سلام خدمت تمام دوستان عزیز :)
بالاخره بعد از كلی تحقیق و بالا پایین یه S3is خریدم :biggrin:. راستشو بخواین یه كمی مرددم كه دوربین خوبی خریدم یا نه ولی به هرحال فكر می كنم به خاطر این باشه كه نمی تونم باهاش خوب كار كنم . فروشنده به همراه دوربین یه فایل PDF فارسی راجع به تظیمات و كاركرد S3is تهیه شده بوسیله شركت نور نگار به من داد كه كمك زیادی به من نكرد در واقع كلی گویی داره. فكر میكنم بعضی از چیزهایی كه گفته توی دوربین من نیست مثل استفاده از رنگهای دلخواه و گزینه My Color كه انگار در دوربین من وجود نداره . حالا از شما دوستان تقاضا دارم كه اگه كسی متن ، جزوه یا مطلبی درباره آموزش S3is داره كه به زبان ساده باشه ، برام بذاره سپاسگذار میشم .
در ضمن یه چیزایی هم میخوام در باره هك كردن دوربین بدونم كه هك كردن یعنی چی و چطوری میشه نرم افزار مربوط به اونو در دوربین نصب كرد . ( راستشو كه بخواین من برای اولین باریه كه دوربین دیجیتال می خرم و كمتر از زیر و زبر اون سر در میارم )
راستی یه سوال دیگه ، باطری شارژی خوب برای این دوربین چیه ( مارك اون چی و چند میلی آمپر باشه ؟ شارژر چطور ) با یك بار شارژ چند تا عكس میشه گرفت ؟( یعنی باید گرفت ؟) و آیا اصولا آداپتور كارایی داره یا نه ( قیمت آداپتور مخصوص S3is چند است ؟ ( 25 تا 30 هزارتومن ؟ ) )
ازشما چه پنهون كه بعد ماه رمضون عروسیمه اگه زودتر راهنماییم كنید تامن هم بتونم زودتر یاد بگیره تا لااقل به درد عروسیم بخوره باز هم سپاسگذار می شم .