از رده دوربینهای کامپکت 5 مگاپیکسلی نیکون که نسبت به قیمتش ( البته اگه گیر بیاد ! چون میگن تولیدش قطع شده ) دارای امکانات خیلی خوبیه اما نمی دونم چرا اینقدر غریب افتاده و هیچ جا حرفی ازش نیست !!! . کیفیت عکسهاش فوق العاده است و در مود Bulb ( برای عکاسی با سرعت پایین مثلا عکاسی در شب ) امکان عکاسی با سرعت (( 10 دقیقه )) !!! هم وجود داره. در مود Macro از فاصله 1cm هم میشه باهاش عکاسی کرد و دارای 4x زوم او پتیکاله ( 116-28 mm ) . در ضمن با فرمت RAW هم عکس می گیره ( این قسمتشو از همه بیشتر دوست دارم ! ) . خوب دیگه تعریف کافیه !
از مشکلاتی که من توی کار با این دوربین دارم مشکل Auto Focus در نور کمه ! البته میشه بصورت دستی هم فوکوس کرد اما کار خیلی سختیه و تشخیص منطقه فوکوس از داخل LCD یه جورایی آدمو اذیت می کنه ! چون AF Illumination نداره من همیشه یه Laser توی کیف دوربینم با خودم دارم !!!
اگه این یه دونه مشکلشو ازش فاکتور بگیریم ، در کل خیلی دوربین خوبیه . من که راضیم !
از (( جوانمردان )) و (( شیر زنانی )) که احیانا با این دوربین کار میکنن و اطلاعاتی در موردش دارن خواهش می کنم ما رو هم بی نصیب نذارن !