پاسخ: Canon PowerShot SX200 IS
دوستان عزیز سلام
بنده جدیدا به جمع شما پیوسته ام ، لازم دونستم تجربه شخصی خودم رو بعرض برسونم ، بنده 15 روز پیش پس از کلی تحقیق و بررسی این دوربینو خریدم ولی دیروز با 350000 ریال ضرر فروختمش ، عکسهای این دوربین در روز کیفیت خوب و قابل قبولی داره ولی در شب کیفیت عکسهاش حتی با استفاده از مود auto افتضاح به تمام معناس و واقعا آدمو شرمنده میکنه ضمن اینکه موقع استفاده از نهایت زومش و بعد از فوکوس روی سوژه ، تصویر بصورت متناوب تار و روشن میشود ، لرزشگیر دستش هم که تقریبا توی عکسهایی که در شب گرفته میشه بنظر غیر فعال میرسه ، کار کردن با فوکوس دستیش هم بعلت کندی عملکرد دکمه دوار مربوطه خیلی سخت و عذاب آور میشه تا جایی که بعضی وقتا از صمیم قلب دلت میخواد بعد از این همه هزینه ای که کردی دوربینو محکم بکوبی به دیوار!!!
اگه سوالی بود در خدمتم .
وحید جان از ایرادهایش هم اگه میشه بگید؟
آیا توصیه میکنید بگیرم؟(من برای گرفتن عکس در حالت آماتور و برای داشتن عکسهای زیبا می خوام.)
اگه پیشنهاد دیگه ای دارید بگید.
یک سوال چرا اکثرآ کنون رو پیشنهاد میدن؟
منم دیروز خریدم.امروز بردم 40 تومن زیر قیمت فروختم.واقعا دوربین آشغالیه
گول فیلمشو نخورین که واقعا آشغاله :(
اتفاقا من از این دوربین بسیار بسیار راضی هستم :::happy:::
این دوربین رو برای مقاصد خاصی گرفتم و عکسهای اوت دور که توی شب گرفتم رو نمیتونم اینجا بزارم .کلا در حد یک کامپکت ۳۸۰ تومنی بسیار ارزشمند است .اتفاقا گول HD رو هم خوردم و از این موضوع بسیار راضیم
درضمن یک شرکت کلی زحمت نمیکشه دوربینی تهیه کنه که بهش بگن آشغال.باید یوزر بتونه به نحو احسن ازش استفاده کنه
انتظار کیفیت اس ال ار رو از یک کامپکت با یک سنسور اندازه چیزه مگس رو نداشته باشید خواهشا
سلام
رضا جان من هم به خاطر فيلمبرداري HD در فكر خريدش بودم ولي با توجه به تست گروهي زير پشيمون شدم. مي شه كمي بيشتر توضيح بدي كه يعني چي گول HD رو خوردي و راضي اي ؟ بالاخره فيلم برداريش قابل قبوله يا نه ؟
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/q209grouplongzoom/page16.asp
سلام
اين هم User's Manual اين دوربين ( PDF حدود 7.5 مگابايت) :
کد:
http://gdlp01.c-wss.com/gds/8/0300001878/01/PSSX200IS_CUG_EN_02.pdf
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
رضا جان من هم به خاطر فيلمبرداري HD در فكر خريدش بودم ولي با توجه به تست گروهي زير پشيمون شدم. مي شه كمي بيشتر توضيح بدي كه يعني چي گول HD رو خوردي و راضي اي ؟ بالاخره فيلم برداريش قابل قبوله يا نه ؟
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/q209grouplongzoom/page16.asp
سلام
توی روز و نور روز که هیچ مشکلی نداره .شب هم نویز رنگی داره که میشه با یک نویز ریداکشن کاملا بی نویزش کرد.ریت تصویر واقعا عالیست .لرزش حین عکاسی خیلی کم است.زوم دیجیتال داره .سریع stop میکنه و سریع شروع به ریکورد.یعنی مثل اکثر دوربین های دیگه فکر نمیکنه .اعوجاج تصویر کمتر از دوربین های کامپک دیگست .کلا راضیم
عکاسیش رو کلا باهاش کنار نمیام ولی تصویر از خیلی دوربین های دیگه برایت تره .حتی از G9 و G10
حالا کامپک تهای مورد نظرم اول LX3 وبعد sx200 و بعد G9 است .البته چون بیشتر به فیلمبرداری احتیاج دارم لاجرم باید sx200 داشته باشم
نقل قول:
ولی تصویر از خیلی دوربین های دیگه برایت تره .حتی از G9 و G10
آقا رضا، این جمله یعنی چی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
آقا رضا، این جمله یعنی چی؟
سلام اقای دکتر
منظورم این بود شفافیت تصویر از کامپکت های که دیده بودم بالاتر است
حالا گفتم برایت اینو توی ذهن تداعی میکنه که از تو lcd شاید دیدم :biggrin: