والا رو توصیفاتی که تو ریویو ها نوشته میشه نمیشه حساب کرد چون یه چیز کمی نیست که قابل اندازه گیری باشه ولی نمونه عکسها مشخصه .
در مورد ایزوی بالای 1600 باید بگم بسیاری از کامپکت ها از ایزو 400 و 800 به بالا قابل استفاده نیستند. دوربین هایی مثل g11 هم فکر میکنم حد اکثر تا ایزو 3200 نتیجه مناسبی بده.
بعد از توصیف شما از این دوربین به شخصه نمونه عکسهای این دوربین رو با نمونه عکسهای a1100 و sx120 مقایسه کردم. A1100 که اصلا جالب نبود و حرفی واسه گفتن نداشت. SX120 با توجه به اینکه رزولوشنش 2 مگاپیکسل کمتر هست و این به معنای چگالی پیکسل پائین تر و در نتیجه نویز کمتره ، شرایط بهتری داشت ولی باز هم شخصا فکر می کنم F200 در حالت 12 مگاپیکسلش هم بهتر از SX120 هست ، من چند تا برش از عکس های با کراپ 100 درصد این دو دوربین رو اینجا میذارم ببینید.
ایزو 100 :
فوجی f200
کنون SX120
همونطور که می بینید در ایزوی 100 نتایج کاملا به نفع F200 هست چه به لحاظ نویز و چه به لحاظ رنگ و چه به لحاظ شارپنس، در نمونه عکس کنون SX120 حتی در ایزوی 100 هم نویز قابل تشخیص هست.
ایزوی 800:
فوجی :
کنون :
به نظر میاد در ایزو 800 به لحاظ نویز کنون شرایط بدی رو نداره ولی همونطور که میبینید تصویر احتمالا به علت نویز ریداکشن زیاد بسیار سافت هست. به شخصه که فکر میکنم تصاویر فوجی قابل استفاده تره و جدای از بهتر بودن رنگ ، شارپ و واضح تره.
ایزوی 1600:
فوجی:
کنون :
همونطور که می بینید باز هم برتری وضوح و شارپنس در فوجی کاملا واضحه هر چند شاید به نظر بیاد نویز بیشتری داره ولی تصویر فوجی قابل استفاده تر از کنون هست. و یه چیز دیگه اینکه وقتی تصاویر واقعی رو در ابعاد کامل مشاهده می کنید به نظر میاد که فوجی کم نویز تره شاید علتش رزولوشن بالاتر فوجی باشه که باعث میشه در ابعاد یکسان نویز تصویر فوجی کوچکتر باشه.