سلام
می خوام کنون ا95 بخرم .وقتی فروشنده باهاش برام عکس گرفت به نظرم امد که رنگهاش خیلی زنده برام نبود در همان موقعیت برام با سونی . وسامسونگ گرفت به نظرم شارپتر و زیبا تر بود. ایا واقعا اینطور است یا من اشتباه کردم؟
سلام
می خوام کنون ا95 بخرم .وقتی فروشنده باهاش برام عکس گرفت به نظرم امد که رنگهاش خیلی زنده برام نبود در همان موقعیت برام با سونی . وسامسونگ گرفت به نظرم شارپتر و زیبا تر بود. ایا واقعا اینطور است یا من اشتباه کردم؟
خوب رزولشون صفحه Lcd سونی و سامسونگ معلومه که باید خوب باشه چون به هر حال هر دو دوتا از سازنده های بزرگ Lcd در جهان هستن ولی کیفیت عکس کنون بهتره و نباید رنگها رو با Lcd دوربین مقایسه کرد....
من کنون 300 دی دارم اما رنگ عکس ها در مانیتور عالیه ولی در کامپیوتر که می ریزم تیره و تار می شود و باید با نرم افزار های کامپبوتری مانند فتو شاپ تصحیح شود.
كاوه قرباني
Canon EOS 40D + Canon Lens 17-85 mm + Canon EOS Digital Rebel (300D) + Canon Lens 18-55 + Canon Lens 100-300 mm
Kaveh3727@gmail.com
تيرو و تار؟؟؟؟؟؟؟؟
محسن مظهری
جناب کاوه خوب مقدار پیسکل در نقاط 300دی بیشتر از آ95 هستش (تو مانیتورش) و حتما مانیتورتون تنظیم نیست چون حتما کیفیتش از اون بهتر باید باشه...
این قضیه تقریبا در همه دوربین ها صادق هست... که عکسی که تو Lcd دوربین میبینید شفاف تر و زیباتر از وقتیه که روی مونیتور میبینید.... میتونم بگم همه دوربین ها...
اما اینکه رنگهای سامسونگ و یا سونی زنده تر هست... اصولا کنون رنگهای طبیعی تری داره... اینجوری میتونم بگم... و تنظیمات خاصی برای این منظور داره... حالا اگر رنگها رو دوست ندارید با فتوشاپ میتونید تنظیم کنید و یا هنگام چاپ... و یا اگر دوربین پر رنگ دوست دارید میتونید سونی بخرید...
حالا عکس های مونیتور کنون نسبت به نیکون خیلی پررنگ تره! حداقل آ75 نسبت به 5400
ویرایش توسط 2004 : Saturday 2 April 2005 در ساعت 12:29
من فک نمي کنم روشن بودن مانيتور دوربين اهميتي داشته باشه. دوربينم هميشه رو کمترين حالت نوري مانيتوره و نيازي هم به روشن بودنش نيست چون فقط کادرمو مشخص کنه کافيه مگه اينکه بخوايم از ال سي دي استفاده ي کول واکر و غيره ببريم. در مورد مقايسه هم نمي شه از روي عکس گرفته شده حتي تو يک شرايط يکسان مقايسه اي کرد چون تفاوتها خيلي جزئيه. نهايتا اينکه هيچوقت موقع خريد دوربين توجه چنداني به روشنايي مانيتور نکنين.
M.Behtash
نوشته اصلی توسط behtash
سلام
انگار سوال بد مطرح کردم.من عکسها را در کامپیوتر دیدم و در 1 شرایط و مقایسه کردم.ولی همانطور که دوستان گفتن باید این باشد که کنون رنگهای طبیعی تر و سونی پررنگ تر دارد.