با سلام
آيا کسي S1500fd داره ؟ يا قبلا داشته ؟
ميخواستم بدونم کيفيت فيلم و عکساش چطوره؟:confused:
ممنون....
با سلام
آيا کسي S1500fd داره ؟ يا قبلا داشته ؟
ميخواستم بدونم کيفيت فيلم و عکساش چطوره؟:confused:
ممنون....
آقا كسي نبود ؟
يه نگاه فقط يه نگاه به ما ....;)
با سلام . دوربین سبک و جمع و جور و امکانات خوبی هم داره اکثر گزینه های دوربین های دیجیتال را برای تنظمی نوردهی داره ( تنظیم دیاف - شاتر - کنتراست - هیستوگرام زنده فلش با برد مناسب 7 - 8 متری ) . لنزش هم ژاپنی و با کیفیت هست . فقط باتری معمولی و ََشارژی می خوره - در کل با توجه به امکانات و قیمتش دوربین ( اماتور <> پیشرفته ) خوبی هست .
با سلام و با کمی تاخیر
من دوربین s1000 fd رو داشتم که به نظرم از نظر نویز در محیط کم نور و در مود اتو بسیار ضعیف بود.
تقریبا عکسهایی که با اون داشتم که در یک اتاق 30متری و حداقل 20 عدد لامپ کم مصرف 23 وات که به نظرم زیاد کم نور نباید محسوب بشه از نظر نویز بسیار وحشتناک بودند حداقل نسبت به دوربین قبلیم یعنی کنون پاور شات 580
من فکر میکنم s1000نسبت به 1500 فقط در سرعت شات و میزان ایزو تفاوت دارند. در کل من از این مدل دوربین فوجی راضی نبودم.
فرهاد کرمی
Nikon D610 -Nikon 12-24 F/4 & Nikon 24-120 F/4 N & Nikon AF-s 300 f/4 & AF Nikon 80-200 f/2.8 D speedlight 600 & TC14
دوربین خوبی به نظر میاد و تنها ضعف آشکارش نداشتن فوکوس دستی هست نمونه عکساش هم بد نیست. باید توجه داشت که یکی از ارزان ترین نمونه های بازار در این رده هست و شاید ضعفهایی داشته باشه...
امروز جمهوری قیمت با گارانتی اصلی فوکا 190 تومان.
Back for Good