پاسخ: Canon EOS 450D/Digital Rebel XSi
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahlava
برای من یه سوال پیش اومده که با توجه به موقعیت عکاس چطوری تونسته با 55-18 چنین زومی کنه که منازل اینقدر زوم شوند
دوست عزيز كراپ شده اند! اونم 100 درصد ، و البته از 4 قسمت مختلف عكسي كه در بالا قرار داده شده است.
والا آقاي sinamaster نظر من اينه كه اين سايت زياد معتبر نيست ، لنز مناسبي براي تست انتخاب نشده شما به سايت dpreview مراجعه كنيد . چيزي كه من با اين دوربين تجربه كردم سافت كه نيست ، هيچ بسيار شارپ هم هست.
اصولا در شارپنس 2 عامل مؤثر هستند يكي پروسس عكس در دوربين و ديگري كه بسيار مهمه لنز هستش. و من فكر ميكنم لنز 18-55 لنز مطمئني براي تست نيست.
اصلا از اين بابت نگران نباشيد.
در شکل زیر که تصویر ویزور (ویوو فایندر) 450d هست , سمت راست پائین که تعداد حداکثر عکسهایی که میتوان در حالت continus یا همون burst گرفته بشه رو نشون میده
http://imagehosting.ir/files/cu5dnopg7geryyustko7.jpg
برای من عدد 2 رو نشون میده و 2 فریم در ثانیه بیشتر نمیگیره , (درحالیکه باید 3.5 فریم در ثانیه بگیره) میخواستم بدونم علت چیه ؟
البته رم من transcend 4 gb class 6 هست , خودم فکر میکنم برای این باشه که ممکنه سرعت رم من پائین باشه
ممنون
سلام
من قصد خرید این دوربین رو دارم , آیا نمونه ی غیر ژاپنی در بازار موجود است؟ اگر هست چگونه از اصلی بودن جنس خود مطلع شویم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_ARiO_
سلام
من قصد خرید این دوربین رو دارم , آیا نمونه ی غیر ژاپنی در بازار موجود است؟ اگر هست چگونه از اصلی بودن جنس خود مطلع شویم؟
دوست عزيز ، سلام
اين دوربين اگر هم در چين توليد شود باز هم كنون است و فرقي نميكند كجا توليدش كنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_ARiO_
سلام
شما فقط مواظب باش دوربين كاركرده نباشه يا يكي از وسايلش رو كش نرفته باشن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tanhatanha
در شکل زیر که تصویر ویزور (ویوو فایندر) 450d هست , سمت راست پائین که تعداد حداکثر عکسهایی که میتوان در حالت continus یا همون burst گرفته بشه رو نشون میده
برای من عدد 2 رو نشون میده و 2 فریم در ثانیه بیشتر نمیگیره , (درحالیکه باید 3.5 فریم در ثانیه بگیره)
میخواستم بدونم علت چیه ؟
البته رم من transcend 4 gb class 6 هست , خودم فکر میکنم برای این باشه که ممکنه سرعت رم من پائین باشه
ممنون
چندین علت میتونه داشته باشه که یکیشون سرعت مموری هست، دوم اینکه در حالت RAW با JPG تفاوت هست.
سلام
من هنوز جواب خودمو نگرفتم . این دوربین نمونه غیر اصلی دارد؟ راه تشخیص آن چگونه است؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tanhatanha
برای من عدد 2 رو نشون میده و 2 فریم در ثانیه بیشتر نمیگیره , (درحالیکه باید 3.5 فریم در ثانیه بگیره)
میخواستم بدونم علت چیه ؟
ممنون
من هم همین مشکل رو دارم ولی اگر در مود اسپورت قرار دهید همان 9 فریم را نمایش می دهد و میتوان چند فریم عکسبرداری کرد و همان عملکرد دوربین را دارد
فکر نکنم مشکل از مموری باشه
قبلا تو مود M Av Tv P این مشکل رو نداشتم ولی بعد از عید این مشکل پیش اومده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_ARiO_
سلام
من هنوز جواب خودمو نگرفتم . این دوربین نمونه غیر اصلی دارد؟ راه تشخیص آن چگونه است؟
من که تا خالا چیزی درمورد غیر اصلی بودن دوربین نشنیدم و فکر نکنم 450 دی نمونه غیر اصلی داشته باشد
ولی نمونه ژاپنی به نام kiss x2 یا rebel XSI به صورت قاچاق داخل کشور شده است و 450D نمونه ای است که از طرق قانونی وارد کشور شده است
سلام
دوستان اگر رم در دوربین نباشد آیا عکسی در آن ذخیره میشود؟ من عکس گرفتم اما به هیچ عنوان در درایو دوربین چیزی موجود نیست:confused: