منم ریوویوش رو خوندم.متاسفانه کیفیت عکسش خوب نیست..نویز هم زیاد دارد.
بخاطر فیلمبرداری hd و زوم زیادش مد نظرم بود
الان 500d رو دیدم خیلی خوشحال شدم ولی رفتم دیدم که آن هم 20 فرم بر ثانیه فیلم میگیرد:mad:
بدجوری گیج شده ام.
Printable View
منم ریوویوش رو خوندم.متاسفانه کیفیت عکسش خوب نیست..نویز هم زیاد دارد.
بخاطر فیلمبرداری hd و زوم زیادش مد نظرم بود
الان 500d رو دیدم خیلی خوشحال شدم ولی رفتم دیدم که آن هم 20 فرم بر ثانیه فیلم میگیرد:mad:
بدجوری گیج شده ام.
سلام دوست عزیز
ببخشید من با این حرفهای شما چند تا سوال به ذهنم رسید !
شما دوربین عکاسی میخواهید یا فیلم برداری ؟
شما اس ال آر میخواهید یا غیر اس ال آر ؟
یا احیانا دوربین عکاسی رو برای فیلم برداری میخواهید ؟
شما فیلمبرداری HD میخواهید یا Full HD ؟
کانن 500دی فیلمبرداری HD با فریم ریت 30 فریم بر ثانیه دارد
Canon 500D Movie Recording
• 1920 x 1080 (1080P, 16:9) @ 20 fps
• 1280 x 720 (720P, 16:9) @ 30 fps
• 640 x 480 (4:3) @ 30 fps
اگر برای فیلمبرداری های احتمالا خانگی میخواهید بنظر من همون فیلمبرداری VGA هم کفایت میکنه و فوقش HD کار آدم رو به خوبی راه میندازه . شاید حتی مانیتور شما هم رزولوشن Full HD رو نمیتونه بطور کامل بهتون نشون بده و حتی شاید سی پی یو و کارت گرافیک کامپیوتر تون این کیفیت رو نتونه کامل ساپورت کنه و فیلم Full HD بصورت فریم فریم نشون داده بشه !
حالا بهتره یکم بیشتر فکر کنید ببینید واقعا چی نیاز دارید ؟
موفق باشید :::happy:::
ممنون رضا جان
مشخصه که برای عکاسی میخواهم ولی قابلیت فیلمبرداری هم برایم خیلی مهم است
دوربین قبلی من a200 کونیکا بود که به سرقت رفت و طبق فرمایش وحید جان مشهدی بهتر است slr بگیرم که دلیلش رو پرسیدم و هنوز موفق به دریافت جواب از ایشان نشدم .
آیا بخاطر این است که a200 دوربین خیلی خوبی بوده و sx1 و ..علیرغم جدیدتر بودن آن کیفیت را ندارن یا دلایل بسیار دیگر
مشکل من سر این مقوله هست دقیقا که slr بگیرم یا کامپکت؟؟؟من برای لنز نمیتونم هزینه کنم لااقل تا یکسال بعد از خرید دوربین
منظور بنده همان full hd بود که متاسفانه فول را یادم رفت بنویسم
فیلمبرداری vga الان رو دوربینهایی که دارم موجود است برای همین طرف دوربینی که vga داشته باشد نمیروم
در مورد پخش full hd دسکتاپ من از قدرت کافی برای پخش روان آن بهره مند است..همچنین تلویزیون نیمه( hd (720pدر خانه موجود است.بنابراین از لحاظ دیدن مشکلی وجود ندارد
الان تمام عکسای 500d رو دیدم به نظر خودم دوربین کامل و بی نقصی هست و دقیقا همان 450 دی هست با یک سری موارد جدیدتر.حتی وزن و ابعاد بدنه دقیقا یکی هستش!
سلام
نمي فهمم
الان يكي بياد منو توجيه كنه كه چطور توي سايت ها نوشته sx1 نويزش بيشتره از sx10 يا حتي fz 28
اصولا چطور ممكنه نويز يه سنسور cmos بيشتر از يه سنسور ccd باشه ؟
لطفا توضيح كامل اگه ممكنه
من به اين نمودار نويزي كه سايتاي خارجي دادن شك دارم اساسي.
منم واقعا گيج شدم ، كيفيت فيلمبقرداريش معركست. اصلا قابل باور كردن نيست!!! پايينترين دوربين سوني كه Full HD فيلمبرداري كنه قيمتش حدود 760000 تومانه كه عكسش مفت نميارزه!
ولي اين دوربين كيفيت فيلمبرداريش به جرات مي تونم بگن كه از تمام دوربينهاي عكاسي بالاتره. ولي عكساش واقعا آدم رو مايوس مي كنه.
درك من از اين دوربين اينه كه يه دوربين فيلمبرداريه با قابليت عكاسي!!!
منم مرددم واسه خريدش. كيفيت عالي فيلمش چشمك مي زنه ، اما عكسش واقعا قابل قبول نيست(مخصوصا در ايزوهاي بالا)
دوست عزيز ، اين دوربين دليل گران بودنش صرفا كيفيت فيلمبرداريش هست كه Full HD ميگيره. بدترين دوربين فيلمبرداري سوني كه Full HD باشه قيمتش 760000 تومانه!!! پس قيمت بالاي اين دوربين صرفا بخاطر كيفيت فيلبرداريش هست كه واقعا فوق العادست و ضمنا زومش هم خيلي خوب و بالاست.
اما از يك دوربين عكاسي بيشتر توقع عكس خوب هست تا فيلم خوب كه واقعا اين دوربين عكسهاش جالب نيست و Dpreview به حق به اين دوربين نمره 7 رو داده كه اين يك فاجعه هست براي يك دوربين عكاسي 700000 توماني!!!
واقعا عكسهاش بي كيفيت هستند و در ايزوي 250 به بالا از نظر نويز افتضاحه.
الان من باید چی بگم؟نقل قول:
دوست عزيز ، اين دوربين دليل گران بودنش صرفا كيفيت فيلمبرداريش هست كه Full HD ميگيره. بدترين دوربين فيلمبرداري سوني كه Full HD باشه قيمتش 760000 تومانه!!! پس قيمت بالاي اين دوربين صرفا بخاطر كيفيت فيلبرداريش هست كه واقعا فوق العادست و ضمنا زومش هم خيلي خوب و بالاست.
اما از يك دوربين عكاسي بيشتر توقع عكس خوب هست تا فيلم خوب كه واقعا اين دوربين عكسهاش جالب نيست و Dpreview به حق به اين دوربين نمره 7 رو داده كه اين يك فاجعه هست براي يك دوربين عكاسي 700000 توماني!!!
واقعا عكسهاش بي كيفيت هستند و در ايزوي 250 به بالا از نظر نويز افتضاحه.
شما الان حرف های من رو تائید کردید یا تکذیب؟
البته چون من رو مخاطب قرار دادید عرض کردم وگرنه تمایلی به شرکت در این بحث ندارم
سلام دوستان
اگر sx1 کنون دارید بگید نظرتون در بارش چیه؟و در کل بیشتر با هم اشنا شیم و تجربییاتمون و با هم شریک شیم
من خودم دارمش و ازش راضی هستم به نظر من دوربین خیلی خوبیه
با سلام خدمت دوستان
اولین باری هست که دست به کیبرد شدم و مشغول تایپ تو این تاپیک
مطالب خیلی خوبی دوستان نوشتند که جای تشکر بسیار داره
اگر کسی می خواد تو رنج قیمت 500 تا 600 تومن هزینه کنه دوربینه مناسبیه هرچند از برند کنون مدلهای دیگه ای هم وجود دارد
مزایای این دوربین نسبت به هزینه ایی که میکنین بسیاره که اگه بخوام تک تک شرح بدم از حوصله دوستان خارجه اما مختصر و مفید اینکه
10 اردیبهشت 88 قیمتش تو جمهوری 560 و تا 585 تغییر می کرد
این دوربین مجهز به ریموت وایر لس هست که تا 5 متر برد مستقیم داره و 3 متر برد با زاویه 30درجه ( این رو به جهت دوستانی می گم که هم می خوان از خودشون عکس بگیرن هم دوربینشون دست دیگران نیافته در ضمن ریموت با سیم هم اومده که قیمتش حدوده 140 هزار تومنه که فقط 80 سانی متره و به SX10 هم می خوره )
سنسور cmos توش بکار رفته که کنون از این سنسور در دوربینهای سری EOS (حرفه ایی) استفاده می کنه
از مزایای مهم این دوربین که کمتر بهش اشاره شد مصرف انرژی اونه و اینکه باطری سری AA می خوره و با باطریهای آلکالاین حدوده 300 عکس و باطریهای شارژی 2700 میلی آمپری 420 عکس می اندازه که قابل رقابت با باطریهای لیتیومه با توجه به اینکه باطریهای شارژی حدود 5 تا 7 هزار تومن هستن که دو جفتش حدوده 10تا 15 هزار تومن هزینه دارن در صورتی که باطریهای لیتیومی اگر اصل باشن بین 40 تا 50 هزارتومن هستن
از دیگر مزایاش عکس پانورما یا 360 درجهایه
زوم بسیار قوی 20Xکه واقعاً محشره یعنی یه نمیه تلسکوپ
عکسهایی هم که می گیره اگر از SX10 بالاتر نباشه کمتر هم نیست
در ضمن دفترچه انگلیسی اون رو هم می تونین از این لینک دانلود کنین
http://ir.diplodocs.com/manual/CANON
دوستان سلام
دفترچه راهنما رو هر کاری کردم نشد تو این فروم آپ کنم تو راپیدشیر آپ کردم این هم ادرسش
ان شاء الله مورد استفاده قرار بگیره خوبیش اینه که اگه کسی نخرید یه دور دفترچه راهنما رو بخونه آمار این دوربین دستش می آد
این کد زیاد دوام نداره و ممکنه هم زود راپید شیر آدرسش رو پاک کنه پس زودتر دانلود کنینکد:http://rapidshare.com/files/227850886/Canon_SX1_IS_User_Guide.pdf.html
سلام و خسته نباشید
ما که آخر گیج شدیم که بالاخره sx1 یا sx10 بخریم به هرحال به نظر شما میاد که کنون یک همچین گندی از نظر کیفیت عکس بزنه
فرمت raw که با آبدیت اضافه شد.
البته نظر شخصی من بر خلاف بعضی از دوستان است من هر جا مقایسه دیدم به نظرم کیفیت sx1 بهتر اومد.
شاید ما یک چیزمون شده نمیدونم
به هر حال ممنون از همتون
سلام و خسته نباشید
ما که آخر گیج شدیم که بالاخره sx1 یا sx10 بخریم به هرحال به نظر شما میاد که کنون یک همچین گندی از نظر کیفیت عکس بزنه
فرمت raw که با آبدیت اضافه شد.
البته نظر شخصی من بر خلاف بعضی از دوستان است من هر جا مقایسه دیدم به نظرم کیفیت sx1 بهتر اومد.
شاید ما یک چیزمون شده نمیدونم
به هر حال ممنون از همتون
با سلام
چند تا مطلب برا اونهایی که تصمیم قطعی برای خرید این دوربین گرفتند اینکه:
در تمام صفحات کاتالوگ این دوربین علامت copy ثبت شده که از قرار معلوم از طرفه کمپانیه
دوم این که فرمت raw رو هم ساپورت می کنه البته باید روی قسمت p باشید و از حالت Auto خارج شده باشین و اینکه با این فرمت و حافظه 4Gig فقط 250تا عکس می اندازه و تو فرمت jpeg حدود 850 تا (خصوصیت فرمتRAW اینه که عکس رو با تمام جزئیات و با کیفیت بالا می اندازه و هیچ یک از جزئیات عکس رو حذف نمیکنه)
و مطلب مهمتر اینکه این دوربین زبان فارسی رو توی منوهاش داره ولی تو سری اول که وارد ایران شد فقط دو زبان انگلیسی و ژاپنی رو داره و تو سریهای بعدی به سفارش کشورهای مختلف 26 زبان وارد منوهاش شده حتماً اگر علاقمند به زبان فارسی هستید اول با فروشنده ، منو زبانهای اون رو چک کنید اگر هم اهمیت نداره که خوب یه بحث دیگس
و اخر هم اینکه وقتی دوربین رو خریدین حتماً حتماً محافظ لنز UV براش بخرین که حدود 8 تا 10 تومنه ولی باعث می شه وقتی روی لنز گرد و غبار گرفت روی محافظ بشینه و شما همون محافظ رو تمیز کنی نه خوده لنز رو چون به مرور زمان باعث تار شدن و خش برداشتن لنز می شه
یه مثل قدیمی هم هست که می گه اول اسب رو بخر بعد پالونش رو ، ولی اینجا برعکسه اگه می خواین این دوربین رو با باطریهای شارژی استفاده کنین اول باطری شارژی رو بگیرین و خوب شارژش کنین بعد دنبال دوربین برین به این علت که باطریهای خودش زیاد دوام نداره و فقط برا تست کردن دستگاه هستش دوم اینکه وقتی شما دوربین رو میگیرین ذوق کارکردن با اون رو دارین تا ببینین چه خبره و ارزش هزینه کردن رو داشته یا نه سوم هم اینکه باطریهای شارژی حداقل 2 تا 10 ساعت زمان برای شارژشدن مصرف می کنن و ...
نکته آخر هم همونطور که برا دوربین می چرخین و جستجو می کنین برا رم ، کیف ، باطری شارژری ، شارژر و سه پایه دوربین هم تحقیق کنین که اینا جزو لاینفک دوربین هستند
ان شاء الله به سلامتی هم کار بزنین
سلام مجدد
می خوای قدرت زومش رو ببینی برو به:
قدرت زوم و کیفیت HD
زوم 20X اپتیکال + 80X دیجیتال + کیفیت فیلم HD رو اگه می خوای ببینیکد:http://www.youtube.com/watch?v=i-djn1N7Z8g
با ارزوی موفقیتکد:http://www.youtube.com/watch?v=1OZI6XoUJMU
این لینک رو می ذاشتی راحتتر نبود!(سایت خود کانن):
آقا واقعا چرا کانون همچین کاری کرد یک دوربین که فیلمبردای full hd داره ولی نه با امکانات یک دوربین فیلمبردای پس میشه گفت فیلمبرداریش یک افه بیشتر نیست البته از حق نگذریم وقتی دوربین ثابته فیلم خوبی میگیره ولی امان از روزی تو ماشین نشستی و از ساختمانهای اطراف میگیری و یا اینکه با دوربین pan میکنی اونوقته که تصویر کجکی واقعا دیدنی (البته این ضعفه تمام دوربینهای عکاسی است) پس صرف یک دوربین فیلمبرداری نیست (حتما هم نیست) حالا چرا اینقدر رودهدرازی میکنم ببنید حسن دیگه مدعی شدنش اینکه ۴ فریم در ثانیه و فرمت raw رو پشتیبانی میکنه که البته و صد البته با اون کیفیت عکس افتضاحش نسبت به مدلهای هم رده و یا حتی پایینترش اگه ۴۰ فریم در ثانیه هم میگرفت برای من ارزش نداشت (مگر در مواقعی خاص) فکر کنم کانون از ردهپایینترین cmos برای این دوربین استفاده کرده. خوب طفلکی کانون با اینکه خیلی دوستش دارم ای یه کمی دنبال پوله
به هر حال من که نتونستم خودمو به خرید همچین چیزی قانع کنم چون نه فیلمبرداریش از همه لحاظ منون قانع نه اصلا عکسبرداریشو که نگو دیگه (ابروریزیه) البته شاید برای بعضی افراد خیلی هم جذاب باشه. خوب مبارکشون باشه.
به هر حال کار بدی کردی کانون اعصابمو خورد کردی مجبور شدم برم چیز دیگهای بخرم خدا ازت نگذره الهی جیز جیگر بگیری که منو اینقدر اذیت کردی
با تشکر و سپاس از همه دوستان و دوستاران عکاسی
نظر من کاملا شخصی است خدای نکرده کسی ناراحت نشه من از دست کانون دلخور شدم.
من 1 ماه پيش sx1 خريدم ، دليلش زوم بالاش و قابليت عکاسیraw بود، من ازش خيلی راضی هستم ، فقط دوربينم منوی فارسی نداره کسی ميتونه به من بگه از کجا ميتونم 1 دفترچه راهنما ی فارسی گير بيارم يا اگه لينک دانلود سراغ دارين بگين لطفاً
به نظر من ايراد اين دوربين فقط وزن و حجم زيادش هست ،،،در غير اين صورت زوم محشر وraw و قابليت فيلم برداری عالی داره ,,,,,,,,,
در مورد کيفيت عکس ها هم بعضی از عکسا خيلی کيفيتشون عالی ميشه ولی بعضيا خيلی بد ... به نظرم هنوز زياد بهش تسلط پيدا نکردم و هنوز زياد به تنظيماتش وارد نيستم ،،، ولی مطمئن هستم دوربين خوبی خريدم
سلام عزیز دلی
برو به این سایت بعد sx1 رو انتخاب کن میری به سایت دانلود فریمور اونجا کامل توضیح داده سریال نامبر دستگاهتو وارد کن و فریمویر رو دانلود کن
موفق باشی
http://web.canon.jp/imaging/firmware-dcp.html
مرسی از راهنماي شما ،،، بعد از اينکه دانلود شد بايد چه کنم ؟
سلام
اقا یعنی این دوربین اینقدر داغونه من تا قبل از اینکه تاپیک رو بخونم میخواستم یکی بخرم 585000 تومان خیلی خوشم اومده بود از امکاناتش ولی اینطوری که همه میگن نویزش خیلی زیاده حالا من نمیدونم دوستان خودشون تست کردن یا اینکه نمونه هایی رو که در اینترنت بود دیدن دیگه از کانون بعیده اینقدر داغون بزنه
اینم بگم من این دوربین رو واسه مصرف خانگی مثل مهمانی و مسافرت می خواستم و عکاس حرفه ایی هم نیستم که مدل های eod رو بخرم و استفاده کنم
من تا اونجایی که دیدم تمام دوربین های eos جدید مثل d5 یا 1000d یا 50d که قیمت های بالایی هم دارند از حسگر cmos استفاده میکنن حالا چرا این دوربین اینطوری شده من نفهمیدم اینطوری که دوستان گفتن من اینطوری استنباط کردم که همه عکسها تار کدر هستن حالا هم موندم چی بگیرم ایا ممکنه تا چند ماه اینده مدل اصلاح شده این دوربین به بازار بیاد ؟؟؟
بهروز جان پيشنهاد مي كنم SX10 بگير . تقريباً 100 تا 150 هزار تومان ارزونتره و امكاناتش هم تقريباً مشابه SX1 فقط فيلمبرداري HD نداره. اما نويز كمتري نسبت به SX1 داره. البته هر دو اين دوربين ها به عنوان يك دوربين compact عالي هستند. مخصوصاً با لنز وايد 28 - تله 560 كه روي اين دوربين هست .
با سلام خدمت دوستان
از قرار معلوم مشکل بر روی نویز این دستگاه هستش عارضم خدمت شما بله نویز روی این دستگاه وجود داره البته در مُد Auto (در شب و زیر نور زرد) چنین وضعیتی مشهوده ولی اگر دوستان از مدهای مختلف این دستگاه استفاده کنن نویزی رو نمی بینن و در عکس هم وجود نداره خصوصاً در مد P یا مد M که می شه قستمهای مختلف دستگاه از جمله سرعت دیافراگرم و سرعت شاتر و غیره رو تنظیم کرد قابلیتهای این دوربین بقدری زیاده که به راحتی نمیشه بهش ایراد گرفت و تنها مورد ایراد این دوربین وزن اونه که واقعاً به یه پایه دوربین نیازه قابله ذکره حتی با یک بار شارژ باطریها واقعاً میشه بالای 400تا عکس باهاش گرفت و این مطلب تو کاتالوگش هم قید شده راستی اگه کسی راهنمای فارسی اون رو خواست یک پیام بده تا براش ایمیل کنم
سلام
مرسی ایا این نویز خیلی تفاوت داره با x10 اخه این دوربین اینقدر امکانات داره که همش ادم رو وسوسه میکنه می خواستم بدونم کیفیت عکس از g9 بهتره یا بدتر از لحاظ نویز چون الان خیلی بهم پیشنهاد دادن اگه نوگیر اوردی g9 بخر
و اینکه من با دوربین eos که عکس گرفتم همه عکس هام تار می شد ظاهرا هر کسی مثل من نمیتونه با این دوربین ها عکس بگیره به لرزش و تنظیمات خیلی حساسه واسه همین من دنبال پاور شات هستم
نويز SX1 يكم بيشتر از SX10 هست . البته نويز تو تمام دوربين هاي غير حرفه كم و زياد وجود داره كه با يه نرم افزار كاهش نويز مثل Ninja مي توني مقدار زيادي از نويز رو از بين ببري. ضمناً اگه خواستي مقايسه اي از خروجي دوربين ها داشته باشي مي توني از اين آدرس استفاده كني:
http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM
موفق باشي
دوست گلم من دفترچه ی فارسی sx1 رومی خوام اگر بدید ممنون می شم
mh.attari@yahoo.com
اینم ایمیلم هست
سلام
مرسی لینک خیلی جالبی بود
من اینطور به نظرم رسید که نویز توی ایزو های بالا اختلاف زیادی داشت با s10 ولی توی ایزو های پایی نه زیاد اختلاف نداشتن در عکسهای زیر نور طبیعی که به نظر من sx1 بهتر بود house view
یک نکته به نظر من اومد رنگها در sx1 از sx10 زنده تر و بهتر بود ایا من اینطوری دیدم یا واقعا اینطوری هست
و اینکه یه توضیحی راجبه ایزو میدید که چه موقع از چه ایزویی باید استفاده کنیم من یه zenit 412 دارم خیلی دوستش داره اون موقع فقط دیافراگم و یه عددی رو نتظیم میکردم دستی ایا عدد همون ایزو الان هست
ببین دوست عزیزم من خودم شاید بیشتر از یک ماه در مورد دوربین با این هزینه تحقیق کردم اینقدر که تاپیکهای مختلف کم کم داشتند شاکی میشدند
علت اونم همین بود که من بودجه sx1 رو داشتم و همچنین وسوسه بسیار زیاد خرید اونو مثل cmos بودن اون ۴ فریم در ثانیه و فیلمبرداری full hd
و البته فرمت raw این تمام تفاوت این دوربین و دوربین sx10 ببین اگه از تصویریش خوشت مییاد برو بخرش وگرنه پیشنهاد من sx10 هستش
من تصویرش توی ذوقم زد شاید برای شما فاحش نباشه اگر بگم بیشتر ۲۰۰ تا عکس دیدم مبالغه نکردم توی عکسهای sx1 یک کمی قرمز یا نارنجی میزنه تقریبا توی همشون دیدم فیلمبرداریش عالیه ولی ببینی نیازت در چه حدیه من مابقی پولو به یک سه پایه خیلی خوب و باطری شارژی ارجینال و کیف عالی و بقیه چیزها دادم الان هم پشیمون نیستم هرچند ته دلم باز به کنون فحش میدم. به خاطر اینکه نمیمرد اگر کیفیت عکساشو مثل sx10 میزاشت اونوقت بی تردید میخریدمش. باز میگم عکساش واقعا من یکی رو اذیت میکنه یک کمی حالت فلو و تاری داره و رنگش به قرمزی میزنه.
من به همه دوستان میگم هر کسی برای خودش بهترین انتخابو داره چون سلایق فرق میکنه.
خستت کردم
ok حق با شماست یک لطفی بکن دفترچشو برام ایمیل بزن
kamran.alirezaee@gmail.com
سلام
دوستان لینک زیر حاوی دفترچه راهنمای Direct Print هست
http://ar313.persiangig.com/SX1%20IS/DPUG_FA.doc
و لینک زیر حاوی دفترچه راهنمای Canon Digital Camera Solution Disk هست
http://ar313.persiangig.com/SX1%20IS/SSG_FA.doc
دفترچه راهنمای خود دوربین حدود 21 مگ هستش که دارم دنبال جایی برای آپلود می گردم راپیدشیر اِرور می ده یاهو هم بیشتر از 10 مگ اجازه اپلود نمی ده به محض آپلود آدرسش رو همینجا قرار می دم
بالاخره تو راپیدشیر آپلود کردم این هم لینکش
http://rapidshare.com/files/241818077/CUG_FA.doc.html
ولی خداییش دعام کنید ها
سعی میکنم تو چند جای دیگه هم آپلودش کنم
سلام به sx1 دارها Frimware دوربین sx1 آپدیت شده حالا فرمت raw هم داره دیگه
من نگاه کردم تو مد p هم raw نداره باید اپ بشه تا بیاد
ببخشید یه سوال
این دوربین و همینطور sx10 که باطری قلمی میخورند مشکل ایجاد نمیکنند ، مثلا برای مسافرتی جایی باطری کم نمیاریم یا مثلا موقع فیلم برداری
نه اصلا واسه بعضی ها حسنم هست
رفتی یه جایی که برق نیست 4 باتری همراه داری می ندازی حال می کنی
سلام
اصلاً یکی از بزرگترین محاسنش همینه که باطری قلمی رو ساپورت می کنه با باطری 2700 میلی امپر ساعت حدود 450 تا عکس می گیره
در ضمن دو تا راه داری یا اینکه دو سری باطری شارژی بگیری ( دو سری چهار تایی) تا هر سری که تو شارژ هستن سری دیگه رو استفاده کنی یا اینکه هر وقت دیدی شارژ باطری تموم شد و نیاز به عکسبرداری یا فیلم برداری داری یه سری باطری آلکالاین بگیری ، تو مسافرت هم که بالاخره برق می تونی پیدا کنی اگه هم باز خیلی خیلی مهم بود شارژری بگیر که فندکی ماشین رو هم ساپورت می کنه تا با باطری ماشین هم بتونی شارژش بکنی
اصلاً این موارد برا این دوربین مشکل نیست چون با طراحی اینکه power این دستگاه از باطری قلمی تامین بشه این دوربین رو یه سر و گردن بالاتر از سایر دوربیهایی که باطری لیتیومی دارند قرار داده و یکی از دلیلهایی که من این دوربین رو بر سایر دوربینها مثل Sony h50 یا Canon Sx200 ترجیح دادم همین بود
موفق باشی
راستش نه گفتم بزار اول کار کردن باهاش رو یاد بگیرم بعد
دوستان خصوصاً اقای ام اچ اتاری این لینک رو بخونن در خصوص سرویس کردن رایگان دوربینه که تا 15 مرداد اعتبار داره
http://www.akkasee.com/forms/tamir
کد HTML:http://www.akkasee.com/forms/tamir
عطاری دوست گلم
متاسفانه من تهران نیستم الان و حدودا تا 1 ماه دیگه ای کاش تو تبریزم کسی از این کارا می کرد
واقعا ناراحت شدم که نمی تونم برم
ولی در هر حال از شما که به فکرم بودید خیلی ممنونم
سلام و درود خدمت دوستان هنرمندم
من جديدا اين دوربين رو خريدم
و حالا هم چند سوال و مشكل باش داشتم كه ممنون مي شم پاسخ دهيد.
مي خواستم بدونم چه باطري شارژي خوبه كه براش بخرم.
وقتي از نمايندگيش پرسيدم گفت كه cfl بخر .گفتم تو كاتالگش نوشته كه با باطري غير از باطري هاي كانن
فقط مي شه 100 تا عكس گرفت گفت كه همشل اكي و با همه ي باطري مي شه حدودا 160 تا عكس گرفت در
صورتي كه توي كاتالگ خودش نوشته با باطري كانن مي شه 420 تا عكس گرفت .فعلا هم از بلطري هاي معمولي duracell استفاده مي كنم
حالا موندم چيكار كنم؟؟
يكي ديگه ام اينكه من با اين دوربين از هر 10 عكسي كه مي گيرم 5 تا شون تار مي شم نمي دونم مشكل از دست منه يا چيز ديگه
ممنون مي شم كمكم كنيد
باسلام لطفا دفترچه فارسي sx1 را بفرست اينم ايميلم mashuof@yahoo.com يا peugman5927@yahoo.com با تشكر از شما
من وقتي باطري قلمي آلكالين دوراسل رو مي زارم داخل دوربين بيشتر از 20 عكس مي گيرم باطري خالي مي كنه . از اين 20 تا هم فقط 4 5 تا شون رو با فلش مي گيرم.
آيا طبيعي كه اينجوري بشه؟ يعني اينقدر باطري شارژي با قلمي متفاوت؟؟؟؟
سلامي دوباره بر دوستان.
من چندي پيش 4 تا باطري 2700 ميلي آمپر ساعت سوني تهيه كردم كه وقتي آن ها رو شارژ كامل كردم تونستم باشون 135 تا عكس كه 30 تاي آن ها با فلاش گرفته شده بود رو بگيرم. (با دوربين sx1 is)
ممنون مي شم دوستاني كه اين دوربين رو دارن نظرشون رو راجع به اين باطري بگن
يا اگر باطري هاي بهتري مي شناسن به من معرفي كنن. چون كه من در حرفه ي عكاسي بسيار مبتدي هستم.
سلام دوستان
از اينكه براي سوالم يك تاپيك جدا زدم و در داخل همون تاپيك مربوطه سوال نكردم معذزت مي خوام.
آخه اون تاپيك ظاهرا ديگه قصد فعاليت نداره. سه تا سوال آخر اون تاپيك مال من بوده و هيچ كس هنوز جوابي نداده.(شايد به دليل تنفر دوستان از sx1 is باشه:biggrin:
مشكل دوربين من از اين قراره كه وقتي دستم رو جلوي لنز دوربين مي گيرم و يا وقتي از آسمان شب يا بالكل از سياهي و تاريكي عكس مي گيرم و بعد با خود دوربين زوم كامل روي آن مي كنم روي عكس پر از نقطه هاي سفيد مي شه (مثل آسمون پر از ستاره!!!! يه بارم كه از آسمون عكس گرفته بودم فكر كردم كه اينا ستاره ان::redface:)
اگه تونستم عكسم يه جا آپلود مي كنم تا دوستان ببينن.
حالا به نظر دوستان براي اين دوربين اين مشكل طبيعيه ؟؟؟؟
سلام
دوست عزيز اينكه كسي به سوالات شما در تاپيكي جواب نمي ده دليل نمي شه كه تاپيك جدا بزنيد.
در مورد باتري به تاپيك باتري و شارژر مراجعه كنيد. بله تفاوت باتري هاي شارژبل خوب با باتري هاي آلكالاين خيلي زياده.
در مورد سوالتون هم بهتره عكس رو ريسايز كنيد و از طريق "مديريت پيوستها" به پستتون Attach كنيد تا دوستان بررسي كنند و جوابتون رو بدند.
سلام
می خواستم بدونم که به چه صورت از یک موجود متحرک مثل حیوانات خانگی که دایما در حال جنب و جوش هستن می توان با این دوربین عکس خوبی گرفت ؟
یعنی در چه حالتی و با چه شرایطی باید دوربین را قرارداد و آیا نور کم یا زیاد در این موضوع تاثیر دارد یا نه؟
درضمن در موقع فیلمبرداری در محل های کم نور مثل داخل ساختمان با نور معمولی کیفیت خوبی از فیلم در نمی یاد ! چه باید کرد آیا باید پرژکتور بخرم یا تنظیمات خاصی وجود دارد که من نمی دانم....:confused:
ممنون...
منظور عکس فریز هست
اگه چنین منظوری دارید دوست عزیز از سرعت شاتر های بالا استفاده کنید تا از حیوانات در حال جست و خیز بتوانید عکس فریز شده بگیرید - زیاد هم سرعت شاتر هم بالا نره که عکس اندر اکسپوز شه
سلام
سعی کنید از دیافراگم باز استفاده کنید و یا تا حد امکان از رنج های بالا استفاده نکنید تا دیاف بسته شود
با سرعت های پایین تر هم امتحان کنید ...در این سرعت شاتر هم شرایط نوری در حد خوب باشد مانند نور روز
سلام به برو بچ عكاسي دوربين منم sx1 اگه ميشه دفترچه راهنماي فارسيشو برام بفرستين اينم ايميلم:
saapaar@yahoo.com
يه سوال: دوربين sx1 فيلتر ميخوره؟اگه اره چه نوع فيلتري؟
مرسي ممنون
بله. هر فيلتري كه سايز 52ميل داشته باشه يه دوربين شما مي خوره.
یه سئوال از اساتید محترم در مورد این دوربین دارم. لطفا اساتید اهل فن پاسخ بفرمایند.
1.ایا امکان استفاده از هر دو ویژگی مهم و تعیین کننده فوکوس و زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری در این دوربین وجود دارد؟ و ایا اینکه فوکوس خود را در هنگام زوم از دست نمی دهد ؟ و لرزشگیر دست در حین فیلمبرداری نیز تا چه حد کاربرد دارد و موثر است؟ عذر خواهی میکنم شد 3 تا سئوال. لطفا اساتید پاسخ دهند .مثلا جناب اقا وحید مشهدی عزیز ............
با تشکر فراوان
با اجازه استاد قدیری و معذرت خواهی از جناب عالی برای اینکه من شاگرد پاسخ میدم!:::blushing:::
آقا این موارد که به نظر استاد قدیری احتیاج نداره!
شاگردانشون هم میتونن جواب بدن!
لرزشگیر روی فیلم برداری رو البته نمیدونم!
ولی زوم اپتیکال و فکوس در زمان فیلمبرداری با این دوربین کار میکنن!
پ ن:استاد دوستت داریم!استاد دوستت داریم!:::love2:::
سلام
خب بنده جزو اساتید اهل فن! نیستم.... :cool: و بهتره کسانی که با این دوربین کار کردند پاسخ میدادند یا خودتان سری به رویوها میزدید
طبق گفته دیپرویو هم فوکوس و هم زوم و لرزشگیردر حین فیلمبرداری امکان پذیر است
در مورد لرزشگیر هم در S3 IS که انصافا ً موثر هم بود, در این دوربین هم قاعدتا ً چنین است.نقل قول:
Zooming, AF and IS are all available during movie recording, and they operate very quietly, adding no sound during filming
فکر میکنم این سوال را در این تاپیک یا تایپک SX 10 یکبار اینطور جواب دادم که بله, فیلتر 52 میخورد (به استناد دیپرویو)
ولی بعدا ً یکی از دوستانم که این دوربین را تهیه کرد, فیلترش را به من داد و گفت خودت ببند ببینم چطوری میخوای اینکارو بکنی؟ :stick:نقل قول:
While Canon does not officially support filters, it is possible to put a 52mm filter on the front of the lens.
:::blushing::: و آنجا فهمیدم که رزوه های دهانه لنز موازی هم اند و نمیشود فیلتر را نصب کرد!
عزیزان سلام :
من چند وقتی هست که SX 1 گرفتم ، ولی 2 تا مورده که هر جا هم پرس و جو می کنم به جواب نمی رسم !
یک اینکه چرا باتری رو نشون نمیده که چقدر شارژ داره ؟!!! من تو کاتالوگش می دیدم یه اسکرین شات گذاشته بود باتری رو نشون داده بود !
و دوم اینکه من اگه بخوام سرعت شاتر رو تا 15 ثانیه بالا ببرم چی کار باید بکنم ؟ تا 1 ثانیه بیشتر نمیره ...
با عرض پوزش ، من خیلی وارد نیستم ...
تا جایی که میدونم این دوربین شارژ باتری رو نشون نمیده تا وقتی که نزدیک به تموم شدنه. برای استفاده از سرعت های پایین تر دوربین رو دریکی از حالتهای M,P,Tv بگذارید.
با عرض پوزش از اساتید:)
پس چجوری می شه که تو اون اسکرین شاتی که تو کاتالوگ بود یه نشون دهنده باتری داشت ؟
می دونم عزیز توی این مد هایی که شما میگی بایستی تنظیم کرد ، ولی تا 1 ثانیه رو داره ، بیشتر نمیشه !
ممکنه مشکل نرم افزاری باشه یا تنظیم خاصی داره که من انجام ندادام ؟؟ :::confused2:::