-
پاسخ: Fujifilm Finepix s8000fd ا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
و در صفحه 109 راهنمای FUJI-S5800 در مورد لرزشگیرش گفته:
سایز عكس با توجه به نوع تنظیمات لرزشگیر متفاوت خواهد بود!!!
نمیدونم در مورد S8000 هم همچین موردی هست یا نه, واگر هست چه تاثیری داره!!
جناب قدیری راد! با سلام،
متأسفانه به راهنماي S5800 دسترسي ندارم، اما اگر اشتباه تايپي نباشد و البته با توجه به موضوع مورد بحث آن صفحه، شايد منظور از لرزشگير، همان اثر استفاده از ISO هاي بالا باشد كه مقادير 3200 و بالاتر تنها در رزولوشنهاي پايين قابل دسترسي هستند. چون ميدانيم كه فوجي اين امكان را هم به نوعي Image Stabilization معرفي ميكند، چنانكه در S6500fd هم اينطور عنوان كردهبود.
-
با سلام خدمت همه دوستان
منم دیروز این دوربینو خریدم(345000 تومان)ولی براش مموری نگرفتم.از دوستان یه سوال داشتم : نهایت رمی که این دوربین ساپورت میکنه 2گیگه یا بیشترم ساپورت میکنه؟ و به نظر شما Transende 150X خوبه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza637
با سلام خدمت همه دوستان
منم دیروز این دوربینو خریدم(345000 تومان)ولی براش مموری نگرفتم.از دوستان یه سوال داشتم : نهایت رمی که این دوربین ساپورت میکنه 2گیگه یا بیشترم ساپورت میکنه؟ و به نظر شما Transende 150X خوبه؟
سلام
تبریك میگم و به قیمت خوبی هم خریدید!!! :biggrin:
2 گیگ؟؟؟؟؟؟!!! :::confused2:::
این دوربین SD-HC رو ساپورت میكنه و 4 گیگ یا حتی 8 گیگ هم میتوانید بگیرید. :)
-
کسی میدونه چرا اینقدر محدوده رنج دیاف وهمچنین سرعت شاتر توی slr like های فوجی پایینه ؟
مثل اینکه این شرکت فوجی حتما" باید چیزی رو تو دوربیناش نسبت به برندهای دیگه کم باشه
-
سلام
خوب بالاخره ریویوی Dpreview هم در اومد :
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/FujifilmS8000fd/
-
سلام
چیزی كه به نظرم خیلی جالب اومد اشاره به شباهت بیش از حد FUJI-S8000fd به OLYMPUS-SP550 است:
نقل قول:
Another thing that is immediately apparent is the similarity between the lens on the S8000fd and that on the Olympus SP560UZ (it has to be said the design of cameras themselves is also quite similar). Both have focal lengths of 4.7-84.3mm and maximum apertures of f/2.8-4.5. This, combined with the very obvious visual similarities makes us suspect they share a lens. There are other noticeable similarities in the two cameras' specifications, too, with both offering slightly unusual features such as a 15fps 2MP high-speed shooting rate
یعنی انگار كه دقیقا" یك لنز روی دو دوربین با دو برند مختلف استفاده شده!!! فكر میكردم فقط ما ایرانیها از این شیرین كاریها بلدیم كه یك موتور را روی چند بدنه ماشین سوار كنیم :cool:
؟؟؟ - فقط یك چیزی..... فاصله كانونی هر دو مدل فوق (فوجی و المپوس) ذكر شده:
در صورتی كه معادل 35 م.م آن برای المپوس 504-28 و برای فوجی 486-27 شده, یعنی این همه اختلاف در موقع تبدیل به 35 م.م و به خاطر اعشار بعد از عدد لنزها بوده؟؟؟؟؟؟؟؟ :::confused2::::confused:
It's fractionally smaller and a few dollars cheaper than the Panasonic FZ18 and Olympus SP560UZ, and it's high ISO JPEG output is slightly less appalling, but both those cameras offer RAW capture, and the Panasonic has a better lens and better continuous shooting capabilities
البته خداییش هم باید لنز لایكا (نه پاناسونیك) بهتر از فوجینون باشه!!! :::big grin:::
-
وحید جان اینكه موضوع ( تفاوت فاصله كانونی ) به ابعاد سنسور این دو بدنه مربوط میشه.
ابعاد سنسور این دو با هم مقداری فرق داره كه همین عامل باعث میشه فاصله كانونی متفاوتی رو شاهد باشیم. ( در مقایسه با 35 م م )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabab
کسی میدونه چرا اینقدر محدوده رنج دیاف وهمچنین سرعت شاتر توی slr like های فوجی پایینه ؟
مثل اینکه این شرکت فوجی حتما" باید چیزی رو تو دوربیناش نسبت به برندهای دیگه کم باشه
عزیز قیمت رقابتی پایین.
-
من هم این دوربینو خریدم . به قیمتی که دوستمون رضا خریده . اگر راجع به این دوربین سوالی داشتید بپرسید
-
سلام آقا وحید اول ممنون از اینهمه زحمتی که می کشی کلی چیز از نوشته هات یاد گرفتم ـ شما و دوستان که اطلاع فنی و عملی دارید میشه بفرمایید از بین CANON s5is, fuji8000, PANASONIC fz18 ;کدوم رو برای خرید پیشنهاد میکنید ؟ قیمت ـ کیفییت، خدمات پس از فروش وووو.. . فروشنده میگه فوجی نه !!!! تنها دلیلش هم نبود وارد کننده معتبره. آیا شما و باقی دوستان هم همین نظر رو دارید؟ لطفا منو به سایتی مثل dp ارجا ندید . بی نهایت سپاسگزار میشم اگه جواب کامل و مستدل بدید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khadem56
.... از بین CANON s5is, fuji8000, PANASONIC fz18 ;کدوم رو برای خرید پیشنهاد میکنید ؟.....
دوست عزیز فکر کنم در قسمت زیر به یه مقداری از سؤالاتت جواب داده شده...
Fujifilm s8000fd يا Canon S5 IS
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khadem56
سلام آقا وحید اول ممنون از اینهمه زحمتی که می کشی کلی چیز از نوشته هات یاد گرفتم ـ شما و دوستان که اطلاع فنی و عملی دارید میشه بفرمایید از بین CANON s5is, fuji8000, PANASONIC fz18 ;کدوم رو برای خرید پیشنهاد میکنید ؟ قیمت ـ کیفییت، خدمات پس از فروش وووو.. . فروشنده میگه فوجی نه !!!! تنها دلیلش هم نبود وارد کننده معتبره. آیا شما و باقی دوستان هم همین نظر رو دارید؟ لطفا منو به سایتی مثل dp ارجا ندید . بی نهایت سپاسگزار میشم اگه جواب کامل و مستدل بدید.
سلام
خواهش میكنم, راستش شاید اینجا جای خوبی برای مقایسه دوربینها نباشه, ولی اگر از S5 IS بگذریم, دو مدل دیگر شباهت خیلی زیادی به هم دارند و انتخاب بینشان كار راحتی نیست, هر دو دوربینهای خوبی هستند و هر دو هم تا حد زیادی رو نقطه ضعفهای مدلهای قبلی خود كار كردند و تا حد امكان رفعشان كردند. شاید بهتر باشه توی همان تاپیكهای مقایسه (مثل همانی كه جناب aminomid لینك دادند) ادامه داده شود.
از لحاظ قیمت هم فوجی8000 و كانن S5 تقریبا" نزدیك هم اند, فقط FZ18 كمی گرانتر است كه اگر باتری و شارژر و كیف و مموری همراه آن را حساب كنید, میبینید كه آن هم هم قیمت دوتای دیگر میشود.
در مورد حرف فروشنده, اینكه وارد كننده معتبر ندارد, درسته, ولی همانهایی هم كه دارند, معلوم نیست وقتی شما به مشكل بخورید, كمكی بهتان بكنند یا نه!!! ولی اگر كسی مثلا" به فوجی علاقه داشته باشد, بعید است كه این حرف مانع خریدش بشود.
-
با سلام وعرض تبريك بمناسبت فرارسيدن عيد قربان لازم است قبل از هر چيز از دوستان سروران و مسئولين زحمتكش سايت كه تجربيات با ارزش خود را صادقانه در اختيار سايرين قرار ميدهند تشكر نمايم . دوربين Fujifilm Finepix s8000fd در خيابان جمهوري بين پاساژ علاءالدين و توكل 335000 تومان ورم Transende SD-HC4گيگ 43000 تومان و 8 گيگ 77000 تومان با گارانتي مادام العمر از فروشگاه مرات بازار رضا خ واليعصر موفق باشيد.
-
مدل ارتقا یافته این مدل با نام s8100 معرفی شد با 10 مگا پیكسل عكاسی پی در پی بهتر و lcd 2.5 فوجی خیلی سریع و شاید كمی عجولانه نسبت به ارتقا مدل تازه معرفی شده خود اقدام نمود .
-
با سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم چندتا سوال از دوستانیکه S8000 دارند بپرسم. من با این دوربین در حالت Manual مشکل خاصی ندارم و تقریبا از کیفیت عکسهام راضیم ، ولی در حالت Auto (مخصوصا در عکسهای پرتره) مشکل دارم و اصلا از کیفیت عکسهاش راضی نیستم به طوریکه به نظر من حتی یه دوربین Benque عکسهاش از عکسهای Auto این دوربین بهتره. آیا این مشکل فقط برا دوربین منه ویا بقیه دوستانیکه این دوربینو دارند همین مشکل رو دارند؟
سوال دوم: به نظر شما من تو یه روزه برفی مثل امروز ( همه جا برف اومده باشه و هوا هم ابری باشه) با چه مدی عکس بگیرم که بهترین باشه و دیافراگم و سرعت شاتر رو روی چند تنظیم کنم؟ ( هر چند میدونم بسته به نوع سوژه و سایر مسائل شاید سوالم زیاد درست نباشه ولی به هر حال میخوام نظر دوستانو بدونم) . ضمنا اگه کسی با این دوربین تو برف عکسی داره ممنون میشم یکی دو نمونه بذاره تا با عکسای خودم مقایسه کنم. با تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza637
با سلام خدمت دوستان عزیز
.......
.
.
سوال دوم: به نظر شما من تو یه روزه برفی مثل امروز ( همه جا برف اومده باشه و هوا هم ابری باشه) با چه مدی عکس بگیرم که بهترین باشه و دیافراگم و سرعت شاتر رو روی چند تنظیم کنم؟ ( هر چند میدونم بسته به نوع سوژه و سایر مسائل شاید سوالم زیاد درست نباشه ولی به هر حال میخوام نظر دوستانو بدونم) . ضمنا اگه کسی با این دوربین تو برف عکسی داره ممنون میشم یکی دو نمونه بذاره تا با عکسای خودم مقایسه کنم. با تشکر.
سلام
فقط یك توصیه از طرف یك آماتور برای عكاسی در هوای برفی:
خیلی روی میزان EV (جبران نوردهی) و همچنین وایت بالانس دوربین دقت كنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza637
با سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم چندتا سوال از دوستانیکه S8000 دارند بپرسم. من با این دوربین در حالت Manual مشکل خاصی ندارم و تقریبا از کیفیت عکسهام راضیم ، ولی در حالت Auto (مخصوصا در عکسهای پرتره) مشکل دارم و اصلا از کیفیت عکسهاش راضی نیستم به طوریکه به نظر من حتی یه دوربین Benque عکسهاش از عکسهای Auto این دوربین بهتره. آیا این مشکل فقط برا دوربین منه ویا بقیه دوستانیکه این دوربینو دارند همین مشکل رو دارند؟
با تشکر از آقا وحید عزیز هیچکدوم از دوستانیکه این دوربین رو دارند نمیخوان جوابمو بدن؟
-
بفرمایید این یک منظره برفی و یک پرتره برفی ! همه هم در حالت اتوماتیک.
اون عکسهایی که ازشون راضی نیستید رو یکی بگذارید تا دلیلشو بفهمیم.http://sibsabz.persiangig.com/image/...est/portre.jpg
http://sibsabz.persiangig.com/image/...-test/barf.jpg
-
با عرض سلام.
یکی از دوستان لطفا بگه این دو حالت در مد عکاسی پیاپی در فوجی چیه ؟ مثلا top20 va last20
آخه 20 تا عکس اول کاربردش چیه وقتی به فرض 50 تا عکس پیوسته گرفتی؟
ولی حالت 20 تای آخر بسیار مفید است.
-
با سلام همانطور كه مستحضريد شركت FUJI با كمال تعجب در زمان كوتاهي مدل ارتقاء يافته S8000 را با نام s8100 ارائه نمود كه با lcd بزرگتر 2.5 و عكاسي پي در پي بيشتر و حساسيت 10 مگا پيكسل ميباشد البته LCD بزگتر خوب است لاكن مصرف باطري را بالا ميبرد البته متوجه نشدم 10 مگا پيكسل با وجود همان سنسور بكار رفته در S8000 به چه دليل ميباشد وآيا باعث افزايش نويز نميگردد البته من خودم S8000 دارم و با توجه به انتظاري كه از اين كلاس ميبايست داشت بسيار راضي هستم هم از نظر كيفيت تصاوير و هم از نظر مصرف باطري . اما اصلا هدف fuji را از ارائه اين دوربين متوجه نشدم . :mad:
-
Fujifilm Finepix s8000fd رو پیشنهاد میدین یا h9 سونی رو علاوه بر زوم 18 Fujifilm Finepix s8000fd چه برتری داره نسبت به سونی اچ 9
-
میان افزار دوربین فوجی S8000fd
شرکت فوجی میان افزار جدیدی برای بر طرف کردن چند مشکل دوربین فوجی S8000fd معرفی کرد
نقص هایی که میان افزار V1.01 برطرف میکند
1- برطرف کردن امکان ارتباط رم 4 گیگ با کامپیوتر در ویندوز ویستا تحت نرم افزار FinePixViewer
2-برطرف کردن امکان عکاسی پیاپی در حالت انتخاب ایزو به صورت اتوماتیک.
تنظیم تراز سفیدی عکس تحت شرایط کم نور و تاریک بر طرف شده.
برطف کردن ثبت اشتباه ISO 64 به جای ایزو ISO 640.
لینک اطلاعات : http://www.fujifilm.com/products/dig...00fd/fupd.html
-
سلام
از عزیزانی که s8000 دارند تقاضا میشود برای نمونه چند عکس در حالت ماکرو قرار دهند .
موفق باشید
-
سلام
اقا این s8000 قابلیت نصب لنز رو داره ؟
امکان استفاده از فیلتر رو چطور ؟
ممنون میشم اگر جواب بدید :::happy:::
-
این نمونه ماکرو
http://sibsabz.persiangig.com/image/...acro/pashe.jpg
لنز خودش به اندازه کافی رنج وسیعی داره دوربین های slr like لنزشان جدا نمیشود ولی ممکن است کانوتور داشته باشده ( من که ندیدیم )
-
-
-
سلام
اینم یه عکس از ماه که چند شب پیش انداختم ( دوربین روی دست با لرزش گیر روشن ) :
[IMG]http://i34.*******.com/2zjfdwy.jpg[/IMG]
-
یه مشکلی پیدا کردم.:mad:
موقع عقب جلو کردن زوم بعضی مواقع صدای چرخ دنده از دوربین میاد( البته غیر از حالت عادی که این
پایین توضیح دادم )
, ایا این مشکل عادی هست ؟:confused:
در حالت عادی هم احساس میکنم لنز یکم سنگین عقب جلو میره , دوربین شماها هم همینطوره ؟
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم .:(
-
-
چهار تا باطری اصل سونی NiMh بندازی اونقدر کار میکنه که حوصله ات سر میره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elend
شارژ باطری کافیه؟
سلام جناب elend
اقا باطری ها شارژشون کم شده بود و به همین خاطر اونجوری شده بود.lol
ممنون از راهنماییتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SHUTTER
سلام جناب elend
اقا باطری ها شارژشون کم شده بود و به همین خاطر اونجوری شده بود.lol
ممنون از راهنماییتون
سلام
شما S8000 داريد ، من هم مي خواهم اين دوربين رو بخرم ، دوستان لطف ميكنيد نظرتون رو در مورد اين دوربين بنويسيد تا يك وقت دچار اشتباه نشوم
با تشكر فراوان
forgiveme_60
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sibsabz
از نظر من که خوبه بخر
با سلام
مرسي از راهنماي شما
بودجه من 350 است ، شما چه دوربيني رو پيشنهاد ميكنيد؟
با تشكر
forgiveme_60
-
البته پاناسونیک fz18 هم چیز خیلی خوبی است ولی از نظر عمکلرد در شرایط کم نور و کم نویز بودن به پای فوجی نمیرسد .
برای من نویز مهمتر بود فوجی را گرفتم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
forgiveme_60
سلام
شما S8000 داريد ، من هم مي خواهم اين دوربين رو بخرم ، دوستان لطف ميكنيد نظرتون رو در مورد اين دوربين بنويسيد تا يك وقت دچار اشتباه نشوم
با تشكر فراوان
forgiveme_60
سلام
خدمت شما عرض کنم که بله .
من این دوربینو از پاساژ ایرانیان گرفتم 260 با وسایل اضافه ( باطری . شارژر . کیف . رم 1G ) کلا شد 290 .
این اولین دوربین منه و از کیفیت عکساش راضیم و تا حالا نویز اذیتم نکرده .
واید و تله عالی داره. و کلا دوربین خوبی هستش .
از نظر عمر باطری هم , همین بس که به قول اقای بابک برهانی : " چهار تا باطری اصل سونی NiMh
بندازی اونقدر کار میکنه که حوصله ات سر میره".
به نظر من با این قیمت و کیفیت از رقباش در این سطح سر تره.
اینها نظر شخصی منه ولی شما باز برو چند تا ریویو
بخون چند تا نمونه عکس ازش ببین اگر خوشت اومد شک نکن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SHUTTER
سلام
خدمت شما عرض کنم که بله .
من این دوربینو از پاساژ ایرانیان گرفتم 260 با وسایل اضافه ( باطری . شارژر . کیف . رم 1G ) کلا شد 290 .
این اولین دوربین منه و از کیفیت عکساش راضیم و تا حالا نویز اذیتم نکرده .
واید و تله عالی داره. و کلا دوربین خوبی هستش .
از نظر عمر باطری هم , همین بس که به قول اقای بابک برهانی : " چهار تا باطری اصل سونی NiMh
بندازی اونقدر کار میکنه که حوصله ات سر میره".
به نظر من با این قیمت و کیفیت از رقباش در این سطح سر تره.
اینها نظر شخصی منه ولی شما باز برو چند تا ریویو
بخون چند تا نمونه عکس ازش ببین اگر خوشت اومد شک نکن.
با سلام
با تشكر فراوان از آقا مهدي
خواستم از دوستان بپرسم كه آيا براي S8000 هك وجود دارد، يعني مي توان با آن عكس raw گرفت؟
با تشكر فراوان
forgiveme_60
-
خیر تا حالا که نبوده بعید هم هست که بیاید.
ولی گمانم با fz18پاناسونیک میتوان raw گرفت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sibsabz
خیر تا حالا که نبوده بعید هم هست که بیاید.
ولی گمانم با fz18پاناسونیک میتوان raw گرفت.
آقا بابك
سلام با تشكر از پاسخ شما
من ديروز رفتم واسه خريد S8000 اشنس ما تمام كرده بود و گفت ديگه نمي آريم، آخه ما اصفهان هستيم .
قبلا در مورد S5 تحقيق كرده بودم ازش خوشم مي اومد رفتم خريدم
نظر شما چيه، تاييد مي فرمائيد؟
با تشكر فراوان
forgiveme_60
-
یقینا s5 دوربین خوبی است ولی اطلاعات تکمیلی را در تاپیک خودش اگر دنبال کنید بهتر به نتیجه خواهید رسید.
-
سلام دوستان...
راستش بنده دوربینی با همین مدل ذکر شده در اختیار دارم اما متاسفانه نتونستم به هیچ وجه تنظیمش کنم.
احساس میکنم وقتی که عکس میگیرم نور خیلی زیادی از محیط بر روی عکس انعکاس پیدا میکنه. مثلا زیر نور یک لامپ 100 عکس رنگ کلیش به حالت زرد در میاد.
فقط در تاریکی مطلق و با نور فلش تونستم عکسی بگیرم که به نظرم مشکلی نداشت.
خیلی دوست دارم بدونم یه آموزش فارسی از امکانات و تنظیمات این دوربین وجود داره ؟ مثلا همون قسمت که میچرخه و گزینه هایی مثل AUTO و M و S و... وجود داره :::blushing:::
ممنون میشم در مورد تنظیمات مناسب دوربین و همچنین در مورد مشکلی که دارم کمکم کنید.
با تشکر...
-
اگر منظورتون fuji s8000 هستش بگذارید روی مد N یعنی نچورال (طبیعی ) و عکاسی کنید.
N + فلاش هم خوب است و دو عکس پیاپی میگیرد اگر باز هم مشکل رنگ داشتید احتمالا دوربین مشکل داره .
ولی اگر مشکل حل شد فعلا با این دو مد عکاسی کنید تا کم کم به بقیه روشها آشنا شوید.
-
آقا مشکل من حل نشد !!!!
چه مشکلی میتونه وجود داشته باشه.
عکس پایین در حالت N و زیر نور یک لامپ صدی گرفته شده.
http://i38.*******.com/2rg1c9h.jpg
آقا ممنون میشم زودتر کمکم کنید.
احتمالاتی که میشه داد هم بفرمایید. و اینکه اگه مشکل از دوربین باشه چیکار باید بکنم و چقدر هزینه برام بر میداره.
اینم بگم که دوربین نو هست.
منتظرم :confused:
-
سلام
خوب حالا ما از کجا باید بفهمیم که اصل تصویر چی باید میبوده ؟ عکستون از مجسمه است ؟ کتابه ؟ پوستره ؟ چیه ؟
بهتر بود از یک چیزی که همه میدونیم چه رنگیه یه تصویر میگرفتید میگذاشتید مثل انسان یا منظره طبیعی
در طول روز و زیر نور آفتاب هم مشکل دارید ؟
فاصلتون با سوژه چقدر بوده ؟
این خطوط افقی توی عکستون چی هست ؟
با n + فلاش هم امتحان کنید.
-
ممنون از اینکه وقت میزارید...
عکس یه مجسمه به رنگ سیاه هست.
رنگ دیوار پشتش میشه گفت کرمی کم رنگه. فاصله حدود نیم متره شاید کمتر.
ببینید اصلا هر جا که نور هست کلا نور جزبش میشه و مثل عکسی که لینک دادم از آب درمیاد. زیر نور آفتاب هم فقط یه بار تست کردم که البته عکس تو قسمت سایه انداخته شده بود. اونجا هم میتونم بگم 99% تصویر سفید شده بود و چیزی مشخص نبود.
این خطوط هم متاسفانه کار دوربینه....
این عکسهارو ببینید:
این عکس تو همون اتاق و دقیقا با همون فاصله از مجسمه انداخته شده. در مورد نور اتاق باید بگم که اون چراغ روشن نیست یعنی صبح همین وقته که دارم پست میدم و اتاق هم تقریبا بدون چراغ یه اتاق تاریکه.
یک نکته رو بگم که تمام تنظیمات دوربین تنظیمات اولیه اون هستن.
در حالت N
http://i38.*******.com/66xonm.jpg
این عکس هم دقیقا با شرایط بالا ولی در حالت N + فلاش گرفته شده:
http://i37.*******.com/j9u351.jpg
چطور ممکنه یه دوربین نو همچین مشکلی داشته باشه :confused:
-
وايت بالانس دوربينتان درست است؟ ممکن است مثلا روي يک مد مثل فلورسانت يا چيز ديگر تنظيم شده که باعث مي شود رنگها غير طبيعي باشد. البته اين عکستان آنطور که از اطلاعات اگزيف بر مي آيد روي مد وايت بالانس اتو بوده، ولي باز هم چک کنيد. ضمنا چرا اين عکس خط خط است؟ خود شيئ که عکس انداختيد اينطوري بوده يا خروجي دوربين است؟ بقول دوستمان بهتر بود عکس يک چيز معمولي را بيندازيد. يک منظره يا عکس يک انسان يا ...
-
ممنون از پاسختون...
راستش بنده اصلا معنی وايت بالانس رو نمیدونم. ولی قبل از عکس گرفتن نمونه هایی که گذاشتم از قسمت تنظیمات دوربین رو دوباره به حالت اول reset کردم.
توی پست قبلیم هم گفتم متاسفانه تمام چیزایی که تو عکس میبینید و غیر طبیعی به نظر میان خروجیه دوربینه!!
مثل همون خط ها. اگه دقت کنید خطها روی دیوار هم کشیده شدن...
البته این خط ها تو هر عکس فرق میکنن و بعضی وقتها خیلی کمتر میشن ولی در کل همیشه هستن.
باز اگه سوالی بود در خدمتم.
امیدوارم مشکل حل بشه. بازم ممنون
-
خوب. خود اون خط ها براي اينکه بگوييم اين دوربين مشکل دارد کافي است. البته ايزو دوربين بالاست (روي 800) که مي تواند کمي افزايش نويز و کمي تغيير رنگ را ايجاد کند. ولي نه تا به اين حد که جسم سياه را زرد نشان دهد . بهتر است يک عکس هم روي ايزو 64 يا 100 در محيط طبيعي، نور روز، فضاي خارجي و روي مد اتو بگيريد. اگر رنگها غير طبيعي بود و مهمتر خطها با هر درجه از وضوح (حتي خيلي کم) ديده مي شد بايد دوربين را تعويض کنيد و صد در صد مشکل دارد.
-
راستش دیگه کاری نمونده که نکرده باشم...
بدون شک دوربین مشکل داره. اما چطور میشه یه دوربین نو چنین مشکلی داشته باشه نمیدونم.
یه نکته رو بگم که فیلم برداری دوربین هیچ مشکلی نداره و به خوبی جواب پس میده.
میشه ندیده و با توجه به مشخصاتی که ازش دادم در مورد اینکه کجاش مشکل داره نظر داد و مثلا قابل تعمیر هست یا نه ؟ و اینکه چقدر میتونه برام خرج بر داره ؟
از این مسایل گذشته من کجا باید برم ؟ راستش من تهران نیستم و ساکن تبریزم.
این دوربین ضمانتی داخل ایران نداره و از انگلستان برام فرستاده شده. ولی ضمانات اصلی خود Fuji رو داره...
به نظر شما من چیکار باید بکنم ؟؟
-
1- میتوان گفت در اینکه دوربین شما خراب است هیچ شکی نیست.
2- ضمانت خارجی در اینجا هیچ ارزشی ندارد مگر اینکه کسی را در خارج داشته باشید و برایش بفرستید.
3- شاید در تهران بشود تعمیر کرد شاید .
4- هر وسیله نویی ممکن است مشکل داشته باشد .
5- به گمانم یک تا پیک در خواست کمک باز کنید تا دوستان حرفه ای تر که ممکن است به این تاپیک سر نزنند آن را ببینند و راهنماییتان کنند.
-
ممنون از اینکه کمکم کردید...
راستش یه چند جا امروز اینجا پیدا کردم که این جور دوربین ها رو تعمیر میکنن.
اگر اینجا نشه کاری کرد مجبورم کار دیگه انجام بدم.
-
باسلام
این دوربین قابلیت زوم حین فیلمبرداری را دارد یا خیر؟
با تشکر
-
نه. متاسفانه حين فيلمبرداري زوم نميکند