لطفا پاسخ سوالتون رو در تاپیک كدام لنز Walk Around براي دوربين هاي نيكون ؟دنبال کنین.
همین چند صفحه نخست رو مطالعه کنین کاملا متوجه میشین که چه لنزی مناسب شما هستش و شخصا تفاوت محسوسی بین 105 و 140 نمیبینم و بسته به بودجه یکیو انتخاب میکنم
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
سلام دوستان قصد خرید این دوربین را دارم و چون تازه کار هستم فعلا نمیخوام زیاد هزینه کنم
یک مورد دست دو که میگه 5000 تا شات خورده + لنز 18-140 نیکون و یه سری لوازم اضافه +16 ماه گارانتی
چجوری میشه بررسی که کرد که دوربین موردی نداشته باشه؟ و چه نکاتی را باید در نظر بگیرم ؟
ممنون،بیپ فوکوس نیست. مربوط به خود لنزه،کارکرد لنز مشکلی نداره ولی این صدا از داخل خود لنز میاد.بطوری که در حالت فیلم برداری صدا کاملا ضبط میشه،به نظر دوستان با نمایندگی فروش تماس بگیرم؟
سلام
قیمت باتری اصلی d7100 چنده؟
دوستان من دوربین رو به تازگی گرفتم و رو مود AFS و نقطه فکوس مرکزی عکس میگرفتم اما متاسفانه متوجه شدم که متاسفانه فوکوس در اکثر تصاویر در جلوترین سوژه به دوربین انجام شده و در مرکز که نقطه قرار گرفته فوکوس انجام نشده. من الان اگر بخوام رو یه حالتی باشه که فوکوس دقیقا در نقطه مرکز قرار بگیره باید رو چه حالتی برم؟
7100 + 18 -140 فقط ....
اگه حالت single point و نقطه وسط رو انتخاب کردین دیگه نباید جای دیگه فوکوس کنه اگر غیر از این باشه ممکنه دوربینتون خطای فوکوس داشته باشه. بعد هم مگه شما موقع عکاسی داخل ویزور رو نگاه نمیکنید پس باید متوجه بشید دوربین روی کدوم نقطه فوکوس کرده و بعد از اینکه مطمئن شدید جای دلخواه شما فکوس شده اونوقت شاتر رو تا انتها فشار بدین.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105