سر انجام دوربین شکیل و با سنسور عالی X-E1 فوجی هم معرفی شد.
http://www.fujifilm-korea.co.kr/fuji...ct_fp_xe_01_01
لینک فوق متعلق به سایت کره ای فوجی فیلم می باشد.
Printable View
سر انجام دوربین شکیل و با سنسور عالی X-E1 فوجی هم معرفی شد.
http://www.fujifilm-korea.co.kr/fuji...ct_fp_xe_01_01
لینک فوق متعلق به سایت کره ای فوجی فیلم می باشد.
متاسفانه سایت کره ای رو حتی با گوگل هم نمیشه چیزی ازش متوجه شد چون مطالبش بصورت تصویری هست نه متن.
یعنی زیرمجموعه کره ای فوجی زودتر از سایت اصلی خبر رو پخش کرده !!؟
چون در سایت اصلی هنوز خبری نیست !
قیمت لنز های جدید مشخص شد
XF 14mm f/2.8 R around USD 900
XF 18-55mm f/2.8-4 OIS around USD 700
http://photorumors.com/wp-content/up...ss-camera.jpeghttp://photorumors.com/wp-content/up...-X-E1-back.jpghttp://photorumors.com/wp-content/up...X-E1-front.jpghttp://photorumors.com/wp-content/up...m-X-E1-top.jpg
مقايسه ابعاد X-E1 با X100 :
http://www.fujixseries.com/images/bl...E1-vs-X100.jpg
مقايسه ابعاد X-E1 با X-Pro1 :
http://www.fujixseries.com/images/bl...-vs-X-Pro1.jpg
کد:http://www.fujixseries.com/discussion/2367/new-fuji-x-e1-camera-body-with-photos/p1
مشخصات دوربین :
فایل پیوست 32646
و قسمت هایی از متن press release :
focusing speed of up to 0.1 seconds
this fall XF series lens group to expand from three to five, and will be extended to 10 in 2013
In order to cater to the needs of the market in November this year
X-E1 Dimensions and X100 are similar, but the X-E1 uses a more compact and lightweight design
weighing only approximately 350g
FUJIFILM X-E1 equipped with FUJIFILM X-Pro1 exactly the same 16.3 million pixel APS-C size X-Trans CMOS sensor
X-E1 equipped with a high-speed, high-precision “EXR processor PRO” image processing engine
New tailor-made for the X-E1 Fujinon XF 18-55 F2.8-4 R LM OIS lens, only 0.1 seconds to bring you the ultra-high-speed focusing performance
Full HD (1920X1080) 24fps
متن کامل press release اینجا
مشخصات فنی این دوربین:
و تجهیزات جانبی برای این دوربین:نقل قول:
FUJIFILM X-E1 Key Features at a glance:
16.3 million effective pixels APS-C X-Trans CMOS sensor
EXR image processor PRO
FUJIFILM X mount (for Fujinon XF Series Lens)
Ultra-high resolution 23.6 megapixel organic EL viewfinder
2.8 inch (460,000 pixels) LCD display (high contrast, high brightness and wide viewing angle)
Built-in pop-up flash (with hot shoe, which can be accessed outside the flash)
ISO 200 – 6400, expandable to ISO 100, 12800,25600 (ISO Auto is available ranges from ISO400-6400)
0.05 seconds shutter lag
Q (quick) button Quick menu settings
Built-in RAW conversion
Film simulation mode (Velvia, Astia, Provia, Monochrome, Sepia, PRO Neg Std & PRO Neg Hi)
Creative shooting functions include multiple exposure and panorama mode
Auto Bracketing (AE / ISO / DR & FS)
Full HD camera function
Microphone / shutter line interface (Φ2.5mm)
Single charge can take about 350 photos
نقل قول:
Leather camera bag BLC-XE1
Fujinon XF lenses (listed 3 & 2 simultaneous release of 10 in 2013)
M bayonet adapter ring
Handle HG-XE-1
Three dedicated hotshoe flash optional (EF-X20, EF-20, EF-42)
Protection filter (PRF-39, PRF-52 and PRF-58)
The remote shutter Line RR-80
دوربین بسیار زیبایی است و این تجهیزات جنبی به ویژه آن کیف و بند چرمی کلاسیک بسیار شیک و دلرباست !
اما در بحث فنی گویا یکی از اشکالات عمده در مدل X-PRO1 فوکوس کند این دوربین ، علیرغم کیفیت بسیار بالای تصویر خروجی این دوربین بوده که امیدوارم در این مدل این اشکال اصلاح شده باشه .
فایل پیوست 32660
بالاخره دوربین امروز به صورت رسمی معرفی شد
بررسی اولیه از DPR
در مورد قیمت شایعات میگفتند زیر 1000 دلار و قیمت نهایی هم دقیقا" 999 دلار شد lol
مقاومت كردن در برابر وسوسه خريد اين دوربينها كار مشكلي است٠ :-)
فكر مي كنم وقتي شركتي محصولاتي توليد مي كند كه باوجود بي نقص نبودن، باز هم مي تواند چنين وسوسه اي در دل خريداران بالقوه ايجاد كند، كار مهمي كرده است٠ بخصوص در اين دوران و كوران شديد رقابت
آقای دکتر به نکته بسیار مهمی اشاره کردند .
نمونه اش خود من ، هفته پیش رفتم برای خرید X10 و بعد گفتم کمی صبر کنم تا این دوربین رو هم معرفی بشه و نتایج اون رو ببینم . و حالا هم که X-F1 !!
حالا هر لحظه انتخاب که سخت تر شده هیچ ، دلم میخواد هر سه تا رو بگیرم !!!
کلا ظاهر کلاسیک و فریبنده ای دارند اما من دو 3 مدل رو دست بچه ها دیدم از نزدیک تست کردم دیدم اگر بخرم گول خورده ام!
1000 دلار ! مگر اینکه کل عکاسیت روی این تیپ باشه و یا 1000 دلار واست پول کمی باشه
آقای میلانی ، این که هنوز نمونه تصویرهای خروجی اش نیومده تا بشه قضاوت کرد .
ولی واقعن کیفیت عکسهای X10 بسیار خوبه و فقط ظاهر شیک اش نیست . عمق میدان بسیار کم بعلاوه خروجی خوب ، و داینامیک رنج بالا .
بدنه بسیار محکم .
خب البته باید در کلاس خودشون بررسی بشن . اما به نظرم برای یک دوربین دوم و به ویژه برای عکاسی خیابانی و مستند بسیار خوب اند .
واقعا زیباست.مقایسه کنید با اون هرم خنده دار الیمپوس...
به نظر من تمام زیبایی این دوربین ها با یک لنز فیکس و ویوفاندر تکمیل میشه...
وگرنه اگر بخواهیم از ال سی دی عکاسی کنیم و دوربین را با فاصله از چشم نگه داریم با یک دست هم با لنز 18-55 زوم کنیم دیگر ظاهر نوستالژیک چه می گوید؟!یک نکس-7 و کار تمام;-)
این قیمت روز $ هم خیلی روی اعصاب است...
نظر شخصی شماست ولی یقینا شکل و شمایل OM-D برای خیلی از عکاسان و به خصوص عکاسانی که نوستالژی دوربینهای قدیمی نیکون یا اولیمپوس رو دارند, نه تنها خنده دار نیست بلکه بسیار شکیل و زیباست. البته شاید نسل بعدی هم به شکل دوربین های اس ال آری که ما امروز باهاش عکاسی می کنیم بخنده!
ایراد عمده ای که به دوربین های فوجی گرفته میشه در سنسور این دوربین ها نیست. به عنوان مثال تا حالا نشنیدم که کسی بگه سنسور fujifilm X-Pro 1 سنسور ضعیفی هست بلکه ایرادات به جنبه های دیگر این دوربین و به خصوص سیستم فوکوس کند, گیج و غیر دقیق این دوربین بر می گرده. متاسفانه در این موارد هم با دیدن نمونه عکس ها نمیشه نظر داد.نقل قول:
آقای میلانی ، این که هنوز نمونه تصویرهای خروجی اش نیومده تا بشه قضاوت کرد .
ولی واقعن کیفیت عکسهای X10 بسیار خوبه و فقط ظاهر شیک اش نیست . عمق میدان بسیار کم بعلاوه خروجی خوب ، و داینامیک رنج بالا .
بدنه بسیار محکم .
فعلا صحبت ها حاکی از این نکته هست که ایرادات دوربین قبلی فوجی تا حدود زیادی بهبود پیدا کرده اما قطعیتی در این باره وجود نداره!
ایراد جدی دیگری که به دوربین های فوجی با سنسور جدیدش گرفته میشه این هست که به واسطه طراحی متفاوت سنسور این دوربین, هنوز هم هیچ مبدل عکس خامی که بتونه همه توان سنسور جدید رو نشون بده وجود نداره و مبدل های موجود از جمله لایت روم هنوز قابل رقابت با الگوریتم های in-camera فوجی نیستند و به عبارت دیگه, مبدل ها توان استخراج ماکزیمم اطلاعات موجود در فایل های خام فوجی بدون عوارض جانبی رو ندارند.
البته این مشکل همیشگی نخواهد بود و احتمالا به زودی شاهد بهبود مبدل های عکس خام برای عکس های سنسور جدید فوجی خواهیم بود.
من هم داشتم مطالب رو جمعبندي ميكردم در اعتراض به اين قسمت "هرم خنده دار الیمپوس" كه آقاي ابراهيمي شروع كرد.
دوربين هاي بدون آينه بر دو قسمند : 1- rangefinder style 2- slr style
اين مدل هم تكليفش روشنه slr style است و به خوبي اين تشابه رو پياده كرده . ضمنا فراموش نشود اين مدل قرار است يادآور دوربينهاي OM باشد نه لايكا.
اينقدر اين قسمت مهم بوده كه فكر ميكنم به همين دليل حاظر نشدند فلاش سر خود روي OM-D قرار بدند.
اين خنده دار بودن براي شما سليقه ايست و فلسفه فني نبايد پشتش باشه .
پينوشت : X-E1 ويو فايندر داره ها ! اون گوشه بالا سمت چپ :-D
من کلا در باره این کلاس دوربین ها گفتم منظورم این مدل و برند خاص نبود. از طرفی اون شیکی و کلاسیک بودنی که توی عکسشون هست و یا حتی وقتی از نزدیک نگاهشون میکنی دارند وقتی تو دستت میگیری ناپدید میشه.
جناب میلانی ، با احترام به نظر شما ولی من وقتی هفته پیش برای خرید X10 رفتم و اون رو دست گرفتم ، از اتفاق به نظرم مانند عکسها بسیار زیبا می آمد .
البته خب ، دوربینی است با بدنه کوچک که شاید این اندازه در عکس ها که معمولن بزرگتر هستند ، به نظر نیاد . ولی از طرفی اکثر دوستان که به عنوان دوربین دوم سراغ این دوربین می روند ، به همین دلیل کم حجم بودن و در نتیجه حمل راحت و همیشگی و دسترسی آسان ، به سراغ این دوربین می روند . در غیر این صورت در اندازه های بزرگتر ، انتخاب های SLR بیشتری وجود دارد.
همانطور که هم در پستهای قبلی ام گفتم ، تنها چیزی که باعث شد دوربین رو نخرم ، اطلاع از ورود این دوربین های جدیدتر بود و منتظرم تا ببینم که خروجی و سمپل های این دو دوربین یعنی X-E1 و X-F1 چگونه است .
جواد جان فکر نمی کنم نیازی به توضیح باشه که زیبایی یک مفهوم نسبی هست...
آقای اکبری در تاپیک الیمپوس هم نظرم را در مورد این هرم خنده دار بی کاربرد با مثال در مورد خودرو و...گفتم.
حال نگاهی داشته باشید به مرسدس بنز SLS قدیمی و جدید:;) وببینید نوستالژی در عصر مدرن میتواند چه زیبا معنا پیدا کند:
فایل پیوست 32689
سهيل جان يك كمي بين دو گزاره " من فلان طرح رو نميپسندم" و " اين طرح خنده داره " فرق هست نه ؟
والا براي من و احيانا خيلي ديگر ، OM-D همان بازگشت نوستالژيك مطلوب در زمان حال است ( حداقلش اين است كه اگر كم و كاستی هم در ميان باشد متوجه اين برجستگی تاريخی نيست ).
اينكه درون اون محفظه منشور وجود ندارد چرا به نظرتون خنده دار مياد ؟ اين فقط يك طرح است همين ! اگر صاف بود و هموار يا منحني بود مثل مدلهای موجود چه فايده ای داشت كه حالا ندارد ؟
جناب ميلانی
اون دو مدلي كه تست كرديد و با استناد به اون معتقديد X-E1 هزار دلار نميارزد لابد X10 , X100 بودهاند. x10 كه حدود 500 دلاره و كامپكت است. x100 هم كه كلا ضابطه خاص خودش رو داره و كسي كه سرش تو حساب كتابه بعيده سمتش بره.
اما اينكه چرا X-E1 هزار دلار نميارزه خيلي دوست دارم دلايلتون رو بدونم. چون نديدم بيدليل حرفي بزنيد.
آقای شاهین عزیز,شما کلیت مطلب رو رها کردی فقط زوم کردی روی اون یک جمله؟!
نه!نقل قول:
سهيل جان يك كمي بين دو گزاره " من فلان طرح رو نميپسندم" و " اين طرح خنده داره " فرق هست نه ؟
من نظرم رو گفتم.لطفا با کلمات بازی نکنید.نیازی نیست با هر جمله ای که مخالف باشیم واکنش نشان دهیم.لطفا اینقدر جو فروم را سختگیرانه نکنید.
فکر نمی کنم خنده دار قلم داد کردن یک وسیله ایرادی داشته باشد,اما اگر این دوربین را دست شما دیدم و گفتم فلانی دوربین شما خنده دار است,آنوقت می توان در حالت سختگیرانه آنرا توهین قلمداد کرد!
یک حالت دیگر هم این است که به قدری عاشق این دوربین شده باشی که اجازه ندی کسی بهش بخنده;-)که در این صورت بحثی نداریم.
عمق میدان X10 یهکم از بینهایت کمتره lol
شوخی کردم اما واقعاً اینطور که نوشتید "عمق میدان بسیار کم" واقعاً اینطوری نیست و با توجه با ابعاد سنسور،عمق میدانش بالاست . فقط در مود ماکرو و سوپرماکرو عمق میدان خیلی کمه که اونهم موارد استفاده اش محدوده!
-----------------
دوربین زیبایست . اما 1000 دلار رو که در 2230 ضرب میکنم میبینم نمیشه!نمیتونم!مثل خیلیهای دیگه...
تازه قیمت لنزها به کنار...
خوب بود در امریکا بودم و حقوق سالانهام حدود 25-30هزار دلار بود...حتماً یکی میخریدم...
تا حدودی با محمدرضا موافقم که ظاهر کلاسیک این دوربینها بعد از مدتی (البته نه به سرعت اینکه تو دست بگیریش lol ) عادی میشه و چیزی که ازش میخوای کاراییست!اینکه بتونی باهاش راحت کار کنی و عکس بگیری . اینکه ویوفایندرش دکور نباشه و بشه باهاش کار کرد و عکس گرفت . اینکه بتونی راحت خروجی کارهات رو در هر نرم افزاری که خواستی ادیت کنی و...و...و...
خلاصه که به نظر میرسه با قیمت دلار 2230 تومن این دوربین به همراه یه لنزش حدود 4.5-4 میلیون آب میخوره . کی حاضره اینقدر پول برای سیستم جانبی عکاسیاش بده؟هرکی حاضره که خوشبحالش...بخــــــــــــ ـــــدا :oops:
ویدئویی کوتاه برای مشاهده سرعت فوکوس خودکار X-E1 همراه با لنز 60mm f2.4
دوستانی که به لینک بالا دسترسی ندارد از لینک زیر دانلود کنندکد:http://www.youtube.com/watch?v=dKkHJwAocpE
کد:http://my-storage.persiangig.com/video/FujifilmX-E1-60mmF2.4.flv
------
سرعتش بنظرم بد نیست (برای سوژه ثابت)
معرفی دوربین در کانال Fuji Guys
کد:http://www.youtube.com/watch?v=5dyJixwqNoY&feature=plcp
جناب آبایی با شما مخالفم. قبلن یک بحث طولانی در این زمینه با یکی از دوستان در تاپیک X10 داشتیم در این مورد و اونجا هم مطرح شد که اندازه سنسور یک بخش از چند پارامتر عمق میدانه . یک پارامتر مهم دیگر دهانه باز لنزه که در X10 این مورد باعث رسیدن به عمق میدان کم میشه . نمونه اش رو در این عکس های زیر ببینید . در ضمن عکس اول و دوم ماکرو محسوب نمی شوند :
فایل پیوست 32704
فایل پیوست 32707
فایل پیوست 32706
دوربین شما همینه؟ تا زمانی که تو دستم نگرفته بودم حس خیلی خیلی بهتری داشت وقتی کمی باهاش ور رفتم یکی دو دقیقه نه اینکه کلا حس عوض بشه اما خیلی کم شد یک جور ناامیدی .نقل قول:
یعنی X10 رو تو دستت گرفتی اون حس کلاسیک بودن و خوش ساخت بودن و کلاسیک بودن یهو ناپدید شد !؟
بد بختی اینه که من اصلان یادم نیست کدوم مدل ها بوده کلا 4 تا دونه ازین تیپ دیجیتال ها را از نزدیک دیدم همه مال بچه ها بوده. تو بعضی ها که نویز هم زیاد است.
البته یک نکته هست اونم اینکه من چند بار لایکا های شبیه این رو دستم گرفتم سری ام اگر اشتباه نکنم ام 7 و ام 3 . با وجود اینکه فیلمی هستند و گران هم هستند به نسبت حس دست گرفتنش رو نه فراموش میکنم و نه بیخیال میشم گاهی که یادم میاد با خودم کلنجار میرم که یدونه پیدا کنم بگیرم. گرچه اسم لایکا هم اثر گذار است اما خیلی جالب و زیبا هستند.
در مورد قیمت : برای من زیاد است. 1000 تا دلار با قیمت این روز ها. با این پول میشه چیز های دیگری خرید مثلا لنز یا یک بدنه سبک یا یک کامپکت خوب . در مورد خودم میگویم. برای یک عکاسی اس ال آر دار در ایران به نظر من زیاد است.
عمق میدان به فاصله لنز تا سوژه هم بستگی داره . عکس های زیر هیچ کدام چیزی توش نیست که معیار دفرمگی باشه. به هر حال سنسور کوچک است و انتظار زیادی نداریم. قوانین و اصول برای همه برند ها ثابت است.
نمونه تصاویر X-E1 در سایت فوجی قرار گرفته (اینجا)
سهيل جان توش موندم كه چگونه يك بحث سر طراحي دوربين رو ناگهان شخصيتي كردي ! :?
:::whistling::: واكنش نبود كه بايد به چشم گفتگو بهش نگاه ميكردي به هر حال مثل اينكه ادامه اون بحث رو دوست نداشتي ، گفتمان تمام شد:-)نقل قول:
نیازی نیست با هر جمله ای که مخالف باشیم واکنش نشان دهیم
بله!
دوربین من x10 است.
اگر گذاشتم دیگه بهش دست بزنی :)
به نظرم جدا از طراحی کلاسیک و زیبا یا اینکه قیمتش چنده همه ما ناخداگاه داریم به عنوان دوربین دوم به این موجودات نگاه میکنیم (چون همه DSLR داریم یا داشتیم و به اون عادت داریم. )
احتمالابه زودی افراد زیادی اینوراونر دنیا ازین دوربینها به عنوان سیستم اصلی شان استفاده خواهند کرد.
یک دوره طولانی نسل رنج فایندر ها ور افتاده بود. بله دوباره داره زنده میشه. اتفاقا افراد حرفه ای و خاصی هم بودند که رنجفاینر کار میکردن.
عجب داینامیک رنجی !!!
فایل پیوست 32709
فایل پیوست 32710
سایت dpreview از زمانی که دوربینهای کامپکت high end به سمت دیافراگمهای باز رفته اند، در بررسی این دوربینها جداولی رو در رابطه با عمق میدان و مقایسه شون با فول فریم ارائه میکنه که خیلی مفیده و میتونه این جور بحثها رو به نتیجه برسونه نمونه اش رو اینجا میذارم که در اون دوربینهای مطرح رو مقایسه کرده و X10 فوجی رو هم شامل میشه:
همونطور که میبینید برای عمق میدان X10 در حالت تله گفته که: بسان دوربین فول فریمی است که در 112 میلیمتر دیافراگمش را روی F11 تنظیم کنید.درحالت واید هم که مشخصه.
خلاصه خیلی هم با دوربینی مثل LX7 تفاوت نداره.
دیگه نتیجه گیری با خودتون.
بنابراین بنده هم فکر میکنم به کار بردن عبارت "عمق میدان بسیار کم" در مورد این جور دوربینها چندان مناسب نباشد.
** فکر میکنم این پست و پستهای قبلی مرتبط برای انتقال به تاپیک فوجی x10 مناسب باشند.**
مطلب كلي
جديدا هر دوربيني ارائه ميشه سريع يه استعلام نرخ دلار ميگيريم و ميگيم ميارزه يا نه ! به نظرتون ايده جالبيست كه بيايم ببينيم نرخ برابري دلار به ريال چقدره بعد ببينيم مي ارزد يا نه ؟ بر فرض محال اگر دلار بشود 5 هزار تومان اونوقت كه مثلا 7D كنون 700 دلار هم نمي ارزه كه !
كنون 650D با بدنه پلاستيكي 850 دلاره و كاملا هم ميارزه به اين قيمت . بدنه اين فوجي فلز منيزيم است با مشخصات عكاسي مشابه ... چند بايد باشه 900 دلار خوبه ؟اينكه ما بتونيم يا دلمون بياد بخريم يا نه بحث ديگريست اما وقتي ميگيم نميارزه يعني كلا نمي ارزه !
یک هفته پیش طی تماس تلفنی با فروشگاه پ**** قیمت لنز 35 م.م را 1.150.000 اعلام کردن که بنظرم خیلی مناسبه.
650 دی از هم رده های فعلی خودش یک سر و گردن بالاتره،این دوربین که جای خود داره.
حتی بدنه ای مثل 1100دی یا دی5100 به خاطر تنوع بسیار زیاد لنز ارزانی خیلی از اونها تجهیزات جانبی فراوان و در دسترس برتری های انکار ناپذیری به این سیستم جدید و کماکان گران قیمت داره.ظاهر نوستالژیک برای خیلی ها اصلا معنی نمیده.من نمیدونم کسی که مثلا متولد دهه 70 هست اصلا هرگز ممکنه دچار نوستالژی دوربینهای فیلمی بشه که حالا ظاهر اینها این فرد رو یاد دوربینهایی بنداره که تا خودش رو شناخت کاملا از دور خارج شده بودند!!
گذشته از این بحث با سلیقه خیلی ها هم جور درنمیاد.مثلا به نظر من کماکان بزرگه و همه لنزهاش هم خیلی خیلی گران هستند.خود بدنه هم گران است.ولی لنزهای سری نکس جز اون 24 مم زایس همگی قیمت زیر 400 دلار دارند با کیفیت بسیار خوب.لنزهایی مثل 50مم 1.8 یا 30مم ماکرو یا حتی همین 55-18 .صرف نظراز اینکه قدمت بیشتری هم دارند و بعضی شرکتها اقدام به تولید چند لنز برای این ماونت کردند.
خلاصه اینکه ما منتظر میشیم ببینیم سونی چکار میکنه و ای او اس ام کی وارد بازار میشه!
بحث تنوع لنز درسته اما اگر بخواهيم روي اين مورد دست بذاريم بايد كلا نديد دور فوجي رو خط بكشيم.
نوستالژي يه بار نوستالژي دوبار نوستالژي چند بار آخه.... به نظر ميرسه در حال حاضر طرح كلي بدنه دوربينهاي حرفه اي فوجي اينه حالا خيلي هم ديگه رو نوستالژي تاكيدي نيست. با سابقه درخشان لنز هاي فوجينون بعيد نيست لنزهاي جديد فوجي، كيفيت بالاتري از لنزهاي ارزان كنون و سوني داشته باشند، بايد ديد.
X-E1 ويوفايندر سرخود دارد ( قطعا ميدونيد فايندر انتخابي NEX 5N مدل FDA-EV1S حدود 300 دلار قيمت داره كه با قيمت 600 دلاري خود دوربين ميشود 900 دلار ) بدنه فلزي محكم و سنسور بسيار خوبي دارد كه اگر مثل X-pro1 باشد احتمال اينكه از همرده ها بهتر باشد نيز هست. 1000 دلار واسه رقابت رقم كمي نيست ولي فكر نكنم به سادگي بشه مزاياي اين دوربين رو ناديده گرفت.
راستي ميگي سايز X-E1 بزرگه ؟:think:;
اتفاقا اين طور كه معرفي كردن EVF اين دوربين با تكنولوژي جديد هست و رزولوشن و كنتراست خيلي خوبي داره كه حتي براي فوكوس منوال كاربردي هست
قابليت تعويض لنز و عدم وجود آينه باعث ميشود دوربينهاي ميرورلس با فايندر اپتيكال بيگانه باشند . البته براي يك لنز پرايم خاص و در حالتي پيچيده شايد براي يك لنز زوم خاص امكان استفاده از آن هست اما به دليل اينكه براي لنز ديگر غير قابل استفاده ميشود سازندگان ترجيح ميدند از همون فايندر الكترونيك استفاده كنند.
در كل فكر ميكنم انتظار براي فايندر اپتيكال روي يك ميرورلس ، انتظازي بي پايان باشد. ( مشكوك )
البته همين الان متوجه فايندر اپتيك روي X-pro1 شدم ! ببينم جريان چيست !
مثل اينكه از فايندر هيبريدي tunnel استفاده شده نه رنج فايندري ! يعني يك المان براي زوم فوروارد بكوارد درون فايندر قرار گرفته است كه همه لنزهاي فوجي رو شناسايي ميكنه و در جاي مناسب قرار ميگيره تا كادر مورد نظر رو ايجاد كنه ؟:::whistling:::
يعني فايندر اپتيك X-pro1 با هر لنز دلخواه قابل استفاده است ؟؟؟
منظره یاب های روی X-PRO1 و X-10 هایبریدی هستند .
منظره یاب X-PRO1 منظره یاب بسیار با کیفیتی است که ترکیبی است و اطلاعات دوربین توسط EVF با ترکیب با منظره یاب هایبریدی امکان مشاهده اطلاعات را میسر می کند .
X-E1 منظره یاب EVF دارد که گویا با همکاری با سونی ساخته شده و بسیار نیز کاربردی و با کیفیت است و از تکنولوژی جدیدی استفاده می کند و گویا یکی از نقاط قوت این دوربین محسوب می شود .
بررسی آقای راکول از X-E1 اینجا
:::whistling:::.نقل قول:
I see no more reason for the old Fuji X-Pro1, unless you're really addicted to the optical finder. Everything else about the X-E1 appears to be superior, with a built-in flash and less size and weight, for less money. I returned my X-Pro1 because its finder had a defective design that rendered it out-of-focus unless you bought an external diopter for it. I'm hoping this is fixed in the X-E1
البته اینگونه نظریاتش باعث میشه آدم به کل صحبت هاش شک کنه !
آخه ... چه کار داره به ... !!!نقل قول:
The X-E1 is a fraction the price of a Canon 5D Mark III or Nikon D800, so if you already have a 5D Mark II or D700, you might want to step all the way up to the X-E1 for half the price of the 5D Mark III or D800, each of which are mostly the same as the older models, while these new Fujis are in a class by themselves. Even the LEICA M9 handles like a pig with it's all-manual focusing and no way to see what you've really got in your image until after you look at the rear LCD, compared to the X-E1.
X-E1 به عنوان Photokina Star 2012 معرفی شد !
توضیح مختصری در مورد این عنوان :نقل قول:
The Photokina STAR award honors products and concepts that stand out for their innovative nature and their trendsetting technologies
فروش X-E1 در آسیا آغاز شد.(فروش اروپا و آمریکا به اواخر اکتبر یا اوایل نوامبر موکول شده)
یک review به همراه نمونه تصاویرکد:http://roel.me/fujifilm-x-e1-first-impressions/
نقل قول:
Overall, the IQ is as good as any of my full frame DSLR’s and in some ways (especially with regard to colour rendition), I prefer the IQ of the X-E1 (and X-Pro1). That is saying a lot as I shoot with some of the best DSLRs available
بررسی luminous-landscape با عنوان "An "X" For All"کد:http://www.luminous-landscape.com/reviews/cameras/fuji_x_e1_review.shtml
شرکت کره ای Gariz کیس 100 دلاری شیکی برای X-E1 در دو رنگ مشکی و قهوه ای معرفی کرد
فایل پیوست 35421
در ضمن برای مقایسه ی عملکرد نویزی فوق العاده X-E1 در کنار دو فول فریم( Nikon D600 و Canon 5D MKIII) تصویر زیر را مشاهده بفرمایید:
لینک مستقیم (حجم 4mb)
به طور خلاصه این بررسی میگوید که دوربین X-E1 ( مانند Xpro) دوربین کاملی است. کیفیت تصویر خوبش مدیون سنسور عالی + عدم وجود فیلتر AA و البته لنزهای خوبش است.
بررسی دیگری هم از Roel:
http://roel.me/fujifilm-x-e1-first-impressions/
و بررسی Zack Arias از X-pro :
Ummm. Maybe. Ummm. Yes. :: Fuji X-Pro 1 Review • Photography By Zack Arias • ATL • 404-939-2263 • studio@zackarias.com
نکته غیر منتظرهای که به صورت جسته و گریخته از اینها میشنویم، امکان جایگزینی این سیستم X فوجی بجای DSLR است. حداقل در برخی پروژهها مثل پروژه هایی که نیاز به سرعت عمل بالایی ندارند یا نیاز به لنزهای خاص ندارند. از امکان جایگزینی این سیستم در پروژه های حرفهای پرتره ( indoor/outdoor)، تبلیغاتی و فتوژورنالیسم جدی، صحبت می شود که به نظرم خیلی مهم است.
bert stephani هم عکاس خوبی است که زمینه کاریاش پرتره و تبلیغات است که چند سالی است کارهایش و نوشته هایش را دنبال میکنم. او نیز اخیرا به این سیستم علاقمند شده و ابتدا با Xpro شروع کرده و حالا از جایگزینی آن بجای DSLR اش صحبت میکند و میگوید که به عنوان بک آپ در پروژه هایش یک X-E1 سفارش داده است:
Gear Bag Redesign – Fujifilm X-Pro1 | Confessions of a Photographer
و بررسی X-E1 در پروژه های کاری اش:
Gear Bag Redesign – Testing the Fujifilm X-E1 – First Impressions | Confessions of a Photographer
Gear Bag Redesign – Testing the Fujifilm X-E1 – Improvisation Street Shoot | Confessions of a Photographer
http://bertstephani.com/blog/wp-cont...aan-D1_172.jpg
http://bertstephani.com/blog/wp-cont...2/10/mel03.jpg
http://bertstephani.com/blog/wp-cont...jolien_247.jpg
همین که این صحبتها شنیده میشود، خبرهای مهمی است. به نظرم باید به فوجی و سیستم X اش که چنین واکنشهایی ایجاد کرده اند به صورت جدی نگاه کرد.
بررسی کامل X-E1 و لنز 55-18 جدید فوجی از کانال Fuji Guys
کد:http://www.youtube.com/watch?v=26zDJYV_iWg
http://bertstephani.com/blog/wp-cont...p_021-Edit.jpg
http://bertstephani.com/blog/wp-cont...p_052-Edit.jpg
http://bertstephani.com/blog/wp-cont...p_006-Edit.jpg
و عکسهای پشت صحنه:
http://bertstephani.com/blog/wp-cont.../11/paris1.jpg
http://bertstephani.com/blog/wp-cont.../11/paris2.jpg
عکسها مربوط به یک session پرتره outdoor در پاریس است که عکاس کل پروژه را با Fuji X-pro1 و بک آپ X-E1 انجام داده است.
نکته مهم خودِ عکسها و یا کیفیت آنها نیست. چرا که این کیفیت الان با بسیاری از دوربینهای Mirrorless براحتی قابل حصول است. بلکه نکته اصلی این است که دوربینی چنان اطمینانی ایجاد کند که به عنوان وسیله اصلی یک عکاس Pro و در یک وضعیت جدی بکار گرفته شود.
مقایسه جالب و همه جانبه ای بین X-E1 و NEX-6 از The Camera Store TV که بنظر من مثل همیشه قضاوت منصفانه ای هم داره.
(در صورت امکان برای مشاهده بهتر نمونه تصاویر با کیفیت 1080 یا 720 مشاهده بفرمایید)
Fuji XE-1 vs Sony NEX-6 Shootout
کد:
http://www.youtube.com/watch?v=jmwEQB0KM8U
بررسی Dpreview از این دوربین اینجا:
کد:http://www.dpreview.com/previews/fujifilm-x-e1
فایل پیوست 37403
نمونه تصاویر سیاه و سفید (Grayscale) از X-E1 و لنز کیت 55-18 اینجا
چند بررسی، نظر عکاسانه، وضعیت نویز و مقایسه با دوربینهای رقیب، برای دوستانی که منتظر ورود این دوربین هستند :::happy:::( راستی در ایران دیده شده است؟)
فایل پیوست 37438
Google Translate
Field report: shooting a portrait essay with the Fuji X-E1: � Mike Kobal
Test Fujifilm X-E1 : gestion du bruit �lectronique - Focus Num�rique
Fujifilm X-E1 review - Digital Camera - Trusted Reviews
Fujifilm X-E1 review | Micro System Camera Reviews | What Digital Camera
Review: Fujifilm X-E1 is Both a Beauty and a Beast
Fujifilm X-E1 Review
Google Translate
http://farm9.staticflickr.com/8202/8...26a3ffd3_b.jpg
با سلام به دوستان
به نظر من این دوربین یه دوربین عالی برای سوژه های خیابانی و مناظر شهری با توجه به رنج دینامیکی خوبش و اندازه و طراحی مناسبش محسوب میشه....به نظر من فوجی به نکته خوبی تو بازار فروش توجه کرده و یه بازار جدید و که خیلی رقبای دیگه بهش توجه نمی کردن و برای خودش درست کرده دوربین های کوچک مقاوم با اندازه سنسور مناسب و کاربری اسان تر واسه کسایی که علاوه بر حجم دوربین کیفیت بدنه عکس و زیبایی مطرحه
من خودم هروقت سری های x رو میبینم وسوسه میشم واسه خرید.....
تفاوت خروجی ACR 7.4 و Capture One Pro 7.0.2 در پروسس فایلهای خام X-E1
فایل پیوست 39254
ACR
فایل پیوست 39255
Capture One
نمونه دوم:
فایل پیوست 39256
ACR
فایل پیوست 39257
C1
توضیح : فایل خام از DPreview دریافت شده است. میزان شارپ سازی در C1 را خیلی بالا انتخاب کردم که مشکلات خودشان را نشان دهند و قسمتی از آرتیفکتهای مشاهده شده بخاطر شارپ سازی زیاد است. چون تنظیمات شارپ سازی در دو ابزار متفاوت است، نتیجه نهایی از لحاظ میزان شارپ سازی یکی نشده ( C1 شارپتر شده). اما چیزی که مشخص است، کاهش مشکلات آبرنگی شدن در خروجی C1 است.
شاید تا چند ماه دیگر ادوبی نیز در این زمینه پیشرفت کند.
در یکی از سایت ها به قیمت 4770 موجود شده....
با توجه به قیمت روز دلار, قیمت بسیار مناسبی اعلام شده
یک سوال کمی آفتاپیک داشتم اگر دوستانی که تجربه داشتند راهنمایی کنند ممنون میشم
آیا فروش این نوع دوربین ها و تجهیزات جانبیشون به راحتی فروش DSLR هست ؟ یا وقت فروش و ارتقا به مشکل بر خواهیم خورد ؟
برای این دوربین فریمور جدیدی معرفی نشده؟:::happy:::
سلام
چون خودم دوربینم رو دست دوم خریدم و نیز شاهد خرید و فروش این نوع دوربین ها بودم نظرم رو میگم.
اکثر افرادی که قصد فروش این دوربین ها رو دارند افرادی هستند که به فکر خرید ورژن بالاتر اون هستند. X100 رو می فروشند تا Xpro1 بخرند و ...
و معمولاً افرادی هستند که خریدار باشند چون وضعیت کاربرد و کیفیت اونها مشخص و اثبات شده است.
البته یه نکته انحرافی هم وجود داره: در مورد خودم و عده ای از دوستان صدق می کنه که بعد از مدتی اونقدر از دوربین تون راضی هستید و دوستش دارید که خیلی سخت بتونید ازش دل بکنید...:::love2:::
ممنون محسن جان اگر اینطور باشه که گفتی بد نیست ! چون به هر حال آدم باید فکر فروش جنس رو قبل از خرید بکنه !
با سایت مربوط تماس داشتم گفتند که تهران فوکا فعلا فقط مدل کروم (نقره ای) رو وارد کرده و از مشکی خبری نیست
تصور میکنم نسخه 1.04 آخرین update باشه که امکان استفاده از لنز جدید 14mm رو میده و کمی هم AF رو بهتر کرده
ظاهرا فریمور لنزها هم آپدیت میشه برای 18-55 هم فریمور جدیدی معرفی شده؟ من تو سایت فوجی هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم!