سلام مجدد. این فلاش Nissin Di466 اصلا به درد حالت های auto نمی خوره و عکس ها همگی تاریک می شوند و باید قدرتش را manual تنظیم کرد. اما در حالت off camera با هاش چندتا عکس با مزه گرفتم. خودم فلاش زدم (با دکمه pilot)
Printable View
سلام مجدد. این فلاش Nissin Di466 اصلا به درد حالت های auto نمی خوره و عکس ها همگی تاریک می شوند و باید قدرتش را manual تنظیم کرد. اما در حالت off camera با هاش چندتا عکس با مزه گرفتم. خودم فلاش زدم (با دکمه pilot)
حالا که یک فلاش اضافه دارید اگه بتونید تعدادی تصویر استروبیست هم ثبت کنید و پست کنید ممنون میشم
سلام دوستان. میخواستم بدونم آیا در این دوربین امکانش هست با T-ring به تلسکوپ و ... وصل شه؟ آیا با توجه به اينکه SLR نيست میشه لنزها یا فيلترهای مختلف رو بهش وصل کرد؟
سلام
دوست عزيز متاسفانه رزوه ها در جلوي لنز اين دوربين واقعي نيستند منظورم اينه كه رزوه ي واقعي بصورت مارپيچ هست ولي رزوه هاي SX1 بصورت موازي هستند و عملا چيزي نميشه روش نصب كرد البته من تو اينترنت مبدل هايي رو ديدم كه با اتصال اون به جلوي لنز ميشه فيلتر بهش بست و قيمتش هم حدود 17 دلاره ولي نميدونم تو ايران پيدا ميشه يا نه.
سلام دوستان عزیزم
آیا شما تجربه فیلتر کلوزاپ با این دوربین داشتین
اگه جواب مثبته میشه لطفا نمونه اپلود کنین
با سپاس
سلام
دوست عزيز بزرگنمايي اين دوربين در بيشترين و نزديكترين حالت 1:1 هست يعني اندازه واقعي سوژه نسبت به كادر عكس. اما استفاده از فيلتر كلوزآپ باعث ميشه به بزرگنمايي بيشتري دست پيدا كنين البته اين فيلترها بسته به عدد نوشته شده بر روي بدنه خودشان داراي بزرگنمايي متفاوتي هستند مثلا 1:1، 1:2 يا 1:3
در ضمن اگر دوستان هود فابريك SX1 براي فروش داشته باشن خريداريم:::happy:::
سلام ،میخاستم بدونم sx1 حد اکثر تا چه رمی ساپورت میکنه؟
سلام، بابت پاسخ به سوال قبلیم ممنونم، یه سوال دیگه این که آیا باید باتریها رو بیرون از دوربین توسط شارژر شارژ کنیم یا نمیتونیم توسط یک آدابتور، باتریها رو همین که تو دوربین قرار دارن شارژ کنیم، آخه یه ورودی برق داره؟
سلام دوستان
بالاخره فیلتر هولدر بدستم رسید
lensmate sx1 sx 10
http://www.mygadgetblog.de/wp-conten..._2-150x150.jpg
خیلی خوب و محکمه روش یک uv filter58 بستم و روی فیلتر هم درپوش لنز 58mm
خیلی عالیه یکی از دوستان خوبم از خارج از کشور آورده
در ضمن لنز سوپر ماکرو raynox DCR-250 هم هست که به زودی نمونه کارشو ارسال می کنم ولی کلا از تمام کلوزاپها بهتره و کیفیت شیشه لنزش عالیه یعنی توپه توپه من با اون از مورچه قرمز کوچک فیلمبرداری هم کردم عالیه
http://www.lensmateonline.com/newsit...10%20macro.png
سلام ،یه سوال برام پیش اومد اینکه یه دوربین سونی 10 مگا پیکسلی چرا حجم یه عکسش تقریبا 2 مگ است ولی دوربین sx1 کنون که 10 مگا پیکسله حجم عکساش تقریبا 5 مگا پیکسله با پیکسل های برابر این تفاوت در حجم عکسا برا چیه؟ ممنونم راهنمایی کنین
دوستان سلام
وقتی گزینه فلاش انتخاب میشه شاتر با چه سرعتی در این دوربین کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلام یه دوربین sx1 دارم یه رم 8 گیگ خریدم ولی وقتی حجم فیلم بردلری یکم زیاد میشه موقع انتقال از دوربین به کامپیوتر ارور میده و نمیریزه چیکار کنم؟
اگر ازرم ریدر های ممولی یا ارزان قیمت به اصلاح استفاده میکنید همین داستان رو تو فایل های حجیم دارید.
بهتر هست از کابل یو اس بی رو به پشت سیستم وصل کنید و از رم ریدر های انترنال که درون فلاپی کیس قرار میگیرند رو استفاده نکنید
با سلام،حجم فایل تقریبا دو گیگه و یه رم توشیبا خریدم به قیمت 27000 تومان به ظاهر رم خوبیه و ساخت ژاپن است بعد من از رم ریدر استفاده نمیکنم منظورم انتقال فایل از دوربین به کامپیوتر بود
سلام ، یه رم ریدر گرفتم مشکلم حل شد ازتون ممنونم. فقط یه سوال اینکه فیلم هایی که بخش بخش است رو میخام یکیشون کنم بعد دوباره از کامپیوتر به دوربین منتقل کنم که هر بخش فیلم یه فایلی به نام thm که خود دوربین میسازه که باید هنگام ریختن فایل فیلم به رم دوربین این فایلم همراش بریزیم که دوربین فایل فیلمو بشناسه حالا سوالی که دارم اینه که اگر من با همین فرمت ضبط خود دوربین فیلم هارو به هم بچسبونم اون وقت فایل thm رو چیجوری بسازم ؟
یا آیا خود دوربین سیستمی نداره که فیلم های جدا رو به طور پیوسته نشون بده که دیگه این همه کار لازم نباشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
با سلام خدمت همه دوستان.
من تازه sx1 گرفتم و شدیدا به دفترچه فارسی نیاز دارم تا بفهمم چی سه چیه.اگه کسی برام میلش کنه ممنون می شم: s.nikhoush@gmail.com
سلام. من هم از همین کارت ها دارم و خیلی رازی هستم ازشون. از رم ریدر استفاده کنید چون انتقال از دوربین فایل های thm مربوط به فیلم ها کپی نمیشه رو سیستمتون و اگر بعد بخواهید دوباره این فایل ها را به دوربین انتقال بدبد و مشاهده کنید با مشکل مواجه می شید. در ضمن اتصالت usb برخی مواقع منجز به سوختن خروجی usb دوربین میشن که سر خودم اومده و تعمیرش واقعا مشکل ساز و هزینه بره. پس بهتره از همون رم ریدر استفادخ کنید. چون هم با اون مشکل مواجه نمی شید و هم دوربینتون در امان می مونه.
یا حق
سلام دوستان ، برای عکاسی تو نور اتاق به نظرتون روی حالت Av بزارم بهتره یا Tv ?
دوست عزیز پست 235 رو خوندید ولی 236 رو نخوندید
با ایمیل من تماس بگیرین
iranbioman@yahoo.com
سلام
دوستان من تازه واردم شرمنده
سوالم اینه که وقتی با SX1 عکس RAW میگیرم با چه نرم افزارهایی میتونم ادیتش کنم و بعد به jpg تبدیلش کنم؟
بهترین برنامه چیه؟
اگه لینک دانلود هم بذاری که دیگه عالیه
در ضمن من از ویندوز 7 32بیت استفاده میکنم
مرسی
سلام
در CD ارایه شده در جعبه دستگاه میتونین canon utilities رو نصب کنین که یکی از نرم افزارهای اون digital photo professional نام داره و این کار رو انجام میده هم ادیت و هم تبدیل ولی من شخصا پیشنهاد میکنم کمی ادیت کنین و پس از تبدیل از لایتروم استفاده کنین
راه دوم نصب پلاگین camera raw در فتوشاپ هست که هم ادیت و هم تبدیل رو در محیط فتوشاپ انجام میده
موفق باشین
ممنون از جوابتون:::love2:::
لایتروم رو همین الان که پاسخ شما رو دیدم دانلود کردم و تازه میخوام باهاش آشنا بشم و کار کنم
با digital photo professional کار کرده بودم اما به نظرم اوومد که خیلی ساده است و تغییرات آنچنانی نمیشه اعمال کرد
نرم افزار دیگه ای نیست که کاملتر باشه به خصوص برای کم کردن نویز؟
مرسی
بهترین نرم افزار ACDSee Pro هستش ه شخصه اصلا با لایت روم حل نکردم
خواهش میکنم
فتوشاپ نرم افزار اصلی ادیت عکس به حساب میاد و لایتروم هم که به فتوشاپ مربوطه کار رو کمی راحتتر کرده علاوه بر این شما در تالار گفتگو برای تمامی این نوع سوالات جواب دارین در بخش عکاسی دیجیتال پردازش و ویرایش عکس : تاریکخانه دیجیتال
لطفا پستهای بعدی در این مورد رو اونجا مطرح کنین
در مورد رفع نویز من از noiseware professional plug-in استفاده میکنم که یک پلاگین فتوشاپ هست
موفق باشین
با سلام
من یه مشکلی با SX1 دارم
راستش در مقایسه با خیلی از دوربینها حتی دوربینهای معمولی به نظر میاد که خیلی نویز داره
تو تنظیماتش هم خیلی دقت میکنم ولی باز هم نویز زیاد داره
آیا بقیه هم چنین مشکلی دارن؟
راه چاره ایی واسش هست؟
راستش این قضیه خیلی حالم رو گرفته!!! :::angry:::
بله دوربین نویزداریه
از ایزو 80 استفاده کنین و در نور خوب
در نهایت عکس رو با نرم افزار نویزگیری کنین
سلام
فکر کنم قبلا پرسیدم ولی باز هم میپرسم چون کسی یادم نیست بهم جواب داده باشه
من میخوام عکس بگیرم با کیفیت 10 مگابایت ولی نمیخوام عکس کوچک بشه منظورم اینه که میخوام مثلا وقتی تو مونیتو نگاه میکنم دو طرف صفحه رو نزده باشه و کوچیک نشده باشه هر کاری کردم نشده که در حالت 10 مگ به صورت واید بهم تصویر بده اگه کسی بلده که این کارو بکنه به من هم یاد بده لطفا
سلام
چه اهمیتی داره که من قبلا پرسیدم یا نپرسیدم پست اولمه یا نه
من اینجا رو دنبال میکردم همیشه تا شاید یه چیز جدید درباره این دوربین یاد بگیرم ولی چیزی هیچوقت نبود
دفترچه فارسی این دوربین خیلی وقته که تو این صفحه هست ولی ندیدم کسی بگهhttp://canoncamera.ir/software.htm
این دوربین انقدر هم نویز نداره که میگین
یه ضزب المثل که میگه هرچی پول بدی اش میخوری برا پولی که میدی دوربین خیلی خوبی هم هست در حقیقت عالی
ندیدم تکنیکای عکاسی با این دوربین رو به کسی یاد بدین
ندیدم قابلیتهاشو بشمورین
به هر حال مهم نیست
لطفا اگه جواب سوال منو میدونین بهم جواب بدبن ممنون میشم
دوست عزیز شروع پرسش شما نادرست بود آدم فکر میکنه شما پرسیدین و کسی جواب نداده؟!!
به هرحال از اینکه لینک دفترچه رو گذاشتی ممنون چون من هربار مجبور بودم یک فایل سنگین رو برای اونهایی که میخواستن بفرستم
در مورد سوالتون اگر منظورتون حالت وایده کنار ویزور سمت چپ دو دکمه وجود داره یکیش علامت فلش دوطرفه داخل کادره اگر اونو فشار بدین تصویر واید خواهید داشت
در ایزوی بالای 100 نویز به نظر من زیاده اما کلا من هم از دوربین راضیم به خصوص فیلمبرداریش
سلام
ممنون که جواب دادی ولی جواب این نیست
وقتی دکمه رو میزنی و دوربین میره رو حالت واید کیفیت عکس از 10 مگ میشه 8 مگ من منظورم واید با کیفیت 10 مگ
فکر نکنم اصلا بشه این کارو کرد ولی گفتم شاید کسی تونسته باشه این کارو بکنه
به هر حال زحمت کشیدی
راستی یه چیزی که خیلی مهمه این که سعی نکنین با دروربین زیاد فیلم بگیرد
من با چند تا عکاسه خبره که صحبت میکردم مشکل میدونستن این کارو
چون باعث اسیب به ccd میشه
نباید زیاد دیافراگف باز بمونه اونوقت ccd حساسیتش رو از دست میده و کیفیت بشدت افت میکنه
سلام دوست عزیزو اولا حسگر این دوربین CMOS هستش نه CCD. دوما من هم مثل دوست عزیزمون madjidm با این دوربین زیاد فیلم برداری کردم و نزدیک به 10000 عکس گرفتم و مشکلی پیش نیامده.
سلام دوستان عزیز. ممنون از اینکه اینقدر به این تاپیک سر میزنید!!!
می خواستم دوربینمو از sx1 ارتقا بدم به یک DSLR اما افزایش شدید قیمت ها مانع شد. یک فلاش 430exII به متعلقاتم اضافه کردم. کیفیت عکس های شب واقعا با این فلاش بهتر میشه. اینم نمونه عکس با یک فلاش کنون 430 و یک فلاش 466 نایسین
اینقدر به این تاپیک سر نزدید که من کوچ کردم به تاپیک 600D. دلم برای زوم معرکه این دوربین و کارایی فوق العاده کنترل از راه دورش تنگ میشه. فعلا که رفت تو کمد تا اطلاع ثانوی.