دوستان این دوربین چطور هست؟
برای شش ماه اول عکاسی نیمه حرفه ای خوی هست؟
تو این شش ماه ااول که حتما raw لازم نیس؟
کیفیت خروجیش خوبه ؟
آخه من اینو واسه عکس تو کوهستان میخوام
لطفا کمکم کنید ممنون
دوستان این دوربین چطور هست؟
برای شش ماه اول عکاسی نیمه حرفه ای خوی هست؟
تو این شش ماه ااول که حتما raw لازم نیس؟
کیفیت خروجیش خوبه ؟
آخه من اینو واسه عکس تو کوهستان میخوام
لطفا کمکم کنید ممنون
با سلام به دوستان من fujifilm finepix s4000 دارم خیلی ازش راضیم من برای عکاسی نجومی استفاده می کنم برای طبیعت هم عالیه ولی می خواستم سرعت شاتر رو از 8ثانیه بیشتر کنم کسی می دونه چجوری باید بیشتر کرد
DSCF0731.jpg
ویرایش توسط Kholeno : Saturday 15 September 2012 در ساعت 10:04 دلیل: حذف عکسهای تکراری
با سلام به دوستان
من هم می خواستم دوربین fujifilm بگیرم ، یکی از مدلهای زیر :
s4000 و hs 10
ولی اصلا از باتری قلمی خوشم نمیاد آخه می گن باعث دردسره
از کسانی که دوربین های که باتری قلمی دارن می خوام نظر بدن
ممنون
این دوربین رو 310 تومن خریدم و دیدم دوربین 100 تومنی سونی عکسهاش باکیفیتتر هستند
رنگها اصلا طبیعی نیستند و برای عکاسی چهره مناسب نیستند و حالت اتوماتیکش اصلا جالب نیست و تنظیمات دستی رو حالت پی یا ... خیلی بهتره و برای مبتدی ها جالب نیست
ولی عکس سیاه و سفید داش خیلی خوب بود که برام تعجب آور بود
دوستان عزیز اگه ممکنه کمک کنید بهم .. من این دوربینو دارم ولی وقتی عکس میگیرم از مثلا دوستام یا خودم کیفیت عکس حتی از دوربین موبایلم پایین تره !! خیلی کفیت پایینی داره عکسایی که با دوربین فوجی S4000 میگیرم !! شنیدم یه تنظیماتی داره که باید انجام داد تا عکس هات در حد حرفه ای بشه و کیفیت بالا داشته باشه .. خواهشا کمکم کنید
سلام
- در درجه اول مراقب ایزو باشید که در کمترین مقدار ممکن باشه تا با فوران نویز مواجه نشوید.
- به لنز و زوم دوربین هم چندان دل نبندید و بهتره فاصله تون از سوژه کم باشه. دیافراگم بسته این دوربین در حالت تله اگه با غبار و دود موجود در محیط و نویز و .... ترکیب بشه توانایی نابود کردن هر عکسی رو داره.