-
Fujifilm Finepix s8000fd ا
سلام
عجب بازار داغیه !
18X فوجی هم به بازار آمد. قلقلك ها شروع شد :::big grin:::
http://www.dpreview.com/news/0707/fu..._specsview.jpg
http://www.dpreview.com/news/0707/fu...ntback-001.jpg
بالاخره انتظار عاشقان فوجی هم به پایان رسید چون فوجی برای اولین بار در این دوربین 8 مگا پیكسلی از لرزشگیر هم استفاده كرده است.تازه Face Detection هم داره :biggrin:
-
پاسخ: Fujifilm Finepix s8000fd ا
سلام
ظاهرا" زوم 18 برابر دیگر یك رویا نیست !!!
فوجی هم با دو روز تاخیر نسبت به پاناسونیك دوربین با زوم 18X اش را معرفی كرد ( در دنیای رقابتی امروز 2 روز هم كم نیست و شاید معنی ها و دلایل زیادی داشته باشد).
فوجی هم برای اینكه یك فرقی با بقیه داشته باشه, فقط به افزایش ناچیزی در ابعاد سنسور قناعت كرده و به جای استفاده از سنسور "2.5/1 از یك سنسور "2.35/1 استفاده كرده.
یواش یواش دارد قبول میكند كه برای نگه داشتن سهمش از بازار باید خودش را با سلیقه عمومی هماهنگ كند, از جمله امكان استفاده از كارت SD و SD-HC , استفاده از لرزشگیر (هر چند كه اپتیكال نیست و CCD-Shift است , ولی شاید هم موثر عمل كند (بین علما اختلاف است!!!) و تغییر ذایقه مردم كه دیگر زوم 12 را سوپرزوم نمیدانند!!! :cry3:)
البته نمیدانم حتی با وجود داشتن لرزشگیر آیا میشود بدنه سبكی با چنین ابعادی را طوری در دست مهار كرد كه در نهایت زوم هیچ تكانی نخورد, به نظرم برای چنین زومهایی بدنه هایی مثل FUJI-9600 و Panasonic-FZ50 بسیار مناسبترند تا OLYMPUS-SP550 و FUJI-S8000 fd !!!!
ولی مهمترین نقطه ضعف این دوربین كه باعث میشه باز هم نشه آن را یك دوربین كامل دانست اینه كه :
FUJI-S8000 fd فرمت RAW ندارد !!!!! :mad::wall::chain:
و قیمت 400 دلاری آن نیز بیان كننده آن است كه S8000 تا حدی, فقط نسخه Face-Lift مدل S5700 است كه زومش به 18X افزایش یافته!!!!
-
وحید جان به نظرم عملكرد CCD-Shift ها كاملا همانند لرزه گیر های اپتیكی است و از این نظر مشكلی ندارند.شاید ساختار متفاوتی دارند اما در اكثر تست ها نتایج یكسانی داشته اند...
-
نقل قول:
(هر چند كه اپتیكال نیست و CCD-Shift است , ولی شاید هم موثر عمل كند (بین علما اختلاف است!!!)
در دوربینهای slr like و کامپکت؟ کدام مقاله را دیدین که تفاوت خاصی رو بین لرزهگیر لنز و سنسور بیان کنه؟
نقل قول:
قیمت 400 دلاری آن نیز بیان كننده آن است كه S8000 تا حدی, فقط نسخه Face-Lift مدل S5700 است كه زومش به 18X افزایش یافته!!!!
والا کاش همه face lift ها همینجوری باشن!
اگر بخواهیم اینجوری حساب کنیم میشه 1dmark III رو ۴۰۰دی حساب کرد که بدنش بهتر شده!
اینکه این دوربین با این قیمت به بازار میاد رو میشه نتیجه فشار بازار و رقابت دونست... همیشه دوربینهای جدید دارن میان با قیمت مدل قبلی و امکانات جدیدتر....
-
سلام
وحید جان اگه ایران خودرو هم پیكان رو در این حد Face Lift می كرد من حاضر بودم دوباره پیكان بخرم :::big grin::::biggrin:
یارو خودشو كشته این همه تغییرات داده و این همه قابلیت به دوربین اضافه كرده بعد وحید می گه یه فیس لیفت كوچولو بوده :biggrin:
البته من قبلن هم گفتم بازم می گم ( فقط نظر شخصی و سلیقست) نداشتن مود RAW برای دوربین های كامپكت و شبه SLR عیب محسوب نمی شه.
اگه باتری لیتیومی هم روش می ذاشت دیگه نور علی نور می شد ! :p
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
وحید جان اگه ایران خودرو هم پیكان رو در این حد Face Lift می كرد من حاضر بودم دوباره پیكان بخرم :::big grin::::biggrin:
یارو خودشو كشته این همه تغییرات داده و این همه قابلیت به دوربین اضافه كرده بعد وحید می گه یه فیس لیفت كوچولو بوده :biggrin:
البته من قبلن هم گفتم بازم می گم ( فقط نظر شخصی و سلیقست) نداشتن مود RAW برای دوربین های كامپكت و شبه SLR عیب محسوب نمی شه.
اگه باتری لیتیومی هم روش می ذاشت دیگه نور علی نور می شد ! :p
اتفاقا بعضی از دوستان منجمله بنده، دوربینی را که غیر از باطری قلمی استفاده کند را خریداری نمیکنند. باطری های خاص، پرخرج، گران و دردسر سازند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir5831
اتفاقا بعضی از دوستان منجمله بنده، دوربینی را که غیر از باطری قلمی استفاده کند را خریداری نمیکنند. باطری های خاص، پرخرج، گران و دردسر سازند.
سلام
امیر جان اون شكلك هم به خاطر همین بود.:biggrin: من در این فوروم گاو پیشانی سفید طرفداری از باتری لیتیومی و ضدیت با قلمی هستم. یه تاپیك نظر سنجی هم در این زمینه داریم می تونید اینجا مراجعه كنید و نظر بدهید.
راستی وحید جان مثل اینكه فوجی گوشش صدا كرد و بلافاصله مدل FinePix S5800 رو معرفی كرد :eek:
http://www.dpreview.com/news/0707/Fu...ntback-001.jpg
-
سلام
نقل قول:
وحید جان به نظرم عملكرد CCD-Shift ها كاملا همانند لرزه گیر های اپتیكی است و از این نظر مشكلی ندارند.شاید ساختار متفاوتی دارند اما در اكثر تست ها نتایج یكسانی داشته اند...
نقل قول:
در دوربینهای slr like و کامپکت؟ کدام مقاله را دیدین که تفاوت خاصی رو بین لرزهگیر لنز و سنسور بیان کنه؟
این یك ذهنیتی است كه در من بوجود آمده و شاید هم اشتباه میكنم ( كه لرزشگیر لنز را موثرتر میدانم تا سنسور, و لرزشگیر سنسور را حد وسط اپتیكال و دیجیتال میدانم :::confused2::: ), یك نمونه آن هم CASIO-V7 كه از لرزشگیر سنسور استفاده میكند و dpreview بود و نبود آن را یكی دانسته!!
نقل قول:
والا کاش همه face lift ها همینجوری باشن!
اگر بخواهیم اینجوری حساب کنیم میشه 1dmark III رو ۴۰۰دی حساب کرد که بدنش بهتر شده!
اینکه این دوربین با این قیمت به بازار میاد رو میشه نتیجه فشار بازار و رقابت دونست... همیشه دوربینهای جدید دارن میان با قیمت مدل قبلی و امکانات جدیدتر....
نقل قول:
راستی وحید جان مثل اینكه فوجی گوشش صدا كرد و بلافاصله مدل FinePix S5800 رو معرفی كرد
بله, با عرض معذرت گفته ام را تصحیح میكنم: 5800 فیس لیفت 5700 است!! :redface:
F3.5 اش كه اصلا" جالب نیست!!! :(
لرزشگیرش هم از نوع ISO boost !!!!! است, یعنی فقط اسم لرزشگیر را برای فریب ملت روش گذاشتند!!! :mad:
نقل قول:
اگه باتری لیتیومی هم روش می ذاشت دیگه نور علی نور می شد !
نقل قول:
والا من در شرایط یكسان قلمی را ترجیح میدهم یا در بین 10 فاكتور, ولی آنقدر هم برایم شرط نیست كه احیانا" از خرید دوربین منصرفم كند, ولی حداقل در ایران عرضه دوربینهای فوجی با باتری قلمی به نفع مصرف كننده است, بیشترین شارژری كه در بازار است, شارژرهای فوجی فیلم است.
××× بعضی از دوربینهای كداك یا حتی نیكون 3200 امكان استفاده همزمان از باتری قلمی و باتری لیتیومی را داشتند كه باتریهای لیتیومی آنها هم به جای این كه شكل یك مكعب مستطیل باریك باشد, مثل دو استوانه به هم چسبیده اند!!!
آن نوع دوربینها هم فرهاد خان رو راضی میكنه و هم من و امیر جان و ....
به این گونه باطریها Cr-v3 میگویند مه مثل دو باطری قلمی به هم چسبیده است. ولی در هر دوربینی به کار نمیرود. گران هم هست حدود 20 دلار هر کدامش
-
نقل قول:
این یك ذهنیتی است كه در من بوجود آمده و شاید هم اشتباه میكنم ( كه لرزشگیر لنز را موثرتر میدانم تا سنسور, و لرزشگیر سنسور را حد وسط اپتیكال و دیجیتال میدانم ), یك نمونه آن هم CASIO-V7 كه از لرزشگیر سنسور استفاده میكند و dpreview بود و نبود آن را یكی دانسته!!
در مورد لرزهگیر لنز و یا سنسور در DSLR ها بحثهای فراوانی وجود داره...که ربطی به اینجا نداره و قبلا هم در موردش صحبت شده.
اما اینکه یک کمپانی کمک فنر پیکان رو بجای لرزهگیر بگذاره و خوب عمل نکنه... این وسیله چه در لنز جاسازی بشه و چه در کنار سنسور... باز کمک فنر پیکان خواهد بود و ربطی به محل لرزهگیر نداره...
-
ضعف دیگر نداشتن کفشک فلاش خارجی.
-
سلام.
يكي از مزاياي SLR Likeهاي فوجي رينگ زوم آنها بود كه از عكس ها به نظر مي رسد حذف شده باشد! اينطوره؟
اما راجع به باتري هاي قلمي و ليتيومي. ابتدا لازم به توضيح است كه احتمالاً منظور از باتري هاي ليتيومي، باتري هاي طراحي شده براي خود دوربين است چون باتري هاي قلمي هم نوع ليتيومي دارند. بنده در اين پست كلمه ”باتري هاي ليتيومي“ را به معني باتري هاي طراحي شده براي خود دوربين به كار مي برم.
به نظر مي رسد باتري هاي قلمي را بيشتر به خاطر دسترسي زيادتر به آنها مي پسنديد. ولي 3 مورد را در نظر بگيريد:
- باتري هاي ليتيومي را اصطلاحاً باتري هاي حافظه دار هم مي گويند! اين باتري ها به علت وجود يك چيپ درون باتري، توان مصرفي و ميزان باقي مانده باتري را خيلي دقيقتر پيش بيني مي كنند.
- باتري هاي ليتيومي در برابر تغييرات دمايي ناگهاني در هنگام مصرف پايداري بيشتري دارند.
- باتري هاي ليتيومي ماندگاري بيشتري دارند و بيشتر عمر مي كنند.
ضمناً بعضي از دوربين ها با عرضه يك مبدل، امكان استفاده از باتري هاي قلمي را به جاي باتري ليتيومي مي دهند كه مي تواند در مواقع خاصي به كار آيد. براي مثال اين امكان در گريپ هاي نيكون وجود دارد.
(در دوربين هاي نيكون، يك Option پيش بيني كرده كه در مواقع استفاده از باتري هاي قلمي به تعيين نوع آن (AA Alkaline، AA Ni-MH، AA Lithium، AA Ni-Mn) اقدام كنيد كه Gauge باتري دوربين را با اين باتري ها هماهنگ كند و دقيق تر نمايش دهد.
خوش باشيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Babak25
سلام.
يكي از مزاياي SLR Likeهاي فوجي رينگ زوم آنها بود كه از عكس ها به نظر مي رسد حذف شده باشد! اينطوره؟
.
بله....
-
سلام...
میدونید ا ین مدل فوجی كی و با چه قیمتی وارد ایران میشه؟
عیب فوجی تا حالا نداشتن لرزه گیر بوده و از نظر كیفیت اكثر دوستان متفق القولند كه یه سر وگردن از بقیه بالاتره.
حالا با داشتن لرزه گیر اون طوری كه دوستان میگفتن باید انتخاب اول و اخر باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gaygeel
سلام...
میدونید ا ین مدل فوجی كی و با چه قیمتی وارد ایران میشه؟
عیب فوجی تا حالا نداشتن لرزه گیر بوده و از نظر كیفیت اكثر دوستان متفق القولند كه یه سر وگردن از بقیه بالاتره.
حالا با داشتن لرزه گیر اون طوری كه دوستان میگفتن باید انتخاب اول و اخر باشه
بله بنده هم به نظرم این مدل حرف های زیادی دارد برای گفتن....
والله حداقل حداقل 6 تا 8 ماه .....
اما واقعا احتمالا 1 سال...
این موضوع را مد نظر داشته باشید كه فوجی نمایندگی معتبر و خوبی در ایران ندارد به همین دلیل احتمال ورود دیر تر و كمتر است....
سونی اچ 9 در عرض 6 یا 7 ماه رسید...
كنون هم در عرض 6 ماه رسید...
اما زاید منتظر دوربین ماندن خوب نیست....
تا منتظر مدل جدید باشیم مدل بعدی وارد میشود و بعدی و بعدی.....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
این موضوع را مد نظر داشته باشید كه فوجی نمایندگی معتبر و خوبی در ایران ندارد .....
كاوه جان شركت تهران فوكا نماينده انحصاري فوجي فيلم در ايران فعاليت بسيار خوبي دارد. البته در مورد دوربينهاي ديجيتال با گفته شما موافقم ولي توليدات فوجي فيلم به راحتي در دسترس است . اين شركت در بخش قبل از چاپ ( پري پرس ) فيلم و زينك و مواد ظهور و ثبوت و ... و در بخشهاي ديگه در موارد عكاسي فيلم و دوربينهاي فيلمي و در بخشهاي ديگه مانند فروش پلاتر - پرينتر - ايميج ستر - اسكنر و .... بسيار موفق مي باشد.
-
کسی از این دوربین صحبت نکرد؟
http://www.dpreview.com/news/0707/07...ifilmf50fd.asp
نسل جدید کامپکتهای محبوب فوجی، به اضافه داشتن لرزش گیر.
اگر کیفیت تصویر فدای اون لیبل 12 مگاپیکسل نشده باشد، فکر کنم فوجی نوزاد سالم و خوشگلی به دنیا آورده باشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
سلام
نه متاسفانه هممون به قدری شیفته دوربینهای سوپرزوم میشیم كه به این جیبیها نگاه نمیكنیم :)
ولی انصافا" این همه امكانات با سنسور "1.6/1 و لرزشگیر و تنظیمات دستی كامل و ایزو 6400 و ....به 299 دلار ؟؟؟؟!! :think:
اگه تو ایران هم به این قیمت میومد, بهترین دوربین همراه میشد!!!
:dream:
-
این مدل fz18 جدید پاناسونیک تصور میکنم رقیبی جدی برای این مدل فوجی به حساب بیاد. طرفداران سوپرزومهای غیر اس ال آر از این دو دوربین استقبال زیادی خواهند کرد.
http://www.cameratown.com/news/news.cfm/hurl/id|4253
-
سلام دوستان...
برای دسترسی هر چه سریعتر به این مدذل جدید فوجی چه راهی پیشنهاد میكنین؟
از طریق دوبی اقدام كنم؟اونجا گیر میاد؟
یا از طریق اروپا|؟یكی از دوستام انگلیس هست اخر تابستان داره میاد ایران.اونجا گیر میاد بگم بگیره؟
خیلی وقت دارم تحقیق می كنم صبرم تمام شده می خئام زودتر دوربین دار بشمslrlike:::big grin:::
slrlikeهای جدید هم كه هر كدوم نقطه ضعف هایی دارن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gaygeel
سلام دوستان...
برای دسترسی هر چه سریعتر به این مدذل جدید فوجی چه راهی پیشنهاد میكنین؟
از طریق دوبی اقدام كنم؟اونجا گیر میاد؟
یا از طریق اروپا|؟یكی از دوستام انگلیس هست اخر تابستان داره میاد ایران.اونجا گیر میاد بگم بگیره؟
خیلی وقت دارم تحقیق می كنم صبرم تمام شده می خئام زودتر دوربین دار بشمslrlike:::big grin:::
slrlikeهای جدید هم كه هر كدوم نقطه ضعف هایی دارن
زیاد عجله نكنید.....!
این دوربین هنوز به بازار نیامده است.شاید ایراد و یا ضعف بزرگی داشته باشد.....
بر روی كاغذ نمیتوان تصمیم به خرید گرفت....تا دوربین به بازار نایمده و تست نشده عجله نكنید....گاهی عجله ریسك بسیار گرانی است....
این دوربنی بر روی كاغذ بسیار ایده آل است ... اما در واقعیت معلوم نیست...
-
سلام
علی جان همونطور كه كاوه عزیز گفت اصلا به فكر خرید این دوربین در مقطع كنونی نباش
من با اینكه از اس 5 خوشم اومده ولی با اینکه یک ماه هم هست اومده جرات نمیکنم بخرمش چون
هنوز امتحانشو پس نداده
منظورم اینه که شاید با توجه به نیاز هات شاید این دوربین اصلا اون چیزی نباشه که تو میخوای.
درضمن،شما بگو خصوصیات 9600 رو کاغذ بهتره یا 6500؟
معلومه 9600،ولی به جز استفاده های خاص و کراپ،تو 99 درصد مواقع عکسهای 6500 بهترن
دیگه عرضی نیست........... .......
-
با سلام خدمت همه دوستان،
1- فروشگاه مدرنسيستم در طبقه اول (بالاي همكف) مجتمع پايتخت اين دوربين را به تازگي وارد كرده و به قيمت 385،000 تومان ميفروشد.
2- با وجود آن كه 2 ماه از تاريخ عرضه اين دوربين ميگذرد، هنوز نتوانستهام نمونه عكسي از اين مدل در نور كم و با حساسيتهاي بالا در سايتهايي كه ميشناسم، پيدا كنم.
3- متأسفانه فوجي سنسورهاي بزرگ Super CCD خود را از این مدل دریغ كرده است. لذا احتمال ميدهم كه از آن كیفیتهای بالای مدلهای S9600 و (S6000 (S6500 در اين مدل خبري نخواهد بود. نگاهي به عكسهاي نمونه S5700 ميتواند مبين اين نكته باشد. اگر اينطور باشد، حيف به آن زوم با دامنه رويايي 486~27 ، حساسيت تا 6400 و اسلات كارت SD!
-
با سلام مجدد، امروز قيمت S8000fd را در فروشگاهي در جمهوري 345،000 تومان ديدم.
-
سلام دوستان...
من واسه تحقیق درباره اس ال لایك ها هر جای فروم كه سرك می كشیدم همه می گفتن حیف فوجی لرزه گیر نداره وگرنه.....
حالا كه فوجی دارای لرزه گیر تو بازار ایران هم وارد شده چرا هیچكی از اون حرفی نمیزنه و با مدل های و برند های دیگه مقایسش نمی كنه؟:::love2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gaygeel
سلام دوستان...
من واسه تحقیق درباره اس ال لایك ها هر جای فروم كه سرك می كشیدم همه می گفتن حیف فوجی لرزه گیر نداره وگرنه.....
حالا كه فوجی دارای لرزه گیر تو بازار ایران هم وارد شده چرا هیچكی از اون حرفی نمیزنه و با مدل های و برند های دیگه مقایسش نمی كنه؟:::love2:::
چون هنوز كسی اون رو نخریده...
آدم روی هوا كه نمیتونه اظهار نظر كنه.من هم چند بار اینور و اونور رفتم كه این دوربین رو زیارت كنم اما مثل اینكه هنوز وجود ندارد...
انشالله بعد از اینكه یك مدل را دستانم لمس كردم خواهم گفت كه لرزه گیر های فوجی چطور عمل میكند....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
آدم روی هوا كه نمیتونه اظهار نظر كنه.من هم چند بار اینور و اونور رفتم كه این دوربین رو زیارت كنم اما مثل اینكه هنوز وجود ندارد...
انشالله بعد از اینكه یك مدل را دستانم لمس كردم خواهم گفت كه لرزه گیر های فوجی چطور عمل میكند....
سلام...
دوستان گفتن پاساژ پایتخت هست 385 تومن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
آيا شما براي تست لرزه گير روش خاصي دارين .
تكنولوژي لرزه گير براي من خيلي جالبه البته نه بخاطر تاثير اوون بر عكسي كه دوربين ميگيره بلكه بخاطر روش كار لرزه گير يعني تشخيص لرزش و عكس العمل مناسب در برابر اوون .
من شخصا" لرزهگير هاي پاناسونيك رو در بين دوربينها ديجيتال بهترين ميدونم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabab
آيا شما براي تست لرزه گير روش خاصي دارين .
تكنولوژي لرزه گير براي من خيلي جالبه البته نه بخاطر تاثير اوون بر عكسي كه دوربين ميگيره بلكه بخاطر روش كار لرزه گير يعني تشخيص لرزش و عكس العمل مناسب در برابر اوون .
من شخصا" لرزهگير هاي پاناسونيك رو در بين دوربينها ديجيتال بهترين ميدونم .
والله بنده خیر روش خاصی ندارم.
اما وقتی از یك بدنه چند روزی استفاده كنید به نقاط ضعف و قوت آن پی خواهید برد.
بنده لرزه گیر های پاناسونیك و سونی را جز بهترین ها می دانم.
تكنولوژی به كار رفته در فوجی هم به تكنولوژی سونی بسیار نزدیك است و باید نتایج خوبی را شاهد بود..
اما
لرزه گیر همه چیز نیست...
بنده یك دوربین كم نویز را به یك دوربین نویزی لرزه گیر دار ترجیح میدهم...
زیاد رد گیر لرزه گیر نشوید تاثیر آن در 10% تا 20% مواقع است.
اما داشتن ایزو بالاتر و بدون نویز باعث فریز شدن سوژه و از بین رفتن لرزه می شود...
پس بهتر است نویز و ایزو را ارجح تر بدانیم..
هنوز هم دوربین های بدون لرزه گیر و كم نویز طرفداران زیاد تری دارند....
-
خوب من دیروز s8000 رو خریدم و در حال تست اون هستم.
اگه دوستان مورد خاصی رو میخوان بگن تا براشون انجام بدن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sibsabz
سلام
مبارك باشه بابك جان. :::love2:::
اگه در مورد قدرت لرزشگیرش, نویزش در محیط بسته و كم نور و كیفیت عكسش در نهایت زوم و همچنین سرعت و دقت فوكوسش در نهایت زومش توضیح بدی ممنون میشم.
راستی, قیمت و گارانتی و سایر جزییات فراموش نشه :::big grin:::
-
سلام
ممنون .
قیمت 360 از آهو نگار البته 350 گفته بود که چون خودش تموم کرده بود نشد.با یکسال گارانتی خودش.
در مورد تست هم بزودی یک سری کامل قرار میدم.
تست حداکثر زوم هم منتظرم تا یک هفته دیگه ماه خوب دربیادو از ماه عکس بگیرم تا با دوربین سایر دوستان قابل مقایسه باشد.
نتایج تستهای اولیه بسیار امیدوار کننده است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sibsabz
جناب برهاني! با سلام،
مبارك است. انشاءالله كه لنزش برايتان بچرخد. آنچه دوستداران فوجي قطعاً مايلند بدانند، وضعيت نويز عكسها در حساسيتهاي 1600، 3200 و 6400 است، خصوصاً با توجه به آن كه در اين مدل بر خلاف قبليها خبري از Super CCD هاي خوب فوجي نيست و حسگر آن از نوع معمولي است. راستش من هم خيلي كنجكاوم كه در اين خصوص بدانم. با تشكر.
-
-
این هم یک عکس ریسایز شده
و قطعه ای با کراپ 100 در صد ... باور کنید صورت این دوستان کاملا متقارن است و اینجوری کج و کوله نیست.
ایزو 800 - 10/1 ثانیه با لرزه گیر و f3.5
http://sibsabz.persiangig.com/image/...sample-res.jpg
http://sibsabz.persiangig.com/image/.../ds-sample.jpg
-
سلام
به نظر لرزشگیر خوب عمل كرده . درسته؟
مسخره نمیكنم ولی نویزش با آ 550 قابل مقایسه است
به نظرم خیلی دوربین سر آمدی نباشه:::confused2:::
اگه اشتباه می كنم دوستان اصلاح كنند
ممنون
-
-
-
-
-
-
-
-
-
نتیجه گیری
عملکرد در ایزو های مختلف بسیار عالی است.:eek:
فایلهای دیگری را نیز میتوانید از اینجا بگیرید.
http://sibsabz.persiangig.com/image/fuji-s8000-test
-
پاسخ: Fujifilm Finepix s8000fd
با سلام خدمت آقا بابک و سایر دوستان.
آقا بابک با دوربینت فیلمم گرفتی؟ و اگه گرفتی کیفیت فیلمش چطوره؟
-
سلام
بابك جان, اونقدر سیاهنمایی كردی كه ما گفتیم عجب كلاهی سرت رفته!!!! این كه عملكردش تو ایزوهای بالا خیلی عالیه!! همین ایزوی 6400 ش هم با همه نویزش كار راه اندازه و به هر حال از هیچی بهتره!!!
من فكر میكنم سطح توقع ما از این دوربینهای بیچاره یك مقدار زیادی بالاست و بیش از حد به نویز حساس شدیم!!!
-
سلام
من فقط در مورد دیستوریشن اش بد گفتم ( که هست)
که اونهم با نرم افزار گمان کنم (هنوزبلد نیستم) قابل رفع است.
والا از نظر ایزو و لرزه گیر حرف نداره.
فیلم هم واقعا عالی میگیره البته به دوربین فیلم برداری نمیرسه ولی 30 فریم و کیفیت خیلی خوب
روی 2 گیگ هم نیم ساعت فیلم ضبط میکنه.
-
بابک جان با توجه به اینکه تو این دوربینو تست کردی لطفا به من کمک کن.
راستش من یه slr like میخوام که هم زوم اپتیکال بالا داشته باشه ، هم برای گرفتن عکسهای پرتره مناسب باشه وهم فیلم برداری نسبتا خوبی داشته باشه. خراد ماه یه panasonic fz8 گرفتم ولی چیزی که من میخواستم نبود. هم از کیفیت عکسای پرترش راضی نبودم هم باتری مخصوص میخورد که به صرفه نبود وهم تو فیلم برداری فقط وقتی خوب فیلم میگرفت که دوربین ثابت بود وبا حرکت دوربین روی تصویر یه پارازیت خیلی ناجور می افتاد ( حتی با مموری سرعت بالا) . به همین دلایل دوربینمو فروختم. مدتیه که موندم چی بگیرم ، مثلا S3is خوبه ولی به هر حال دوربینیه که تقریبا داره تولیدش متوقف میشه وکمی قدیمی شده. S5is به نظر اکثر دوستان تفاوت چندانی با S3is نداره و فقط حدود 120 هزار تومان گرونتره. sony h9 از جهاتی خوبه ولی اولا باتریش مخصوص شده که زودم تموم میشه دوما قیمتش از زمان ورودش به بازار تقریبا تفاوتی نکرده و به نظر من 460000تومان براش قیمت بالائیه. با این تفاسیر به نظر شما S8000 میتونه برای من انتخاب خوبی باشه ؟ ضمن اینکه برای من نداشتن فرمت RAW چندان اهمیتی نداره. ممنونم اگه منو راهنمایی کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza637
بابک جان با توجه به اینکه تو این دوربینو تست کردی لطفا به من کمک کن.
راستش من یه slr like میخوام که هم زوم اپتیکال بالا داشته باشه ، هم برای گرفتن عکسهای پرتره مناسب باشه وهم فیلم برداری نسبتا خوبی داشته باشه. خراد ماه یه panasonic fz8 گرفتم ولی چیزی که من میخواستم نبود. هم از کیفیت عکسای پرترش راضی نبودم هم باتری مخصوص میخورد که به صرفه نبود وهم تو فیلم برداری فقط وقتی خوب فیلم میگرفت که دوربین ثابت بود وبا حرکت دوربین روی تصویر یه پارازیت خیلی ناجور می افتاد ( حتی با مموری سرعت بالا) . به همین دلایل دوربینمو فروختم. مدتیه که موندم چی بگیرم ، مثلا S3is خوبه ولی به هر حال دوربینیه که تقریبا داره تولیدش متوقف میشه وکمی قدیمی شده. S5is به نظر اکثر دوستان تفاوت چندانی با S3is نداره و فقط حدود 120 هزار تومان گرونتره. sony h9 از جهاتی خوبه ولی اولا باتریش مخصوص شده که زودم تموم میشه دوما قیمتش از زمان ورودش به بازار تقریبا تفاوتی نکرده و به نظر من 460000تومان براش قیمت بالائیه. با این تفاسیر به نظر شما S8000 میتونه برای من انتخاب خوبی باشه ؟ ضمن اینکه برای من نداشتن فرمت RAW چندان اهمیتی نداره. ممنونم اگه منو راهنمایی کنید.
سلام
رضا جان, شما كه عكس این دوربینو گذاشتی تو آواتارت, پی همینو خواهی گرفت و لاغیر .....:::big grin:::
نقل قول:
باتری مخصوص میخورد که به صرفه نبود
قابل توجه آقا فرهاد.....علم بهتر است یا ثروت؟؟؟
نقل قول:
sony h9 از جهاتی خوبه ولی اولا باتریش مخصوص شده که زودم تموم میشه
تا جایی كه میدونم, باتری قلمی Ni-MH میخوره كه اگرم ازش راضی نبودی, میتونی هر باتری دیگه ای رو جایگزین كنی!!! :::confused2:::
نقل قول:
حرکت دوربین روی تصویر یه پارازیت خیلی ناجور می افتاد
این پارازیت روی LCD دوربین بود یا وقتی كه فیلم رو هم با كامپیوتر تماشا میكردید وجود داشت؟؟؟؟
چون بك نوع رعشه در حین چرخاند دوربین در مونیتورش دیده میشود كه به علت فركانس بازیابی مونیتور (یا یك چیزی تو این مایه ها) است و روی فیلم تاثیری ندارد!!!!؟؟؟ :::confused2:::
-
sony h9 500000 تومان و canon S5Is 385000 تومان است نه 600000 و 450000 تومان
متوجه باتری مخصوص نشدم؟ منظور باتری لیتیوم است؟؟
-
با تشکر از آقا وحید عزیز
در مورد پارازیت فیلم برداری با panasonic fz8 اتفاقا تو مانیتور خود دوربین زیاد مشخص نبود بلکه تو کامپوتر کاملا واضح و ضد حال بود ( مموریمم Trancend 150X بود که از خود مرآت رایانه خریده بودم. با مموریهای دیگه هم همینطور بود)
در مورد باتری دوربین Sony H9 - تا مدل H5 باتری قلمی ریشارژیبل داشت، ولی مدل H7 و H9 دیگه قلمی نمیخوره
و باتریش از این لیتیومی های مکعبی شده که هم آمپر پایینتری نسبت به باتریهای ریشارژیبل قلمی دارند وهم قیمت خیلی بیشتری ( نمایندگیش میگفت حدود 50 هزار تومانه)
واما در مورد صحبتهای آقا سام
فکر میکنم منظوره بنده رو از باتری مخصوص متوجه شده باشی. من گفتم مخصوص چون فقط خاص این دوربین ساخته شده و به دوربینهای دیگه نمیخوره اگرم نگفتم لیتیومی به این دلیل بود که بعضی از باتریهای ریشارژیبل قلمی هم با ترکیبات لیتیوم ساخته میشن وممکنه یه باتری قلمی هم به نوعی لیتیومی باشه.
در مورد قیمت دوربینها هم توی نمایشگاه الکامپ قیمت H9 رو 460 به من گفتن و دوربینهای Canon هم بسته به گارانتی قیمتهای مختلفی دارند مثلا همین چند روز پیش تو پایتخت قیمت S5IS رو با گارانتی آفومار 465000میگفت ولی با گارانتی دیگه 380000.
از این حرفها بگذریم. با توجه به اینکه شما دوستان از من خیلی با تجربه ترین ازتون میخوام که کمکم کنید و اگه S8000 رو با توجه به توقعات من مناسب میدونید که همینو بگیرم و اگه پیشنهاد بهتری دارید راهنماییم کنید . (بخصوص آقا بابک که این دوربینو داره ). بازم از همه دوستانیکه لطف میکنند و جواب بنده رو میدن ممنونم.
-
سلام
باطری ... عالی است چهار تا سونی اصل 2500 را حدود یک هفته است استفاده میکنم و آخ نگفته است.12000 تومان.
فیلم برداری ... واقعا عالی است در حد دوربین فیلم برداری ولی یادتان باشد که هنگام فیلمبرداری امکان زوم ندارید.
متوقف.... زوم.... ادامه.
منظورتان را از اینکه از عکسهای پرتره اش راضی نبودید را نمی فهمم.
به نظر من اصولا پرتره به عکاس ربط بیشتری دارد تا به دوربین.
در مجموع به نظر من دوربین همه کاره مناسبی است .
این هم یک عکس از ماه
روی دست با لرزه گیر روشن.
باید روی سه پایه با لرزه گیر خاموش هم تست کنم.
http://sibsabz.persiangig.com/image/moon2.jpg
این هم یک نمونه از s3is بر روی دست.توسط كاربر گرامی pod
http://p30news.persiangig.com/Nojum/IMG_0331_resize.JPG
-
بابک جان از راهنماییت ممنونم
فکر میکنم با توجه به توضیحاتی که دادی دوربین مناسبی باشه و منم همینو بگیرم.:::happy:::
-
با سلام،
محض اطلاع دوستان، حدود آخرين قيمت (بدون گارانتي معتبر) بعضي از دوربينهاي مطرح شده در اين تاپيك به شرح زير است :
S8000 : 340,000 T
S3is : 310,000 T
S5is : 340,000 T
-
حقیقتا این یكی رو دیگه فكر نمی كردم :eek:
ایزو 6400 ... نوردهی یك ثانیه روی دست با طول لنز معادل 420 میلیمتر :eek:
البته از ویزور نگاه میکردم و به جایی هم تکیه داده بودم.
http://sibsabz.persiangig.com/image/...est/parvin.jpg
-
البته دوسه بار آزمون و خطا این بهترینش شد
ولی توجه داشته باشید توی هوای تهران دیده خوشه پروین همینجوری با چشم هم زیاد مقدور نیست.
راستی خوب شد گفتم عكس از خوشه پروین هستش.
-
-
خوب حالا چند تا از بدیهاش روهم بگم
1- raw ندارد.
2- کفشک خارجی فلاش ندارد.
3 - رینگ فوکوس ندارد.
4- فوکوس دستی بسیار سخت است. ( نمایش میزان دور و نزدیک ندارد)
5- وقتی در حالت فوکوس دستی هستید نمی توانید دیافراگم و سرعت را تغییر دهید.
6- یکبار هم هنگ کرد.
7- صفحه lcd اش گردان نیست.
8 - حداکثر زمان نوردهی فقط چهار ثانیه که خیلی خیلی کم است و مد b هم ندارد.
9- همانطور که قبلا گفتم لنز دچار دیستوریشن زیاد هم در واید و هم در تله میباشد.
10- در حالت سوپر ماکرو از فلاش زدن امتناع میکند.(درست است که سایه لنز می افتد ولی شاید کسی رفلکتوری چیزی داشت)
-
با تشکر از اقای برهانی که به هر دو نکته مثبت ومنفی دوربین جدید فوجی اشاره کردید ومانند برخی دوستان نگفتید که اگه چند موردی که دوربین کم دارد بدرد نمیخورند مانند برخی مدافعان فوجی9600 .دوم اینکه برخی دوستان اعتقاد دارند که slr-like ها فرق چندانی با هم ندارند .اصلا بحث مقایسه نیست ولی خدایی چرا قیمت ها این قدر اومده پایین .اون هم با این همه نواوری.چون دوربینهای جدید به کامپکت ها نزدیکتر شده و برای رقابت قیمت از کیفیت و امکانات اضافی کم می کنند نمیدونم چقدر با من هم عقیده هستید ولی خرید دوربین های کامپکت نویزی تر با قا بلیت حمل در همه جا مانند G9 با قیمت بیشتر باز هم به نظر من منطقی تره یا با قیمت هم رده TZ3.البته دوستان اطلاع کافی دارند وبعد اقدام به خرید می کنند و نظر و سلیقه هر کس برای من کاملا محترمه.واین نظر شخصی منه .
-
من شخصا تصمیم دارم که سه دوربین داشته باشم
یک عدد اولترا کامپکت تا همه جا همراهم باشد ( که دارم )
یک عدد سوپر زوم که آنرا هم خریدم.
در آینده هم انشاءا... یک عدد slr با لنز های شارپ !
فرض کنید میخواهید بروید استادیوم و میخواهیید چند عکس بگیرید
یا باید یک دوربین یک میلیونی با یک لنز دو میلیونی همراه ببرید.(با وجود صد هزار تماشاگر نما! زیاد عاقلانه نیست)
یا اینکه به اندازه یک لنز ارزان خرج می کنید و یک سوپر زووم میگیرید حالا مارکش چی باشده سلایق و علایق متفاوت است.( البته میتوان با 900 تومان هم سروته دوربین و لنز 300 را هم آورد )
-
حالا خوبیهایش را هم بگویم.
1- حافظه sd میخورد
2- لرزه گیر با عملکرد بسیار عالی
3- عملکرد عالی در iso های مختلف.
4- شناسایی چهره
5- فوکوس اتوماتیک خوب
6- حالات عکاسی جالب مثل دو تصویر با فلاش و بدون فلاش سریع و پشت هم ( که بعدا تو کامپیوتر با هم ترکیبشون کنی)
7- دیسشارژ کننده باطری
-
بابك جان چندتا عكس نمونهي ديگه ازش ميزاري؟
-
3 فایل پیوست
3 تا عکس با زوم 18 براتون میزارم .
همینطور که میبینید لرزشگیر عالی عمل کرده.البته افت کیفیت عکس بعلت ریسایز کردن محسوسه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ddfbass
3 تا عکس با زوم 18 براتون میزارم .
همینطور که میبینید لرزشگیر عالی عمل کرده.البته افت کیفیت عکس بعلت ریسایز کردن محسوسه.
براي عكسها تشكر مي كنم...:thumb:
اگر بتوني عكسهاي مختلف با شرايط نوري مختلف بگذاري (البته بدون فلش) ممنون ميشم.;-)
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminomid
براي عكسها تشكر مي كنم...:thumb:
اگر بتوني عكسهاي مختلف با شرايط نوري مختلف بگذاري (البته بدون فلش) ممنون ميشم.;-)
تا جایی که وقت کنم چشم
اینم یه عکس از قسمتی از یه حال 20 متری با روشنایی یک عدد لامپ 200 وات با ایزوی 100
-
2 فایل پیوست
حالت ماکرو ایزو800
یک دهم ثانیه
لرزه گیر روشن
-
1 فایل پیوست
حالت سوپر زوم ایزو800
یک صدم ثانیه
لرزه گیر روشن
-
1 فایل پیوست
ایزوی 100 و 2 ثانیه روی دست به فرمی که در آینه دیده می شود.
نترسید ها
هواهم تقریبا تاریک شده بود.
به علت نوردهی طولانی روشن دیده میشه.
-
سلام
راهنمای این دوربین رو كه خوندم به یك نكته جالب برخورد كردم, در صفحه 32 آمده:
نقل قول:
You can reduce camera shake by using the Dual Stabilizer function, which activates the optical image stabilizer.
تا جاییكه میدونم لرزشگیرش از نوع CCD-Shift است نه اپتیكال!!! :::confused2::: :confused:
سایز عكس با توجه به نوع تنظیمات لرزشگیر متفاوت خواهد بود!!! :eek: :::confused2:::
نمیدونم در مورد S8000 هم همچین موردی هست یا نه, واگر هست چه تاثیری داره!!
و در همون صفحه:
نقل قول:
Set IMAGE STABILIZATION to OFF when the camera is used with a tripod
.Shooting with ON selected in this case may result in an image that looks unnatural
اینو در مورد عكاسی از ماه و ستارگان با دوربینهای SLR شنیده بودم, ولی فكر نمیكردم روی همچین دوربینهایی هم لازم باشه رعایت بشه و اصولا" علتش چیه, چون دوربین رو 3 پایه كه حركتی نداره كه لرزشگیر بخواد اشتباه كنه؟؟؟!! :confused: