http://www.dpreview.com/news/0708/07...nona650720.asp
به سلامتي بايد دنبال مشري براي دوربينم باشم
http://www.dpreview.com/news/0708/07...nona650720.asp
به سلامتي بايد دنبال مشري براي دوربينم باشم
سلام
اگه كانن امروز یك دوربین (در رده كامپكت) را درست ارتقا داده باشد, همانا ارتقای A640 به A650 IS است!!!!
واقعا" اگر سری A6XX یك چیز كم داشت, همین لرزشگیر بود!!!
حالا به نظرم دیگر خرید ( یا تولید) A720 توجیهی ندارد و در جایی كه A650 IS با یك سنسور بزرگتر و ظاهر جذابتر و شكیلتر وجود دارد, فقط یك تفاوت قیمت بالای 50000 تومان میتواند كسی مثل بنده را از خریدش منصرف كند!!! :::big grin:::
درود بر دوستان
این دوربین "650 آی اس" به نظر دوربین خوبی میاید البته فعلا بر روی کاغذ ولی بسیار زیباست. البته بنده یکبار گول زیبایی را خوردم (سونی اچ 9 ) و تصمیم گرفته هم که این اشتباه را نکنم. به نظر این حقیر استفاده از هکی که برای "640" وجود داره خیلی به کار من میخوره و من این دوربین را دارم و خیلی عالیه. ولی خوب 12 میلیون پیکسل به چه درد آدم معمولی میخوره حتی 10 تاش هم برای من زیاده. حسگرس یک هوا بزرگ شده ولی 2 میلیون پیکسل اضافه شده که این بزرگنمایی را بی اثر کرده است. امیدوارم دوربین خوبی باشد. قیمتش برای تحویل در ما اکتبر 399 دلار است که فکر کنم با چند هفته تاخیر به 320 تا 350 برسه که بد نیست. البته بنده که قصد خرید ندارم. امیدوارم که خوب از امتحان بر آید.
امیر
فتوبلاگ
اگر 650 رو دو سری معرفی میکرد خیلی بهتر ظاهرا بخاطر فروش چند برابر 630 در مقابل 640 ایندفعه یه مدل معرفی کرده که بیشترین سود رو ببره از این سری
سلام
اگر منظورتون ارایه یك مدل قویتر یا ضعیفتره, به نظرم در صورتی این كار درسته كه آن دو مدل تفاوتهایی فراتر از 2 مگاپیكسل رزولوشن داشته باشند, وگرنه نتیجه ای جز سر درگمی و وسوسه خریداران بیچاره و بلاتكلیفی فروشندگان و شركتهای وارد كننده ندارد, درست مثل اتفاقی كه برای مدلهای LZ3 و LZ5 پاناسونیك افتاد و كمتر خریداری به خاطر 20000 تومان قیمت كمتر حاضر بود مدل پایینتر (یك مگاپیكسل ضعیفتر و بدون میكروفون) را بخرد و پدر فروشندگان در آمد تا آنها را آب كردند!!!
سلام
منظورم اگر ایندفعه در دو سری 10 و 12 میداد بیرون خیلی بهتر بود فرض کنید 640 40 دلار گرون تر 630 بود و هیچ تفاوتی بجز رزولوشن نداشتند و صرفه خرید 99 درصد با 630 بود مگر اینکه طرف عاشق مگاپیکسل بالا باشه ولی بهرحال کنون ایندفعه تلافی کرد و از این 40-50 دلار بیشتر نمیگذره
من 640 رو فقط بخاطر نداشتن لرزهگير نگرفتم
ولي بنظرم دوربين عاليه عكساش تو dpreview همينو ميگه با اومدن A650is ديگه كسي سراغ بقيه كامپكتهاي سري A
نخواهد رفت بنظرم كانن يه چيزي رو براش كم گذاشته باشته تا فروش بقيه مدلها تحت تاثير نذاره بايد ببينيم كنيم بياد بازار
بعد راجبش قضاوت كنيم
آیا كسی اطلاعی از ورود دوربین كانن A650ISبه بازار ایران داره؟ همین طور از اون هاله روشنی كه در وسط عكس هاش میافته؟مشكلش برطرف شده یا نه ؟چون قصد خریددوربین كانن ازاین سری هستم دوستان توصیه كرده بودند تا ورود این دوربین صبر كنم می خواستم دراین مورد نظر دوستان را بدانم .
ویرایش توسط roja : Tuesday 13 November 2007 در ساعت 01:22
من هم منتظر این مدلم
اما نمی دونم این مدل با a720 خیلی تفاوت داره با نه به غیر از پیکسل و شکل ظاهری اگر خیلی تفاوت نداشته باشن همین a720 رو می خرم
سلام
قطعا" A650 بالاتر و بهتر از A720 است, این مدل قابل مقایسه با G9 است, نه 720!!!
كمترین تفاوتشان در اندازه سنسور بزرگتر آ650 است!!!