ریموتها انواع مختلفی دارن. ریموتهای که یه دکمه بیشتر ندارن و یا ریموتهایی که قابلیت برنامه ریزی دارن که در هر دونوع سیمی و رادیویی ساخته میشن. ریموت مادن قرمز نیکون مدل (ML-L3) هم هست که دوربین شما گیرنده اون رو داره قیمتش هم باید حدود 30-40 تومن باشه.
برای حالت bulb به نظر من بهتره که از ریموت سیمی استفاده کنید. قیمت چندانی ندارن.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
با تشکر اگر سایت خرید اینترنتی سراغ دارید لطفا بدید مرسی
با سلام
یه سوال داشتم خدمت شما دوستان عزیز
تو مود M وقتی دیال رو میچرخونی به طور پیشفرض بر روی شاتر تغییر اعمال میکنه
میخواستم بدونم با چه دکمه هایی میشه این گزینه رو از شاتر مثلا برد به دیافراگم؟
هر کاری کردم نشد
یه سوال دیگه هم داشتم
چجوری میشه دوربین رو ریست کرد به حالت اول
مثل روز اول بشه دقیقا
ممنون میشم راهنمایی کنین
دفترچه راهنمای دوربین الان دم دستم نیستش که این موارد رو پیدا کنم
موفق باشید
سوال اول
comm.JPG
سوال دوم
Menu+ i سه ثانیه
ضمنا دفترچه دوربین را هم بگیرید
سلام دوستان
امیدوارم که خوب باشی
یه سوال داشتم از خدمتتون
این دوربین قابلیتی داره که بشه دوربین رو گذاشت روی تایمر و استارت تایمر رو زد و بعد اینکه تایم تموم شد فکوس کنهبعد عکس بگیره؟
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
درود،
بله دوست عزیز اگه منظورتون تایمر خود دوربین هست که اول زمان مورد نظرتون رو انتخاب می کنید مثلا 2 ثانیه یا 10 ثانیه، بعد از کادر بندی، شاتر رو تا نیمه فشار میدید تا عمل نورسنجی و فوکوس انجام بشه، بعد اینکه شاتر رو تا آخر فشار دادید، تایمر شروع به کار می کنه و بعد از اتمام زمان مورد نظر عکس گرفته میشه و اینجوری نیست که فوکوس و نور سنجی بعد از اتمام زمان فوق انجام بشه.
سلام دوست عزیز
ممنون از پاسختون
تریگر همون یونیت وایرلس میشه؟
پشتیبانی میکنه این دوربین؟
تو خود نیکون ک فک کنم زده نمیشه....بچه ها تست کردن؟
یونیتش فک کنم 50 تومن باشه اگر درست کار کنه...اون دوستانی که از یونیت استفاده کردن...لطف کنین بگین برد مفید چقدر بوده؟
.
.
.
عطا جان ممنونم از پاسخ گوییت
این موردی که شما گفتین خب یه امر عادی هستش و همه دوربین ها اساس کارشون اینه
هدف من تهیه عکسهای سلفی هستش زمانی که کسی نیست پشت دوربین...ریموت کنترل هم راهشه اما اگر از یونیت پشتیبانی کنه خب یونیت وایرلس تهیه میکنم و دوبار هزینه نمیکنم
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
خواهش می کنم محمد جان،
ببینید برای کار سلفی دو را پیش رو دارید.
1. یک راهش استفاده از remote wireless هست که علاوه بر اینکه دکمه شاتر رو دارند و با زدن اون دکمه عکس گرفته میشه امکاناتی نظیر تایمر، تعیین تعداد عکسها، فاصله زمانی بین عکسها، گرفتن عکس بعد از 2 ثانیه پس از زدن شاتر و ... رو دارند که طبیعتا قیمتشون گرون تر هست. برد اینها بین 60 تا 100 متر متغیر هست بعضی مدلها مثل hahnel giga t pro ii حدود 100 متر و بعضی مدلها مثل phottix aion حدود 60 متر برد دارند.
اینها دو قسمت هستند که یک قسمت روی کفشک فلاش سوار میشه( گیرنده) و با یک سیم به یکی از پورتهای دوربین وصل میشه و قسمت دیگه ریموت کننترل هست که یک صفحه lcd داره و اطلاعات و فرامین اونجا نشون داده میشه و به وسیله اون فرمان رو به گیرنده که روی کفشک فلاش سوار شده میفرسته که اون هم کنترل دوربین رو به دست میگیره.
2. راه دیگه و البته ارزونتر اینه که از ریموت ML-L3 استفاده کنید که فکر کنم قیمتش 40 تا 50 تومن باشه. فقط یک دکمه آزاد کردن شاتر داره که به محض فشردن اون عکس گرفته میشه. منتها باید ریموت و سنسور IR دوربین در دید مستقیم باشند(مثل ریموت کنترل تلویزیون) و بردشم چند متر هست. اما در مورد اول لازم نیست دوربین و ریموت در یک خط باشند و به اصطلاح همدیگر رو ببینند، بردشم خیلی بیشتر هست.
با توجه به توضیحات بالا ببینید کدوم یکی بیشتر به دردتون می خوره همون رو تهیه کنید.