با سلام
من بتازگی اس 5آی اس گرفتم لطفا یه راهنمائی در مورد کارکردن با این مدل از جمله دکمه ها منو وشروع ابتدائی بکنید
ضمنا من وقتی باطریها را میذارم در بزور بسته میشه وفکر کنم بعد از دو یا سه بار تعویض باطریها بشکند آیا قلقی داره؟
با تشکر
با سلام
من بتازگی اس 5آی اس گرفتم لطفا یه راهنمائی در مورد کارکردن با این مدل از جمله دکمه ها منو وشروع ابتدائی بکنید
ضمنا من وقتی باطریها را میذارم در بزور بسته میشه وفکر کنم بعد از دو یا سه بار تعویض باطریها بشکند آیا قلقی داره؟
با تشکر
عاجزانه درخواست کمک دارم
در مورد درب جای باتری که باید کسی توضیح دهد که با این دوربین کار کرده است. اما برای سایر مسائل، راهی ندارید به جز خواندن مو به موی دفترچه راهنمای دوربین.
سلام
من هم اون اوایل با S3 IS ام همین مشكل رو داشتم و مطمئن بودم كه آخرش یك روز كار دستم میده!!! (تو همون تاپیكش از این مساله شكایت كرده بودم)
ولی بعد از یك مدتی قلقش دستم اومد و الآن مشكلی باهاش ندارم, باید ابتدا در را تا آخرین حد به پایین فشار دهید و بعد آرام آن را به داخل سر دهید و وقتی كه قفل شود, یك صدای كلیكی میدهد!!!
فقط موقع فشار دادن در مواظب باشید كه روی مونیتور و دكمه های دیگر فشار نیاورید!!!! در ضمن این كار را با خونسردی و حوصله انجام دهید :::big grin:::