهایی فراتر از 2 مگاپیكسل رزولوشن داشته باشند, وگرنه نتیجه ای جز سر درگمی و وسوسه خریداران بیچاره و بلاتكلیفی فروشندگان و شركتهای وارد كننده ندارد, درست مثل اتفاقی كه برای مدلهای LZ3 و LZ5 پاناسونیك افتاد و كمتر خریداری به خاطر 20000 تومان قیمت كمتر حاضر بود مدل پایینتر (یك مگاپیكسل ضعیفتر و بدون میكروفون) را بخرد و پدر فروشندگان در آمد تا آنها را آب كردند!!!
سلام
منظورم اگر ایندفعه در دو سری 10 و 12 میداد بیرون خیلی بهتر بود فرض کنید 640 40 دلار گرون تر 630 بود و هیچ تفاوتی بجز رزولوشن نداشتند و صرفه خرید 99 درصد با 630 بود مگر اینکه طرف عاشق مگاپیکسل بالا باشه ولی بهرحال کنون ایندفعه تلافی کرد و از این 40-50 دلار بیشتر نمیگذره
من 640 رو فقط بخاطر نداشتن لرزهگير نگرفتم
ولي بنظرم دوربين عاليه عكساش تو dpreview همينو ميگه با اومدن A650is ديگه كسي سراغ بقيه كامپكتهاي سري A
نخواهد رفت بنظرم كانن يه چيزي رو براش كم گذاشته باشته تا فروش بقيه مدلها تحت تاثير نذاره بايد ببينيم كنيم بياد بازار
بعد راجبش قضاوت كنيم
آیا كسی اطلاعی از ورود دوربین كانن A650ISبه بازار ایران داره؟ همین طور از اون هاله روشنی كه در وسط عكس هاش میافته؟مشكلش برطرف شده یا نه ؟چون قصد خریددوربین كانن ازاین سری هستم دوستان توصیه كرده بودند تا ورود این دوربین صبر كنم:::whistling::: می خواستم دراین مورد نظر دوستان را بدانم .
من هم منتظر این مدلم
اما نمی دونم این مدل با a720 خیلی تفاوت داره با نه به غیر از پیکسل و شکل ظاهری اگر خیلی تفاوت نداشته باشن همین a720 رو می خرم
سلام
قطعا" A650 بالاتر و بهتر از A720 است, این مدل قابل مقایسه با G9 است, نه 720!!!
كمترین تفاوتشان در اندازه سنسور بزرگتر آ650 است!!!
با سلام خدمت همه دوستان
من یک آماتور هستم و تا حالا عکس زیاد گرفتم ولی نه به صورت حرفه ایی بلکه به صورت خانگی و . . .
الان هم میخوام یک دوربین دیجیتال بخرم و تو مدل هایی که دیدم و راجع بهشون اطلاعات کسب کردم این مدل PowerShot A650 IS رو پسندیدم.حالا چند سوال داشتم
1-کسی قیمتی از این دوربین تو ایران دارد ؟؟
2-یک مدل از نیکون در مقابل این دوربین ذهن منو خیلی مشغول کرده و اونم NIKON - COOLPIX P5100 / به نظر اساتید کدوم بهتره ؟؟
3- این فروم رو میخوندم از این مدل S3 IS خیلی تعریف شنیدم ...میخواستم ببینم نظرتون راجع به مقایسه بین S3 IS و 650 IS چیه ؟
4- سرعت شاتر چقدر تو کیفیت تا ثیر داره؟
اگه تو این رنج پیشنهاد دیگه ایی دارید لطفا بفرمایید(با توجه به اینکه برای عکاسی حرفه ایی نمی خوام ولی میخوام عکسهامو چاپ کنم )
سلام
هنوز نیامده, ولی باید حدود 340 باشد.نقل قول:
1-کسی قیمتی از این دوربین تو ایران دارد ؟؟
ما كه استاد نیستیم, ولی به نظرم 5100 باید بهتر باشد.نقل قول:
2-یک مدل از نیکون در مقابل این دوربین ذهن منو خیلی مشغول کرده و اونم NIKON - COOLPIX P5100 / به نظر اساتید کدوم بهتره ؟؟
احتمالا" كیفیت عكس 650 خیلی بهتر از S3 IS باشد, ولی از زوم بالا و فیلمبرداری خوب و قابلیت استفاده از هك نرم افزاری باید صرفنظر كنید.نقل قول:
3- این فروم رو میخوندم از این مدل S3 IS خیلی تعریف شنیدم ...میخواستم ببینم نظرتون راجع به مقایسه بین S3 IS و 650 IS چیه ؟
:confused:نقل قول:
4- سرعت شاتر چقدر تو کیفیت تا ثیر داره؟
فاكتورهاتون رو بفرمایید (زوم, ابعاد, قیمت و ...)نقل قول:
اگه تو این رنج پیشنهاد دیگه ایی دارید لطفا بفرمایید(با توجه به اینکه برای عکاسی حرفه ایی نمی خوام ولی میخوام عکسهامو چاپ کنم.
از یک انجمن تخصصی عکس و دوربین خیلی بیش از این انتظار داشتم
جوابی که در بالا به من داده شده بیشتر شبیه اینه که بخوان کسی رو دست به سر کنن(ببخشید این جوری میگم ولی حقیقته)
بلاخره من همون A650IS رو خریدم البته هنوز به دستم نرسیده ولی قیمتش تو دبی به پول ایران میشه 400 هزار تومن البته کیف و شارژر و باتری اشانتیون دادن روش
اینکه چرا Cool pix 5100 بهتره .... کاش حد اقل یکی از دلیلاش رو میاوردید (به خاطر سنسور کوچکترش ؟؟ به خاطر زوم کمترش ؟؟؟ و یا ؟؟)
اینکه من نمیدونم سرعت شاتر چه تاثیری بر عکاسی دارد اصلا عجیب نیست ولی اینکه شمایی که هم میدونید و هم با چشم میتونید این فرق رو درک کنید (به دلیل تجربه بالا) از نوشتن یک خط یا یک کلمه برای جواب به من دریغ میکنید عجیبه
در مورد جواب آخرتون هم باید بگم که : وقتی من میگم "تو همون رنج", این در معنای عرف یک مفهوم کاملا مشخصه و دیگه نیازی نیست دوباره بیام مشخصات رو بگم.معنیش هم اینه که "یه چیزی شبیه به همون(قیمت و دیگر مشخصات مهم دوربین"........شاید من باید معنی فارسی ترش رو میگفتم.
در انجمن های غیر تخصصی جواب های به مراتب قانع کننده تری به من داده شد و البته در زمان کوتاه تر
با تشکر از همه برو بچه های متخصص عکس و دوربین...... امیدوارم دیگه اینجا ها پیدام نشه و مزاحمتون نشم.
سلام اقاي ali_zzr فكر کنم یك مقدار بي انصافي مي فرماييد من هم مثل شما یک عضو تازه وارد هستم (و اتفاقا برای گرفتن راهنمایی برای خرید دوربین در این سایت عضو شدم ) و نه با اقاي مشهدی وحید یا افراد دیگر دوستی خاصی دارم (که بخواهم از این سایت دفاع کنم ) اما علت اینکه جواب شما را سریع ندادن و کسی زیاد نظر نداده به نظر من این است که این دو دوربینی که شما اشاره کردید خیلی جدید هستند و تازه به بازار امده اند (مخصوصا مدل A650is ) به خاطر همین تجارب شخصی خاصی فعلا موجود نیست که بتوانند شما را راهنمایی کنند ( امیدوارم شما بعد از استفاده از این دوربین دیگران را راهنمایی کنید ) و گرنه اگر مثلا شما به دوربین ها DSLR موجود در بازار اشاره کرده بودید با انبوهی از نظرات و تاپیکهایی که در گذشته بحث شده مواجه می شدید
ببینید دوست من ...
هنوز هیچ کدام از دوستان این دوربین را تست نکرده اند
در باره دوربینی که که هنوز به هیچ وجه تست نشده چه طور میشود نظر داد و گفت که از فلان مدل فلان برند بهتر است یا بد تر؟؟؟
اگر فرضاً کسی بگوید که p5100 بهتر از A650is است و بعد عکس این موضوع ثابت میشد....
در این فروم سعی میشود بحث ها کاملاً علمی و با دلیل و مدرک ارائه شود و کسی بی دلیل صحبت نمیکند
بدیهی است که وقتی که کسی از این دوربین اطلاعات کامل نداشته باشد نظری هم در مورد آن نمیدهد تا کسی گمراه نشود!
سلام
باور بفرمایید نه قصد همچین كاری رو داشتم و نه بالا بردن تعداد پستهام اینقدر برام مهمه!!!نقل قول:
جوابی که در بالا به من داده شده بیشتر شبیه اینه که بخوان کسی رو دست به سر کنن(ببخشید این جوری میگم ولی حقیقته)
اولا" زوم همه چیز نیست, هر چند كه خیلی مهمه (من به عنوان كسی كه كمترین زوم دوربینم 6 بوده اینو میگم) ثانیا" اختلاف ابعاد سنسور این دو در حد صفره!!!نقل قول:
اینکه چرا Cool pix 5100 بهتره .... کاش حد اقل یکی از دلیلاش رو میاوردید (به خاطر سنسور کوچکترش ؟؟ به خاطر زوم کمترش ؟؟؟ و یا ؟؟)
ثالثا" :
1- ایزوی 2000 و 3200 در برابر 1600
2- دیافراگم 2.7 در برابر 2.8!!! :::big grin:::
3- فلاش خیلی قوی تر (8 متر در برابر 3.5 متر!!)
4- كفشك فلاش خارجی
5- مونیتور LCD واضح تر (230000 پیكسل در برابر 173000 )
6- وزن كمتر (250 گرم در برابر 300 گرم)
7- شارژر و باتری همراه
8- بدنه بهتر و استیل مناسبتر (یك نظر كاملا" شخصی و سلیقه ای)
و البته كه 650 هم مزایایی نسبت به 5100 دارد.
http://www.dpreview.com/reviews/comp...p5100&show=all
شما فرموده بودید:نقل قول:
اینکه من نمیدونم سرعت شاتر چه تاثیری بر عکاسی دارد اصلا عجیب نیست ولی اینکه شمایی که هم میدونید و هم با چشم میتونید این فرق رو درک کنید (به دلیل تجربه بالا) از نوشتن یک خط یا یک کلمه برای جواب به من دریغ میکنید عجیبه
نه تو عكاسی!!!نقل قول:
سرعت شاتر چقدر تو کیفیت تا ثیر داره؟
در ثانی , معنی علامت :confused: این بود كه " نمیدانم" .....وقتی جواب سوالی رو نمیدونم, چرا یك چیزی بگم كه مجبور به تكذیب و تصحیح و ...بشم؟؟؟
خدای نكرده منظورم این نبود كه سوال شما ....است!!!!
راستش من وقتی اسم بازه یا رنج میاد, هم قیمت و هم زوم و هم رزولوشن و هم ابعاد و ...تو ذهنم میاد.نقل قول:
در مورد جواب آخرتون هم باید بگم که : وقتی من میگم "تو همون رنج", این در معنای عرف یک مفهوم کاملا مشخصه و دیگه نیازی نیست دوباره بیام مشخصات رو بگم.معنیش هم اینه که "یه چیزی شبیه به همون(قیمت و دیگر مشخصات مهم دوربین"........شاید من باید معنی فارسی ترش رو میگفتم.
به هر حال اگر با جوابهایم شما را رنجاندم, معذرت میخواهم و امیدوارم دوربینت هم مباركت باشه و ما رو از نتایجی كه به دست خواهی آورد بی بهره نزاری, به هر حال نظر كسی كه با یك دوربینی كار میكنه, بسیار مفیدتر از نظر منه كه روی هوا میگم. :::love2:::
موفق باشی.
جواب همه دوستان کاملا قانع کننده بود و تقصیر از من بود .درست میفرمایند ..دوربینی که هنوز تست نشده رو نمیشه مقایسه کرد.من از همه به خاطر عجول و بی صبر بودنم معذرت میخوام.البته از آقای مشهدی وحید هم که توضیحاتی در مورد تفاوت دوربین های ذکر شده دادند تشکر میکنم.ولی این را هم بگم اگر همین دلیل ها رو زودتر به من میگفتید طبق نظر خودتون Coolpix 5100 رو انتخاب می کردم.ولی حالا .... اشکال نداره.یاد می گیرم که وقتی یه استادی یه چیزی گفت و من وقتم کم بود چونه نزنم و به حرفش گوش کنم.
سلام این مطلب رو در یكی از صفحات سایت عكاسی خوندم منتها متاسفانه الان هر چی گشتم لینكشو پیدا نكردم
گفتم شاید به دردتون بخوره:
نقل قول:
ظاهرا یه تعداد از a650 ها مشکل دارن به این ترتیب که وقتی تو نور شدید عکاسی کنی باهاشون میانه های تصویر پر نور میشن این مشکل در A650 IS هایی که عدد پنجم شماره سریال آنها صفرباشد اتفاق می افتد
ببخشید یه سوال دیگه .
آیا این چیزایی که من فهمیدم درسته ؟؟؟:
1- با هک برخی دوربین ها می تواند با آنها با فرمت RAW یعنی فرمتی که کمپرس نشده است عکس گرفت که کیفیتی بالاتر دارد.
2- مدل A640 هک نرم افزاری دارد
سوال : آقای مشهدی وحید فرمودند هک نرم افزاری برای A650 موجود نیست.با توجه به اینکه هنوز در مورد هک نرم افزاری دوربین چیز زیادی نمیدونم میخوام بپرسم ممکنه در آینده چنین هکی برای A650 ساخته بشه. که بشه با فرمت raw با اون عکس گرفت.؟
(توضیح اینکه : میدونم تمام جواب سوالاتم رو از تو مقالات میتونم در بیارم ولی چون امتحانات میان ترمم شروع شده نمی تونم زیاد وقت بزارم در حالی که شدیدا علاقمندم یه چیزایی رو بدونم)
مطلبی هم که جناب کامیار فرمودند توسط خود سایت کنون تایید شده است :
http://www.usa.canon.com/consumer/co...=2112&id=39151
مثل اینکه فقط زمانی این هاله بوجود میاد که LCD باز و چرخیده باشد.البته در آدرس بالا راجع به یک سوراخ و یا برآمدگی هم یه چیزایی گفتند که من نفهمیدم چی میگه و منظورش چیه.
سلام
فعلا" كه فقط برای دوربینهای مجهز به پردازشگر DiGiC II این هك رو ساختند, ولی همونطور كه ما اصلا" فكر چنین چیزی رو نمیكردیم و انتظارش رو نداشتیم, ممكنه تو همین روزها هم هك دوربینهای DiGiC III عرضه بشه. (اگه اینجوری بشه, خداییش دیگه نمیشه به آ640 و آ710 و اس تری و ...فكر كرد!!)
آیا میتوان در S3 IS فرمت RAW داشت؟؟؟!!
دوستان من یسه دوربین A720 is خریدم
زبونش چینی هست آیا امکان داره زبونش رو انگلیسی بکنم؟اگه اره مسیرش رو بهم بگین
دوم : آقا یه دکمه تغییر وضعیتی که رو دوربینه اگه امکان داره وضعیتهاش رو بهم بگین
مثلا T یعنی کودوم وضعیت خداییش هرچی تغییر دادم چیزی حالیم نشد
اقا فایل pdf انگلیسی درباره استفاده ازش سراغ ندارین همش چینیه ادم دق میکنه با این زبون
سلام
و این لینک دانلود مستقیمکد PHP:
http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&tabact=DownloadDetailTabAct&fcategoryid=320&modelid=15657
کد PHP:
http://gdlp01.c-wss.com/gds/0900009906/PSA720IS_CUG_EN.pdf
کنون A720 تقدم شاتر ودیافراگم داره یانه؟ مثلا مثل A540 که قبلا خودم داشتم میشه سرعت شاتر رو توشب کم کرد که عکسهای روشنتری بگیره فکر کنم تا 10 ثانیه برای 540 میشد.
چون تو سایت dpreviwe a720 رو نزده که تقدم شاتر ودیافراگم داره ولی a570رو زدهi???
http://www.dpreview.com/reviews/comp...720is&show=all
مرسی
خب منظورت TVوAV هست ? خب چه فرقی داره با Exposure Control Method
چون تو لیستی که سایت کنون از a720 is داده در قسمت
روشهای کنترل نوردهی فقط نوشته
Exposure Control Method
Program AE, Manual; AE Lock
در حالیکه برای a710 که قدیمیتر هست نوشته :
Exposure Control Method
Program AE, Shutter Speed-Priority AE, Aperture-Priority AE, Manual
برای a540 که خودم هم قبلا داشتم عین بالا بود.این دو تا رو زده بود Shutter Speed-Priority AE, Aperture-Priority AE
خب اگر داره تا چند ثانیه میشه سرعت شاتر رو تو شب کم کرد که عکسهای روشنی بشه گرفت ؟
برای a540 که فکر کنم تا 10 ثانیه می شد.چون یادمه سرعت شاتر رو چند بار کم کردم تا 10 ثانیه گذاشتم و روپایه از منظره شب و آسمون عکس گرفتم نو ستارهها به شدت روشن شده بود و آسمون هم حالت دم صبح رو که نیمه روشنه پیدا کرده بود.
خب حال که تو لیست a720is در قسمت Exposure Control Method
به Shutter Speed-Priority AE, Aperture-Priority AE اشاره نکرده معنیش چیه چه کارهایی رو نمی تونه بکنه که a710 is می تونست انجام بده؟
مرسی
سلام
این گاف Dpreview مدتی من رو هم سرگردون كرده بود ( من هم اولین كاری كه كردم عكس حلقه ی تنظیمو نگاه كردم) تا اینكه این ریویوی كامل رو دیدم :
http://www.imaging-resource.com/PROD...IS/A720ISA.HTM
Modes:Mode selection with the A720 IS is simple if you stick to Auto or the Creative Zone options of Programmed Auto, Aperture Priority (Av), Shutter Priority (Tv), or Manual
بعد دیدم خود دیپرویو هم اینجا اینو اصلاح كرده :
در مورد Exposure Control Method
چی؟ میشه توضیح بدید که چرا در اینجا صحبتی از Shutter Speed-Priority AE, Aperture-Priority AE
نشده؟ تو خود سایت کنون جلو
Exposure Control Method اون دوتا گزینه رو نزده رد حالی که برای مدلهای دیگه مثل a650is هست خب در عملکرد چه فرقی پیدا میکنن؟
ممنون
با سلام به دوستان انجمن....
یه راهنمایی میخواستم از دوستانی كه كانن آ650 خریده اند....
آیا به مشكل خاصی هنگام كار با دوربین برخورد كردید؟
كیفیت كار و عكس اون با توجه به حسگر بزرگ 1.7/1 و 12 مگاپیكسل بودنش چطوره؟
توی مود M تنظیمات دستی كاملی رو میشه انجام داد؟
مقدار نویز اون توی نور كم یا سرعتهای بالا چطوره ؟
با توجه به اینكه ساخت چین است كیفیت خوبی داره؟
....خلاصه یه مشخصات كامل از مزایا و معایب اون ارائه بدید....تا كسانی كه مثل من قصد خرید یا تعویض دوربینشون رو دارند از محاسن اون با خبر باشن....
آخر اینكه .دوستانی كه تجربه كار با اس 5 و آ 650 رو با هم دارند از نظر سرعت شات (shot to shot) , و مجموع كارآیی كدوم مدل رو امتیاز بالاتری میدن....
باتشكر
سلام دوستان من بدنبال راهنمای فارسی دوربین دیجیتال کانن A720 is هستم.آیا برای دانلود وجود داره یا جایی میفروشه؟
سلام دوستان
کسی میتونه تو به دست آوردن دفترچه راهنمای a650is کمکم کنه یعنی بگه از کجا میتونم تهیه کنم یا کسی یه فایل pdf رو به من در این مورد بدهد ؟
با تشکر:::love2:::
با سلام
آيا با دوربين A720 مي توان عكس هاي با كيفيت و شارپنس بالا گرفت؟؟
آيا دستكاري سرعت شاتر و ديافراگم نتيجه خوبي در اين دوربين دارد يا خير؟؟
با احترام
-==================================-
سلام دوست من
من رفتم و این سایت را زیر و رو کردم و تقریبا تمام عکس های A720 را دیدم! اولا که این سایت منبع خوبی برای این نوع کارها نیست به این دلیل که اجازه دانلود عکس با کیفیت اورجینال را نمی دهد و شما باید عکس اورجینال را در همان چارچوب ببینید! و بعد اینکه نمونه کار این دوربین درست مانند نمونه دوربین های 400 هزار تومانی و حتی بالاتر بود! یعنی شارپی عکس تعریفی نداشت مانند عکس های دوربین های دیگر ...
کلا من تا به امروز هیچ نمونه عکسی که کیفیت فوق العاده ای داشته باشد را ندیده ام! متاسفانه دوستان عکس های معمولی را با کیفیت خوب معرفی می کنند و همین عامل باعث اشتباه کردن افراد می شود ...
خدمت دوستان عزیزی که می خواهند دوربین بخرند عرض کنم که کیفیت دوربین A720 که الان 200 هزار تومان می باشد با دوربین های 400 تا 500 هزار تومانی برابر است و من این را ثابت می کنم!!
متشکرم
کاویان
شما یک دوربین چهار صد تومانی میخواید بخرید انتظار دارید عالم و آدم کار و زندگیشون رو ول کنن بیان به شما جواب بدن
خب شما که این همه سایت رو گشتین و ادعا میکنید که سایت ها رو زیر و رو کردید و تمام نمونه عکس ها رو دیدید و ماشاالله هزار ماشالله بزنم به تخته , به اندازه کافی هم عکس های با کیفیت در عمر شریفتان دیدید , آیا نتیجه همه این تحقیقاتتان این شده که : " کیفیت دوربین A720 که الان 200 هزار تومان می باشد با دوربین های 400 تا 500 هزار تومانی برابر است "
و خب اصلا گیرم که اینگونه باشه . حالا که چی؟ الان تاوان اینکه از نظر شما کیفیت این دوربین ها یکی شده رو ما باید بدیم
آیا شما پولی , وجه دستی ای , دوربینی , خلاصه چیزی به این سایت و اعضاش قرض دادی که این همه انتظار داری؟
و از طرفی , خب حالا که نتیجه تحقیقاتتان این شده خب برید همان A720 رو بخرید دیگه.
با مدعی مگوئید اسرار عشق و مستی
............................................
[QUOTE=amir5831;54758]درود بر دوستان
این دوربین "650 آی اس" به نظر دوربین خوبی میاید البته فعلا بر روی کاغذ ولی بسیار زیباست. البته بنده یکبار گول زیبایی را خوردم (سونی اچ 9 ) و تصمیم گرفته هم که این اشتباه را نکنم. به نظر این حقیر استفاده از هکی که برای "640
-============================-
سلام دوست من
چه مشكلي با H9 داريد؟؟؟
چون من مي خواهم H50 بگيرم و تا جايي كه تحقيق كرده ايم خصوصيات H9 را به ارث برده ...
متشكرم مي شوم مشكلات H9 را بفرمائيد ...
با احترام
كاويان
با سلام .
من مدت تقريبا يكسالي است كه با A720 عكس ميگيرم .
البته دوربينهاي مدل بالاتر را تست نكردم اما در مجموع به نسبت پولي كه براي اين دوربين ميپردازيم بسيار مناسب است بخصوص در مودهاي مختلفي كه براي آن تعريف شده .
حسن خوب اين دوربين استفاده از باتريهي قلمي است ! برخلاف بسياري از دوستان كه باتري قلمي را مناسب نميدانند!
شما با داشتن چهار باتري شارژي سوني اصل يعني دو تا يدكي هيچ زمان نگران تمام شدن باتري و از دست دادن لحظه ها نخواهيد بود .
تنهاموردي كه از اين دوربين كمي نارحت كننده است زبر بودن عكسها بخصوص در نور پائين است .