پاسخ: Canon EOS 450D/Digital Rebel XSi
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_ARiO_
سلام
دوستان اگر رم در دوربین نباشد آیا عکسی در آن ذخیره میشود؟ من عکس گرفتم اما به هیچ عنوان در درایو دوربین چیزی موجود نیست:confused:
سلام
خیر؛ ولی در دوربینهای SLR نیکون , در زمانی که کارتی داخل دوربین نیست، عکس گرفته شده را میتوانید روی LCD ببینید (در واقع یک جور پیش نمایش است) ولی این عکس جایی ذخیره نمیشود و از بین میرود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_ARiO_
سلام
دوستان اگر رم در دوربین نباشد آیا عکسی در آن ذخیره میشود؟ من عکس گرفتم اما به هیچ عنوان در درایو دوربین چیزی موجود نیست:confused:
1- دوربين نو مبارك باشه
2- اين دوربين يا كلي بگم من هيچ دوربين DSLRي نديدم كه حاقفظه داخلي داشته باشه. عكس رو مي گيره اما ذخيره اش نمي كنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_ARiO_
سلام
سلام؛
در دوربينهاي كنون هم چنين امكاني وجود دارد؛ به شرا آنكه گزينه Shoot W/O Card را در منوي دوربين فعال نماييد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pooyan
سلام؛
در دوربينهاي كنون هم چنين امكاني وجود دارد؛ به شرا آنكه گزينه Shoot W/O Card را در منوي دوربين فعال نماييد.
فكر كنم منظورتون دوربين هاي كامپكت كنون باشه نه DSLR . اگه هم ميشه كه من تا حالا نديدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahlava
من هم همین مشکل رو دارم ولی اگر در مود اسپورت قرار دهید همان 9 فریم را نمایش می دهد و میتوان چند فریم عکسبرداری کرد و همان عملکرد دوربین را دارد
فکر نکنم مشکل از مموری باشه
قبلا تو مود M Av Tv P این مشکل رو نداشتم ولی بعد از عید این مشکل پیش اومده
در مود auto هم همان 9 فریم را burst میگیرد اما در باقی حالات خیر
سلام
ممنونم علیرضا جان , اگر کمک بچهای این فاروم نبود حالا حالاها تو انتخاب دوربین درجا میزدم .
بابت آف تاپیک عذر میخوام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
artara74
فكر كنم منظورتون دوربين هاي كامپكت كنون باشه نه DSLR . اگه هم ميشه كه من تا حالا نديدم.
سلام؛
پست من در ادامه پست وحيد در مورد دوربينهاي نيكون بود. فكر كنم نقل قول را اشتباه انتخاب كرده بودم:
نقل قول:
در زمانی که کارتی داخل دوربین نیست، عکس گرفته شده را میتوانید روی LCD ببینید (در واقع یک جور پیش نمایش است) ولی این عکس جایی ذخیره نمیشود و از بین میرود.
سلام
1. عزیزان در این دوربین چگونه Live View را میشه فعال کرد؟
2.راهنمای فارسی این دوربین رو چگونه افرادی که در تهران نیستند میتونن تهیه کنند؟ آیا PDF آن در اینترنت موجود است؟
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_ARiO_
سلام
1. عزیزان در این دوربین چگونه Live View را میشه فعال کرد؟
2.راهنمای فارسی این دوربین رو چگونه افرادی که در تهران نیستند میتونن تهیه کنند؟ آیا PDF آن در اینترنت موجود است؟
با تشکر.
اگه رو مدهای p ,av,tv,m,a-dep دکمه set رو بزنید live view فعال میشه!
pdf دفترچه راهنمای فارسی هم فکر نکنم تو نت باشه!
ولی اگه برید از روی سایت شرکت عرضه کنند اون خرید کنید با پست براتون میفرستنش.
سلام
مسعود جان کاری که شما گفتین انجام دادو اما باز هم Live View فعال نشد ( چه در حالت Custom جه در حالتهای تعریف شده به دوربین )
میشه بگین از کدوم سایت دفترچه ی فارسی رو خریداری کنم ؟
ممنون از شما.