سلام دوستان
من اولین پستی که در این فروم میزنم و خوشحالم که اینجا هستم
میخواستم بدونم در کل این دوربین دوربین خوبی هست نسبت به قیمتش و یا گزینه های بهتری هم هست در ای رنج قیمت
میخوام بالاتر از اس ایکس 200 نباشه قیمتش
باتشکر
سلام دوستان
من اولین پستی که در این فروم میزنم و خوشحالم که اینجا هستم
میخواستم بدونم در کل این دوربین دوربین خوبی هست نسبت به قیمتش و یا گزینه های بهتری هم هست در ای رنج قیمت
میخوام بالاتر از اس ایکس 200 نباشه قیمتش
باتشکر
سلام
من تازگی دوربین 200is رو خریدم حدود 360
چند تا سوال داشتم، من تحقیقاتی کردم تا این دوربین رو بخرم اما هیچ جا ندیدم نوشته باشه iso3200 بلکه 1600 بود. خود دوربین هم 1600 بیشتذ نداره، میخوام بدونم چرا میگین 3200؟
دوم تو عکاسی دستی یا manual میشه سرعت شاتر رو کم کرد و عکس هایی خاص یا رویایی (مثل عکس آیشار یا رودخانه که آب ثابت نیست بلکه روونه)
اما وقتی سرعت ساتر رو کم کنید حسگر دوربین نور بیشتری رو میگیره و تصویر به سفیدی میزنه و نمیشه جلوی اون رو با کم کردن iso یا دریچه دیافراگم کم کرد، میخوام بدونم چطور میتونم تو نور روز آفتابی با سرعت شاتر 15ثانیه کار کنم
تو روز آفتابی با سرعت 15 ثانیه؟!!!دوم تو عکاسی دستی یا manual میشه سرعت شاتر رو کم کرد و عکس هایی خاص یا رویایی (مثل عکس آیشار یا رودخانه که آب ثابت نیست بلکه روونه)
اما وقتی سرعت ساتر رو کم کنید حسگر دوربین نور بیشتری رو میگیره و تصویر به سفیدی میزنه و نمیشه جلوی اون رو با کم کردن iso یا دریچه دیافراگم کم کرد، میخوام بدونم چطور میتونم تو نور روز آفتابی با سرعت شاتر 15ثانیه کار کنم
اون عکسهایی که جریان آب رو بصورت حریر نشون میده با سرعتهایی به مراتب کمتر از 15 ثانیه گرفته میشن. مگر زمانی که نور بسیار کمه. من عکسهایی با سرعت کمتر از یک ثانیه هم دیدم که جریان آب رو حریری و رویایی نشون داده.
سید زمان عابدیان
Canon A710 Is
سلام
همان طور كه جناب عابديان فرمودند معمولا چنين شرايطي پيش نمياد كه شما در نور روز به اين سرعت شاتر نياز پيدا كنيد. مثلا عكس زير در 0.6 ثانيه گرفته شده :
ولي اگر در شرايط خاص (مثل نور شديد روزهاي برفي) نياز به سرعت پايين پيدا كرديد بايد از فيلتر ND استفاده بشه ( نمي دونم SX200 قابليت نصب فيلتر داره يا نه). البته برخي كامپكت ها مثل G11 و G10 و G9 فيلتر ND سرخود دارند.
ویرایش توسط farhad44 : Sunday 4 April 2010 در ساعت 15:54
فرهاد حسيني
سلام
تشکر از راهنمایی ها. یه سوال دیگه هم داشتم، من به عکاسی علاقه دارم و همونطور که میدونید دوربینم sx200is هست با توجه یه امکاناتش میخوام از عماسی دستی یا manual استفاده کنم، فروم یا مقاله ای میشناسین که به دردم بخوره؟
سلام
من میخوام با این دوربین از فاصله نزدیک از قطعه کوچک عکس بگیرم ( مثلا از 5 یا 10 سانتی متری )که توی کاتالوگها استفاده کنم . یه مقداری باهاش عکس گرفتم و تنظیمات دست فوکوس را هم انجام دادم اما میدان فوکوس بسیار کمه و فقط بخشی که داخل کادر سبز رنگ هستش فوکوس خوبی داره و جاهایی که از کادر بیرونه فوکوس خوبی نداره . حالا من چطوری میتونم تمام بخش قطعه ای که میخوام عکس بگیرم فکوس باشه؟