بابکدین جان بین DSLR و SLR like میشه SLRخیلیLIKE؟؟؟
دوم اینکه کلا من منتظر نتایج تست این دوربین هستم! اما این مد ؟ یه مد هست! ولی لرزه گیر در هر مدی کار میکنه! و اصولا میتونه خیلی جذاب تر باشه... البته امیدوارم این مد خوب کار کنه!
اما عیسا جان که در مورد اسامی گیج شده بود بگم که این قضیه عادیه و در مورد همه اجناس هست... از جمله دوربین ها... گویا بحث مالیات و این حرفاس.... که مدلهای اجناسی که برای آمریکا تولید میشه اسمی متفاوت دارن...
اما در ادامه صحبتهای آقای شهبازی:
یه سوال :
سنسور دوربین 7D مینولتا ساخت سونی نیست؟ و همینطور 5d ؟
مورد دیگه ای که به نظرم میرسه در مورد دوربین هایDSLR:
در مورد کنون و نیکون حرف خاصی ندارم... رقابت فشرده ای که اصولا کنون در DSLR ها جلوتره...
اما در مورد بقیه کمپانی ها؟
کداک که از دور خارج شد.
فوجی تا حدودی به دهنه لنز نیکون کمک میکنه... و اگر اون هم تنوع بهتری به محصولاتش بده دهنه لنز نیکون میتونه بسیار موفق باشه و فاصلش رو با کنون کم کنه...
مینولتا رو شدیدا میپسندم... قدم در راهی گذاشته که اگر مدل 9d دوربینهای DSLR خودش رو با چیزی حدود 10 مگاپیکسل و اون بدنه حرفه ای لازم بیرون بده.... ممکنه حتی بسیاری از عکاسان حرفه ای بی خیال کنون و نیکون بشن... دوربینهایی با کیفیتی جذاب و لرزه گیر روی بدنه...
اما در مورد پنتاکس؟ هیچ ویژگی خاصی فعلا ندیدم ... جز قیمت ارزانتر دوربینهایش نسبت به معادل نیکون یا کنون خودش.... ؟ چه ویژگی خاصی داره که ما پنتاکس بخریم؟
امیدوارم این مساله با تنوع مدلهای جدید پنتاکس حل بشه...
در مورد سیگما هم فکر میکنم دوربینش بیشتر حالت تجربی داره! تا عملی!