سلام دوستان عزیز
این اولین ارسال من در این فروم هست چقدر هیجان انگیزه كاش زودتر با این فروم آشنا میشدم
دوستان من 350 دی داشتم كه الان دیگه فروختمش خداییش دوربین فوق العاده ای بود و هست لنزم هم 17-85 usm-IS هست كه هنوز دارمش ..
چند روزی هست كه می خوام یه بدنه جدید تر بگیرم و خیلی گیج شدم هر كی یه چیزی میگه یكی 30 دی میگه یكی 40 دی تو اینترنت جستجو كردم 30 دی یا 40 دی ؟ جوابهاشون برام جالب بود شاید 60 % میگفتن 30 دی و 40 % میگن 40 دی كه البته اونجا هم هر كی یه چیزی میگه و با این ترجمه ناقص من معلوم نیست درست فهمیدم یا نه . این فروم هم كه نگاه كردم دیگه پاك قاطی كردم این مشكل سریال 40 دی دیگه چیه؟(البته من با آقای عمادی مسوول فروش نورنگار صحبت كردم و در مورد سریال به من اطمینان دادن ) مشخصات و امكانات 40 دی عالیه اما این سایز سنسور و اون چگالی پیكسل و اون سایز پیكسل ها كه در 40 دی كوچكتر شده آیا از كیفیت اون كاسته !!!!!!!! چرا میگن 40 دی user friendly نیست ؟ نمیدونم خلاصه بدجور گیر افتادم و هر كی یه چیزی میگه تو رو خدا كمك كنید از لحاظ مالی هم برام فرقی نمیكنه كه كدوم ارزونتر و كدوم گرونتر هست من بهترو می خوام![]()
دوستان كمك بفرمایید