سلام
می خواستم بدونم كه كسی راهی سراغ داره كه از دوربین های كنون بشه به عنوان رم ریدر استفاده كرد. چون هر فایل دیگه ای بجز عكس در مموری باشه در ویندوز نمایش داده نمیشه.
سلام
می خواستم بدونم كه كسی راهی سراغ داره كه از دوربین های كنون بشه به عنوان رم ریدر استفاده كرد. چون هر فایل دیگه ای بجز عكس در مموری باشه در ویندوز نمایش داده نمیشه.
تا اونجا که من میدونم تا به حال راهی پیدا نشده. اما کلا اتصال مستقیم دوربین به کامپیوتر کمتر توصیه میشه. با توجه به اینکه :
* قیمت فعلی دستگاههای کارت خوان بسیار پایین است (ارزانترین آنها در حدود 2000 تومان قیمت دارد!)
* سرعت انتقال اطلاعات از طریق کارت خوان نسبت به خود دوربین به مراتب بیشتر است.
* خیالتان راحت است که در صورت نوسان برق و خراب بودن پورت USB و ... شما حداکثر یک کارت خوان ارزان قیمت را از دست می دهید و خطری از این بابت دوربینتان را تهدید نمی کند.
* و اینکه با استفاده از کارت خوان و حافظه دوربینتان یک Cool Disk نیز همواره در اختیار خواهید داشت!
Canon S2 IS
عذرخواهی میکنم اگه جواب بی ربط میدم.(در تاپیک canon حرف sony میزنم).
در دوربینهای سونی, البته من فقط سری اچ رو تست کردم(H7-H9) به هنگام اتصال دوربین به کامپیوتر,حتی بدون نصب هیچگونه نرم افزاری , ویندوز مموری رو به صورت Mass Storage Device میشناسه و میتونید کاملا عین حافظه فلش از مموریتون استفاده کنید بدون هیچ مشکلی !
ممنون از پاسخ های دوستان
از تمام دوربین های سونی می توان به عنوان Mass Storage Device استفاده كرد . من خودم یك f828 دارم که دقیقا این حالت رو پشتیبانی میکنه.
ولی مشكل من اینجاست كه حتما باید از دوربین کنون استفاده كنم چون مشغول كار بر روی یك برنامه هستم كه با دوربین ارتباط داره. و در نتیجه نمیتونم از کارت خوان جدا استفاده کنم.