سلام.
یه دلیلش میتونه این باشه که تو منوی Set-up دوربین رو در حالت Silent Mode گذاشتین.
سلام.
یه دلیلش میتونه این باشه که تو منوی Set-up دوربین رو در حالت Silent Mode گذاشتین.
آرش سلطانی
درود
از دوستان کسی تفاوتهای این مدل رو با xe2s میدونه؟ برام عجیبه که اگر xe2s پیشرفت داشته نسبت به xe2 ولی قیمتش ازون پایینتره!!! لطفا اگر اطلاعی دارین راهنماییم کنین.آخرین قیمتی که از xe2 کیت داشتم ۲۴۰۰ بود.قیمت مدل xe2s در حال حاضر چند هست؟ بدون لنز و با لنز
ممنون
ویرایش توسط arash777 : Thursday 13 October 2016 در ساعت 00:02 دلیل: اصلاح
ممنونم از پاسخ شما دوست عزیز
امروز xe2 رو خریداری کردم.امیدوارم همه دوستان دوربینی که دوست دارند بتونن تهیه کنن
درود
از دوستان کسی هست که تجربه کار با این دو لنز رو داشته باشه:
xf 56mm f1.2
xf 18-55 f2.8-4
در حال حاضر قیمت مورد اول حدود ۳.۵ و دومی ۲.۵ هست.عکس منظره زیاد نمیگیرم که واید بکارم بیاد.پرتره خوب و شارپنس و بوکه برام مهمتره.میخوام بدونم آیا بنظرتون بهتر هست حدود ۱ تومن بیشتر هزینه کنم برای ۵۶ یا همون ۵۵-۱۸ هم بوکه و اپتیک خوبی داره؟ ممنون میشم پاسخ بدید
سلام کسی میدونه حداقل حساسیت این دوربین چند هست؟ بعضی سایتا 200 و بعضی سایتا هم 100 نوشتن...
دوستان من قصد خرید یک دوربین بدون آینه رو دارم....بعد از بررسی و خوندن مطالب سایت ها و لیست قیمت ها تصمیم گرفتم دوربین X-E2 رو خریداری کنم.
اگرچه 5 - 6 سالی هست عکاسی میکنم ولی در عکاسی آماتور هستم. با توجه به اینکه بیشتر علاقمندی من ثبت تصاویر آویشن (Aviation) هست... و با توجه به مشکلات مربوط به فوکوس خودکار آیا این دوربین رو بهم پیشنهاد میکنید. من حداکثر بودجم به همین X-E2 و یا X-T10 می رسه....
پیشاپیش سپاسگذارم.