پاسخ: Canon PowerShot SX200 IS
دوستان
کسی تا به حال با این دوربین کارکرده و قیمت آن را در ایران می داند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
REZA1
دوستان
کسی تا به حال با این دوربین کارکرده و قیمت آن را در ایران می داند؟
سلام
من شنبه از فروشگاه کنن قیمت گرفتم 480000T با گارانتی افومار
فروشندگان جمهوری هم با همون گارانتی (افومار) می گفتن 440000T
امروز این دوربین با گارانتی ایده ال خریدم 410000T
سلام
یکی از اقوام ما هم اکنون از ژاپن یکیشو گرفته.اگر اطلاع جالبی بدست آوردم به اطلاع دوستان خواهم رسوند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
E.Herischi
امروز این دوربین با گارانتی ایده ال خریدم 410000T
آقا احسان از کجا خریدی ؟ ضمنا تا حالا چقدر ازش راضی هستی ؟ باز هم ممنون:::happy:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
REZA1
آقا احسان از کجا خریدی ؟ ضمنا تا حالا چقدر ازش راضی هستی ؟ باز هم ممنون:::happy:::
سلام
راستش این دوربین برای پدرم هستش و من اصلا فرصت نکردم دفترچه دوربینو بخونم تا بتونم از تمام امکانات دوربین به نحو احسنت استفاده کنم چون با منو های canon زیاد اشنا نیستم ,ولی بطور کلی طی چندتا عکسی که گرفتم در حد خودم راضیم ازش و از نظر قدرت فلاش , لرزه گیر , فیلم برداری هم خوبه ولی نبود viewfinder کمی ازار دهنده هستش
ادرس هم پیام خصوصی دادم خدمتتون
سلام به دوستان
بنده یک دوربن کانن مدل SX110 دارم با اومدن این دوربین میخواستم ببینم آیا مزایای خاصی به نسبت دوربین خودم داره تا اینو بفروشم و یک SX200 بردارم ؟
از لحاظ فیلمبرداری که خیلی خوب شده اما از نظر کلی و از نظر کیفیت عکس و همچنین مشخصات فنی میخوام بدونم چطور شده .
اقا من این دوربین رو دارم و بسسسیااار ازش راضی هستیم... تنها چیزی که ناراحت کنندست اینه که فلاشش مثل چشم خرچنگ یا قورباغه همش بیرونه و تو نمیره و خوش دستیه دوربینو کم میکنه، ولی از این که بگذریم فیلم برداریش فوق العاده با کیفیته، ول حیف زوم اپتیکال تو فیلمبرداری کار نمیکنه.
پیشرفته شده SX110 هستش و خیلی شکیلتر از اونه. تنظیمات بسیار زیاد و منوهای گرافیکی دلپذیری داره. کیفیت عکس بالا و تنظیم دستی دوربینی بسیار کاربر دوی User-Friendly . هرکاری که یه SLR میکنه رو انجام میده کلی کارم روش! (ولی خوب مثل SLR نمیتونه عکس بگیره چون سنسورش کوچیکتره، ولی رو تحقیقی که داشتم سنسور این دوربین و همینطور SX110 تو کامپکت ها بزرگترین و کم نویزترینه، تو مایه های G9 و G10 سنسور داره، الان عددهاش یادم نیست)
ولی دوربینو میتونید بخرید و خیالتونم راحت باشه. من 420 خریدم ولی 2هفته نشد برای دامادمون همینو 395 گرفتم! پس به نظرم حدوداً یک ماه صبر کنید قیمتش ثابت و معقول میشه.
ولی در کل چون با SX110 هم کار کردم پیشنهاد نمیکنم عوض کنی، چون کیفیت فیلم SX110 هم کاملا راضی کنندست. 10x زوم هم با 12x خیلی توفیق نداره. و اینکه 9 مگا پیکسل هم تو کارای خونگی و چاپ تا قطع 30x45cm با 12 مگاپیکسل فرقی نداره، 9 مگا پیکسل زیاد هم هست، بالا رفتن اندازه عکس ها با بالا رفتن مدل دوربین ها یجور رقابت بین سازنده هاست، خودتو قاطی این دعواهای خانوادگی نکونی بهتره، میشی چوب دوسر طلا!:::big grin2:::
سلام
به نظر شما تفاوت کیفیت عکس sx110 و sx200 قابل ملاحظه است؟ با توجه به اینکه سنسور هر دو دوربین یکسان است به نظر میاد 12 مگا پیکسل sx200 خیلی به کار نیاید. من فکر می کنم باید سنسور بزرگتری روی این دوربین می گذاشتند. در ضمن اینکه هر دفعه فلاش دوربین بالا میاد خودش کلی باتری مصرف می کنه. من همون sx110 رو ترجیح می دم.