-
به یک لنز ساده نیاز دارم!
سلام دوستان.
با کمک کاربران همین انجمن بالاخره تصمیم گرفتم Canon EOS 40D بخرم.اما از اونجایی که بیشتر تصمیم به عکاسی نجومی با این دوربین دارم به لنز حرفه ای نیازی ندارم و یک لنز ساده کارمو راه می ندازه.
قیمتی که گرفتم ۱,۲۵۰,۰۰۰ تومان برای دوربین با لنز ۱۸-۵۵ و ۹۷۰,۰۰۰ تومان بدون لنز٬هر دو با دو سال گارانتی. (این قیمت مرکز اصلی فروش دوربین های Canon در شیراز هست)
یک سوال این که از شیراز دوربین بگیرم یا صبر کنم موقعیتش پیش بیاد و از تهران بگیرم؟گارانتی دوربین با لنز و بدون لنز از شرکت هایی نبود که اسمشونو شنیده بودم (نورنگار و آفومار و ...).آیا این گارانتی ارزش داره؟
همون طور که گفتم لنز رو برای کار خاصی نمی خوام و یک لنز ساده برای عکاسی منظره و محیط های بسته برام کافیه.به نظر شما بهتره دوربین رو با همین لنزی که روش هست بخرم یا لنز دیگه ای بگیرم؟این لنز فکر نمی کنم لرزش گیر هم داشته باشه٬داره؟
سپاسگزارم.
-
پاسخ: به یک لنز ساده نیاز دارم!
يعني قيمت لنز 55-18 بودن لرزش گير 280 هزارتومنه ؟؟؟؟؟
-
:D
والا اینشو دیگه نمی دونم.خودم یه کم تعجب کردم که قیمت یه مقدار بالاست.
گفتم در مورد لرزش گیر هم نمی دونم داره یا نه!
قیمت آنلاین رو هم اینجا دیده بودم قبلا : http://www.digikala.com/Reviews/Digi...PId=DC-Can-40D
-
اول فکر می کردم لنزی که روی دوربین هست همه جا یکسانه اما این طور که معلومه هر گارانتی لنز دلخواهشو میذاره!یعنی باید اطلاعات دقیق رو از فروشنده بگیرم؟مدل لنز رو بپرسم کافیه؟
-
قیمت این دوربین بدون لنز کمی عجیب به نظر میاد و تقریباً چنین قیمت پایینی برای این دوربین محال است!
لنز 18-55 is لنز بدی نیست چندان
اما باز هم اگر لنز بهتری تهیه کنید تصویر بهتری خواهید داشت
در مورد کیت های این دوربین هم این دوربین با 2 کیت مختلف ارائه میشود. اولی 18-55 is و دومی 17-85 is
-
صد در صد يك اشتباه يا به قول فرنگيها Misunderstanding اين وسط پيش اومده.
قيمت لنز 55-18 معمولي 40 تا 50 هزار تومان و لنز 55-18 لرزشگير دار 100 تا 120 هزار تومانه.
بدنه ي 40D رو هم ارزانترين جاها در تهران به اين قيمت نمي دن ( 1.030.000 بدون گارانتي سراغ دارم) حالا اگه بپذيريم شيراز از تهران ارزونتر باشه احتمالا با لنز 55-18 معمولي قيمت داده اند 1.025.000 تومان كه 25 و 250 اشتباه شده است.
راستي معمولا لنزها راه راه هستند و لنز ساده نداريم :::big grin:::
-
همشهری جان من 2 روز پیش نمایندگی کانن بودم.
2 نوع گارانتی داشتن. یکساله و دوساله.
حتی 400d با گارانتی 2 ساله رو میداد 820 هزار تومن!!!!! و با گارانتی 1 ساله رو میداد 720 تومن!!!!!
چجوری بدنه 40d رو با گارانتی 2 ساله میده 970 تومن؟؟؟؟؟ اگه اینجوری باشه منم به کانن داران گرامی میپیوندم. و از دوستانی که لنزکیت معروف کانن 55-18 را دارند و اونو تو کمد انداختن خواهشمند است که بنده بفروشند :::big grin:::
قیمی که من از 40d دارم و از نمایندگی رسمی کانن در شیراز سوال کردم (واقع در خیابان ملاصدرا و خیابان عفیف آباد که البته فرقی هم نمیکنه. چون هر دو فروشگاه متعلق به 2 برادر به نام آقای ......... هستند و قیمتها کاملا یکسان هست)
کانن 40d با گارانتی و بیمه بدنه و لنزکیت 18-55 لرزشگیر دار: 1.350
کانن 40d با گارانتی و بیمه بدنه و لنز 17-85 (اگه اشتباه نکنم) بقیمت 1.530
محاله که 40d با گارانتی 2 ساله آفومار و بیمه بقیمت 970 باشه.
اگه اینجوریه پس بدون گارانتیش باید زیر 900 تومن باشه.
احتمالا قیمت 30d رو گرفتین.
تهران و شیراز چه فرقی میکنه؟؟؟؟ همشون از یک خط تولید اومدن بیرون و توسط یک نمایندگی پخش شدن.
تازه تو شهر خودت میتونی 24 ساعت یا 48 ساعت از فروشنده مهلت تست بگیری تا اگه اشکالی داشت دوربین توسط خود فروشنده عوض بشه و احتیاجی به گارانتی نباشه.
ولی اگه از شهر دیگه ای بخری و بیای شیراز و ببینی دوربین مشکلی داره ، چیکار میخوای بکنی؟؟؟؟؟
یه پیشنهاد: برو تو خیابون داریوش قیمت بگیر. 400d رو با گارانتی آفومار و بیمه بدنه بقیمت 660 تومن میدادن. از اونجا هم قیمت 40d رو بگیر. ضرر نمیکنی.
-
نقل قول:
راستي معمولا لنزها راه راه هستند و لنز ساده نداريم
=))))))
دوستان در مورد قیمت مطمئن هستم!گفت ۹۷۰ هزار تومان.دوبار هم پرسیدم!یعنی اشتباه کرده؟!!!اگه این جوریه برم سه چهار تاشو بخرم بفرستم شما اون جا بفروشید! :::big grin:::
با لنز هم گفت یک میلیون و دویست و پنجاه هزار تومان.جا به جا هم نبود :D
یعنی دوباره برم سراغش بگم چرا داری بدون لنز ارزون میدی با لنز گرون؟ :::big grin:::
-
نقل قول:
همشهری جان من 2 روز پیش نمایندگی کانن بودم.
2 نوع گارانتی داشتن. یکساله و دوساله.
حتی 400d با گارانتی 2 ساله رو میداد 820 هزار تومن!!!!! و با گارانتی 1 ساله رو میداد 720 تومن!!!!!
چجوری بدنه 40d رو با گارانتی 2 ساله میده 970 تومن؟؟؟؟؟ اگه اینجوری باشه منم به کانن داران گرامی میپیوندم. و از دوستانی که لنزکیت معروف کانن 55-18 را دارند و اونو تو کمد انداختن خواهشمند است که بنده بفروشند
قیمی که من از 40d دارم و از نمایندگی رسمی کانن در شیراز سوال کردم (واقع در خیابان ملاصدرا و خیابان عفیف آباد که البته فرقی هم نمیکنه. چون هر دو فروشگاه متعلق به 2 برادر به نام آقای ......... هستند و قیمتها کاملا یکسان هست)
کانن 40d با گارانتی و بیمه بدنه و لنزکیت 18-55 لرزشگیر دار: 1.350
کانن 40d با گارانتی و بیمه بدنه و لنز 18-70 (اگه اشتباه نکنم) بقیمت 1.530
محاله که 40d با گارانتی 2 ساله آفومار و بیمه بقیمت 970 باشه.
اگه اینجوریه پس بدون گارانتیش باید زیر 900 تومن باشه.
احتمالا قیمت 30d رو گرفتین.
تهران و شیراز چه فرقی میکنه؟؟؟؟ همشون از یک خط تولید اومدن بیرون و توسط یک نمایندگی پخش شدن.
تازه تو شهر خودت میتونی 24 ساعت یا 48 ساعت از فروشنده مهلت تست بگیری تا اگه اشکالی داشت دوربین توسط خود فروشنده عوض بشه و احتیاجی به گارانتی نباشه.
ولی اگه از شهر دیگه ای بخری و بیای شیراز و ببینی دوربین مشکلی داره ، چیکار میخوای بکنی؟؟؟؟؟
یه پیشنهاد: برو تو خیابون داریوش قیمت بگیر. 400d رو با گارانتی آفومار و بیمه بدنه بقیمت 660 تومن میدادن.
جان خودم گفتم 40D اونم این قیمتارو داد.دو سری هم رفتم سراغش.دفعه دوم برای این که ببینم گارانتیش چیه.فتو بهنام خیابون ملاصدرا.گارانتی هایی که گفت هم آفومار یا نورنگار نبودن هیچ کدوم.گفت جفتش هم دو ساله هست!
آقا دعوا هم نداریم که٬چشم از شیراز می گیرم :::big grin:::
از شوخی گذشته فقط پرسیدم که مطمئن بشم!
چشم داریوش هم سر می زنم!
-
این قیمت با گارانتی آفومار محاله. اونم گارانتی 2 ساله!!!!!!!!
100% مطمئنم.
مجبورم کردی این هفته بازم برم سراغ دوربین فروشها. اگه بدون گارانتی قیمتش مناسب باشه ، شاید من هم جیب مبارک رو بتکونم تا سبکتر بشم!!! :::big grin:::
ولی مطمئنم که زیر 1 تومن نیست :confused:
-
نه٬بازم تکرار می کنم آفومار نبود!
من فردا دوباره میرم سراغش.این دفه اگه همین قیمتارو گفت میگم بنویسه اسکن می کنم میذارم باور کنید :::big grin:::
این دفعه همه چیزو می پرسم که مطمئن باشم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PersianForum
جان خودم گفتم 40D اونم این قیمتارو داد.دو سری هم رفتم سراغش.دفعه دوم برای این که ببینم گارانتیش چیه.فتو بهنام خیابون ملاصدرا.گارانتی هایی که گفت هم آفومار یا نورنگار نبودن هیچ کدوم.گفت جفتش هم دو ساله هست!
آقا دعوا هم نداریم که٬چشم از شیراز می گیرم :::big grin:::
از شوخی گذشته فقط پرسیدم که مطمئن بشم!
چشم داریوش هم سر می زنم!
گارانتی پارسه بوده. دفترش هم شیرازه.
ولی پارسه فقط گارانتی یکساله داره. گارانتی 2 ساله توسط آفومار هستا.
اگه اونجا 970 داده پس من میتونم زیر 950 هم گیر بیارم :think:
اگر اگر اگر واقعا 970 داده باشه.
اگر نباشه ==> :stick::stick::stick:
-
شاید.مطمئن نیستم!
ببینم حالا گارانتی اصلا بدرد می خوره یا نه؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirt2006
اگر نباشه ==> :stick::stick::stick:
والا من بی تقصیرم.چرا برای من چماق بر می داری؟ :::big grin:::
فردا دوباره میرم می پرسم!
دوستان فقط اگر لطف کنید به من بگید بالاخره بهتره با لنز ۱۸-۵۵ بخرم یا لنز جداگانه ممنون میشم!و این که آیا با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی!
-
والا از 2-3 تا دوربین فروشی که سوال کردم ، بهم گفتن که مواردی داشتیم که دوربین خراب بود و بجاش دوربین جدید دادن چون قابل تعمیر نبوده!!!!
دوربین مثل ماشینهای ساخت ایران خودرو نیست که از همون روز اول بابای آدمو در بیاره.
اگه زمین نندازیش یا تو آب نیفته و باهاش خوشرفتاری بشه ، طوریش نمیشه.
اگه دوربین بدون گارانتی و فقط با بیمه عرضه میشد خیلی بهتر بود. تا آدم میدید دوربین مشکلی پیدا کرده ؛ مینداختش تو کتری آب جوش و بعدش میرفت 90% قیمت دوربین رو از بیمه میگرفت.
کسانی که 400d رو بقیمت بالای 800 تومن و با بیمه سامان خریدن الان میتونن دوربین رو پرت کنن وسط خیابون و برن 90% قیمت فاکتور رو بگیرن :::big grin::: و باهاش d60 بخرن!!!! :biggrin::biggrin::biggrin:
------------------
با عرض معذرت که گفتگوی من با PersianForum حالت چت پیدا کرد.
-
اگر این طور باشه حتما با گارانتی می گیرم.با این که با این اوصاف احتمالا اختلاق قیمت زیاده.
اما هنوز نمی دونم با لنز چه کار کنم!لنز پیش فرض یا لنز جداگانه؟
-
سلام: حداکثر چقدر میخواهید هزینه بابت لنز بپردازید.؟ کادرهای انتخابی شما اصولا چگونه خواهد بود(منظورم نوع عکاسی شماست.) از مراسم های عروسی فامیل عکس خواهید گرفت؟. یا صرفا به علاقه از طبیعت عکس میگیرید؟ عکسهای واید میگیرید یا عمدتا عکسهای خانوادگی؟ قبلا تجربه با چه دوربینی را داشتید؟
فکر کنم اگر به این موارد اشاره کنید دقیقتر دوستان میتوانند راهنمایی کنند
-
قیمتش زیاد بالا نباشه بهتره.چون قیمت خود دوربین بالاست.
همون طور که گفتم چون بیشتر این دوربین رو برای عکاسی نجومی می خواهم لنزی لازم دارم که بشه عکاسی معمولی رو انجام داد.مثلا عکاسی از طبیعت (فقط از روی علاقه) و همین طور محیط های بسته (برای عکس های خانوادگی و یا سایر مواردی که در محیط بسته هست (اون هم مثل یک دوربین ساده)
متاسفانه تا حالا تجربه عکاسی با دوربین Dslr رو نداشتم و تازه کارم.
امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم چه جور لنزی لازم دارم!
من بیشتر می خوام بدونم لنز ۱۸-۵۵ ای که روی خود دوربین هست برای این کارهای معمولی جواب میده و خودمو درگیر خرید لنز جداگانه نکنم یا بهتره لنز رو جداگانه تهیه کنم
(دوستان نورنگار تو سایتش قیمت بدنه رو زده ۱,060,000 تومان و با لنز ۱۸-۵۵ زده ۱,200,00 با توجه به این که گارانتی معتبر نبوده فکر نمی کنم قیمتی که به من دادند چندان بی راه باشه!)
-
والا قدیما هر کسی دوربینی میخرید یک لنز50میلیمتر هم باهاش میخرید. با همین لنز 50 فیکس هم میشد خیلی از عکسها رو گرفت. خوب دوره عوض شده تکنولوژی و لنزهای زوم وووووو
من با بینش خودم اگر فقط میخواستم از این دوربین واسه عکاسی نجومی استفاده کنم و در کنارش هم عکسهایی بگیرم فقط 50 میلیمتر رو انتخاب میکردم با احتساب کراپ دوربینتان میشود لنزهایی حدود 31میلیمتر. از اونجایی که لنز فیکس قیمت معقول وخوبی در این رنج نیست میرفتم سراغ Canon EF 50mm f/1.4 USM که با دوربینتان میشود معادل 80میلیمتر خوب این نظر منه با کادر بندی هایی که عمدتا انجام میدم. عکاسی طبیعت هم میشود عکسهای معقولی در این رنج گرفت.
اما دقت بفرمایید این نظر من بود...... بهترین گزینه ارزان شاید همان 18-55 لرزشگیر دار است(که ظاهرا بهینه شده نسبت به نسل قبل از خود) من از این لنز فقط شنیده ام چیزی نمیدانم. از دوستان فروم خانمی با دوربین 40D از همین لنز استفاده میکند
http://www.akkasee.com/forum/member.php?u=1065
نظر ایشانرا هم جویا شوید. مضاف بر انکه دوستان خوب دیگری مثل فرهاد کاوه و علیرضا و دوستان خوب دیگری هم هستند. اگر که این تاپیک را ببینند قطعا راهنمایی میکنند.
ارادتمندتان
-
سلام
1- به نظر من هم با توجه به نوع استفاده ايشون 55-18 IS معقوله.ضمنا قيمت لنز وقتي به عنوان لنز كيت باشه معقول تر درمياد پس اگر تصميم گرفتيد با اين لنز بگيريد كيت رو بگيريد حدود 1.150 بايد باشه.
2- نورنگار همه جور تركيبي از اين دوربين رو سايتش هست الا با 55-18 :biggrin: نمي دونم اين 1.200 رو از كجا درآورديد ؟
3- اگه 2 مگاپيكسل اضافه در عكاسي نجومي توفيري در كارتون نداره به نظرم به 30D هم مي تونيد فكر كنيد چون ساير امكانات اضافه ي 40D هم شايد به كار عكاسي با تلسكوپ نياد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
3- اگه 2 مگاپيكسل اضافه در عكاسي نجومي توفيري در كارتون نداره به نظرم به 30D هم مي تونيد فكر كنيد چون ساير امكانات اضافه ي 40D هم شايد به كار عكاسي با تلسكوپ نياد.
البته با عرض معذرت فرهاد جان ولی 40دی برای عکاسی نجومی شاهکاره به چند دلیل
1 live view در عکاسی نجومی از نون شب واجبتره چون اتوفکوس در عکاسی نجومی وجود نداره
2 خروجی 14 بیتی در عکاسی نجومی بسیار با ارزشه و انو به دوربینهای نجومی واقعی نزدیک کرده.
به نظر من در خرید 18-55 شک نکنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1358963
البته با عرض معذرت فرهاد جان ولی 40دی برای عکاسی نجومی شاهکاره به چند دلیل
1 live view در عکاسی نجومی از نون شب واجبتره چون اتوفکوس در عکاسی نجومی وجود نداره
2 خروجی 14 بیتی در عکاسی نجومی بسیار با ارزشه و انو به دوربینهای نجومی واقعی نزدیک کرده.
به نظر من در خرید 18-55 شک نکنید.
ممنون نمي دانستم :::happy:::
-
ممنون از همه دوستان.
نقل قول:
مي دونم اين 1.200 رو از كجا درآورديد ؟
http://www.digihouse.ir/Farsi/Produc...=12&P=B&C=1484
آخر صفحه نوشته!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PersianForum
:eek::mlaugh:
اينا صفحات اصليشونو سال به سال آپديت نمي كنن چه رسد به اين تركشي كه توي صفحه ي كيت 85-17 افتاده و چشمان تيزبين شما پيداش كرده :biggrin:
-
نقل قول:
اينا صفحات اصليشونو سال به سال آپديت نمي كنن چه رسد به اين تركشي كه توي صفحه ي كيت 85-17 افتاده و چشمان تيزبين شما پيداش كرده
:::big grin:::
نظر شما هم همینه که همون لنز ۱۸-۵۵ رو بگیرم؟
-
آیا گارانتی پارس الرمس معتبر است؟
سلام دوستان.
بالاخره تصمیم گرفتم 40D با لنز ۱۸-۵۵ بگیرم.دوباره رفتم و قیمت گرفتم.یک نمایندگی با لنز ۱۷-۸۵ IS ٬ USM قیمت داد ۱.۶۰۰ که برای من زیادی بالاست به ویژه این که من به لنز کمتر نیاز دارم.البته با گارانتی آفومار و بیمه بدنه سامان.
نمایندگی دوم این طور قیمت داد:
با لنز ۱۸-۵۵ IS ٬ USM : یک میلیون و سیصد
بدون لنز : یک میلیون
البته فروشنده انگار نمی خواست قیمت دقیق بده و با شک و تردید می گفت در این حدود.از همین مغازه دو سه روز پیش پرسیدم با لنز ۱.۲۵۰ و بدون لنز ۹۷۰.یعنی قیمت همینه و می خواست بالاتر بگه.
اما این قیمت با گارانتی پارس الرمس هست.در مورد بیمه هم که پرسیدم گفت بیمه تعویض داره (مربوط به همین شرکت.فکر کنم یعنی نداره :::big grin::: )
این گارانتی معتبره یا بگردم شاید بتونم با گارانتی آفومار پیدا کنم؟
سپاسگزارم
-
سلام
پارس الرمس گارانتي بدي نيست ولي فكر مي كنم بهتون بالا گفته.
پول اضافي براي گارانتي دادن در ايران كه گارانتيها كمابيش حقه بازي اند اشتباه است. الان اين دوربين رو با لنز كيت 55-18 لرزشگير دار بدون گارانتي ( گارانتي متفرقه) 1150 مي دهند. حالا حداكثر 50 تومان بابت گارانتي كمي بهتر هم بپردازيد شايد منطقي باشد ولي بهتر است بيش از 1200 نخريد.
-
نقل قول:
پارس الرمس گارانتي بدي نيست ولي فكر مي كنم بهتون بالا گفته.
پول اضافي براي گارانتي دادن در ايران كه گارانتيها كمابيش حقه بازي اند اشتباه است. الان اين دوربين رو با لنز كيت 55-18 لرزشگير دار بدون گارانتي ( گارانتي متفرقه) 1150 مي دهند. حالا حداكثر 50 تومان بابت گارانتي كمي بهتر هم بپردازيد شايد منطقي باشد ولي بهتر است بيش از 1200 نخريد.
ممنونم.
گفتم انگار نمی خواست درست قیمت بده.کلی فکر می کرد می گفت حدود این قدر.همون ۱.۲۵۰ ایه که دفعه پیش گفتن.
متاسفانه اگه جای دیگه ای نباشه مجبور میشم همینو بگیرم.زنگ زدن به پارس الرمس و قیمت گرفتن می تونه موثر باشه؟که قیمت بگیرم و به فروشنده بگم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PersianForum
.......
.زنگ زدن به پارس الرمس و قیمت گرفتن می تونه موثر باشه؟که قیمت بگیرم و به فروشنده بگم؟
نه اين شركتها دخالتي در قيمت ( و سود ) فروشنده ندارند.
-
نقل قول:
نه اين شركتها دخالتي در قيمت ( و سود ) فروشنده ندارند.
ممنون.
باشه پس من می گردم شاید مورد مناسب تری پیدا کردم.اگه نبود مجبورم همینو بگیرم.
باز هم ممنون از کمک های شما.