خدمت شما
Printable View
خدمت شما
آقا شما چقد خوبین:::love2:::
بعد میدونین این آپدیت چه تغییری رو حاصل میکنه؟
امروز فریمور بدنه رو آپدیت کردم بعد از آپدیت احساس کردم سرعت فوکوس بهتر شد البته فکر میکنم اگر هم تغییری ایجاد بشه در این حد محسوس نباشه و این احساس بیشتر جنبه ی روانی و تلقین داره که آدم فکر میکنه با آپدیت فریمور قراره اتفاق خاصی بیفته و به گفته ی تولید کننده سرعت بهبود پیدا میکنه!
خواهش میکنم جهانگیر جان
گویا سیستم OIS این لنز در دمای خیلی پایین صدای خیلی زیری تولید میکنه که این Update مشکل رو برطرف میکنه.
Dpreview هم XE-1 را بررسی کرد که البته نتایجش بعلت تشابه با Xpro1 قابل پیش بینی بود. کیفیت تصویر خوب، وضعیت خوب نویز در ایزوهای بالا ( برتر از دوربینهای هم رده خود) و دقت بالا (Resolution ) از برتری های این دوربین است.
قدرت ثبت جزئیات این دوربین ۱۶ مگاپیکسلی در حد دوربینهای ۲۴ مگاپیکسلی مانند Nex7 برآورد شده است.
نسخه جدید ACR/Lr نیز ظاهرا پشتیبانی بهتری از سنسور خاص دوربین به عمل خواهند آورد و مشکلات رنگی را به حداقل می رسانند.
Fujifilm X-E1: Digital Photography Review
آن دوستانی هم که اخیرا XE-1 خریدهاند از First Impression شان بگویند :::happy:::
قیمت این دوربین با لنز 55-18 رو دوستان دارند ؟:::whistling:::
با سلام خدمت دوستان
توي انجمن وقتي در مورد اين دوربين مطالعه كردم به چند تا نقطه ضعف اشاره شده از جمله اينكه هنگ ميكنه و يا سرعت كم فوكوس اتوماتيك يا
اينكه براي فيلمبرداري اصلا به درد نميخوره و جالب نيست - فوكوس ممتد نداره و ...
ميخواستم اين دوربين رو بخرم كه بعد از خوندن مطالب مردد شدم و به سمت e-m5
گرايش پيدا كردم كه مشكلات بالا رو كمتر داره از طرفي كيفيت سنسور فوجي توي تستهاي منتشر شده
بسيار بهتره
خواهمندم كساني كه تجربه كار باين دوربين رو دارند كمي بيشتر و دقيقتر در مورد نقاط ضعفش
توضيح بدهند
با تشكر
سلام ، هنگ که بعید میدونم بکنه ، من ایس پرو دارم و تابحال هنگ نکرده دوربینم ، از بابت سرعت فوکوس هم ، به هر حال شما دارید یک رنج فایندر میخرید . ولی سرعتش اونقدره هم پایین نیست که آزار دهنده باشه. و اما از بابت فیلم برداری اصلا مساله ای که فرمودید صدق نمیکنه ، من خودم یه فیلم کوتاه باهاش کار کردم که نتایج بسیار خیره کننده بود ، اتفاقا از لحاظ فیلم برداری کیفیت بی نظیری ارائه میده ، البته اگر حرکت و تغییر نور داشته باشید به خاطر تغییر اکسپوز مشکل ساز میشه ولی از نظر کیفیت نهایی خروجی بهترینه و با اختلاف زیاد 5دی رو پشت سر میزاره ، فقط به خاطر فول منوال نبودن فیلم برداری در هر پروژه ای قابل استفاده نیست. شاید مهم تریننقطه ضعفش همون تعداد کم لنزهاش باشه و اینکه در کل سرعتش از یک اس ال ار پایین تره و نباید انتظار یک اس ال ار ازش داشت. موفق باشید
سلام به همه دوستان بعد از مدتها تصمیم گرفتم کل سیستم نیکن " در امضام جزئیات هست " رو بخاطر این که دیگه امکانش نیست همه تجهیزات ذو همیشه همراهم داشته باشم بفروشم و به اصطلاح سیستم میررلس بخرم و بعد از دو سال انتظار فکر میکنم با این دوربین خوش قیمت جدید از فوجی که تا حدودی هم به لایکا شبیه :: فقط بدنه :: میشه دل رو به در یا زد و این کار رو کرد . از دوستان تنها یک خواهش دارم از کل سیستم دی اس ال آر من فلاش نیکنم رو خیلی دوست دارم میخواهم نگهش دارم و به عنوان یک فلاش off camera استفاده کنم در فرومهای خارجی خوندم که گاها افرادی دارند استفاده میکنند . از دوستان میخواستم سئوال کنم آیا تجربه استفاده از این فلاش رو با فوجی داشتن چه قابلیتهای از دست میدهند و ... ممنون میشم راهنمای بفرمایید .
ممنونم واقعا فرمایش درستی بود گر جه یک بار در دست گرفتم ولی از خلوارها ریوو و غیر که خوندم میتونم حدس بزنم که بیشترین افسوس من از دست دادن لذت عکاسی منوال برپاییه روش zone system . ویو فاندر مخصوص اس ال آر ها و فکوس قوی در مکان های کم نور است . که برای روز های اول قطعا کمی آزاد دهنده خواهد بود ولی باید به یاد داشت با این بدنه ها روش عکاسی اس ال آر رو هم مجبوری رها کنم برای همین میگم تصمیم کمی سختی هستش . نظر شما چیست ؟
دوست گرامی جناب ملکیان, من قبلا نظر شخصی خودم رو اینجا عرض کردم در صورت تمایل مطالعه بفرمایید
فایل پیوست 44364
David DuChemin را قبلا با این کتاب خوبش میشناختم ( که در فروم معرفی شده بود و اگر نخواندهاید، بخوانید). او هم اخیرا X-E1 را تهیه کرده و در سفری برای عکاسی منظره و عکاسی خیابانی، به صورت مطلق از آن استفاده کرده است که تجاربش را در آدرس زیر میتوانید بخوانید
David duChemin – World & Humanitarian Photographer, Nomad, Author. � Italy and the Fuji XE-1
و عکسهایش را در اینجاها ببینید:
http://davidduchemin.com/WP/wp-conte...taly-12037.jpg
David duChemin – World & Humanitarian Photographer, Nomad, Author. � Postcard from Liguria, Italy
David duChemin – World & Humanitarian Photographer, Nomad, Author. � Postcards from Italy
http://davidduchemin.com/WP/wp-conte...n-Italy-01.jpg
جنام دکتر روشن ریوویو با روحی عکاسانه بود نه ابزاری (گجتی) خیلی به من کمک کرد و این جملات آخر چقدر واقعا به قولی ختم کلام بودن :
If you’ve been contemplating a smaller camera, you owe it to yourself to try the XE-1. It won’t help you see light, lines, or moments any better, but it’s capable enough to capture them beautifully
یک مقاله امیدوار کنند و عالی در باره عکاسی به روش Zone System با دوربین XE1 خیلی خوشحال کننده بود این مطلب در پست شماره 83 یکی از دغدغه های من بود :)
" FujiFilm XE-1 Manual Exposure - The Zone System — Adriel Henderson "
ما کلا چند روزی از دنیا عقبیم هنوز دارم JPG عکاسی میکنم!
دوستان لینکی از ورژن جدید camera raw دارن؟
یکی از دوستان میگفت از طریق خود فتوشاپ آپدیت کردم و الان میتونم فایلهای raw رو باز کنم من نتونستم پیدا کنم همچین گزینه ای رو :::blushing:::
آقا مثل من خودتو زودتر از شر X-E1 خلاص کن ! ;-)
در مورد آپدیت ACR البته جاش اینجا نیست ولی این لینک آپدیت آفلاین از خود adobe هست (البته چون تحریم هستیم باید IP خودتون رو برای دانلود تغییر بدید)
کد:http://swupdl.adobe.com/updates/oobe/aam20/win/PhotoshopCameraRaw7-7.0/7.4.101/setup.zip
مدتیه که تصمیم به خرید میرور لس دارم و اصا عجله ای هم ندارم میخوام خوب با همه گزینه های مد نظرم کارکنم
امروز فرصتی دست داد تا این دوربینو رو در دست بگیرم و چند شاتی باهاش بزنم
واقعا نمیدونم چرا دوستان به این دوربین در مورد سرعت فوکوس ایراد میگیرن ، من به شخصه با این دوربین دوستمون که لنز 23 دیاف 1.4 روش بود تفاوت فاحشی در سرعت فوکوسش با دی7100 دوربین قبلیم ندیدم.
با سایر مواردش کاری ندارم ولی بنظر من نمیشه به سرعت فوکوس این دوربین ایراد گرفت
موفق باشید.
سلام دوستان...کسی قیمت این دوربین با لنز 18-55 رو داره؟