من از جمهوری یه دوربین sx200 خریدم تو زبان منوش فقط انگلیسی و ژاپنی داره در حالی که تو کاتالوگش 26 تا زبان از جمله فارسی هم داره. کسی میدونه چرا؟ یه نکته دیگه اینکه دفترچه اش هم کپی هستش.
و رو جعبش هم نوشته" only for japan "
من از جمهوری یه دوربین sx200 خریدم تو زبان منوش فقط انگلیسی و ژاپنی داره در حالی که تو کاتالوگش 26 تا زبان از جمله فارسی هم داره. کسی میدونه چرا؟ یه نکته دیگه اینکه دفترچه اش هم کپی هستش.
و رو جعبش هم نوشته" only for japan "
اين که ژاپني باشه يا غير ژاپني، تفاوتي در کيفيت نداره ... کاتالوگ (فکر کنم منظورت دفترچه راهنما باشه) رو هم به اين علت کپي کردند که همراه خودش نداشته... من احتمال زياد مي دم به صورت مسافري وارد شده و مسافر براي اين که ارزيابهاي گمرک بهش گير ندهند، دوربين را از جعبه درآورده و فقط دوربين و وسائل اصلي را به عنوان جنس مستعمل وانمود کرده و و جعبه و دفترچه راهنما و .... بعدا در ايران بهش اضافه شده.
فکر کنم حق با شماست اقا مهدی چون جعبش هم معلومه باز شده
حالا به نظر شما من باید چکار کنم؟ پسش بدم یا نه؟
من با زبانش مشکلی ندارم اگه فارسی هم داشت استفاده نمیکردم. فقط می مونه گارانتی که اونم تو ایران نباشه بهتره آدم خیالش راحته که گارانتی نداره.
سلام
من فکر نمی کنم نیازی به تعویض باشه (البته اگر دست دوم و کار کرده بنظر نمیاد) چون طبق گفته دوستمون تفاوتی در کیفیت نمی تونه داشته باشه و از طرفی من هم این دوربینو حدودا 1 ماه پیش با همین شرایطی که می فرماید خریداری کردم و تا به امروز شکر خدا هیچ مشکلی باهاش نداشتم و همچنین یکی از دوستانم هم این دوربینو تهیه کرد که اونم همین شرایط داشت و کاملا ازش راضیه
احسان هریسچیNikon D300+MB-D10 / Nikon 24-70/ Sigma 150-500 / Speedlight SB900 / Manfrotto 190XPROB+804RC2 / Lowepro Computrekker aw
با تشکر از دوستانی که به سوال اینجانب پاسخ دادن؛ داشتم کم کم سکته میکردم یه کم اروم شدم.
چطوری میشه مطمئن شد که مشکلی نداره؟ یا اینکه کار کرده هستش؟
آیا راهی برای تست کامل ان وجود داره؟