-
Wednesday 9 June 2004, 14:33
Moderator
خوب، يك دوربين قديمي حرفه اي كيفيت و كلاس خودش را دارد و يك دوربين ديجيتال نيز مشخصات منحصر به فرد خودش را. مقايسه بين آنها سخت است.
تعويض يك دوربين آنالوگ قديمي با يك دوربين SLR ديجيتال توجيه مناسبي دارد. ولي با يك دوربين اتوماتيك؟ فكر مي كنم به كاربرد شما بستگي داشته باشد. اگر انتظار كار حرفه اي از دوربين نداريد شايد تعويض كار خوبي باشد. ولي اگر مي خواهيد كار حرفه اي بكنيد؟؟! كمي انتخاب سخت است. قطعا با چنين دوربيني شما كيفيت را نسبت به دوربين آنالوگ حرف ايتان تا حدي از دست خواهيد داد. ولي به هر حال ديجيتال جذابيت ها و خواص خودش را دارد. شايد اگركمي دست نگه داريد بتوانيد با پول بيشتري يك ديجيتال SLR را با خيال راحت بخريد!
-
Thursday 10 June 2004, 00:40
كاربر ويژه
سلام....
در اين مورد بايد خودتون تصميم بگيريد... دوربين ديجيتال دنياي جديديست.... اما دوربين هاي قديمي هم دنياي خودشون رو دارن... كه هنوز و هنوز استفاده از اونا لذت بخش و در مواردي اجباريه...
در هر حال.... اگر از دوربين فيلمي حرفه اي استفاده ميكرديد بازم ميگم 5000 دوربين خانگيه...
خيلي دوست داشتني و جذابه... ولي شايد بيشتر براي كسي كه ميخواد فقط عكس بگيره... كسايي كه فقط از زوم دوربين و حالت اتوماتيكش استفاده ميكنن... خيلي هيجان زده ميشن وقتي ميبينن ميشه با دوربينشون عكس سياه سفيد هم گرفت... (ميدوني چون سخته كه تو فتوشاپ سياسفيدش كني و ....!) در هر حال... اگر دوربين حرفه اي نگاتيو داشتي حداقل حداقل روي فوجي 602 فكر كن... و اگر شرايطي داشتي فوجي 7000 سوني 717 و اينا الان خيلي خوش قيمت شدن... ولي بجاي 8 مگاپيكسلي ها هم، كنون 300 از لحاظ قيمت فعلا شاهكاره....
-
Thursday 10 June 2004, 10:11
كاربر ويژه
بالاخره اومد!
فروش يه دوربين قديمي واقعا تا مجبور نباشيد كار مناسبي به نظر نمياد چون يه واقعيته كه خوب هم نميخرند و توي سرش ميزنند.
يه خبر جالب اينكه نيكو نگرش بالاخره D70 رو آورد با قيمت يك و پنجاه ٬ تصويرياد هم همين روزا مياره حتي ارزونتر هم ميده (حول و حوش يك ميليون). البته تموم اين قيمتا با لنز هستند.
حالا 300D هم همين قيمته. با در نظرگرفتن اختلاف قيمت اين دودوربين در دنيا (300 دلار اسمي ٬ و بيش از 400 دلار در حراجي ها). و با توجه به امكانات ٬ ظاهر و لنز D70 خريد بسيار غاقلانه ايست.
البته اعتراف كنم٬ توي استوديو اگه مدتها به فيلم ايزو 100 عادت داشتهايد٬ سخت ميتونيد پارامترهاي مغزتون رو با شرايط جديد آپديت كنيد و همون نتايج مطبوع قبلي رو بگيريد مخصوصا اگه مثل من پارانوييد باشيد(بيچاره به فلاش مترتون). البته من هنوز D70 نگرفتم و دارم شرايط روبررسي ميكنم منتها براي بررسي خيلي دقيق ٬ با يه حلقه كوداك 120 ايزو 200 عكس گرفتم ببينم چند مرده حلاجم. البته اينم بگم كه به راحتي به شرايط جديد عادت خواهيد كرد (مخصوصا با ديجيتال كه امكان تكرار و براكتينگ را بسيار بيشتر خواهيد داشت). ولي باز هم يه مشكل هست . معمولا وقتي ديجيتال عكس ميگيريد اگه مثل من دوست داشته باشيد كه دوربين مديوم فورمت يا 35 ميليمتر خودتون رو هم كنارش آماده داشته باشيد تا اگه يه Pose خوب كار كرد و جواب داد براي پرينت پوستر سايز سريع چاقش كنيد و يه عكس هم با اون بگيريد٬ اين قضيه ايزو 200 ممكنه يه ذره مشكل ايجاد كنه چون مجبوريد هي جاي نوراتون رو عوض كنيد و ممكنه درنهايت اون اكسپرشني كه دلتون رو برده بود ٬ از كف بره. در مورد استفاده از فيلتر ND هم خوشبين نيستم چون با اون منظره ياب بدي كه اين دوتا دوربين دارند و اون تاريكي استوديو براي كامپوز كردن عكستون ميبايست دست بدامن امداد هاي غيبي بشيد. البته اين قضيه شايد هيچ مشكلي نباشه و بايد عملي تست كرد و خيلي محتمله كه اين فيلتر ND بخوبي جوابگو باشه.
-
Sunday 13 June 2004, 20:15
كاربر همراه
؟؟؟؟
اين قضيه ي لنز اين دوربين چيه ؟؟؟ تو يكي لنز 5.7~57 داره تو يكي 37~370 ... من كه سر در نياوردم !!!اگه خواستين ميتونم عكسشم نشونتون بدم !